|
|
#91 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: walka z brzuszkiem
Cytat:
Lepiej czerwoną, ponoć lepiej spala tłuszcz ![]() W niedziele ważenie i mierzenie, już się doczekać nie mogę Ale jak nie zobaczę chociaż 0,5 - 1 kg mniej to się załamię
start: 01. 06. 65, 64, 63, 62.2, 62, 61, 60, 59, 58, 57, 56, 55 ![]() 22..06. talia: 70 cm, będzie 63 cm ![]() na wysokości pępka: 82cm, będzie 75 cm ![]() Nie da to się tylko spodni przez głowę włożyć!! ![]() |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki ;* spróbuje
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
moge dolaczyc? po ciazy mam okropny brzuch nie wiem kompletnie jakie cwiczenia stosowac ;(
|
|
|
|
|
#94 | |
|
♥
|
Cytat:
w skrócie ; posiłki komponujemy tak :białko, zdrowe tłuszcze warzywa lub białko węgle warzywa . jedz co 3 godz , ostatni posiłek 3 godz przed snem , czysto białkowy moze byc i 0,5 godz przed snem . jedz 5 posiłków w ciagu dnia. wiecej poczytaj na dietetyce cwiczenia: trenign siłowy( na każda partie ćwicz - było juz wiele podawanych przykładowych treningów siłowych poszykaj w wyszukiwarce) + interwały/aeroby. no i oczywiscie nie da sie schdunac z jednej partii i musisz byc przygotowana ze z każdej partii ciałą bedziesz chudnac. |
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też walcze z brzucholem, wykonywałam A6W, dotrwałam do 36 dnia czyli pięć tyg na 6 :P cm mi nie zleciały ale walcze dalejzaczynam na przemian aeroby/siłowe mam nadzieje ze tym razem się uda
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
ood dziiaj potanowilam robic brzuszki... ja przy wzroscie 168waze kolo 60 kg ;(
|
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
MySSaaa super
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. Edytowane przez anulka0016 Czas edycji: 2008-09-08 o 17:08 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 169 wzrostu ale brzuch to jest moja zmora
jak siade to oponki sie wylewaja ble :P jak stoje to tez nie rewelacja.
|
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
a ile masz w talii i tej oponce?
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. Edytowane przez anulka0016 Czas edycji: 2008-09-08 o 17:08 |
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
talia 66 cm
brzuch na wys pępka 77 cm brzuch na wys boczków 83 cm to na czczo a w ciągu dnia w talii i brzuchu ze 3 cm wiecej |
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Jej, ale dawno mnie nie było
Na basenie juz bylam i chyba nie jest najgorzej z tym moim brzuchem skoro nawet ratownikow zarywalam co do sportu - siatkowka i plywanie przynajmniej to jest przyjemne w przeciwnienstwie do szostki |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ładnie ładnie ja walcze dalej z moim brzuchem.. od jutra zaczynam nowy plan
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Ja też się wzięłam za mój...
![]() http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/files/10717896...Intro.avi.html http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/files/10761958..._min_.avi.html http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/files/10734900..._min_.avi.html http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/files/10735764..._min_.avi.html http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/files/10752904..._min_.avi.html http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/files/10752099..._min_.avi.html http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/files/10750587..._min_.avi.html http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/files/10751647..._min_.avi.html http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/files/10747221...nding.avi.html |
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
A ja się muszę przyznać do czegoś.
![]() W pierwszy dzień zamiast się wziąć za brzuszki, poszłam z kumpelą na piwo. Na drugi dzień miałam całodniową głodówkę, pomagałam mojemu Połówkowi w wyścigu i byłam taka zmęczona, że nie miałam ochoty nic robić. A dzisiaj zjadłam kilka dużych czekoladowych ciastek. Ech. Głupia. Zaczynam od jutra od nowa ![]() Hehe i mam jakiś cel Morze w lipcu z Połówkiem Przydałoby się dobrze wyglądać ![]() Ciężki ze mnie przypadek
|
|
#105 |
|
Gość
|
kurcze a ja po 3 dniach zacietej walki z mr brzucholem umieram z bolu plecow i szyi
znacie moze jakies cwiczonka ktore nie obciazaja szyi? dodam tylko ze napewno nie jest to spowodowne niewlasciwym wykonywaniem cwiczen bo nawet trener na silowni powiedzial ze technike brzuszkow mam dobra, a mimo to szyja mnie boli slyszam ze jest takie urzadzenie ab rocket w ktorym jest podparcie na szyje i nie boli, ale opinie sa sprzeczne, slyszalyscie o nim a moze ktos na nim cwiczy?
|
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
Renia90 jest oki
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. Edytowane przez anulka0016 Czas edycji: 2008-09-08 o 17:07 |
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
aha ja jadę jutro więc 3dni mnie nie bedzie
klasowa wycieczka w góry heh, ostatnia już z liceum ale ten czas leci...
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. |
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam trzy dni wolnego.. bo tez wycieczka klasowa, tez ostatnia w liceum.. ale nie jade.
