|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 6
Brewuś niby tak,
tylko to nie moje pieniądze były ![]()
![]() |
#92 |
sophisticated
|
no to zadzwoń jutro, może da się jakoś odkręcić
![]() ![]() Ewcia pewnie na randkę nie poszłaś albo rozmowę kwalifikacyjną ![]() ![]() NIE BÓJ SIĘ ![]() ![]() ![]() ![]() Edit Rzabbko człowiek się nie odezwał? z tym incoś tam? |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Rzabbocop
|
sprawdzam poczte ale nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
sophisticated
|
może kasy nie chce
![]() pewnie jutro w takim razie ja się pokulam do łóżka już ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
idę spać, bo mi się ryczeć chce
![]() ![]()
![]() |
#96 |
Rzabbocop
|
Brewko
![]() Gadmarko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Brewko, jesteś blisko....
Ale wiesz jak to jest... ![]()
Poglądy trzeba mieć tak ciasne, By cenić zdanie tylko własne. ![]() Na ciasne łby. Jan Sztaudynger Edytowane przez E Czas edycji: 2008-04-30 o 07:17 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
sophisticated
|
Gadmarciu tu jest trochę http://wiadomosci.ngo.pl/wiadomosci/345024.html
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczynki
![]() Brewko ![]() Trudno, na drugi raz ojciec będzie musiał artykułować swoje oczekiwania a nie liczyć na to, ze potrafię czytać w myślach. Jakby nie było, nie jestem teraz na bieżaco ze zmianami w przepisach i stąd ta moja niewiedza. Muszę w takim razie i tak skontaktować sie z tą fundacja, zeby przyjęli te pieniadze jako darowinzę, którą ojciec odliczy sobie w przyszłym roku.
![]() |
#100 | |
sophisticated
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
tnx ![]() idę spac, bo czuję się jakby mnie czołg przejechał albo po 8 godz. dniu pracy dobranoc Ślicznotki ![]()
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc Rusałki .
![]()
#103 |
Zakorzenienie
|
uła, 6 czesc ... dajecie rade widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
A no jakos sie staramy
![]() Dzien Dobry Koffane ![]() Ewciu - obojetnie jaki wybierzesz nie kupoj Sony - podobno robi kiepskie zdjecia. Najlepiej zrob jak ci Brewka mowila - poczytaj troche co userzy mowia. Ja mam Fujstu - z tym ze moj jest innej klasy bo z duzym obiektywem (ja lubie robic zdjecia troche proffesionalane co nie zawsze mi wychodzi ![]() No i przedewszystkim pospiesz sie bo my chcemy zdjecia ![]() ![]()
#105 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wprawdzie takich za bardzo przezroczystych to ja nie ten teges ![]() ![]() Maglisko niestety najmniejszy mierzony to 65D i właściwie myslę, czy 60D lub 60DD by nie był dobry ![]() Mnie się spodobał taki, ale niestety ta cena. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...2BSI%26otn%3D4 Pierwsza wklejona Freya wcale mi się nie podba za bardzo zabudowana. Wole taki: http://cgi.ebay.co.uk/BNWT-FREYA-UND...ayphotohosting Choć pojęcia nie mam, jak on leży na biuście. Cytat:
![]() Nie czytałam wczesniej. Podoba mi się i mam pytanie, czy możemy upolować to na ebay, za grosze, czy tez drogo będzie? i czy nadaje się do ćwiczeń migracyjnych? ![]() ![]() ![]() A w ogóle to mogłabym mieć w tym staniku takie jabłuszka jak ta modelka ![]() Cytat:
![]() Beatko piękny nie? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() E, lepiej żałować, że się zrobiło niż żałować, że się nie zrobiło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No właśnie ![]() EDIT: Ten opis mnie rozbawił ![]() http://b75.blox.pl/2008/01/Panache-I...lunge-bra.html Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2008-04-29 o 23:57 Powód: dopisek |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
sophisticated
|
cześć
