Tableciary plotkary IV - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-15, 16:03   #91
anieze
Rozeznanie

Dot.: Tableciary plotkary IV

hej ja juz po sniadanku,najadlam sie i odrazu lepiej!!teraz jeszcze kawusia i wszystko!!!
NIKITKO moja kolezanka miala problem z 8 caly czas bol glowy,goraczka a czasami mdlosci,wiec radze i zalawic wszystko z zbami przed wyjazdem bo chyba lepiej sie super bawic w Egipcie.ja wlasnie ogladalm sobie buciki victoriassecret ja lubie nawet ta firme wiec sobie szukam czegos ciekawego...
anieze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 16:07   #92
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anieze Pokaż wiadomość
hej ja juz po sniadanku,najadlam sie i odrazu lepiej!!teraz jeszcze kawusia i wszystko!!!
NIKITKO moja kolezanka miala problem z 8 caly czas bol glowy,goraczka a czasami mdlosci,wiec radze i zalawic wszystko z zbami przed wyjazdem bo chyba lepiej sie super bawic w Egipcie.ja wlasnie ogladalm sobie buciki victoriassecret ja lubie nawet ta firme wiec sobie szukam czegos ciekawego...
Wiesz na pewno usunę tą 8 ale ona jeszcze nie wyszła wiec jak ja usunąc jak jej jeszcze nie ma zreszta dentystka bardzo mi sie podoba i chyba zostawie u niej majątek ale zrobie sobie ząbki u niej
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 16:15   #93
mezatka07
Zakorzenienie

Kiniu alez piekna ta dekoracja!!!! no poprostu przesliczna!!!!!!!!!!!!!! !
goscie beda zachwyceni, bedziecie jak krol i krolowa balu

KAsiasiarku super, ze do nas zajrzalas ciesze sie, ze macie piekna pogode, spedzacie duzo czasu razem a ten internet juz w sumie nie tak dlugo i znowu bedziesz z nami
wspolczuje, ze Twoj tata tez ma to samo co moj zaskoczylas mnie, ze trzeba lezec w gipsie ja czytalam tylko cos o rehabilitacji a o gipsie nie bylo wspomniane jejku... ile meczarni z tym

Nikitko az sobie siebie wyobrazilam taka placzaca na fotelu dentystycznym
mnie sie zawsze dentysci boja, bo placze i zabieram buzie ze strachu a oni nie moga tym wiertlem nic wiercic haha
Mam nadzieje, ze pieknie Ci wylecza zabki i ze nic sie nie stanie z osemka w Egipcie

Agus no no Ty dopiero po sniadanku a ja tez bardzo lubie ta firme- szczegolnie bielizne- jakies fikusne majteczki itp, koszulki rozne, piekne maja rzeczy
Stary 2008-05-15, 16:19   #94
Ray
Zakorzenienie

narazie sie nie lamne czekam na wizyte w poniedzialek zobaczymy co powiedza po usg echhh licze na to ze to nic strasznego... :/

nikita mi nawet 9 teraz sie chce wybic ale miejsca nie ma narazie mnie nie boli ale pewnie sie rozkreci... i bedzie czekalo mnie usuniecie hirurgiczne

zgadnij dziekuje na to nie mozna nic juz powiedziec... musimy sie jakos dogadac bo w koncu mamy dziecko... zobaczymy czas najlepiej pokarze
Stary 2008-05-15, 16:20   #95
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
Kiniu alez piekna ta dekoracja!!!! no poprostu przesliczna!!!!!!!!!!!!!! !
goscie beda zachwyceni, bedziecie jak krol i krolowa balu

KAsiasiarku super, ze do nas zajrzalas ciesze sie, ze macie piekna pogode, spedzacie duzo czasu razem a ten internet juz w sumie nie tak dlugo i znowu bedziesz z nami
wspolczuje, ze Twoj tata tez ma to samo co moj zaskoczylas mnie, ze trzeba lezec w gipsie ja czytalam tylko cos o rehabilitacji a o gipsie nie bylo wspomniane jejku... ile meczarni z tym

Nikitko az sobie siebie wyobrazilam taka placzaca na fotelu dentystycznym
mnie sie zawsze dentysci boja, bo placze i zabieram buzie ze strachu a oni nie moga tym wiertlem nic wiercic haha
Mam nadzieje, ze pieknie Ci wylecza zabki i ze nic sie nie stanie z osemka w Egipcie

