![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie lubisz kogoś? Wylej to!
Cytat:
Tym bardziej właśnie, że niektórzy piszą po przemyśleniu, a niektórzy "kłap!", uważam, że nie sposób poznać na tyle czyjąś osobę na forum, by móc ją lubić *, a zwłaszcza by móc jej nie-lubić. * (lubię kogoś czytać, czuję sympatię do kogoś - najogólniej mówiąc "kogoś". Tymczasem ja tak na prawdę nie znam tej osoby, tego kogoś, a jedynie znam jej poglądy, zapatrywania wyrażone w wypowiedziach, którymi wzbudza ona moją sympatię - ja tak to widzę)
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do postaw nielubienia kogos przez internet - wydaje mi sie, ze osoby angazujace sie mocno w takie "nielubienie" kogos na podstawie postów sa w pewien sposob ograniczone/niezrownowazone. Kto normalny poswieca swoja energie i czas na wylewanie zolci np. na forum? Natomiast postrzeganie przez pryzmat internetu zweryfikowalam w praktyce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak, to Burek. Śliczny piesek. Mogę pogłaskać, nie ugryzie..? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
skądże, ludzie są bardziej otwarci przez neta.
łatwiej jest być szczerym wobec kogoś kogo nie znamy nie powiedziałabym, że na forum ujawniamy jedynie reakcje i zachowania. Wręcz przeciwnie - ujawniamy siebie ![]() W realu nie ma osoby, której bym jakoś szczególnie nie lubiła, tak jak ktoś już napisał powyżej - nie lubię tylko pewnych zachowań osób. Dla tego teoria Cheer jest jak dla mnie kompletną pomyłką, ale nie będę się o to wykłócać, bo szczerze ludzie bez żadnych opini są jak ludzie bez tak właściwie niczego... są nikim Owszem, zdarza się że dowiadujemy się czegoś o kimś i jesteśmy generalnie w szoku, ale myślę że takie reakcje mają miejsce tutaj jak i w realu. Mogłabym rozwinąć dokładniej myśl, ale najzwyczajniej mi się nie chce No właśnie, więc nie mówmy NIC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
Nikt się nie przyzna, kogo nie lubi, tylko polecą rozważania na ten temat
![]() Nie lubię Fresy i się do tego przyznaję. Wkurza mnie, że jest "ą, ę" i zachowuje się jak księżniczka. Przegięła z akcją ZP Benki i wpycha się tam, gdzie jej nie chcą. Wylewam to: Fresa, nie lubię Cię.
![]() |
#97 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
BAN stały
|
I ja się zgadzam z tym przegięciem ze ZP zgłoszonym w sprawie benito ze społecznościowego (!) wątku o Królowych Offtopu. Freso - tak się nie robi, bo po kiego grzyba. Za bardzo się chyba wczułaś w forum, a nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu, uwierz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
BAN stały
|
Albo nic nie powiem
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#101 |
BAN stały
|
mozna z innej beczki nielubienia? jako zem w swoim stanie i nie powinnam sie denerwowac, wiec napisze to, o czym moje grzesznice juz wiedza
nie lubie murzynki z pracy. nie dlatego ze jest murzynka, tylko dlatego ze jest glupia. a jakas specyfikacje musialam udostepnic wam a takowa gdyz ona na kazda uwage, probe czy sugestiie, twierdzi ze jestesmy rasistami naturalizowana brytyjka z zimbabwe, jest w uk 6 lat powiedziala nam ze ona ma wieksze prawo byc tu niz np ja, bo jej kraj przez tyle lat byl kolonizowany przez brytyjczykow... a tak w ogole to nie lubie watkow wyliczajacych. ale to moja sprawa napisze o tym u czeski bo ja haslo znam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
Ale Fresa w innym wątku wcisnęła ZP. Nie na KO. Jeśli się nie mylę.
#103 | |
BAN stały
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4397 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
BAN stały
|
uhuhu, to sobie poleciala
![]() bez sensu taki gestapowiec |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę nie wiem co się wydarzyło i nawet nie chcę wiedziec, bo nie mam na to czasu ani co wazniejsze ochoty na szukanie... Wydaje mi sie jednak, ze po pierwsze, Społecznosci sa takim samym forum jak inne i można tak samo jak gdzie indziej wciskac ZP. A po drugie nie wiem jak dla innych, ale dla mnie porównania z faszyzmem (wiem, to tylko powiedzenie) i z gestapo wcale nie wydają się trafne. Powiem wiecej, są obraźliwe i naprawdę nie wyobrażam sobie co ktoś musiałby zrobic, zeby nazwac go gestapowcem. Przystopujcie (nie tylko trochę) w tych wyzwiskach. Rozwagi, jak to powiedziała jedna z Was w innym wątku! ![]() ----------------- Co do tematu watku, to do paru osób czuję lekką niechęć. Staram sie nie miec z nimi za wiele do czynienia. Bo w końcu mój czas jest zbyt cenny, żeby marnowac go na osoby które mnie nie interesują ![]()
![]() |
#107 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() To jest bardzo fajne i wcale nie jest irytujące ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A także nie watpię, że pare osób może sie poczuc do głebi urażone tym, że ktos śmiał wcisnąć ZP przy ich poscie. Nie watpię także, że jesli ktos wcisnie ZP przy poście koleżanki, to tak jakby nam strzelił gola. Ale, powtarzam: rozwagi! ![]() Nie wiem, ale jakos nie podoba mi się takie rzucanie cięzkich słów. To gorsze jest od "Ty świnio" ![]() Nikt nie zabrania się nikomu irytować, ale już argument o tym, że ZP został wciśnięty na Społecznosciach... jest dziecinny. To sa wszytsko otwarte dla wszytskich wątki (jakbyś całkiem- spoko nie zauważyła), kazdy moze wleźć, poczytać, dodac swoje trzy grosze. To nie jest prywatne spotkanie, niestety. Dlatego osobiście wole PW lub mail. A nie wywnętrzanie się na forum. Naprawde nie wnikam w to o co chodzi, bo nie pierwsza to tutaj burza i wcale nie ostatnia... Ale jesli chcecie sobie po kims pojechać, to wymieńcie listy, PW, maile albo podzwońcie do siebie wzajemnie i wtedy bluzgi moga sięgnąc dna. Na forum moze jednak przystopujcie.
