|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ___Dominika___ nowości :)
ok zaraz zaglądne widziłąm jej prace chyba na tredny bardzo ładne.a z fimo baie się może tydziń jakbyści e mogły to dajcie znac gdzie o palstyczne srebro moge kupic sama bym dla siebie chociasz coś zrobiła bo uczulona jestem na nikiel
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
wątek na wizażu:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=art+clay a kupić można w Szafirze, mają sklep internetowy
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
dzięki własnie znalazłam przedchwila w smaoczk a wątku bede czytać wieczorkiem i szukac tego sklepu narazie zmykam sprzątać
przedświąteczna wariacja sie zaczyna a u mnie w pokój wszytkie korale porozsypywane
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
gumeczki
|
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
ok czekam na uwagi to pierwszy taki oplatany
|
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
hhmmm jest ciekawy nawet bardzo , nie jestem specjalistką w tej dziedzinie za to mamy u kilka innych osóbek które mają ten fach w rękach , ale cosik mi w nim nie pasuje jest naprawde ciekawie wykonany ale ... właśnie ale ... oplot jakby przytłaczał wnętrze , to tylko moje skromne zdanie jak by co
widać tu dużo twojej pracy i serca a to już i tak wiele
|
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
ja sie na oksydzie nei znam ale tj posrebrzne nie wiem czy sie da dopiero próbuje dwa wieczory zarwane
|
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
ale i tak podziwiam za cierpliwość ja jakoś jej nie mam ani też tyle czasu ale może kiedyś.....
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
Wisior bardzo piękny i faktycznie roboty że ho ho
ale jeśli to posrebrzany to oksyda odpada tylko się zniszczy , ale jak kiedys zdecydujesz się na takie srebro to oksyda bedzie napewno mile widziana
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
dzieki dziewczyny jutro postaram sie lepsze zdj zrobic przy dziennym świetle to wrzuce.może kiedyś w sreberku zrobie narazie próbowalam a projekt troche sie zmniejzszył jak poprosilam tate żeby bok mi na szlifierce przyszlifował to pol kamienia wcielo
|
|
|
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
widać że dużo pracy w niego włożyłaś
wyszedł bardzo ładnie |
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Piękne,śliczne,super,cudo wne,niepowtarzalne...
Pianki urocze i wyjątkowe. Oplataniec-jestem pełna podziwu bo sama nie mam cierpliwości ani zdolności w tym kierunku choć bardzo bym chciała Swarki-zawsze piękne |
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Wisior jest przepiękny
koniecznie proszę o lepsze fotki
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Piękna praca! I jaka pracochłonna! Umieram z zachwytu i zazdrości...
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
ok mam nadzieje że lepsze to zdjęcie bo monitor mi sie coś kilka dni juz psuje i świeci na żłóto więc za dobrze kolorów nie widze
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
boski
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Świetny, ale jak dla mnie za bogaty
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
gumeczki jak zwykle cudne
jstem ich fanką musze napisać kiedyś do Ciebie z zamówieniem - dla mojej córci , bo ja jestem za stara już oplataniec bardzo mi sie podoba, widac ile pracy w niego włozyłaś. I widać Twioja dokładność. I to bogactwo w nim tez mi się podoba. Gdyby był w oksydowanym srebrze byłby naprawdę bossski. |
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
jak poćwicze na posrebrzakach to moze spróbuje cos podobnego w srebrze zrobic .już zrobilam w podobnym spylu kolczyki tylko che do nich sztyfty srebrne wsadzić tylko te które mam w domu mi sie zadne nie podobaja więc jak zrobie to sie pochwale. a co do gumeczek to u mnie doś duże dziewczynki w nich chodza
moja stała klijentka taka najlepsza na 26 lat moja kosmetyczka 31 więc nie są takie dziewczynki malutkie
|
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
prosze o uwagi najchętniej widziane tych dziewczyn które coś podobnego tworzą ja dopiero trzecią rzec tego typu robie
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie tworzę tego typu rzeczy ale wyrażę opinię jako klient
![]() Kolczyki podobają mi się tylko zamiast gwoździka jakby była główka to było by super Jak na trzecią pracę tego typu to świetnie Ci to wychodzi
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
no w sumie mogła zamiast płaskiego dac ten z kuleczką nie pomyslałam .dziękuje bardzo za opinie
|
|
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny aż tak źle ze mi nic nie podpowiecie na przyszłość?
|
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
ja co prawda też tego typu biżu nie robię, ale na moje oko to te ostatnie kolczyki wyglądają zbyt masywnie, bałabym się że spadną itp. owinięcie wygląda równo, jedynie na górze pod koralikiem chyba na każdym kolcu inaczej, ale to może tylko tak wygląda na zdjęciu, a propos zdjęcia chyba popróbowałabym inaczej ustawić ostrość bo na tej dużej obręczy słabo coś widać. a apropos obręczy to ta środkowa wygląda trochę łyso, jakby już ci się nie chciało jej owinąć. ale tak czy inaczej jestem pod wrażeniem włożonej pracy
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie są za bardzo "zarobione" i kulkami i sprężynkami.. nie są złe, bo wzór w sumie oryginalny, lecz np. nie w moim ulubionym.. I są całe jako jedność, nic sie w nich nie rusza, a ja lubię, gdy kolczyki "żyją" własnym życiem.. chociaż zdarzało mi się robić takie nieruszające się, ale wtedy robiłam je tak, by były delikatne.
|
|
|
|
|
#117 |
|
Rozeznanie
|
Kolczyki bardzo oryginalne
ciekawy kształt ...... zgadzam się że fajnie by wyglądała kuleczka zamiast płaskiej szpileczki..... łączenie kółeczka tego w środku mogło być w miejscu -miedzy tymi dwoma jego łączeniami z dużym kołem ale to tylko takie detale No to czekam na kolejne
Edytowane przez klamaja Czas edycji: 2009-02-04 o 22:13 |
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny za opinie
przy nastepnych kolczykach je uwzględnie spewnością.Wysłaąłm do paki zgłoszenie z tymi kolczykami i dostałam narazie taka odp "Jedno zdjęcie to za malo abyśmy mogli podjąć decyzję, bardzo proszę o przesłanie większej próbki twórczości." zazwyczaj mi nie odp ( no moze odp 2 razy oczywiście nie)więc jestem juz lekko zestesowana i zaczynam myslec czy odp dlatego że sie im spodobały czy dlatego ze wczesniejsze nie docierały
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
Wisior i kolczyki bardzo ciekawe i pomysłowe
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje ale te dwie rzeczy nie robiłam z myslą o sobie a moze troche ale nie do noszenia dla siebie tylko dla sprawdzenia ile cierpliwości mam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

przedświąteczna wariacja sie zaczyna a u mnie w pokój wszytkie korale porozsypywane

ale jeśli to posrebrzany to oksyda odpada tylko się zniszczy 
wyszedł bardzo ładnie
koniecznie proszę o lepsze fotki
boski

jestem również