Agus no no Ty dopiero po sniadanku a ja tez bardzo lubie ta firme- szczegolnie bielizne- jakies fikusne majteczki itp, koszulki rozne, piekne maja rzeczy

Ja tez mam nadzieje ze 8 da mi wypocząć jak nie to bede jechac na przeciwbólowych i bedzie ok
Stary 2008-05-15, 16:26   #96
mezatka07
Zakorzenienie

Ray trzymam kciuki, by u Twojej niuni wszystko bylo dobrze
by byla zdrowiutka!!!

a o mezu nie wspomne, bo nie mam pojecia co juz na niego napisac, juz sie cieszylam jak ostatnio pisalas, ze jest lepeij, maz wraca wczesniej, chodzicie na spacerki itp............ to ja juz nie wiem co mu jest.
oczywiscie za niego tez trzymam kciuki, by w koncu doszedl do siebie...

a ja znowu zalatana
od 6.30 znowu nie spie
bylam rano na targu kwiatow- kupowalam do pubu kolegi, bo mnie strasznie katowal od chyba 2 miesiacy juz zeby mu te bukiety robic......
a nie bardzo chcialam, bo kolega ma do mnie jakis sentyment...
i jeszcze dzisiaj specjalnie ze mna pojechal po te kwiaty, zaprosil mnie do restauracji na herbatke i sniadanie........ pozniej jak juz ozdobilismy pub zapraszal mnie do restauracji na wino...... to mu powiedzialam, ze wino mamy w domu,
to wymyslil ze chodzmy na piwo- przeciez sie nam nalezy, bo odwalilismy kawal dobrej roboty
maz jest zdenerwowany, bo widzi to, ze kolega jest o mnie zazdrosny i czasem to wszystko wyglada jak trojkacik...........
nawet zdarzaja nam sie kolacje przy swiecach we troje, co dla innych musi wygladac komicznie

dziewczynki a pecherzyk pewnie pekl, bo tempka pieknie poszla w gore i sie potwierdzila przez te 3 dni
Stary 2008-05-15, 16:27   #97
Orzeszek.1
Zadomowienie

Och moje drogie,ja tu widzę że jakies diety stosujecie by schudnąć? To ja się musze pochwalić, że...ja też! TAK! Ja też dołączyłam do stosujących diete, a mianowicie nie jem chleba tylko suchary WASA, piję czerwoną herbatę która zdziałała już cuda, wciągu 1,5 miesiąca schudłam 5 kg!!! No i więcej się ruszam - co nie jest trudne przy tej mojej pannicy

Nikitko ja bardzo rzadko jestem w Wawce, ale może w końcu to się zmieni a wtedy bardzo chętnie udam się na spotkanie z Wami
Stary 2008-05-15, 16:30   #98
mezatka07
Zakorzenienie

a jeszcze jak kolega uslyszal, ze chce sie do fittness clubu zapisac- basen, silownia itp to on tez chce........
maz powiedzial, ze po jego trupie
ze w takim razie nigdzie nie bede chodzic hahaha
nie moge nadazyc za tymi chlopami
Stary 2008-05-15, 16:31   #99
mezatka07
Zakorzenienie

Orzeszku serdecznie Ci gratuluje zrzucenia kilogramkow
fajnie, ze mala juz chodzi i nawet biega, mozecie razem troszke poszalec
Stary 2008-05-15, 16:35   #100
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Ray trzymam kciuki, by u Twojej niuni wszystko bylo dobrze
by byla zdrowiutka!!!

a o mezu nie wspomne, bo nie mam pojecia co juz na niego napisac, juz sie cieszylam jak ostatnio pisalas, ze jest lepeij, maz wraca wczesniej, chodzicie na spacerki itp............ to ja juz nie wiem co mu jest.
oczywiscie za niego tez trzymam kciuki, by w koncu doszedl do siebie...

a ja znowu zalatana
od 6.30 znowu nie spie
bylam rano na targu kwiatow- kupowalam do pubu kolegi, bo mnie strasznie katowal od chyba 2 miesiacy juz zeby mu te bukiety robic......
a nie bardzo chcialam, bo kolega ma do mnie jakis sentyment...
i jeszcze dzisiaj specjalnie ze mna pojechal po te kwiaty, zaprosil mnie do restauracji na herbatke i sniadanie........ pozniej jak juz ozdobilismy pub zapraszal mnie do restauracji na wino...... to mu powiedzialam, ze wino mamy w domu,
to wymyslil ze chodzmy na piwo- przeciez sie nam nalezy, bo odwalilismy kawal dobrej roboty
maz jest zdenerwowany, bo widzi to, ze kolega jest o mnie zazdrosny i czasem to wszystko wyglada jak trojkacik...........
nawet zdarzaja nam sie kolacje przy swiecach we troje, co dla innych musi wygladac komicznie

dziewczynki a pecherzyk pewnie pekl, bo tempka pieknie poszla w gore i sie potwierdzila przez te 3 dni
Asiu trójkącik powiadasz nieźle musi sie mąz czuć
Gratuluje pęcherzyka

