|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: redbutterfly - Ostatni wątek .... buty/ciuszki/inne
Najchętniej złapałabym marynarę i spódniczkę. Więcej smackersów nie chcesz? Albo tusz? Zrobiłam dokładkę
![]() Poza wątkiem może coś dla Ciebie znajdę... Interesują Cię może próbki (mam po ponad 10 z każdej) Vichy Aqualia Thermale (krem nawilżający) albo Lipometric (wyszczuplający balsam) albo Mattitude Max Factor? Może jakaś biżu?
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
Aqualii mam 10 próbek, konsystencja jest raczej lekka - krem nawilża, a nie natłuszcza. Zawiera wodę termalną.
Kolorowych błyszczyków firmowych niestety nie mam, tylko jeden w kolorze maliny firmy Suhado. Mam jeszcze próbki pielęgnującego mleczka do skóry b.suchej Nivea. Jeszcze coś Cię może interesować? Poszukam Może pędzle do makijażu?
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
Mam legginsy czarne! 2 pary.
Rozkloszowaną spódnicę mam szarą, chociaż nie jet to taka z koła, bardziej linia A. Poszukam jeszcze i pocykam foty. Z jasnych odcieni do buzi mam sypki puder YR, niemalże nowy. Mam Twojego czerwonego Garniera w próbkach - może przydadzą się, wygodnie się ich używa. Przejrzę jeszcze zasoby
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za tunike z Camaieou?
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
Legginsy są nieużywane, dostałam je niestety bez opakowania, więc rozmiaru nie pomnę, ale stawiam na niezbyt wysoki, gdy przymierzałam jedną parę sięgały mi ok. pół łydki, a mam jedynie 150 cm wzrostu
Są kryjące, ale z materiału rajstopowego, nie bawełny.
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
Ach, a jeśli nosisz opaski, to mogłabym Ci dorzucić granatową szeroką.
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
OK, a ode mnie 10 próbek Vichy, balsam Avon SSS, dwie pary legginsów, opaska, malinka YR, smackers bananowy (jego jest tak z 80%, wiesz? odciąć Ci używaną część czy tylko wyczyścić chustką?).
Fajnie, że upierzesz ciuszki, bardzo miło z Twojej strony ![]() Szczegóły na priv? Wyślę oczywiście pierwsza
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7393429 ?
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7393429
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
Paczuszka poleciała priorytetem poleconym dziś późnym popołudniem, więc powinna już jutro być w drodze. Czekam na wieści czy dotarła!
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Lokowka mi sie podoba i jeszcze czekoladowa spodnica, ale blyszczyka juz nie ma... Gdyby cos jeszcze Ci sie spodobalo (oprocz tego manekina) to ja chetnie
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:01.