|
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Kurczę, ale Wam fajnie
Ja maturzystka tegoroczna Niestety. No cóż, miłego życzę
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A czy stety czy niestety to zależy, w sumie mamy najdłuższe wakacje w życiu ![]() Jak narazie mojej diety 9 dzień i całkiem nieźle się trzymam, chociaż czasem mam taaaką ochotę na coś "zakazanego" W tydzień poleciało mi 1,8 kg, trochę za dużo, zwłaszcza, że wydaje mi się, że odchudzam się z głową. No, ale zobaczymy jak będzie za tydzień, narazie to tylko początki ![]() Miłego dniaaaa
start: 01. 06. 65, 64, 63, 62.2, 62, 61, 60, 59, 58, 57, 56, 55 ![]() 22..06. talia: 70 cm, będzie 63 cm ![]() na wysokości pępka: 82cm, będzie 75 cm ![]() Nie da to się tylko spodni przez głowę włożyć!! ![]() |
||
|
|
|
|
#111 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wg mnie to 1,8 kg jest normalne Dziękuję Wzajemnie Ja od dziś zaczynam xD
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
A taki:
![]() Pon, śr, pt: interwały/aeroby - skakanka, hula-hop, energiczny taniec(oczywiście nie jakiś taki no jak sie to mówi :P kurcze no nie taki określony nie wiem jak to napisać ![]() tylko taki mój własny ![]() Wt, czw, sob: ćwiczenia siłowe: ja będę wykonywać tak: na obręcz barkową i klatkę piersiową:pompki, i ćwiczenia z hantelkami ![]() Na brzuch: 8 min ABS, ćwiczenia od Suzany, skręty tułowia do ściany, ćwiczenie na boczki. Na nogi i pośladki: marsz z wysokim unoszeniem kolan, wspięcia na palce(dobre na łydki), szpagat odwrotny, wykroki, wchodzenie i schodzenie z łóżka ![]() i tutaj też są ćwiczenia na nogi http://www.*******/cwiczeniadlaciebi...687,0,0,0.html Mam nadzieje, że dam rady ![]() Brzuszek smaruję termoaktywnym serum z Eveline, nóżki i pośladki balsamem ujędrniającym z Avon-u - polecam. Może macie jakieś kosmetyki ujędrniające do polecenia? Albo jakieś dobre peelingi Byłabym wdzięczna ![]() Jeśli chodzi o diete to ciag dalszy nie jedzenia chipsów itp, czekolady, ograniczanie słodyczy, jedzenie regularnie co 3-4 godziny, ostatni posiłek 3 godz przed snem, picie dużo wody(a propos kumpela mówiła mi kiedyś że rozpycha żołądek i brzuch jest większy.. to jak to jest ) no przede wszystkim to jedzenie zdrowo Czasami też popijam czerwoną herbatkę ale to nie często
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() P.S. Podziwiam Cię. Matko, tyle ćwiczeń...
A miało być tak pięknie... Bzdura. Marzenia. Wielkie pozbywanie. Edytowane przez Biedroneczka666 Czas edycji: 2008-06-09 o 11:08 Powód: P.S. Podziwiam Cię. Matko, tyle ćwiczeń... ;) |
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo u nas schodzi i to szybko
|
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja mam to samo serum z Eveline i bardzo je lubię ![]() Jeśli chodzi o wodę to ja długo nie mogłam się przemóc. Byłam przyzwyczajona do picia Coca Coli i to hektolitrami Teraz natomiast nie wytrzymałabym dnia bez minimum 2 litrów mineralnej , co bardzo mnie cieszy Gazowana na pewno nie jest dobra na diecie i fakt - bąbelki rozpychają, a niegazowana? Sama nie wiem - wydaje mi się, że żołądek się powiększa zanim się jej pozbędziemy A później wszystko wraca do normy
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chodzi mi o to żeby był plaski na wakacje ale w ogóle marzy mi się choć trochę bardziej płaski ![]() Ogólnie to bardzo lubię ćwiczyć i gdy mam dzień bez ćwiczeń to dziwnie sie czuje :P Jeśli chodzi o serum to raczej efektów wyszczuplających nie zauważyłam a używam go już jakiś miesiąc.. ale skóra po nim jest zawsze taka gładziutka, delikatna I jędrna. Wieczorem zawsze biorę prysznic, potem serum i pod kołderkę i jest tak cieplucho
|
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nienawidzę ćwiczyć Znaczy pocić się, a skoro nie mam kondycji to ćwiczenia mnie 'pocą' xD Więc ich nie lubiem Hehe, a mnie ciekawi ile trzeba robić cokolwiek żeby polepszyć sobie kondycję...? ![]() Hm ![]() Osobiście w kremy i tego typu mazidła wyszczuplające nie wierzę. Jak dla mnie jeśli coś wyszczupla to tylko przez to, że jak to wsmarowujemy to masujemy ciało ![]() (jeszcze pół godzinki i orbitreku nadchodzę )
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Na poprawienie kondycji polecam skakankę, na prawdę działa
Na początku wylewały się ze mnie poty, teraz moge śmigać pół godziny Ale wystarczy 10 min dziennie Oczywiście zaczynałam od krótkich skoków do co raz to dłuższych, na tyle ile dawałam rady, no i najlepiej skakać w butach, albo na bardziej miękkim podłożu bo może boleć śródstopie po jakimś czasie. Ja lece porobić zakupy i bede kręcić hula hopem Skakanka wieczorem przed prysznicem, jakoś tak się przyzwyczaiłam
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hehe, a technika? ![]() Dzięki Ci bardzo dobra duszyczko
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żabką sie szybciej męczy, ale też bardziej obciąża stawy
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

65, 64, 63, 62.2, 62, 61, 60, 59, 58, 57, 56, 55 

nie wiem kompletnie jakie cwiczenia stosowac ;(

a6w - 20 dzien
ale walcze dalej

co do sportu - siatkowka i plywanie 

) no przede wszystkim to jedzenie zdrowo