Cytat:
Napisane przez Orzeszek.1 Pokaż wiadomość
Och moje drogie,ja tu widzę że jakies diety stosujecie by schudnąć? To ja się musze pochwalić, że...ja też! TAK! Ja też dołączyłam do stosujących diete, a mianowicie nie jem chleba tylko suchary WASA, piję czerwoną herbatę która zdziałała już cuda, wciągu 1,5 miesiąca schudłam 5 kg!!! No i więcej się ruszam - co nie jest trudne przy tej mojej pannicy

Nikitko ja bardzo rzadko jestem w Wawce, ale może w końcu to się zmieni a wtedy bardzo chętnie udam się na spotkanie z Wami
Kasiu to super że dieta działa i ze 5kg ci ubylo

Fajnie by było gdyby udało nam się spotkać
Stary 2008-05-15, 16:38   #101
Orzeszek.1
Zadomowienie

Cytat:
Orzeszku serdecznie Ci gratuluje zrzucenia kilogramkow
fajnie, ze mala juz chodzi i nawet biega, mozecie razem troszke poszalec
Moja droga!!! Ja widzę że dążysz do wagi 65! Ja tyż hihihi No i też miałam plan żebydo fitness pójść ale narazie jestem w rozjazdach, albo jestem w legionowie albo na lubelszczyźnie i nie chodziłabym regularnie, więc to by nie miało sensu - narazie darowałam sobie. A Twój mąż ma rację, jak się ma taki skarb w domu to trzeba o niego dbać i uważać na innych facetów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-15, 16:40   #102
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Moja droga!!! Ja widzę że dążysz do wagi 65! Ja tyż hihihi No i też miałam plan żebydo fitness pójść ale narazie jestem w rozjazdach, albo jestem w legionowie albo na lubelszczyźnie i nie chodziłabym regularnie, więc to by nie miało sensu - narazie darowałam sobie. A Twój mąż ma rację, jak się ma taki skarb w domu to trzeba o niego dbać i uważać na innych facetów
Kasiu a co porabiasz na lubelszczyźnie?
Stary 2008-05-15, 16:41   #103
akinom86
Raczkowanie

Dziewczynki jestem pod tymczasowym nickiem

Wpadłam do was tylko na chwile

Buziaki

TYMCZASOWO -> DO 2.06
NIESPRAWIEDLIWOŚĆ WCIĄŻ SIĘ SZERZY
akinom86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 16:44   #104
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akinom86 Pokaż wiadomość

Dziewczynki jestem pod tymczasowym nickiem

Wpadłam do was tylko na chwile

Buziaki
Monia jak sie czujesz po dentyscie? no i jak tam plan udaje ci sie realizowac?
Stary 2008-05-15, 16:45   #105
Orzeszek.1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Kasiu a co porabiasz na lubelszczyźnie?
Tam jest mój dom rodzinny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-15, 16:46   #106
anieze
Rozeznanie

Mezatka to ty masz fajna sytuacje.ale to normalne facet zaczyta dopiero sie starac jak widzi zagrozenie a tak siedza cicho i nic sie nie odzywaja.
ja z VictoriaSecret bardzo lubie buty bo nie moge powiedziec niektore bardzo mi sie podobaja i sa wygodne.wlasnie niedawno kupilam czerwone szpileczki.
dziewczyny na diecie a ja musze tez sie zabrac za siebie bo od takiego nic nie robienia przez rok czasu i chodzeniu w gipsie jakos tak jedrnie nie wygladama przydalo bys sie troche naciagnac to tu to tak w szczegolnosci nogi i brzuch.ale czerwona herbata to fajna sprawa jak to mowia naturalny zjadacz tluszczu.
Stary 2008-05-15, 16:50   #107
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Tam jest mój dom rodzinny
Aha nie widziełam