![]() Iwonka provence nigdy na ebayu nie widziałam, w ogóle żadnego pour moi ![]() ![]() Ewuś te canony są taką klasyką, ale ty powiedz czego oczekujesz od aparatu to będzie łatwiej: czy ma się mieścić w torebce czy chcesz dużo opcji manualnych (czyli czy zamierzasz się uczyć bądź już umiesz ręcznie ustawiać przesłony, migawki etc.) czy duży format wywoływanych fot ( na ścianę sobie wieszać ![]() czy fotki nieskompresowane potrzebne (czyli do lepszego potem obrabiania w pr.graficznych) czy przewidujesz foty w trudnych warunkach: w ciemności -potrzebne małe zaszumienie przy wysokim ISO, na jednej ręce wisząc na skale ![]() ![]() czy statyw i zewnętrzna lampa potrzebne no i cena max. z całym oprzyrządowaniem (futerał, akusy, ładowarka, karta pamięci) po polsku tu recenzje http://foto.recenzja.pl/ no i dobrze jeszcze na jakimś forum foto poczytać jak się sprawuje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
ja tam polecam Canona
![]() ![]() wg.mnie ilosć pixeli ma największe znaczenie no i wygląd ![]() ja bym wybierała pomiędzy Canonem a jakimś Nikonem ![]() a w tej drugiej kwestii-to ... IDź NA CAłOść!!! ![]() szkoda życia Ewcia ![]() choć rozumiem Twoje opory ![]() miłego dnia cycate ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
![]() Dziewczynki, dziękuję pięknie za rady dot. aparatu ![]() I tego drugiego też ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Chciałam, żeby mieścił się w torebce, ale bardziej zależy mi na jakości zdjęć ![]() ![]() Generalnie - na początek idioten kamera ![]() ![]() ![]() ![]() Statyw chiba niekonieczny ![]() ![]() Cena? Myślałam tak do 1000 za sam aparat, ale jakby był jakiś superancki mogę dać więcej ![]() Gdzieś czytałam trochę recenzji, ale sprzeczne były ![]()
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
![]()
#110 |
sophisticated
|
Ewcia ja sie trochę lękam ci konkretnie coś sugerować, bo potem będzie na mnie jakby co
![]() może te poszukiwania ci pomogą http://www.cyberfoto.pl/jaka-cyfrowk...-poszukuje.htm zalinkuję cię na śmierć ![]() ale przyjrzyj się canonom różnym i może rozważ zakup tańszego, ale już z manualem, naucz się na nim wszystkiego,to ci zajmie rok dwa ![]() ![]() EDIT cześć Rzabbciu ![]() Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2008-04-30 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Rzabbocop
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Rzabbko nie mam Twojego tanga
![]()
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje poszukiwania zawężają się do modeli A720IS lub A570IS ![]() ![]()
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
![]() w domku sobie siedzę ![]() ![]() i nadrabiam wszystko co mam do zrobienia. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Milgryfku ucałuj chorowitkę
![]()
#117 |
Rzabbocop
|
Milgryfku buziaki dla małej
![]() niech sie nie wygłupia i szybko zdrowieje ![]() Brewko człek milczy na razie Beatko poszło na @ |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć Słoneczka
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mój pierwszy cyfrowy z 7 lat temu to był typowy cyk i jest zdjęcie, ale kochalismy sie ogromnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() EDIT: Rzabciu paczka dziś idzie , wczoraj tylko dotachałam pudło do pracy, na pocztę już nie zdarzyłam, ale dziś pójdzie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Rzabbciu pooglądałam sobie i teraz mam wątpliwośći co do tego tanga
![]() Cześć Iwonko ![]() E a ty mnie wkurzasz ![]() ![]() Tymi niedomówieniami ![]() Ja istota ciekawska z natury jestem i teraz przez pół dnia dumam czego się boisz ![]()
#120 |
Rzabbocop
|
Beatko mnie tango nie zbiera
![]() nabyłam je bo mam kilka bluzek z głębokim dekoltem w tym kolorze i oczekiwałam od niego nie wyłażenia z dekoltu a jeśli już to wyłażenia pod kolor ![]() Ivuś mnie sie nie spieszy ![]() a efekt w stanikach tez bym chciała mieć taki jak modelki na fotkach ale biust mam prawdziwy nie fotoszopowy i licze sie z tym, ze może leżeć inaczej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.