|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Przybył mi właśnie kolejny brązujący balsam: z Oriflame. Mam obecnie 3 brązujące smarowidła i samoopalacz + krem brązujący do twarzy, jak to wszystko na raz ponakładam na siebie to chyba będę mulatką
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
z kont
a tak serio to znikąd od pana ze stoiska ![]() z wyglada wydaje się większa, ale mało się do niej miesci. Pasek można odpiąć i wtedy jest "do ręki"
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
Zizou, mam wybór: sobota za tydzień, za 2 lub za 4. Muszę pojechać na takie małe gówniane szkolenie, teoretycznie po szkoleniu mogłabym od razu wrócić do Łodzi, ale w sumie głupio tak w Kraku być i wracać od razu
![]() Ekhm ekhm ogłoszenie parafialne: mam na zbyciu nowe, nieużywane: brązujący krem do twarzy Dove, roll-on przeciw celulitowi na brzuch Garnier, krem Olay p-zmarszczkowy i Lash Stylist Maybelline. Nie chce któraś?
|
|
|
|
#94 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
śliczności Ja ostatnio pokochałam łażenie do Bershki ;D a jeszcze nic nie kupiłam [szczegół ] strasznie sposobały mi się czarne rybaczki w białe groszki (był jeszcze białe w czarne), nawet dobrze na mnie wyglądały, ale bałam się, że takie spodnie mogą pogrubiać
|
|
#95 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jeszcze wizażuję, eh. Mieliśmy jechać z jużnietezetem razem, niestety on zjeżdża z Zielonej Góry z montażu i coś tam im się przeciągnęło. W Opolu będzie na 22, więc moje przeczucie, że na miejscu wyląduję nad ranem było trafne. Eh, no nic siedzę i czekam na niego , a reszta ekipy pewnie już w basenie z winkiem będzie siedzieć nim dojedziemy
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Organzza ja w Bershce byłam parę razy(i w Stradivariusie), bo na Modzie dużo dziewczyn kupuje i wkleja fotki ciuchów stamtąd i niektóre mi się podobają, ale jak już wejdę do któregoś z tych sklepów, to się tam staro czuję, bo tam biegają po sklepie same nastolatki
I jakoś nic tam jeszcze nie znalazłam dla siebie.Ostatnio za to znów polubiłam Terranovę 0306 mam podobnie z tą wodą tzn. jak poczuję, że woda mi się wlewa do uszu i czuję ją w dziurkach nosa(np. jak zanurzę głowę) to się panicznie zaczynam bać, że się zaraz utopię No i jak stoję przed wodą, gdzie nie widać dna, to nawet nogi nie zaurzę
|
#97 | |||||||||
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
kurcżę, tyle miłych komplementów od Was dostałam ile przez całe życie od męża
dzięki Cytat:
Udanej wyprawy Cytat:
Nie szyją hurtowo, jeden model jest w kilku rozmiarach i finito więc kreacje są niepowtarzalne. Mają w ofercie nie tylko sukienki ale bluzki, żakiety, bolerka, spódnice Cytat:
raz się nawet topiłam (wpadłam do studni).Ach, słoneczko Cytat:
Buty super, uwielbiam peep-toe ![]() Cytat:
Nie szyją hurtowo, jeden model jest w kilku rozmiarach i finito więc kreacje są niepowtarzalne. Mają w ofercie nie tylko sukienki ale bluzki, żakiety, bolerka, spódnice Cytat:
Wolę już teraz skompletowac dodatki bo to szybko zleci. Już maj, zaraz czerwiec, w lipcu wyjeżdżam nad morze i wracam tydzień przed jednym i drugim weselem. Cytat:
Mogłabym Ci ukraśc torebkę i buty Cytat:
Jakie bikini? Pokazywałaś w wątku? Widzę że Rossmann skusił Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna - taka letnia ![]() nie mialam na co wydac kasy - juz mam. zamowienie w aptece, wszystko mi sie pokonczylo: krem, micel. wzielam tez maseczke nawilzajaca biodermy bo moja skora prezentuje sie ostatnio koszmarnie, a w domu brak takich specyfikow. do tego antidral, pare pudelek tabletek. ech, nie wiedzialam, ze tyle tego sie uzbieralo ![]() zuzylam dzis piling do ciala, xerial gommant. chyba jest za lekki do ciala. musze czuc, ze czyms tre a tu to bylo tak, jakbym sie zelem myla. mysle co kupic, czy stara pcozciwa farmone czy wydac fortune na jakiegos bodyszopa...