Cytat:
Mezatka to ty masz fajna sytuacje.ale to normalne facet zaczyta dopiero sie starac jak widzi zagrozenie a tak siedza cicho i nic sie nie odzywaja.
ja z VictoriaSecret bardzo lubie buty bo nie moge powiedziec niektore bardzo mi sie podobaja i sa wygodne.wlasnie niedawno kupilam czerwone szpileczki.
dziewczyny na diecie a ja musze tez sie zabrac za siebie bo od takiego nic nie robienia przez rok czasu i chodzeniu w gipsie jakos tak jedrnie nie wygladama przydalo bys sie troche naciagnac to tu to tak w szczegolnosci nogi i brzuch.ale czerwona herbata to fajna sprawa jak to mowia naturalny zjadacz tluszczu.
Agus to powodzonka życze w odchudzaniu ja przywykłam do czerwonej herbatki i codziennie pije
Stary 2008-05-15, 16:51   #108
akinom86
Raczkowanie

Cytat:
Monia jak sie czujesz po dentyscie? no i jak tam plan udaje ci sie realizowac?
Po dentyscie wszystko ok Ząbek zdrowy, wyczyszczony i zaplombowany
A o jaki plan pytasz, bo mam problem z kojarzeniem hehe

TYMCZASOWO -> DO 2.06
Stary 2008-05-15, 16:53   #109
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Po dentyscie wszystko ok Ząbek zdrowy, wyczyszczony i zaplombowany
A o jaki plan pytasz, bo mam problem z kojarzeniem hehe
To dobrze ze u ciebie wszytsko oki z ząbkami

a pytam o plan na cały tydzien taki co nam napisałaś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-15, 16:56   #110
akinom86
Raczkowanie

Cytat:
To dobrze ze u ciebie wszytsko oki z ząbkami

a pytam o plan na cały tydzien taki co nam napisałaś
Hehehe, skleroza nie boli
No, wiec w kinie jakos nie bylismy, bo kolega z kolezanka problemy jakies mieli. Na zakupach byałm, ale i tak nie dostałam tego czego szukałam. Może nastepnym razem

A tak w ogole to wy sie strasznie rozpisałyscie
Ja wchodze, patrze, a tutaj juz 4 częśc wąteczku

No no oby tak dalej

Ja w pracy bede od niedzieli

TYMCZASOWO -> DO 2.06
Stary 2008-05-15, 16:56   #111
anieze
Rozeznanie

mam nadzieje ze dam rade wytrzymac i zaczne lekkie odchudzanie ale i cwiczenia.moj M kupil mi nawet 2 maszyny do cwiczen ale ostatnio srasznie je zaniedbalam a wiadomo bez jakiegos wysilku efektow nie bedzie .mialam zaczac juz po wielkanocy ale odwlekalam a tu zaraz latoa ja dopiero zabieram sie do roboty!!na mocne odchudzanie sie nie nastawiam bo zaraz mi spada mi tam gdzie nie trzeba ...a i tak za wiele nie ma-hihi
Stary 2008-05-15, 16:57   #112
Pomidora
Zakorzenienie

Jestem po pracy

Kasiasiarku, cudownie, że do nas wpadłaś chociaż na chwilkę A jak jeszcze raz napiszesz, że możesz nam być obca, to My tu za tobą tęsknimy, ale wiemy, że trzeba czekać, aż ci neta założą. No i już za tydzień będziesz z nami Nie dziwię ci się, że ważniejsze są dla ciebie obrączki. W końcu to symbol, to obrączki będziecie nosić całe życie. Wszystko inne jest ważne, ale mi się wydaje, że z takich materialnych rzeczy to rzeczywiście obrączki są najważniejsze. Ja jeszcze 6 mc po ślubie jak się malowałam to czułam niesamowite podekscytowanie jak kątem oka obrączkę zobaczyłam Teraz to się już przyzwyczaiłam, chociaż czasem też sobie na nią patrzę i nie mogę uwierzyć, że mężatką jestem

Nikitko, cieszę się, że zablokowałaś sobie ten numer zagraniczny. Co to za wydzwanianie i niepokojenie

Marcelinko,ależ miałaś paskudny dzień Cóż, takie zachowanie świadczy tylko o kulturze tych ludzi. Dobrze, że piesek jest zaszczepiony

Asiu, strasznie się cieszę, że pęcherzyk pękł I mam nadzieję, ze coś tam się powoli z niego lokuje A kolega to widzę, że cię ostro podrywa A mężowi trochę zazdrości nie zaszkodzi

Moniu, cieszę się, ze z nami jesteś

Ray, przykre to co piszesz o małej, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. I szkoda, że przestało ci zależeć w walce o małżeństwo, bo to najgorszy wróg małżeństwa-obojętność. Nawet dla dziecka nie warto żyć obok siebie. może jeszcze warto zawalczyć?

