|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tableciary plotkary IV
hej ja juz po sniadanku,najadlam sie i odrazu lepiej!!teraz jeszcze kawusia i wszystko!!!
NIKITKO moja kolezanka miala problem z 8 caly czas bol glowy,goraczka a czasami mdlosci,wiec radze i zalawic wszystko z zbami przed wyjazdem bo chyba lepiej sie super bawic w Egipcie.ja wlasnie ogladalm sobie buciki victoriassecret ja lubie nawet ta firme wiec sobie szukam czegos ciekawego... |
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta dentystka bardzo mi sie podoba i chyba zostawie u niej majątek ale zrobie sobie ząbki u niej
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Kiniu alez piekna ta dekoracja!!!! no poprostu przesliczna!!!!!!!!!!!!!! !
goscie beda zachwyceni, bedziecie jak krol i krolowa balu ![]() KAsiasiarku super, ze do nas zajrzalas a ten internet juz w sumie nie tak dlugo i znowu bedziesz z namiwspolczuje, ze Twoj tata tez ma to samo co moj zaskoczylas mnie, ze trzeba lezec w gipsie ja czytalam tylko cos o rehabilitacji a o gipsie nie bylo wspomniane![]() Nikitko az sobie siebie wyobrazilam taka placzaca na fotelu dentystycznym ![]() mnie sie zawsze dentysci boja, bo placze i zabieram buzie ze strachu a oni nie moga tym wiertlem nic wiercic haha Mam nadzieje, ze pieknie Ci wylecza zabki i ze nic sie nie stanie z osemka w Egipcie ![]() Agus no no Ty dopiero po sniadanku a ja tez bardzo lubie ta firme- szczegolnie bielizne- jakies fikusne majteczki itp, koszulki rozne, piekne maja rzeczy
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
narazie sie nie lamne czekam na wizyte w poniedzialek zobaczymy co powiedza po usg echhh licze na to ze to nic strasznego... :/
nikita mi nawet 9 teraz sie chce wybic ale miejsca nie ma narazie mnie nie boli ale pewnie sie rozkreci... i bedzie czekalo mnie usuniecie hirurgiczne zgadnij dziekuje na to nie mozna nic juz powiedziec... musimy sie jakos dogadac bo w koncu mamy dziecko... zobaczymy czas najlepiej pokarze
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez mam nadzieje ze 8 da mi wypocząć jak nie to bede jechac na przeciwbólowych i bedzie ok
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Ray trzymam kciuki, by u Twojej niuni wszystko bylo dobrze
by byla zdrowiutka!!! a o mezu nie wspomne, bo nie mam pojecia co juz na niego napisac, juz sie cieszylam jak ostatnio pisalas, ze jest lepeij, maz wraca wczesniej, chodzicie na spacerki itp............ to ja juz nie wiem co mu jest. oczywiscie za niego tez trzymam kciuki, by w koncu doszedl do siebie... a ja znowu zalatana od 6.30 znowu nie spie ![]() bylam rano na targu kwiatow- kupowalam do pubu kolegi, bo mnie strasznie katowal od chyba 2 miesiacy juz zeby mu te bukiety robic...... a nie bardzo chcialam, bo kolega ma do mnie jakis sentyment... ![]() i jeszcze dzisiaj specjalnie ze mna pojechal po te kwiaty, zaprosil mnie do restauracji na herbatke i sniadanie........ pozniej jak juz ozdobilismy pub zapraszal mnie do restauracji na wino...... to mu powiedzialam, ze wino mamy w domu, to wymyslil ze chodzmy na piwo- przeciez sie nam nalezy, bo odwalilismy kawal dobrej roboty ![]() maz jest zdenerwowany, bo widzi to, ze kolega jest o mnie zazdrosny i czasem to wszystko wyglada jak trojkacik........... nawet zdarzaja nam sie kolacje przy swiecach we troje, co dla innych musi wygladac komicznie dziewczynki a pecherzyk pewnie pekl, bo tempka pieknie poszla w gore i sie potwierdzila przez te 3 dni
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Och moje drogie,ja tu widzę że jakies diety stosujecie by schudnąć? To ja się musze pochwalić, że...ja też! TAK! Ja też dołączyłam do stosujących diete, a mianowicie nie jem chleba tylko suchary WASA, piję czerwoną herbatę która zdziałała już cuda, wciągu 1,5 miesiąca schudłam 5 kg!!! No i więcej się ruszam - co nie jest trudne przy tej mojej pannicy
![]() Nikitko ja bardzo rzadko jestem w Wawce, ale może w końcu to się zmieni a wtedy bardzo chętnie udam się na spotkanie z Wami
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
a jeszcze jak kolega uslyszal, ze chce sie do fittness clubu zapisac- basen, silownia itp to on tez chce........
maz powiedzial, ze po jego trupie ![]() ze w takim razie nigdzie nie bede chodzic hahaha nie moge nadazyc za tymi chlopami
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Orzeszku serdecznie Ci gratuluje zrzucenia kilogramkow
fajnie, ze mala juz chodzi i nawet biega, mozecie razem troszke poszalec
|
#100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieźle musi sie mąz czuć ![]() Gratuluje pęcherzyka Cytat:
![]() Fajnie by było gdyby udało nam się spotkać
|
||
|
|
|
#101 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki jestem pod tymczasowym nickiem ![]() ![]() ![]() ![]() Wpadłam do was tylko na chwile Buziaki
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
Mezatka to ty masz fajna sytuacje.ale to normalne facet zaczyta dopiero sie starac jak widzi zagrozenie a tak siedza cicho i nic sie nie odzywaja.
ja z VictoriaSecret bardzo lubie buty bo nie moge powiedziec niektore bardzo mi sie podobaja i sa wygodne.wlasnie niedawno kupilam czerwone szpileczki. dziewczyny na diecie a ja musze tez sie zabrac za siebie bo od takiego nic nie robienia przez rok czasu i chodzeniu w gipsie jakos tak jedrnie nie wygladam a przydalo bys sie troche naciagnac to tu to tak w szczegolnosci nogi i brzuch.ale czerwona herbata to fajna sprawa jak to mowia naturalny zjadacz tluszczu.
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Aha nie widziełam
![]() Cytat:
ja przywykłam do czerwonej herbatki i codziennie pije
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A o jaki plan pytasz, bo mam problem z kojarzeniem hehe
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No, wiec w kinie jakos nie bylismy, bo kolega z kolezanka problemy jakies mieli. Na zakupach byałm, ale i tak nie dostałam tego czego szukałam. Może nastepnym razem ![]() A tak w ogole to wy sie strasznie rozpisałyscie ![]() Ja wchodze, patrze, a tutaj juz 4 częśc wąteczku ![]() No no oby tak dalej Ja w pracy bede od niedzieli
|
|
|
#111 |
|
Rozeznanie
|
mam nadzieje ze dam rade wytrzymac i zaczne lekkie odchudzanie ale i cwiczenia.moj M kupil mi nawet 2 maszyny do cwiczen ale ostatnio srasznie je zaniedbalam a wiadomo bez jakiegos wysilku efektow nie bedzie .mialam zaczac juz po wielkanocy ale odwlekalam a tu zaraz lato
a ja dopiero zabieram sie do roboty!!na mocne odchudzanie sie nie nastawiam bo zaraz mi spada mi tam gdzie nie trzeba ... a i tak za wiele nie ma-hihi
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po pracy
Kasiasiarku, cudownie, że do nas wpadłaś chociaż na chwilkę Teraz to się już przyzwyczaiłam, chociaż czasem też sobie na nią patrzę i nie mogę uwierzyć, że mężatką jestem ![]() Nikitko, cieszę się, że zablokowałaś sobie ten numer zagraniczny. Co to za wydzwanianie i niepokojenie ![]() Marcelinko,ależ miałaś paskudny dzień Asiu, strasznie się cieszę, że pęcherzyk pękł A kolega to widzę, że cię ostro podrywa A mężowi trochę zazdrości nie zaszkodzi ![]() Moniu, cieszę się, ze z nami jesteś Ray, przykre to co piszesz o małej, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. I szkoda, że przestało ci zależeć w walce o małżeństwo, bo to najgorszy wróg małżeństwa-obojętność. Nawet dla dziecka nie warto żyć obok siebie. może jeszcze warto zawalczyć? Agnieszko, to powodzenia w odchudzaniu, chociaż po zdjęciu to nie wiem z czego się odchudzasz ![]() A ja sobie w końcu posprzątam w mieszkaniu
|
|
|
|
#113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale moze jeszcze znajdziesz to co szukasz to od niedzieli bedziesz z nami juz na dłużej fajnieCytat:
|
||
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
I ja sie ciesze
Nawet nie wiecie jak bardzo
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki, ale nas dużo na dole
|
|
|
|
#116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko ja tez sie ciesze ze tamten numer już nie dzowni
![]() a wiecie co młody mi powiedział podobno kolerzanka z jego klasy chciałaby z nim chodzić takie było moje zdziwienie ale musiałam zareagowac inaczej bo młody mi zaufał i powiedział
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
pomidora wiesz to nie bedzie taka dragonska dieta jeden lisc salaty i woda
poprostu musze troche zaczac jesc inne posilki o stalych porach sam fakt ze moje zycie przez ostatnie miesiace to tylko siedzenie albo lezenie wiec musze cos zrobic bo sie normalnie rozsypie.dlamnie celulit to bylo do tej pory slowo opce i myslalam ze nigdy nie bede wiedziala co to jest ale teraz juz wiem a to tylko dlatego ze bylam aktywna osoba a teraz siedze za pprzeproszeniem na d.... i tak to wlasnie jest.co do obraczek to ja nawet nie czuje ze ja mam tylko musze ja chyba zaniesc na czyszczenie bo troche mi sie porysowala ja mam z bialego blyszczacego zlota wiec zaraz widac...ja uwazam ze nie wazne czy nosi sie obraczke czy nie bo to tylko symbol,janwazniejsze jak ludzie zyja ze soba i czy sie kochaja i szanuja |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

zreszta dentystka bardzo mi sie podoba i chyba zostawie u niej majątek ale zrobie sobie ząbki u niej
zaskoczylas mnie, ze trzeba lezec w gipsie

a ja tez bardzo lubie ta firme- szczegolnie bielizne- jakies fikusne majteczki itp, koszulki rozne, piekne maja rzeczy
i Kubus
na to nie mozna nic juz powiedziec... musimy sie jakos dogadac bo w koncu mamy dziecko... zobaczymy czas najlepiej pokarze

a ja dopiero zabieram sie do roboty!!na mocne odchudzanie sie nie nastawiam bo zaraz mi spada mi tam gdzie nie trzeba ...