Linea?? - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-05-19, 20:46   #91
GiGa007
Wtajemniczenie

GG do GiGa007
Dot.: Linea??

Ja stosuje linea od 3 dni oczywiście efektów nie widać i wcale nie ''zabija'' uczucia głodu ,proszę inne dziewczyny ,które stosują od dluższego czasu o opinie ,dzięki a tak poza tym to sama się już pogubiłam każdy doradza inne suplementy jeden niby lepszy od drugiego ale tak na dobrą sprawe bez ograniczenia jedzenia i zwiekszonej aktywności fizycznej ani rusz..
pozdrawiam serdecznie
Nie było łatwo i ludzie byli źli
Bóg jeden wie jak dałam sobie radę...

MAZDA RX 8

.........OUT OF YOUR LEAGUE.........
GiGa007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-19, 21:24   #92
Cassandra 23
Zakorzenienie

Biore już ten preparat chyba od 7 dni. Szczerze,to nie ćwicze ani nie mam żadnej diety w związku z tym i efektów nie wiadć Także jak piszą inne Wizażanki, nic nie pomoże schudnąć, nie ma takiego specyfiku jeśli nie stosuje sie dietki i nie ćwiczy.

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-19, 21:26   #93
Majeczka777
Przyczajenie

Ano drogie to cudo Ale wiesz zalezy od opakowania bo można już kupić 90 kapsulek za chyba 49 zł. Mozesz sobie sparwdzic
www.twoja-figura.pl
ale jak tam mi wytłumaczyli to nie ma sie co sugerowac tylko tym, ze koleznka schudla bo kazdy organizm jest inny i moze roznia zaragowac trzeba nauczyc sie obserwowac wlasny organizm. No ja bynajmniej dowiedzialam sie tam duzo fajnych rzeczy oraz jak trenowac na silowni. Nigdy bym nie pomyslala ze cwiczenia ze sztanga np. przysiady beda rewelacyjnie dzialaly na nogi.

Ja jestem zadowolona z efektow, ale jak kolezanka chce cos tanszego to tam chyb też coś znajdzie.

A o Linea to rzeczywiscie rozne opinie wyczytalam, ale po skladzie chyba widac ze nie est to jakis silny suplement tylko taki lajcikowy moze roche przyspieszy przemiane materii, ale na solidne odchudzanko to nie jest.

Ja sie ciesze, ze ktos wreszcie mi dobrze doradzil i czuje sie swietnie pelna energii i zapalu do cwiczen oraz chudne hura, hura

Pozdrowionka dla wszystkich
Majeczka777 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-19, 21:26   #94
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GiGa007 Pokaż wiadomość
Ja stosuje linea od 3 dni oczywiście efektów nie widać i wcale nie ''zabija'' uczucia głodu ,proszę inne dziewczyny ,które stosują od dluższego czasu o opinie ,dzięki a tak poza tym to sama się już pogubiłam każdy doradza inne suplementy jeden niby lepszy od drugiego ale tak na dobrą sprawe bez ograniczenia jedzenia i zwiekszonej aktywności fizycznej ani rusz..
pozdrawiam serdecznie

na mnie nie działała,ale może Tobie pomoże

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-19, 21:26   #95
GiGa007
Wtajemniczenie

GG do GiGa007

i wlaśnie nad tym ubolewam,że trzeba rezygnować z przyjemności męczyć się np na siłowni żeby jakoś wyglądać...ahh taki już los kobiet

MAZDA RX 8

Stary 2008-05-19, 21:36   #96
dygotka8
Zakorzenienie

A z drugiej strony to żeby schudnąć,a nie mam nadwagi ani nic,a że chciałbym ważyć 56 to muszę przestać wcinać słodycze,makarony i więcej się ruszać bo ciągle siedzę tylko...i żałuję nieco,że kupiłam ta linee bo bez sensu jest się faszerować kolejnymi tabletkami No,ale to tylko moje zdanie
pozdrawiam i życzę miłej nocki!!

Stary 2008-05-19, 21:46   #97
GiGa007
Wtajemniczenie

GG do GiGa007

no ja myśle,że nie ma co żałować ze się zakupło bo po co?? wiadomo,że linea to suplement diety zatem ma nam wspomóc odchudzanie na cud nie ma co czekać trzeba sie wziać za siebie raz a porządnie,wiem co mówie bo nie jedna dieta za mną i nie jedne ''przejscia'' //

