![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Linea??
Ja stosuje linea od 3 dni oczywiście efektów nie widać i wcale nie ''zabija'' uczucia głodu ,proszę inne dziewczyny ,które stosują od dluższego czasu o opinie ,dzięki a tak poza tym to sama się już pogubiłam każdy doradza inne suplementy jeden niby lepszy od drugiego ale tak na dobrą sprawe bez ograniczenia jedzenia i zwiekszonej aktywności fizycznej ani rusz..
pozdrawiam serdecznie
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Biore już ten preparat chyba od 7 dni. Szczerze,to nie ćwicze ani nie mam żadnej diety w związku z tym i efektów nie wiadć
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Ano drogie to cudo
![]() www.twoja-figura.pl ale jak tam mi wytłumaczyli to nie ma sie co sugerowac tylko tym, ze koleznka schudla bo kazdy organizm jest inny i moze roznia zaragowac trzeba nauczyc sie obserwowac wlasny organizm. No ja bynajmniej dowiedzialam sie tam duzo fajnych rzeczy oraz jak trenowac na silowni. Nigdy bym nie pomyslala ze cwiczenia ze sztanga np. przysiady beda rewelacyjnie dzialaly na nogi. Ja jestem zadowolona z efektow, ale jak kolezanka chce cos tanszego to tam chyb też coś znajdzie. ![]() A o Linea to rzeczywiscie rozne opinie wyczytalam, ale po skladzie chyba widac ze nie est to jakis silny suplement tylko taki lajcikowy ![]() Ja sie ciesze, ze ktos wreszcie mi dobrze doradzil i czuje sie swietnie pelna energii i zapalu do cwiczen oraz chudne hura, hura ![]() Pozdrowionka dla wszystkich |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na mnie nie działała,ale może Tobie pomoże ![]()
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
i wlaśnie nad tym ubolewam,że trzeba rezygnować z przyjemności męczyć się np na siłowni żeby jakoś wyglądać...ahh taki już los kobiet
![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
A z drugiej strony to żeby schudnąć,a nie mam nadwagi ani nic,a że chciałbym ważyć 56 to muszę przestać wcinać słodycze,makarony i więcej się ruszać bo ciągle siedzę tylko...i żałuję nieco,że kupiłam ta linee bo bez sensu jest się faszerować kolejnymi tabletkami
![]() pozdrawiam i życzę miłej nocki!!
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
no ja myśle,że nie ma co żałować ze się zakupło bo po co?? wiadomo,że linea to suplement diety zatem ma nam wspomóc odchudzanie na cud nie ma co czekać trzeba sie wziać za siebie raz a porządnie,wiem co mówie bo nie jedna dieta za mną i nie jedne ''przejscia'' //
Dygotka no mam taką nadzieje,że wspomoze ehh
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam lineę wczoraj, na razie jestem po dwóch tabletkach, więc nie spodziewam się, że coś nagle poczuję. Kupiłam je jedynie po to, żeby nie chciało mi się jeść, bo kiedy się stresuję, to ciągle coś podjadam, a najbliższy miesiąc to będzie jeden wielki stres (sesja). Tylko jak tak czytam Wasze opinie, to coraz bardziej wątpię, że przestanę po tym być głodna.
Ale z kawy nie muszę rezygnować, co? Nie potrafię żyć bez kawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kawa spożywana w nadmiernych ilościach zatrzymuje wodę w organiźmie i z tego powodu nie jest zalecana w żadnej diecie ![]() ![]() Co do zabijania uczucia głodu niezłe sa BIO CLA- łykniesz i jestes full ![]() ![]() Ja biorę te wszystkie specyfiki na zasadzie- nie pomoże, nie zaszkodzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
BAN stały
|
Linea nie jest dla mnie. Ja łykałam 3 dni i właśnie przez ten czas waga nawet mi nie spadla o 100 g pomimo cwiczen i diety, odstawilam linee i na wadze 0,5 kg mniej. Wydalam niepotrzebnie tyle kasy. Zdecydowanie polecam herbatki i tabletki dołączone do nich La Karnita Slim - takie zolte, zielone i czerwone.
Edytowane przez bejbi19 Czas edycji: 2008-05-21 o 18:23 Powód: edit |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny- mam wrażenie, że linea zwiększa mi apetyt. ok. pół godziny po wzięciu tabletki włącza mi się "ssak", mimo, że biorę ją w czasie posiłku. Cały czas jestem głodna, wydaje mi się, że jeszcze bardziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#105 |
BAN stały
|
heh prawde mowiac przestalam juz wierzyc, jedna wielka sciema z tą linea
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
ja wzielam 1 listek linei i przezucilam sie na BIO CLA;p teraz jednak wracam do linei;] chociarz w spadek wagi przez nia nie wierze... Chodzi o powstrzymanie napadow glodu... do cwiczen sama sie w koncu zmobilizowalam xd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mija już 6 dzień i czekam dalej może zauważe jakąś zmiane hi hi przydałoby się bo lato za pasem a tłuszczyk jak był tak jest ![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
przestałam brać lineę to i mniej głodna jestem...żałuję tych 22 zł...no,ale człowiek uczy się na błędach
pozdrawiam
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
a wiecie co zauważyłam pewną zmiane,która dla mnie jest na plus( 7 dzień stosowania) a mianowicie po posiłku zawsze brzuszek robił się większy a teraz zjem i nie chodze z dużym brzuszkiem jak w ciązy tylko mam o wiele mniejszy co znaczy,że szybciej jedzonko się ''przetrawia'' a to już coś!
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
Dot.: linea / lineal ?
ja tego używam ;]. nie zauważyłam żadnych efektów. za to jest jeden plus. jeżeli zjem jedną tabletkę linei z tabletką chromu, to przestaję mieć ochotę na słodycze i objadanie się ;P. a to WIELKI pus
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Ja używam Linea :P Biore już 2 opakowanie
![]() Powiem szczerze, że bez ćwiczeń nic nie widać ;] Jeżdże codziennie na sale i biegam po 30 do 50 kółek to dużo daje ;] Mi Linea osobiście pomaga ![]()
Pewnego dnia... pewnego dnia będzie pięknie... ![]() Dukan! (168cm) I faza: 24.05 -30.05- 62,7kg - 60,3kg II faza: 31.05 - .... 60,3kg - POLEGŁAM ![]() ![]() ![]() ale ![]() ![]() 69...>64...>62.7....>61>60,3>58,7>58,1.....>55 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
Witam Was dziewczynki
![]() Ja biorę Lineę od kilku dni, moja siostra też, i obie zauważyłyśmy, że jesteśmy po niej ciągle głodne ![]() Nie wiem co teraz zrobic - brać dalej bo szkoda (a nóż coś pomoże), czy przestać, bo jeszcze przytyje z tych napadów głodu po niej ![]() Jak radzicie ?? ![]()
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
Dot.: linea / lineal ?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
no ale kazdy ma inna budowe i dziewczyna przy wzroscie 165cm i 57kg moze wygladac szczuplej niz wazaca 53;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
W sumie macie racje, każdy wygląda inaczej.... ja tak dużo ważyłam, że sama sie dziwiłam a każdy mówił, że wyglądam normalnie...
Co do tych ćwiczeń chociaz 100 brzuszków wieczorem zróbcie to wystarczy .... Najgorsze jest to, ze jak bierze sie już te Linea to już na bardzo długi okres czasu... bo nie można jeść 3 miesiące czy 4 .. mocno się schudnie i potem odstawi.... ;/ to można bardzo przytyć i ja sie tego boje ;/
Pewnego dnia... pewnego dnia będzie pięknie... ![]() Dukan! (168cm) I faza: 24.05 -30.05- 62,7kg - 60,3kg II faza: 31.05 - .... 60,3kg - POLEGŁAM ![]() ![]() ![]() ale ![]() ![]() 69...>64...>62.7....>61>60,3>58,7>58,1.....>55 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz ekspertką nie jestem ale weteranką odchudzaczką na pewno ![]() ![]() ![]() ![]() Spójrzcie na te wszystkie gwiazdy, na ich diety, one tak żyją latami i tylko to im powzala na okreslony, czasem idealny wygląd. ![]() Czytałam, że cały tydzień trzymają wagę, i jak nie zgrzeszą (w końcu też mają słoabości jak my) to w nagrodę mogą w weekend zrobić sobie nagrodę w postaci jakiegoś niedietytycznego dania - a później znowu dieta. Niestety nie ma cudów, kiedys myślałam, że ja jestem cudem, wieczna niedowaga, jadłam co chciałam, ale przyszedł czas, kiedy i ja musiałam nabrac pokory do swojego ciała i zacząć się pilnować. ![]() Powodzenia i wytrwałości życzę Wam i sobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
częstość z jaką słyszę reklamy tych 'cudownych' tabletek skłoniły mnie żeby poszukać opini wizażanek na ich temat.
po przeczytaniu wątku, przemyśleniu... dziś poszłam do apteki. kupiłam tabletki linea. ciekawa jestem rezultatów jakie dadzą przy ograniczeniu jedzenia, zrezygnowaniu z cukru i słodyczy. w jakieś wielkie cuda nie wierzę. do szczęścia potrzeba mi 8kg. mam nadzieję, że one po prostu ciut pomogą. napiszę za jakiś czas jak sprawa wygląda. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
A mi własnie jak coś zjem małego to odrazu brzuch wywala do przodu ;/
Może to dlatego, że skurczyłam sobie tak żołądek, bo mało jem ... tylko w południe jakiegoś ogórka i 2 plastry sera ;/ Ale jeść się po Linei faktycznie nie chce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.