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
|
#101 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
|
#103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja widuję tam osoby w różnym wieku tylko długie spodnie mają jakieś dziwne.. jak dobre na górze to na dole za długie, że idąc przydeptywałabym je co krok ![]() Terranovę latem odwiedzałam bardzo często były ogromne obniżki Cytat:
![]() drobne ![]() ściskam mocno
|
|
#104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ale źródła termalne na Słowacji polecam, super sprawa zwłaszcza w zimie, po nartach wracasz do hotelu, zakładasz bikini i śmigasz na basen, do wody włazisz prosto ze śniegu. Fajowe uczucie .Aga, mężowie mają to do siebie, że jak kobieta wygląda super to nic nie mówią, odzywają się dopiero jak przestajemy im się podobać Tak na marginesie, mój jużnietezet prawił mi komplementy typu: "eh ta twoja dupcia" , albo "jakie te twoje nogi są długaśne". Częściej jednak słyszałam: "w tej kiecce masz dupę jak lotniskowiec", albo "nie noś rurek (które uwielbiam), bo wyglądasz jak pająk", a już dobijały mnie komentarze w stylu"taki dekolt, to możesz po domu nosić, między ludzi ze mną tak nie wyjdziesz, bo pomyślą, że panienkę z agencji przyprowadziłem" - to o bluzkach, których dekolt kończył się 5cm pod szyją .Ja to nigdy nie mogę nic zaplanować jak normalny człowiek, znajomi właśnie dzwonili, że już siedzą w knajpce po Słowackiej stronie. Ja siedzę i czekam, czekam... Znając moje szczęscie to jeszcze po drodze będę mieć kilka kontroli drogowych, a w hotelu na recepcji będzie nowy pracownik, który będzie mi robił problemy z powodu psa (jeżdżę do tego hotelu od 94 roku, zawsze zatrzymuję się u nich i jako stałego gościa wpuszczają mnie z psiakiem, choć generalnie psów nie akceptują. Mimo to już taką akcję przeżyłam w ub.roku - musieli wzywać kierownika, by od niego uzyskać zgodę na mój pobyt ze zwierzakiem .Ja Wam mówię, skończę jako sfiksowana stara panna z pudelkiem na ręku .Miast cieszyć się wyjazdem uprawiam czarnowidztwo ![]() EDIT: Hosenka, trzymaj się <przytula>
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
ale to na pewno minie
|
#107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
właściwie to tylko raz byłam na ślubie. Oglądałam fajne sukienki w River Island, ale kosztowały ok 300zł:/ do tego buty, torebkę, bolerko czy coś. Nie jest to dla mnie bliska osoba, więc wolałabym zamknąć się w mniejszym budżecie.Ja sobie kupiłam dziś krem do stóp, mój ukochany z Rossmanna. Mam pół tubki kremy Daxa, ale średnio mi pasuje. Natomiast ten rossmannowski ma mocznik w składzie, uwielbiam go. Do tego doszła nowa maskara do rzęs Miss Sporty - ogólnie maja one niezłe opinie w KWC, nic gorszego w porównaniu z L'orealem nie może mnie chyba spotkać plus podwójna saszetka depilatora w kremie Tanity.
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie z kolei kolega Exa nazywał anoreksją
Bo gdy pracowałam to zleciałam jakieś parę kilo. Tylko, że on chyba nigdy anorektyczki nie widział na oczy A jak namiętnie się filtrowałam i ładowałam na twarz skrobię i miałam białą cerę to i nawet śmiercią mnie ochrzcił i stwierdzili z Exem, że powinnam iść do solarium A ja im na złość jeszcze bardziej się wybielałam Mi tam lata co faceci mówią o moim wyglądzie, akurat w tej kwestii jestem nieugięta ![]() Hosenko
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
erisowej mialam ten z pomaranczowej, cellulitowej serii, byl fajny ale jednak cukrowa farmona to rewelacja. a z drugiej strony mam straszna ochote na bodyszopowe zapachowe cudenka ![]() i napalilam sie na opalajacego xerialine nie ma go w eskulapie, wiec poszukam w stacjonarnych pasuje nabrac troche kolorku, bo mimo iz lubie moja bladosc to zaczyna mnie ona denerwowac [nogi biale jak u smierci, skora na ramionach wrecz przezroczysta ]
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, ale mimo wszystko co innego myśleć o rozstaniu a co innego być już po fakcie ... Byliśmy "razem" 1,5 roku, to niby nie długo ale jednak ...