Dygotka no mam taką nadzieje,że wspomoze ehh

MAZDA RX 8

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-20, 09:15   #98
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Ja kupiłam lineę wczoraj, na razie jestem po dwóch tabletkach, więc nie spodziewam się, że coś nagle poczuję. Kupiłam je jedynie po to, żeby nie chciało mi się jeść, bo kiedy się stresuję, to ciągle coś podjadam, a najbliższy miesiąc to będzie jeden wielki stres (sesja). Tylko jak tak czytam Wasze opinie, to coraz bardziej wątpię, że przestanę po tym być głodna.
Ale z kawy nie muszę rezygnować, co? Nie potrafię żyć bez kawy
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-20, 10:52   #99
GiGa007
Wtajemniczenie

GG do GiGa007

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
Ja kupiłam lineę wczoraj, na razie jestem po dwóch tabletkach, więc nie spodziewam się, że coś nagle poczuję. Kupiłam je jedynie po to, żeby nie chciało mi się jeść, bo kiedy się stresuję, to ciągle coś podjadam, a najbliższy miesiąc to będzie jeden wielki stres (sesja). Tylko jak tak czytam Wasze opinie, to coraz bardziej wątpię, że przestanę po tym być głodna.
Moim zdaniem nie trzeba rezygnować z kawy bo nie są to silne tabletki,sama pije kilka dziennie i ani mi się śni rezygnować już wolalabym z tabletek zrezygnować bo kawę uwielbiam , a co do stresu to mam odwrotnie niż Ty -nie jestem niczego w stanie połknąć

MAZDA RX 8

Stary 2008-05-21, 08:36   #100
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

Kawa spożywana w nadmiernych ilościach zatrzymuje wodę w organiźmie i z tego powodu nie jest zalecana w żadnej diecie Ale oczywiście jedna, dwie filiżanki nie wpłyną jakoś negatywnie. Ja poję jedną dziennie zawsze
Co do zabijania uczucia głodu niezłe sa BIO CLA- łykniesz i jestes full , ale sporo drozsze a efektu ŁAŁ -nie zauważyłam

Ja biorę te wszystkie specyfiki na zasadzie- nie pomoże, nie zaszkodzi , ale zawsze się człowiek łudzi że nóz , widelec będzie skuteczny
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-21, 18:17   #101
bejbi19
BAN stały

GG do bejbi19

Linea nie jest dla mnie. Ja łykałam 3 dni i właśnie przez ten czas waga nawet mi nie spadla o 100 g pomimo cwiczen i diety, odstawilam linee i na wadze 0,5 kg mniej. Wydalam niepotrzebnie tyle kasy. Zdecydowanie polecam herbatki i tabletki dołączone do nich La Karnita Slim - takie zolte, zielone i czerwone.

Edytowane przez bejbi19
Czas edycji: 2008-05-21 o 18:23 Powód: edit
bejbi19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-21, 18:43   #102
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Dziewczyny- mam wrażenie, że linea zwiększa mi apetyt. ok. pół godziny po wzięciu tabletki włącza mi się "ssak", mimo, że biorę ją w czasie posiłku. Cały czas jestem głodna, wydaje mi się, że jeszcze bardziej
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-21, 18:44   #103
Dog-Rose
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny- mam wrażenie, że linea zwiększa mi apetyt. ok. pół godziny po wzięciu tabletki włącza mi się "ssak", mimo, że biorę ją w czasie posiłku. Cały czas jestem głodna, wydaje mi się, że jeszcze bardziej
Dog-Rose jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-22, 09:46   #104
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bejbi19 Pokaż wiadomość
Linea nie jest dla mnie. Ja łykałam 3 dni i właśnie przez ten czas waga nawet mi nie spadla o 100 g pomimo cwiczen i diety, odstawilam linee i na wadze 0,5 kg mniej. Wydalam niepotrzebnie tyle kasy. Zdecydowanie polecam herbatki i tabletki dołączone do nich La Karnita Slim - takie zolte, zielone i czerwone.
Może ta linea zadziałała z opóźnieniem

Cytat:
Ja mam dokłądnie tak samo po therm line II cały czas głód ale brak apetytu i strasznie jest to uciązliwe
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-22, 10:48   #105
bejbi19
BAN stały

GG do bejbi19

heh prawde mowiac przestalam juz wierzyc, jedna wielka sciema z tą linea teraz pije duzo wody, 3 razy dziennie la karnita slim plus tabletka i waga leci
bejbi19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-22, 11:04   #106
kiiiciiia
Zakorzenienie

ja wzielam 1 listek linei i przezucilam sie na BIO CLA;p teraz jednak wracam do linei;] chociarz w spadek wagi przez nia nie wierze... Chodzi o powstrzymanie napadow glodu... do cwiczen sama sie w koncu zmobilizowalam xd
kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-22, 14:10   #107
GiGa007
Wtajemniczenie

GG do GiGa007

Cytat:
dokładnie też tak mam!!! masakra
mija już 6 dzień i czekam dalej może zauważe jakąś zmiane hi hi przydałoby się bo lato za pasem a tłuszczyk jak był tak jest

