|  2008-06-16, 17:39 | #91 | 
| Rozeznanie | 

Dot.: Zapraszam! Clarins, IsaDora, Aquolina, Matrix, Loreal, Inglot, MAC,Lancome, Max

Coś u mnie za: + peeling Aquolina Poziomkowy, NOWY, miniatura 50ml bodajże; oraz próbki Aquoliny; 18. masełko do ciała H&M pięknie pachnie; 48. korektor IsaDora odcień 02, Medium, w sztyfcie, niewiele używany 
				__________________ jeszcze są sukienki w mojej szafie, które pachną Twoim 'kocham'... 53-52-51-50 | 
|     |   | 
|  2008-06-17, 17:54 | #92 | 
| Wtajemniczenie | 

Dot.: Zapraszam! Clarins, IsaDora, Aquolina, Matrix, Loreal, Inglot, MAC,Lancome, Max

Witaj, masz jeszcze szara tube? mam kilka rzeczy poza watkiem, może cos wybierzesz? Long bokserka z serduchem białe szelki Nowy pasek Orsay, jeszcze z metką, szer. 1cm, struktura przypomina troche wężową skóre odpisz | 
|     |   | 
|  2008-06-18, 21:51 | #93 | 
| Zakorzenienie | 

Niestety nic pozdrawiam   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-06-29, 11:16 | #95 | 
| Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail) | 

jestem zainteresowana masełkiem waniliowym z Ziaji, znajdziesz coś u mnie?

| 
|     |   | 
|  2008-06-29, 11:31 | #96 | 
| Wtajemniczenie | 

Może coś u mnie za puder Sephora?

__________________ KOSMETYKI: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post13432580 Wspólne zakupy: Angel https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=366352 | 
|     |   | 
|  2008-06-29, 11:46 | #97 | 
| BAN stały | 

Witaj, może znajdziesz coś u mnie za rzeczy wymienione poniżej? Jeśli nie za wszystkie, to może za kilka z nich   25. odsypki pigmentów Inglota; 26. odsypki pigmentów Mac: Sweet Blue i Pink Opal; 28. cień sypki nowy różowy; 38. kredka szara, Miss Sporty, kolor 015, , użyta parę razy i zatemperowana; 51. puder brązujący Sephora, taka szachownica, delikatne zgrubienie na pudrze (taki trochę twardy kawałek) , jednak jest on od początku, niewiele używany; 55. puder Joko rozświetlający, tylko pacnięty palcem; Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-06-29 o 12:31 | 
|     |   | 
|  2008-07-02, 14:14 | #98 | 
| Raczkowanie | 

Witam  duzo rzeczy mi się u Ciebie podoba. znajdziesz cos u mnie?   
				__________________ moje kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=366437 | 
|     |   | 
|  2008-07-02, 23:27 | #99 | 
| Zakorzenienie | 

Odpisane u wszystkich    | 
|     |   | 
|  2008-07-03, 11:47 | #100 | 
| BAN stały | 

coś u mnie za: srebrna zalotka z H&M https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1211893463 - to coś z Hello Kitty | 
|     |   | 
|  2008-07-03, 21:48 | #102 | 
| Zakorzenienie | 

Odpisane u Was    | 
|     |   | 
|  2008-07-03, 22:32 | #103 | 
| Zakorzenienie | 

jesli masz te kosmetyki z moich poszukiwanych w watku to widocznie nie o takie mi chodzi bo caly przegladalam    | 
|     |   | 
|  2008-07-04, 08:09 | #104 | 
| Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail) | 

jestem zainteresowana masełkiem z Ziaji i żelem do włosów Natura. Powiedz mi, jaki kolor i nr ma twój cień w musie z Bell? Czy mogłabym zobaczyć na zdjęciu -złoty pasek z cekinami NOWY; -pasek pleciony bordowo-brązowy, śliczny i w świetnym stanie; -szklana zielona bransoletka | 
|     |   | 
|  2008-07-14, 22:26 | #105 | 
| Konto usunięte | 

+ peeling Aquolina Poziomkowy, NOWY, miniatura 50ml bodajże;  oraz próbki Aquoliny 51. puder brązujący Sephora, taka szachownica, delikatne zgrubienie na pudrze (taki trochę twardy kawałek) , jednak jest on od początku, niewiele używany znajdziesz coś u mnie? wpisałam się też w Twoim wątku z wishlistą.   | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-07-15, 01:15 | #106 | |
| Konto usunięte | 

chciałabym ewentualnie zobaczyć rozłożoną piżamkę: 90. piżamka satynowa, NOWA, ecruie- XL, ale właściwie wystarczyłby mi peeling. nic więcej z wishlisty nie mam oprócz: Cytat: 
  np. jakieś książki, inne koory lakierów do paznokci, próbki kosmetyków LRP, Ziaja i Under 20. | |
|     |   | 
|  2008-08-11, 16:32 | #108 | 
| Zakorzenienie | 

cos u mnie za: 16. żel do włosów bezbarwny Natura, nieużywany; PIELĘGNUJ! 17. masełko do ciała waniliowe Ziaja , kilka razy użyte, nie oddam łatwo; 18. masełko do ciała H&M pięknie pachnie; 19. Rose hand&body lotion , NOWY; (do zestawu- żel pod prysznic,2 musujące tablety do kąpieli); 23. żel pod prysznic Rose , Bath & Shower cream, połowa (do zestawu balsam i musująca tableta do kąpieli); 24. 2 musujące tablety do kąpieli Rose (do zestawu balsam i żel pod prysznic)NOWE oczywiście + peeling Aquolina Poziomkowy, NOWY, miniatura 50ml bodajże; oraz próbki Aquoliny; 33. mascara Maybelline, tylko testowana więc praktycznie NOWA Volume Express Turbo Boost; 47. korektor Pierre Rene jaśniutki z aplikatorem, tylko testowany, więc praktycznie NOWY; 48. korektor IsaDora odcień 02, Medium, w sztyfcie, niewiele używany; | 
|     |   | 
|  2008-08-11, 16:55 | #110 | 
| Rozeznanie | 

czy znalazłabyś coś za korektor isa dora  https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 | 
|     |   | 
|  2008-08-20, 13:22 | #111 | 
| BAN stały | 

coś za 78. srebrna zalotka z H&M; 88. gra SIMS Deluxe Edition; 4. próbka NOWA Roxy, zapakowana oryginalnie; https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1211893463 czerwoną i zieloną bransoletkę z tego zdjęcia, portfelik z hello kitty | 
|     |   | 
|  2008-08-24, 18:12 | #112 | 
| Rozeznanie | 

cos u mnie?

| 
|     |   | 
|  2008-09-06, 15:27 | #113 | 
| Zakorzenienie | 

akurat czekam na przesyłkę ze stanów, w której będą truskawkowe smackersy, więc za niego podziękuję, a nic innego niestety dla siebie nie znalazłam.

| 
|     |   | 
|  2008-09-06, 21:19 | #114 | 
| BAN stały | 

78. srebrna zalotka z H&M; 88. gra SIMS Deluxe Edition; 4. próbka NOWA Roxy, zapakowana oryginalnie; https://wizaz.pl/forum/attachment.php...6&d=1211893463 czerwoną i zieloną bransoletkę z tego zdjęcia, portfelik z hello kitty przypominam o sobie | 
|     |   | 
|  2008-09-08, 17:25 | #115 | 
| Wtajemniczenie | 

Hej czy znalazłabyś coś u mnie ?? U ciebie podoba mi się mnóstwo rzeczy    
				__________________ Gwoli scislosci pisze tutaj z 3 roznych urzadzen i tylko jedno ma polska klawiature !   Prawo jazdy ! | 
|     |   | 
|  2008-09-09, 17:05 | #117 | 
| Zakorzenienie | 

Odpisane u Was    | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-09-09, 19:58 | #118 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2007-06 Lokalizacja: Kraków - Nowa Huta 
				Przekupka: 17 pkt  / 80% pozyt. | 

moja babcia chyba jest   wiec moglabym dopytac, od razu mowie, podoba mi się: + peeling Aquolina Poziomkowy, NOWY, miniatura 50ml bodajże; oraz próbki Aquoliny; odsypki pigmetnow   | 
|     |   | 
|  2008-09-09, 21:01 | #119 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2007-06 Lokalizacja: Kraków - Nowa Huta 
				Przekupka: 17 pkt  / 80% pozyt. | 

tak  sie zastanawiam i podoba mi sie: szachownica aquolina pigmenty zestaw rose co moglabys z tego oddac? mam koncowe deo spray cat deluxe i moglabym odlac 1 ml cat deluxe at night   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.