![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 1994
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1174037076 - proszę . Tylko mniejsze .. bo kolorki będe miała dośc podobne ;] he he .. Ale jakoś w sklepach nie mogę znaleźc .. Chciałam na mniejszych ścianach paski ale cóż ..
Ejjj ale ja cię nie kojarze z wątków o pokojach, he he xD Ale cóż.. widać jaki forum te jest małe ;P
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2008-07-05 o 17:44 Powód: bo tak oo . specjalna edycja dla naszej Maizy ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Papierosów nie paliłam, aczkolwiek nie wiem czemu, ale ciągnie mnie, żeby spróbować.
Z alkoholem miałam styczność, ale to było tylko kilka łyczków, a czułam się po tym, jakbym zrobiła coś totalnie niedozwolonego. Olasiu, możesz mnie nie kojarzyć z wątku o pokojach, bo mało tam piszę, duchem jestem obecna ![]()
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też korciło, uległam na 10 miesięcy . Od grudnia jestem czysta ![]() ![]() ale znowu coś mnie korci, w środę wyjeżdżam i może się nadarzyć ku temu okazja , aczkolwiek mam nadzieję że takiej nie będzie gdyż chcę do 3.12 wytrzymać - będzie mój cały rok . ![]() ![]() Mi po alkoholu się jedynie kręciło w głowie, braciszek szybko wyczuł i powiedział mamie - od bodajże 13 grudnia nic nie piję, to byl dzień kiedy ostatnio miałam chłopaka ;> po tygodniu zerwaliśmy i znowu miałam ochotę .. ogólnie się załamać i znów wrócić do złych nawyków. Ale powstrzymałam to. Mimo, że teraz źle się z tym czuję, ciągle O NIM myślę (jak kiedyś wspomniałam, jest skończonym dupkiem ) to się powstrzymuję . Może 20 grudnia się odwazę, uczcić to że rok jestem bez niego dzielna ![]() ![]() Bo w sumie go nie widziałam od naszego zerwania ![]() ![]() ![]() No i nie chcę sobie przy was wyrobic takiej opinii rozbujnika jakiegoś ![]() ![]() Wyszło jak wyszło, miłość nie wybiera, a ja nie jestem taka jak on ![]() ![]() Ech . Szkoda tylko że nie można zapomnieć. Bo to w sumie więcej niż pól roku ? A pamiętam, że wieczorem 14.02 dostałam esa od niego, że wciąż kocha ![]() ![]() ![]() Szkoda że to nie działa w obie strony ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Wiesz ty co Maizy ?
Zainspirowałaś mnie . patrzę sobie na twóją miniaturke i myślę, że chciałąbym miec długie, falowane wlosy z grzywką ... ale rude. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I do reszty 94 . Czemu tylko ja tu się wciąż udzielam ? Pisac mi, pisać .. ^^
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Od zawsze mi się podobały rudzielce, i jak jeszcze naturalni to ahhh. ; )
Aj tam, wcale nie wyrobię sobie o tobie opinii rozbójnika. Różne rzeczy ludzie przechodzą, miłość nie wybiera. Olasiu, nie szkoda ci włosów ? Ja pofarbowałam i spieprzyłam sprawę. iii jakoś tu spokojnie. gdzie cała reszta ?
#97 |
Wtajemniczenie
|
Dobra, wczoraj mnie nie było, muszę odrobić zaległości
![]() U mnie też pogoda nie tęga, ale jest lepiej niż wczoraj we Wrocławiu ![]() ![]() ![]() Czytam różne książki, szczególnie mnie wciągnął Harry Potter i Wiedźmin ![]() ![]() ![]() ![]() Izabelianna siemanko ![]() ![]() Hmm, jakich kosmetyków używam... Miliony kosmetyków, mnóstwo mnóstwo mnostwo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olasia nie martw się, że dużo piszesz i nie przepraszaj, od tego m.in. jest forum żeby się wygadać ![]() Szkoda, że nie ma panów z naszego rocznika, przydało by się jakieś ciasteczko do poflirtowania :diabełek: ![]() Ooo przepraszam, ja wstałam wcześniej, tylko mi internet nie chodził ![]() ![]() O ludzie, Olka, takie pytanie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olasia nie łam się, dobrze wiem jak trudno jest zapomnieć o eks... Ja z moim bylam 2 miesiące, od naszego zerwania minęło jakieś 1,5 miesiąca. Czasem dopada mnie smutek i mi go brakuje, ale potem to mija i jest ok ![]() ![]() Ja też kocham rude kobietki ![]() ![]() Pzdr lachony ![]() ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale mi te twoje "lachony" nie opdisuję ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Ja odpisałam, oo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Masz samochód ? xD I pytanie nie z tej bajki. Wiecie może, co zrobić żeby móc odpowiadać w jedym pośie cytując kilka innych postów innych osób ? Bo jakoś nie dam rady .. :P
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
No jest edycja, jest!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Samochód mam ofc, szkoda że nie mój tylko rodziców ![]() ![]() A wielocytować jest baaardzo prosto ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Monika1994 Czas edycji: 2008-07-05 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie może, co zrobić żeby móc odpowiadać w jedym pośie cytując kilka innych postów innych osób ? Bo jakoś nie dam rady .. :P[/quote] Cytat:
Oho. Udałosieee ! ;D Dzięki ![]() Ja samochodu nie mam ^^
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |||||
Zadomowienie
|
Helol, witam urodzona 12.08.1994
Cytat:
![]() Tak czy siak na pewno bedziesz zalwoac. NA TYSIAC PROCENT. Cytat:
No wiec w sumie od paru lat fryzura w stylu dzieci kwiatow a ciuchy nieco rockowe, na codzien jeansy i t-shirt. Ogolnie jestem dosc kontrowersyjna i charyzmatyczna, wiec nielatwo mnie nie zauwazyc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I moje najdrozsze Three Days Grace. glany, subkultury? pluje na to.. nienawidze utozsamiania sie i podporzadkowania jakims wymogom subkultorowym. Cytat:
ee, kupowalam przyjaciolce papierosy, na przyjeciach wszyscy mysla, zem dorosla i czestuja alkoholem a ja..xD nie korzystam z okazji ![]() Co do kosmetykow moich... Myje wlosy woda. Uzywam szamponu Babydream. Krece wlasne mazidla, jestem niepoprawna naturalistka. I w ogole dziwne ze mnie dziecie ![]() kocham pisac. uwielbiam rysowac. bardzo lubie M&A |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
Olasia gratuluję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lanessa witamy serdecznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
dzień dobry dziewuchy. ;*
witamy nową osobę w wątku. Lanessa, patrzę na twoje zdjęcie w avatarze, i wiesz że nie dałabym ci 14 lat ![]()
#108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Juz mowie. Siebie wkleje jak wygladam. po prostu opaski, tak zbieram wlosy do tylu. i roznie mowia na ta fryzure; hipiska, indianka lub japonka ![]() Jestem w Norwegii i gadam jak najeta z kazdym po angielsku. Co do naturalnych: Myje wlosy sama woda, chyba,ze nakladam jakas maseczke olejowa, wtedy babydream. Ale to rzadko. -Uzywam polproduktow z mazidel, ziol suszonych i innych takich. Jestem wegetarianka z reguly, ale teraz jestem w Norwegii, jest bardzo uboga dieta wiec jem ryby. ale to tylko dwa miesiace. Bardzo lubie retuszowac fotki. Zreszta, sporo sie udzielalam swojego czasu w Fotografii Wyretuszowac Ci fotke? CZ II, mozecie obejrzec. Swoich na szczescie ostaynio nie musze retuszowac w ogole, Norwegia mi sluzy ![]() Dzie za powitanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Lanessa ja też jestem w Norwegii,ale niedlugo wracam do Polski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Uff, wróciłam dziewczyny, dawno mnie tu nie było, ale postaram się choć trochę nadrobić zaległości.
![]() 1) Co do rodziców, to czasem się kłócę, bo muszę ( ![]() ![]() 2) Ja już raczej nie kupuję ciuchów na Allegro, ale jak byłam mniejsza to i owszem, często to się zdarzało. Teraz wolę chodzić do sklepów, spokojnie sobie przymierzyć i się zastanowić, czy to na pewno do mojej figury, bo wierzcie mi, strasznie trudno dla mnie coś super znaleźć, bo jestem dość chuda (no dobra, SZCZUPŁA ![]() 3) Uwielbiam czytać książki. Po prostu je pochłaniam całymi stosami. Oczywiście - Harry Potter, po prostu uwielbiam. ![]() ![]() 4) Nie paliłam nigdy papierosów, nie piłam alkoholu, czy piwa i nie brałam narkotyków (świństwo, blee ![]() 5) Zdecydowałam się na fioletowe pasemka na włosach, chyba zrobię sobie w tym tygodniu. Mam nadzieję, że mi wyjdzie. ![]() 6) Dzisiaj u nas strasznie było duszno i forąco, a u was? Normalnie się chodzić po osiedlu nie dało. Ale słyszałam, że w niektórych miejscach padało. 7) Macie jakies postanowienia na wakacje? Coś macie zamiar zrobić? Ja zamierzam się nauczyć japońskiego, już sobie nawet książkę do nauki kupiłam, o! No i chyba muszę się trochę z biologii pouczyć, bo pani mówiła, że jak chcę iść na olimpiadę, to muszę się podręcznika z 3 klasy nauczyć. ![]() OK, już chyba to wszystko, co chciałam napisać. Bye, branoc. PS. Co z bobkowcem?
![]() Kuracja włosów: * prostowanie keratynowe 21.07.10, 15.01.11 * długość: 50 cm ![]() Voila! Forget Saturday morning cartoons! - I watch ShaneDawsonTV "Uśmiech to pół pocałunku. Uśmiechnij się do mnie dwa razy. " |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zadomowienie
|
Maritza- Trones, 260km za Trondheim, a Ty?
Cytat:
z podkreslonymi zgadzam sie ![]() Ja do biblioteki chodze co dwa dni i wykupuje 6 ksiazek czytam i tak w kolko ![]() Manga... Boze, gdzie te czasy,ze M&A To bylo moje zycie, ze na forum o tym siedzialam jako supermoderator i poznawalam ludzi z calej Polski i spotykalismy sie w mojej miejscowosci... Ludzie lubiacy M&A to najciekawsi i najbardziej tolerancyjni ludzie, powiedzial kiedys moj kumpel i zgadzam sie w 100%. O wiele latwiej byc blisko rodzicow, niz daleko. I o wiele lepiej. w ogole mnie bawi bunt, okazywanie na sile swojej osobowosci. Tak, swiiinstwwooo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc witam spowrotem . A z moim bobkowcem to tak: - muszę go pierwszy raz zaszczepić (ma trzy lata i nigdy nie był u weta ! - obciąć pazurki (też pierwszy raz u weta, poprzednio w domu tato i mama, - ma coś na wąsach i boję się że to coś poważniejszego niż niedobór witamin. A mówiłam że to nie miało być na ten wątek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ehem ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakie komplementy. ![]() ![]()
![]() Kuracja włosów: * prostowanie keratynowe 21.07.10, 15.01.11 * długość: 50 cm ![]() Voila! Forget Saturday morning cartoons! - I watch ShaneDawsonTV "Uśmiech to pół pocałunku. Uśmiechnij się do mnie dwa razy. " |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
Witam laski
![]() ![]() Lanessa, ja też nie dałabym Ci 14 lat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Proszę proszę, 2 panie z Norwegii, tego bym się nie spodziewała ![]() Kimie widzę że masz taką samą zajawkę jak mój eks - Manga, Manga, Manga, Manga, Manga... ![]() ![]() Ja w wakacje postanowiłam duuużo rzeczy zrobić ![]() - ćwiczyć codziennie ![]() - zdrowiej się odżywiać, może jakaś dieta ![]() - dbać o włosy (nie suszyć suszarką, używać odżywki itd ![]() - częściej malować pazurki, bo to je chroni i odżywia ![]() - nie malować się codziennie ![]() - więcej pomagać rodzicom ![]() - odwiedzić przynajmniej raz przyjaciela i ogólnie bardziej udzielać się towarzysko ![]() Więcej grzechów nie pamiętam ![]() ![]() noo, nadrobiłam ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
No to moglibyśmy się poznać, bo ja też oglądam Naruto (najnowsze odcinki co tydzień). Uwielbiam natomiast jeszcze Love Hinę, ale jest tego anime niestety tylko 30 odcinków.
![]() Niezłe masz Monia postanowienia. Ja też chcę bardziej dbać o włosy i paznokcie. Wiesz już jaką dietę będziesz stosować? Ale nie będziesz się odchudzać, no nie? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jezzuuuu, jak ja kochalam Naruto! Tak mnie wzielo, ze dzieki Naruto podszkolilam rewelacyjnie angielski, ze napisalam 100stronicowe opowiadanie...ojej.... to byly czasy ![]() Moje postanowienia: Nie krytykowac i nie oceniac ludzi Najtrudniejsze. Nauczyc sie inteligentnej dyskusji Zrobic 6Weidera albo inne. Dotrwac z planem pielegnacji Zrobic diete oczyszczajaca Co do nauki, ja ledwo przeszlam przez 1gim przez choroby(nieobecnosci), chociaz podstawowke zakonczylam z 5,4 i stypendium. Wiec paskudnie sie czulam. Yhh. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Będziemy
![]() ![]() To moje postanowienie - nie czepiać się ludzi - zapomnieć . - nie krytykować - nie załamywać się w związku z ... - nie malować oczu aż tak mocno ![]() - prostować tylko grzywę - akcja naturalność ![]() - coś z pazurkami zrobić - poprawić swoje ćwiczenia (jak skończy mi się okres ![]() z : * 15 minut hula-hop *50 brzuszków codziennie *50 przysiadów codziennie * 15 minut biegania i chodzenia w miejscu na: * 30 minut hula-hop * 100-150 brzuszków codziennie *100-150 przysiadów * 30 minut biegania i chodzenia w miejscu plus * 1 godzina marszu codziennie * 1-1,5 godziny rowerku * inne ćwiczenia .. Bo muszę schudnąc 4kg i stracić trochę pupy i brzucha ![]() ![]() - nie kłócić się z rodzicami ![]() ![]() - bardziej dbać o mojego króliczka ![]() ![]() ![]() - mniej komputera - mniej telewizji - mniej komórki (te moje EraGG sprawia że ładuję komórkę co noc ;P ) - zabarać się za swój pokój - poprawić swoje oceny - więcej czytac ![]() - uśmiechać się do ludzi i w końcu kogoś mieć ![]() ![]() - rządać żeby Maizy się w końcu do nas odezwała ![]() ![]() ![]()
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
Włączam się do tematu forum bo też jestem z 1994, a konkretniej z 20 kwietnia Pozdrawiam wszystkie dziewczyny urodzone w 1994 r na tym forum xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.