MAZDA RX 8

Stary 2008-05-23, 10:15   #108
dygotka8
Zakorzenienie

przestałam brać lineę to i mniej głodna jestem...żałuję tych 22 zł...no,ale człowiek uczy się na błędach
pozdrawiam

Stary 2008-05-23, 12:24   #109
GiGa007
Wtajemniczenie

GG do GiGa007

a wiecie co zauważyłam pewną zmiane,która dla mnie jest na plus( 7 dzień stosowania) a mianowicie po posiłku zawsze brzuszek robił się większy a teraz zjem i nie chodze z dużym brzuszkiem jak w ciązy tylko mam o wiele mniejszy co znaczy,że szybciej jedzonko się ''przetrawia'' a to już coś!

MAZDA RX 8

Stary 2008-05-23, 17:43   #110
lupoline3
Przyczajenie

Dot.: linea / lineal ?

ja tego używam ;]. nie zauważyłam żadnych efektów. za to jest jeden plus. jeżeli zjem jedną tabletkę linei z tabletką chromu, to przestaję mieć ochotę na słodycze i objadanie się ;P. a to WIELKI pus . po 3-5 dniach lepiej zrezygnować z dodatkowej tabletki chromu, bo to bardzo niezdrowe ;]
lupoline3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-25, 09:28   #111
Basketgirl
Raczkowanie

Ja używam Linea :P Biore już 2 opakowanie jem 3 tabletki dziennie po tym jednym opakowaniu schudłam 7 kg ;]
Powiem szczerze, że bez ćwiczeń nic nie widać ;] Jeżdże codziennie na sale i biegam po 30 do 50 kółek to dużo daje ;]

Mi Linea osobiście pomaga

Dukan! (168cm)
I faza: 24.05 -30.05- 62,7kg - 60,3kg
II faza: 31.05 - .... 60,3kg -

POLEGŁAM

ale wracam

69...>64...>62.7....>61>60,3>58,7>58,1.....>55
Basketgirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-26, 13:46   #112
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basketgirl Pokaż wiadomość
Ja używam Linea :P Biore już 2 opakowanie jem 3 tabletki dziennie po tym jednym opakowaniu schudłam 7 kg ;]
Powiem szczerze, że bez ćwiczeń nic nie widać ;] Jeżdże codziennie na sale i biegam po 30 do 50 kółek to dużo daje ;]

Mi Linea osobiście pomaga
łał !!! Dużo schudłaś, ja mam problem z aktywnością fizyczną, dieta to jeszcze ale ćwiczyć mi się nie chce.... i dlatego ciężko mi osiągnąć efekt, no zobaczymy na razie nic nie widzę ale ja myślę, że conajmniej dwa opakowania trzeba zuzyć aby jakikolwiek efekt był
Stary 2008-05-26, 16:46   #113
PrywatnyKotek
Rozeznanie

GG do PrywatnyKotek Send a message via Skype™ to PrywatnyKotek

Witam Was dziewczynki

Ja biorę Lineę od kilku dni, moja siostra też, i obie zauważyłyśmy, że jesteśmy po niej ciągle głodne
Nie wiem co teraz zrobic - brać dalej bo szkoda (a nóż coś pomoże), czy przestać, bo jeszcze przytyje z tych napadów głodu po niej

Jak radzicie ??
PrywatnyKotek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-26, 19:26   #114
topcia06
Rozeznanie

GG do topcia06
Dot.: linea / lineal ?

Cytat:
Napisane przez KALLISTE Pokaż wiadomość
Jakbys zobaczyla to bys nie zazdroscila a tłuszcz ze spodni mi sie wylewa.Niestety....kazdy wazy inaczej i kazdy wygląda inaczej przy tej samej wadze. Przyznaje- wagi mozecie mi pozazdroscic, ale nie moich nóg i brzucha i to przy tej wadze

A jesli chodzi o ten preparat to mialam kazde z jego składników osobno i nic nie dzialalo oprócz octu jabłkowego. Jedynie ocet jabłkowy dzialal kiedys na mnie. Zmniejszal łaknienie. Ale pryszcze po nim wychodzily i odstawilam.
ja ważę 69 kg przy 163 cm i nie uważam, żeby moja figura była masakryczna... Fakt, że miło byłoby gdyby tu i ówdzie trochę ubyło, ale nie rozpaczam...
topcia06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-26, 19:47   #115
kiiiciiia
Zakorzenienie

no ale kazdy ma inna budowe i dziewczyna przy wzroscie 165cm i 57kg moze wygladac szczuplej niz wazaca 53;p
kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-26, 20:24   #116
Basketgirl
Raczkowanie

W sumie macie racje, każdy wygląda inaczej.... ja tak dużo ważyłam, że sama sie dziwiłam a każdy mówił, że wyglądam normalnie...
Co do tych ćwiczeń chociaz 100 brzuszków wieczorem zróbcie to wystarczy ....

Najgorsze jest to, ze jak bierze sie już te Linea to już na bardzo długi okres czasu... bo nie można jeść 3 miesiące czy 4 .. mocno się schudnie i potem odstawi.... ;/ to można bardzo przytyć i ja sie tego boje ;/

Dukan! (168cm)

POLEGŁAM

ale wracam

Stary 2008-05-27, 08:52   #117
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basketgirl Pokaż wiadomość
W sumie macie racje, każdy wygląda inaczej.... ja tak dużo ważyłam, że sama sie dziwiłam a każdy mówił, że wyglądam normalnie...
Co do tych ćwiczeń chociaz 100 brzuszków wieczorem zróbcie to wystarczy ....

Najgorsze jest to, ze jak bierze sie już te Linea to już na bardzo długi okres czasu... bo nie można jeść 3 miesiące czy 4 .. mocno się schudnie i potem odstawi.... ;/ to można bardzo przytyć i ja sie tego boje ;/

Wiesz ekspertką nie jestem ale weteranką odchudzaczką na pewno , więc mogę Ci powiedziec tyle, nie ma cudownych środków, które zahamaują Twoją wage na długie lata Te wszystkie specyfiki są jedynie wspomagające przy zachowaniu diety (no i najlepiej ćwiczeniach), a jak nam się uda zrzucić wagę to kolej na coś znacznie trudniejszego-UTRZYMAC TĘ WAGĘ , i ja z tym mam największy problem....Wiem jedno, bez stałej zmiany nawyków żywioeniowych nie ma szans na stabilną wagę
Spójrzcie na te wszystkie gwiazdy, na ich diety, one tak żyją latami i tylko to im powzala na okreslony, czasem idealny wygląd.
Czytałam, że cały tydzień trzymają wagę, i jak nie zgrzeszą (w końcu też mają słoabości jak my) to w nagrodę mogą w weekend zrobić sobie nagrodę w postaci jakiegoś niedietytycznego dania - a później znowu dieta. Niestety nie ma cudów, kiedys myślałam, że ja jestem cudem, wieczna niedowaga, jadłam co chciałam, ale przyszedł czas, kiedy i ja musiałam nabrac pokory do swojego ciała i zacząć się pilnować.

Powodzenia i wytrwałości życzę Wam i sobie
Stary 2008-05-27, 10:53   #118
fruga
Rozeznanie

częstość z jaką słyszę reklamy tych 'cudownych' tabletek skłoniły mnie żeby poszukać opini wizażanek na ich temat.

po przeczytaniu wątku, przemyśleniu... dziś poszłam do apteki.

kupiłam tabletki linea. ciekawa jestem rezultatów jakie dadzą przy ograniczeniu jedzenia, zrezygnowaniu z cukru i słodyczy. w jakieś wielkie cuda nie wierzę.

do szczęścia potrzeba mi 8kg. mam nadzieję, że one po prostu ciut pomogą.

napiszę za jakiś czas jak sprawa wygląda.
fruga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-30, 08:37   #119
91584e3a0ddee98d7bf35013566e27d0b839b1c7
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez GiGa007 Pokaż wiadomość
a wiecie co zauważyłam pewną zmiane,która dla mnie jest na plus( 7 dzień stosowania) a mianowicie po posiłku zawsze brzuszek robił się większy a teraz zjem i nie chodze z dużym brzuszkiem jak w ciązy tylko mam o wiele mniejszy co znaczy,że szybciej jedzonko się ''przetrawia'' a to już coś!
Zjadłam już prawie całe opakowanie i zauważyłam to samo. Niestety jak zaczynałam łykać to miałam okres przedmiesiączkowy szczególnie uporczywy co oznaczało ze moglabym jesc od rana do wieczora i wciaz bylabym glodna. Teraz jednak w ogole nie mam napadów głodu jesli biore tabletki, jesli jednak mi sie zapomni, od razu chce mi sie cos zjesc, najlepiej slodkiego. Jednak mimo wszystko powalających efektów nie widze. Waga stoi w miejscu, aczkolwiek tak jakbym sie odrobinke zmniejszyla, ale to moze byc wynikiem cwiczen i thermagelu.
91584e3a0ddee98d7bf35013566e27d0b839b1c7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-30, 15:35   #120
Basketgirl
Raczkowanie

A mi własnie jak coś zjem małego to odrazu brzuch wywala do przodu ;/
Może to dlatego, że skurczyłam sobie tak żołądek, bo mało jem ... tylko w południe jakiegoś ogórka i 2 plastry sera ;/
Ale jeść się po Linei faktycznie nie chce

Dukan! (168cm)

POLEGŁAM

ale wracam

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości