![]() |
#91 | |
Raczkowanie
|
Dot.: walka z brzuszkiem
Cytat:
Lepiej czerwoną, ponoć lepiej spala tłuszcz ![]() W niedziele ważenie i mierzenie, już się doczekać nie mogę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Dzięki ;* spróbuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
♥
|
Cytat:
w skrócie ; posiłki komponujemy tak :białko, zdrowe tłuszcze warzywa lub białko węgle warzywa . jedz co 3 godz , ostatni posiłek 3 godz przed snem , czysto białkowy moze byc i 0,5 godz przed snem . jedz 5 posiłków w ciagu dnia. wiecej poczytaj na dietetyce cwiczenia: trenign siłowy( na każda partie ćwicz - było juz wiele podawanych przykładowych treningów siłowych poszykaj w wyszukiwarce) + interwały/aeroby. no i oczywiscie nie da sie schdunac z jednej partii i musisz byc przygotowana ze z każdej partii ciałą bedziesz chudnac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja też walcze z brzucholem, wykonywałam A6W, dotrwałam do 36 dnia czyli pięć tyg na 6 :P cm mi nie zleciały ![]() zaczynam na przemian aeroby/siłowe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
ood dziiaj potanowilam robic brzuszki... ja przy wzroscie 168waze kolo 60 kg ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
MySSaaa super
![]()
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. Edytowane przez anulka0016 Czas edycji: 2008-09-08 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
ja mam 169 wzrostu ale brzuch to jest moja zmora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
a ile masz w talii i tej oponce?
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. Edytowane przez anulka0016 Czas edycji: 2008-09-08 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
talia 66 cm
brzuch na wys pępka 77 cm brzuch na wys boczków 83 cm to na czczo a w ciągu dnia w talii i brzuchu ze 3 cm wiecej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Jej, ale dawno mnie nie było
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Ja też się wzięłam za mój...
![]() ![]() http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/files/10717896...Intro.avi.html http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/files/10761958..._min_.avi.html http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/files/10734900..._min_.avi.html http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/files/10735764..._min_.avi.html http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/files/10752904..._min_.avi.html http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/files/10752099..._min_.avi.html http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/files/10750587..._min_.avi.html http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/files/10751647..._min_.avi.html http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/files/10747221...nding.avi.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
A ja się muszę przyznać do czegoś.
![]() W pierwszy dzień zamiast się wziąć za brzuszki, poszłam z kumpelą na piwo. Na drugi dzień miałam całodniową głodówkę, pomagałam mojemu Połówkowi w wyścigu i byłam taka zmęczona, że nie miałam ochoty nic robić. A dzisiaj zjadłam kilka dużych czekoladowych ciastek. Ech. Głupia. Zaczynam od jutra ![]() ![]() Hehe i mam jakiś cel ![]() ![]() ![]() Ciężki ze mnie przypadek ![]()
![]() |
#105 |
Gość
|
kurcze a ja po 3 dniach zacietej walki z mr brzucholem umieram z bolu plecow i szyi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Renia90 jest oki
![]()
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. Edytowane przez anulka0016 Czas edycji: 2008-09-08 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
aha ja jadę jutro więc 3dni mnie nie bedzie
![]() ![]()
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
a ja mam trzy dni wolnego.. bo tez wycieczka klasowa, tez ostatnia w liceum.. ale nie jade.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Kurczę, ale Wam fajnie
![]() ![]() No cóż, miłego życzę ![]()
![]() |
#110 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A czy stety czy niestety to zależy, w sumie mamy najdłuższe wakacje w życiu ![]() Jak narazie mojej diety 9 dzień i całkiem nieźle się trzymam, chociaż czasem mam taaaką ochotę na coś "zakazanego" ![]() ![]() Miłego dniaaaa ![]()
![]() |
![]() |
#111 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
A taki:
![]() Pon, śr, pt: interwały/aeroby - skakanka, hula-hop, energiczny taniec(oczywiście nie jakiś taki no jak sie to mówi :P kurcze no nie taki określony nie wiem jak to napisać ![]() tylko taki mój własny ![]() Wt, czw, sob: ćwiczenia siłowe: ja będę wykonywać tak: na obręcz barkową i klatkę piersiową:pompki, i ćwiczenia z hantelkami ![]() Na brzuch: 8 min ABS, ćwiczenia od Suzany, skręty tułowia do ściany, ćwiczenie na boczki. Na nogi i pośladki: marsz z wysokim unoszeniem kolan, wspięcia na palce(dobre na łydki), szpagat odwrotny, wykroki, wchodzenie i schodzenie z łóżka ![]() i tutaj też są ćwiczenia na nogi http://www.*******/cwiczeniadlaciebi...687,0,0,0.html Mam nadzieje, że dam rady ![]() Brzuszek smaruję termoaktywnym serum z Eveline, nóżki i pośladki balsamem ujędrniającym z Avon-u - polecam. Może macie jakieś kosmetyki ujędrniające do polecenia? Albo jakieś dobre peelingi ![]() ![]() Jeśli chodzi o diete to ciag dalszy nie jedzenia chipsów itp, czekolady, ograniczanie słodyczy, jedzenie regularnie co 3-4 godziny, ostatni posiłek 3 godz przed snem, picie dużo wody(a propos kumpela mówiła mi kiedyś że rozpycha żołądek i brzuch jest większy.. to jak to jest ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() P.S. Podziwiam Cię. Matko, tyle ćwiczeń... ![]()
A miało być tak pięknie... Bzdura. Marzenia. Wielkie pozbywanie. Edytowane przez Biedroneczka666 Czas edycji: 2008-06-09 o 10:08 Powód: P.S. Podziwiam Cię. Matko, tyle ćwiczeń... ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam to samo serum z Eveline i bardzo je lubię ![]() ![]() Jeśli chodzi o wodę to ja długo nie mogłam się przemóc. Byłam przyzwyczajona do picia Coca Coli i to hektolitrami ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ogólnie to bardzo lubię ćwiczyć i gdy mam dzień bez ćwiczeń to dziwnie sie czuje :P Jeśli chodzi o serum to raczej efektów wyszczuplających nie zauważyłam a używam go już jakiś miesiąc.. ale skóra po nim jest zawsze taka gładziutka, delikatna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hehe, a mnie ciekawi ile trzeba robić cokolwiek żeby polepszyć sobie kondycję...? ![]() Hm ![]() Osobiście w kremy i tego typu mazidła wyszczuplające nie wierzę. Jak dla mnie jeśli coś wyszczupla to tylko przez to, że jak to wsmarowujemy to masujemy ciało ![]() ![]() (jeszcze pół godzinki i orbitreku nadchodzę ![]()
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Na poprawienie kondycji polecam skakankę, na prawdę działa
![]() Na początku wylewały się ze mnie poty, teraz moge śmigać pół godziny ![]() ![]() Oczywiście zaczynałam od krótkich skoków do co raz to dłuższych, na tyle ile dawałam rady, no i najlepiej skakać w butach, albo na bardziej miękkim podłożu bo może boleć śródstopie po jakimś czasie. Ja lece porobić zakupy i bede kręcić hula hopem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki Ci bardzo dobra duszyczko ![]()
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.