Agnieszko, to powodzenia w odchudzaniu, chociaż po zdjęciu to nie wiem z czego się odchudzasz

A ja sobie w końcu posprzątam w mieszkaniu Już od kilku dni chciałam, ale ciągle byłam zabiegana

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 17:00   #113
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Hehehe, skleroza nie boli
No, wiec w kinie jakos nie bylismy, bo kolega z kolezanka problemy jakies mieli. Na zakupach byałm, ale i tak nie dostałam tego czego szukałam. Może nastepnym razem

A tak w ogole to wy sie strasznie rozpisałyscie
Ja wchodze, patrze, a tutaj juz 4 częśc wąteczku

No no oby tak dalej

Ja w pracy bede od niedzieli
To szkoda ze zakupy sie nie udały ale moze jeszcze znajdziesz to co szukasz to od niedzieli bedziesz z nami juz na dłużej fajnie

Cytat:
mam nadzieje ze dam rade wytrzymac i zaczne lekkie odchudzanie ale i cwiczenia.moj M kupil mi nawet 2 maszyny do cwiczen ale ostatnio srasznie je zaniedbalam a wiadomo bez jakiegos wysilku efektow nie bedzie .mialam zaczac juz po wielkanocy ale odwlekalam a tu zaraz latoa ja dopiero zabieram sie do roboty!!na mocne odchudzanie sie nie nastawiam bo zaraz mi spada mi tam gdzie nie trzeba ...a i tak za wiele nie ma-hihi
Aguś to ty masz maszyny? to jakie ty masz mieszkanie czy może dom że masz miejsce na takie maszyny
Stary 2008-05-15, 17:00   #114
akinom86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Moniu, cieszę się, ze z nami jesteś
I ja sie ciesze
Nawet nie wiecie jak bardzo

TYMCZASOWO -> DO 2.06
Stary 2008-05-15, 17:02   #115
Pomidora
Zakorzenienie

Dziewuszki, ale nas dużo na dole

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 17:03   #116
akinom86
Raczkowanie

Cytat:
To szkoda ze zakupy sie nie udały ale moze jeszcze znajdziesz to co szukasz to od niedzieli bedziesz z nami juz na dłużej fajnie
Bede wyjatkowo od niedzieli, do piatku, a pozniej tylko jeszcze w poniedziałek wpadne i od wtorku znikne na tydzien hehe

TYMCZASOWO -> DO 2.06
Stary 2008-05-15, 17:04   #117
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Pomidorko ja tez sie ciesze ze tamten numer już nie dzowni
a wiecie co młody mi powiedział podobno kolerzanka z jego klasy chciałaby z nim chodzić takie było moje zdziwienie ale musiałam zareagowac inaczej bo młody mi zaufał i powiedział
Stary 2008-05-15, 17:04   #118
akinom86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Dziewuszki, ale nas dużo na dole
Wąteczek oblegany

TYMCZASOWO -> DO 2.06
Stary 2008-05-15, 17:06   #119
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Bede wyjatkowo od niedzieli, do piatku, a pozniej tylko jeszcze w poniedziałek wpadne i od wtorku znikne na tydzien hehe
Aha czyli taki masz harmonogram pracy
no widac nasz wątek cieszy sie popularnością
Stary 2008-05-15, 17:07   #120
anieze
Rozeznanie

pomidora wiesz to nie bedzie taka dragonska dieta jeden lisc salaty i wodapoprostu musze troche zaczac jesc inne posilki o stalych porach sam fakt ze moje zycie przez ostatnie miesiace to tylko siedzenie albo lezenie wiec musze cos zrobic bo sie normalnie rozsypie.dlamnie celulit to bylo do tej pory slowo opce i myslalam ze nigdy nie bede wiedziala co to jest ale teraz juz wiem a to tylko dlatego ze bylam aktywna osoba a teraz siedze za pprzeproszeniem na d.... i tak to wlasnie jest.
co do obraczek to ja nawet nie czuje ze ja mam tylko musze ja chyba zaniesc na czyszczenie bo troche mi sie porysowala ja mam z bialego blyszczacego zlota wiec zaraz widac...ja uwazam ze nie wazne czy nosi sie obraczke czy nie bo to tylko symbol,janwazniejsze jak ludzie zyja ze soba i czy sie kochaja i szanuja
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości