![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co w sobie zmienić ??
Dziewczyno,
nie użalaj się nad sobą bo to Ci tylko może zaszkodzić. Po pierwsze nie wiem czy wiesz, ale nie ma brzydkich kobiet tylko są nie zadbane. Mam wrażenie, że piszesz, że jesteś brzydka bo chcesz, żeby zaraz ktoś Ci napisał, że tak nie jest. Co do chęci wyglądania pięknie w basenie, dziewczyno kto wygląda ładnie jak jest zmoknięty jak kura? Chyba Panie w TV po retuszu. Zresztą jaki Ci się włosy kręcą to akurat woda im nie pomaga. Zresztą po co chcesz je prostować??? Wszyscy teraz prostują, nawet faceci, chcesz być jak wszyscy? Lepiej naucz się dbać o kręcone włoski i rób sobie delikatne fale. Co do okularów, zmień oprawki, albo przerzuć się na soczewki - to wcale nie takie drogie. Tusz już masz, to teraz coś do wyrównania kolorytu i błyszczyk z kolorkiem. I koniec użalania się nad sobą. |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
BAN stały
|
1. te loczki to dziewczyno są Twoim atutem to po pierwsze!
tylko musisz umiec je podkreslic (zapytaj sie dziewczyn na Fryzjerskim one pewnie CI doradza jak podkreslic falowane wlosy. ja sie na tym nie znam, bo mam z natury proste jak drut ![]() 2. ubieraj się jakos mniej dziecinne, bardzije kobieco. masz juz 14 lat ;D tlyko nie przesadz ![]() więcej kolorow, jakies spodniczki, fantazyjne bluzki, tuniki.... o : - )) |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Ja mogę od siebie powiedzieć, że do podkreślenia kręconych włosów nadaje się pianka Wellaflex Loki i Fale
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Dziękuje Wam za wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Moze pokazesz jakies nowe fotki??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, a jak tam brwi byłaś już u kosmetyczki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego zamilkłaś?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Dawno nie pisalam wiem...ale już jestem
![]() Byłam już u kosmetyczki i oto zdjęcia (1 jest przed, a 2 i 3 po ) : Oto zdj. fryzu (mam nadzieję że nie jest taki zły bo nic leprzego z moich włosów nie wymyślę. Niedługo mam urodzinki więc rodzice może mi kupią jakąś nową prostownicę. mam taką nadzieję chociaż u nas z kasą krucho a taka dobra prostownica to 200 zł kosztuje ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-01-15 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
masz swietne brwi
![]() dobra prostownica wcale nie musi kosztowac 200zł:/ ja mam za 50zł romix i jest świetna ![]() Niestety te drogie prostownice to przewazie płaci sie za firme:/ a oto moje pomysły jakie fryzurki powinnaś sobie robić: na mokre włosy uzywać sporo pianki=efekt śliczne loki ![]() a druga propozycja to: na mokre włosy zapleść 2 warkocze a po wyschnieciu rozplesc palcami uzyc troche pianki lub wosku i gotowe ![]() ![]() ![]() ![]() ps^ zdjecia co dodałas z ta fryzura moga być ![]() ![]() i co Ci dziewczyny pisały?!!Wiecej uśmiechu!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Jestes bardzo ładna ![]()
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przejrzałam wszystkie twoje zdjęcia i myślę, że mogła bys kupić sobie dużo małych spinek róznej wilkości i nauczyć przypinać się niesforną grzywkę tak aby bylo korzystnie .... ja po paru godzinach zabawy umiem sobie przypiąć ciekawie ....trzeba zaczesywać włosy robić rózne przedziałki i przypinać ... spróbuj .. koszt spinek to z 8 zł ![]() wkoncu znalazlam ten temat ... moze chemiczne prostowanie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=24884 Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-08-30 o 13:59 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Ale masz teraz ładne brwi
![]() Fryz bardzo fajny. Teraz pokombinowałabym z makijażem. Spróbuj korektor pod oczy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Myślałam o podkreślaniu skrętu włowów ale wtedy wyglądam gorzej niż w prostych. Trudno nie można miec wszystkiego...nawet takiej drobnostki jak proste włosy. A prostowanie chemiczne odpada bo trochęto drogie i jest spore ryzyko.