![]() |
#109 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie chodzi o sam fakt wciskania ZP. Sama to czasem robię. Chodzi o formę i styl, w jakim to zostało zrobione. I o ewidentne wtrącanie się w nieswoje sprawy + rozbrajająca "szczerość" z " ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
BAN stały
|
A mi nie chodzi jedynie o ten wciśnięty ZP. Ja Fresy nie lubię od samego początku. Nie trawię jej wypowiedzi, nie lubię wywyższania się i bycia ąę co to nie ja.
Czytając jej posty, mam wrażenie że o wszystkim wie najlepiej i się lepiej nie wychylać, bo zaraz zbeszta. Lubię sympatyczne, lekko złośliwe osoby, ale takie wyjęte wprost z obrazu matki boskiej czestochowskiej to już niekoniecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie przesadzają, uwierz. Moim zdaniem to było typowe podłożenie świni. Cześka, mam tak samo jak Ty.
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
arethaf, moglabys podac link, nie wiem wlasciwie, co mam o tym myslec...
![]() ![]()
#113 |
Zakorzenienie
|
luba no wlasnie sa prv etc. skoro fresa chciala obwiescic ze wcisnela ZP z usmieszkiem na koncu "
![]() mnie osobiscie nie spodobalo sie to ,ze fresa znowu zaczela roztrzasac sprawe z watku intymengo. Tamten watek zostal zamkniety, i luz. To nie, trzeba jeszcze wchodzic na watek spolecznosciowy i tam rozwlekac sprawe na nowo . wcisnela ZP, miala prawo. ALe po co znowu rozpisywac sie na innym watku o sprawie, ktora juz powoli zaczynala byc zapominana przez wszystkich.
![]() |
#114 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można nie lubić kogo tylko dusza zapragnie. Cytat:
Zrozumcie, mnie chodzi tylko o to, że pisanie o kims "gestapowiec" jest niesmaczne i obraźliwe. Niesprawiedliwe. Bo naprawde musiałaby kogos zabić lub zamęczyc, zeby zasłużyc na taki epitet.
![]() |
#115 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=254837 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=231103&page=147 Luba, rozumiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
A ja nie rozumiem dyskusji.
Ma ona na celu najazd na Frese-nie rozumiem czemu-bo wcisnela ZP ![]() ![]() Chcialabym miec tylko takie problemy. Nic do niej nie mam .
![]() |
#117 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Druga rzecz, choć powinnam napisać o niej na początku, bo dotyczy pierwszego cytowanego postu - chodzi właśnie o to, że nie ma "cudzych" i "nie cudzych" wątków na forum. Każdy ma prawo zajrzeć do każdego wątku i się w nim wypowiedzieć. Trzeba mieć to ciągle na uwadze i niestety akceptować to, chociażby dla dobra własnego zdrowia psychicznego. Chyba że fakt, iż wątek jest "czyjś" jest "argumentem" za tym, by nie wciskać tam ZP, bo właśnie jest on "czyjś". Jeśli tak, to pasuję, bo nie sposób dyskutować z takim poglądem.
![]() |
#118 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
BAN stały
|
lubo, wyglada na to ze dokladnie sledzisz watki, za co ci chwala i podziwiam, bo sama dobra chwile sie glowilam gdzie widzialam zwrot "rozwagi"
przypmnialam sobie ze u mnie na "eurowizji 2008" tyle ze tam zarzucono emigrantom brak patriotyzmu bo isis przegrala, bo my nie glosowalismy co do bycia nadgorliwym. dobrze, to z niektorych wizazanek wychodzi taka mala szpiegowa natura. sledza watki, sledza az wysledza. czyhaja na te wszytskie posty gdzie ktos kogos obrazi, nawet niekoniecznie je same i bach. od tego jest watek, jest zatytuowany, przewijaja sie caly czas te same osoby na nim zeby wiedziec o co moze biegac w takowym temacie. jesli mimo to sie tam wchodzi i doszukuje sie aluzji do wlasnej osoby, lub co gorsza sie je wymysla to to juz nie powazne Edytowane przez cerisecerise Czas edycji: 2008-05-25 o 12:21 Powód: lit |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Najazd? Gdyby ten wątek służył najazdowi, zostałby usunięty.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.