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko
Aga, toż to prawie za darmochę takie śliczne suienki ![]() Estello, właśnie mi przypomniałaś o moim ulubionym kremie z Rossmana do stóp, też bardzo go lubię I ma super zapach ![]() Ja muszę się wybrać na pedicure do kosmetyczki i myślę żeby sobie zrobić na stopach żele albo akryle, miała któraś?
|
#112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też na złość się nie opalałam i też latało i lata co inni o mnie mówią Stąd też wieczne awantury między nami były, ale jak po raz kolejny słyszałam, że powinnam się trochę opalić, albo przytyć (by wyglądać jak lale, za którymi jużnietezet i jeo koledzy wodzili smętnym wzrokiem), miałam jedną odpowiedź: czy dotykali ich skóry (takiej przesuszonej po solarium- fuj!) i czy widzieli je w bikini (wałeczki, cellulit). Jak jeszcze komentowali, podnosiłam koronny argument, że za mną na plaży oglądają się 19-sto latkowie (bo tak faktycznie jest ), a za tymi ich brąz-pięknościami jedynie tacy sfrustrowani 40-sto latkowie, jak oni. To działało zawsze . Wredna jestem .
|
|
#113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też miałam peeling Erisowej z antycellulitowej serii, śliczny miała zapach. Rzeczywiście TBS ma cudowne zapachy i podobno niezłe peelingi. Xerialine opalający mnie nie kusi, aczkolwiek Xerialine sam w sobie tak kupiłam kiedyś w prezencie mamie i czasem jej podkradłam. Bardzo fajny balsam.Cytat:
ten Dax niby trochę natłuszcza stopy, ale po 1-2h znowu są suche i muszę po raz kolejny je smarować. Ogólnie skóra stóp jest w lepszej kondycji, ale Rossmann jest lepszy i tańszy![]() Ja nie miałam, ale myślę, że mogą być fajne na letni wyjazd. Nie trzeba malować paznokci, ładnie wyglądają.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 | |
|
po prostu Em :)
|
![]() Ten rok jest jakiś dziwny.. wszyscy się rozstają. ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, mózg mi się przegrzewa.. Już nie mogę. ![]() I na dodatek.. chyba będę chora! Wiedziałam!!
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny udanego weekendu, dużo słoneczka, wypoczynku i samych miłych chwil.
Dla wszystkich samotnych duża buźka ![]() Uciekam do poniedziałku
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mój juznietz chce sie spotkac jak bedzie w pl.. ale ja nie chce... bo i po co?
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
Hosenko
![]() Naprawdę, chyba powinnyśmy ten wątek nazwać "rozstania z nałogiem i tżetem", bo strasznie nam się tej wiosny w miłości nie układa ![]() Może lato przyniesie samo dobre? Taką musimy mieć nadzieję
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ziz: z jednej strony bym chciała, ale z drugiej pojawia się pytanie: ale po co? trzymam się dobrze, rozmawiamy teraz na neutralne tematy,a podejrzewam ze po spotkaniu bym sie "rozsypała"
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.

od pana ze stoiska 

, a reszta ekipy pewnie już w basenie z winkiem będzie siedzieć nim dojedziemy
I jakoś nic tam jeszcze nie znalazłam dla siebie.
raz się nawet topiłam (wpadłam do studni).

.
właściwie to tylko raz byłam na ślubie. Oglądałam fajne sukienki w River Island, ale kosztowały ok 300zł:/ do tego buty, torebkę, bolerko czy coś. Nie jest to dla mnie bliska osoba, więc wolałabym zamknąć się w mniejszym budżecie.