![]() Więc zostaje prostownica i odrzywki oraz Hott Liss z Loreala |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
Wg mnie ta grzywka jakoś tak zwisa bez ładu. Proponuję albo ją podpinać, albo coś takiego:
Zdjęcie się nie dodało. Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-08-30 o 13:58 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dokladnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
tylko że moja grzywka nawet jak na jest na żelu to po prostowaniu się w godzinę
skręca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Pewnie uznacie mnie za jakąś głupią ale bardzo mi się podobają fryzury EMO
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Myślę ciągle o tych soczewkach...niewiem co wybrac kontakty czy nowe okulary
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyno, na początku więcej wiary w siebie i mniej paniki
![]() Nie tylko w vision express są styliści, którzy dopierają oprawki. Wystarczy rozejrzeć się, popytać. Ja nie chodzę do ve, a do małego salonu optycznego. I tu ostatnio stylista dobrał mi świetne okulary, naprawdę mają cierpliwość, znają się na rzeczy i potrafią doradzić. Nie możesz chodzić byle jakich okularach oby trzymały Ci się na nosie. Można z nich zrobić atut, ja noszę je od wielu lat i nie wyobrażam sobie życia bez nich. Dodają uroku, wyszczuplają twarz, podkreślają ładne brwi. Ale nie ma zmiłuj - nie jest to zakup chleba, a jeśli chcesz być zadowolona, to chyba warto poszukać ![]() aaa i dobranie właściwych okularów leży w ich obowiązku, nie jest to dodatkowa opłata.
#110 |
Przyczajenie
|
ło matko....
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
O totalny brak działań z Twojej strony...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Przepraszam że mnie tu tak dawno nie
![]() I jeszcze raz przepraszam że mnie tak dawno nie było. Ale wróciłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
przejrzalam dokladnie caly Twoj watek, obejrzalam wszystkie zdjecia i musze Ci powiedziec, ze metamorfoza wyszla bardzo dobrze.
Wygladasz naprawde duzo lepiej niz na poczatku. Chetnie zobaczylabym Twoje aktualne zdjecie (jesli mozesz to wstaw). A co do wlosów - loki/fale moga byc bardzo duzym atutem, nalezy tylko umiejetnie podkreslic ich skret. Wiadomo, ze puszace sie siano na wlosach wyglada strasznie i wlasnie dlatego wymyslono wygladzajace serie kosmetykow do wlosow, zainwestuj w nie ![]() Z tego co widze na zdjeciach, masz mocne i zdrowe wlosy, nie niszczyłabym ich codziennym prostowaniem, raczej postawilabym, jak juz pisalam na podkreslenie fal/lokow i uzylabym kosmetyku przeciw puszaniu sie wlosow. Czekam na zdjecia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Konto usunięte
|
Jestem pod wrazeniem Twojej metamorfozy Przejzałam ją dokładnie ponieważ mimo tego ze jestem starsza, wygladamy bardzo podobnie... Podobne włosy, krztałat twarzy, tez nosze okulary...(i też źle dobrane ale to z powodu mojej dość duzej wady) i jak zamieniałam je na soczewki to poczułam sie o wiele piekniej... polecam... jak sie dba o nie odpowiednio to nie mają niekorzystnego wpływu na narzad wzroku.
Chyba sobie zetne włoski podobnie... Bardzo mi sie zressztą przydały niektóra rady dziewczyn... Ja od siebie moge dodac: * Jak masz na nosku okulary to kolczyki raczej delikatne, subtelne... bo inaczej wygląda sie jak stragan poobwiesznay błyskotkami * pilnuj zeby Twoja twarzyczka zawsze była czysta, zadbana, niedoskonałosci zatuszowane.. to jest wazniejsze od makijazu * jak juz robisz makijaz to w delikatnych pastelowtych kolorach, kontrastujących z kolorem tenczówki... tak zeby podkreslic delikatnie oczy a nie wykarykaturzyc okulary * uberaj sie dziewczęco tak aby podkreslic swoja urode i młody wiek... uwazaj zeby nie wygladac jak STARA MALEŃKA .... polecam kolor biały, kremowy, jasny róż, pastelowy zółty, do tego jeansy lub leggins ZYCZE CI ZEBYS JAKO CAŁOKRZTAŁT WYGLĄDAŁA TAK SUUUPER JAK NA TWARZY * jak masz krótsza grzywke to wyglądasz o niebo lepiej * masz sliczne proste zabki ... zatem sie usmiechaj...!! Dziewczyny pisały to juz 100 razy i musisz w to uwierzyc! CZEKAM NA KOLEJNE FOTOGRAFIE ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
ojj jak ja was przepraszam za moją nieobecnośc na wątku
![]() ![]() Co do soczewek...to jedynie jakieś na WF bo tak na "stałe" to raczej nie bo mam już nowe okularki ![]() ![]() Co do ciuchów nie jest najlepiej bo u mnie trochę krucho z kasą ![]() do fryzjera to ja już chyba nigdy nie pujdę (noo jak już to tylko na ścięcie grzywki ![]() ![]() Co do brwii... najlepiej nie jest bo musiałam je zapuścic i muszę iśc jeszcze raz do kosmetyczki (zapuściłam je bo nie umiem doprowadzic ich do takiego wyglądu jak po wyściu z gabinetu kosmetycnego ![]() ![]() mam zamiar kupic sobie jakąś kredkę do oczu ![]() Mam też ogromny problem ze świecącą się cerą ![]() ![]() Więc muszę kupic: nową pęsetę do brwi ( bo moja jest za gruba ;/ ), kredkę do oczu, jakiś nowy błyszczyk i korektor. Sporo tego (jak na moją kieszeń...a raczej kieszeń mojego taty ![]() ![]() Już nie wiem co napisac ![]() ![]() POZDRAWIAM ![]() Ps. Z góry przepraszam za błędy ortograficzne (o ile jakieś są ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
A jednak dzisiaj nie wklejętych zdjęc, jak już to wkleję je w piątek lub sobotę. Bardzo za to przepraszam, ale nie mogłam iśc dzisiaj dk kosmetyczki i fryzjera żeby mi grzywkę zrobił ładniejszą. W piątek napewno będęmiała to zrabione bo mamy wigilię klasową i chciałabym wyglądac jakoś ;] .
POZDRAWIAM ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
A roznosic ulotek to ja już nie będę :/ za mało płacili i za dużo chodzenia :/
mysle, ze jakby sie uprzec to dobre i to w tym wieku ![]() i podobala mi sie przerobka zdjecia (przepraszam, ale nie pamietam przez kogo) gdzie mialas polokragla grzywke i niezbyt dlugie wlosy, ale to pewnie na razie odpada ze wzgledu na ta prostownice... w kazdym razie jest juz duzo lepiej, ale tez nie przesadzaj z tymi kosmetykiami, ja zaczelam sie malowac bedac w Twoim wieku i tak sie przyzwyczailam do cudownego dzialania owych ulepszaczy, ze trudno mi bez nich wyjsc z domu a poki jestes mloda to stawiaj na naturalnosc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Co do tych ulotek to nie było tak fajnie... Cała rodzina mi pomagała a ja i tak się nie mogłam z tym wszystkim wyrobic. Trzeba było chodzic po 3 osiedlach z czego dwa były z blokami (w sumie bloków było kilkadziesiąt mniejwięcej 40 {i w każdym po pięc klatek i po 4 piętra} , a trzeba było po piętrach chodzic...) i do tego jedno osiedle ma okolo 1800 domków jednorodzinnych... musiałam te ulotki roznosic przynajmniej trzy dni i nie starczało mi czasu nawet na jedzenie :[ i cały czas głodna chodziłam...a do tego wszystkiego miałam takie zakwasy że nie mogłam się ruszac ;(
Mam też do was pewną proźbę ;] chodzi o te ciuszki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
rurki np. http://allegro.pl/item501332665_jean..._promocja.html aczkolwiek niekoniecznie z tym kolorem nitki..
![]() ![]() do tego zalozylabym najzwyklejsze czarne baletki http://allegro.pl/item509861196_atmo...ie_38_17a.html ale oczywiscie to na ciepla wiosne juz moja propozycja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.