|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. III
Barbeaa ja mam podobne podejscie do tych meczy...ale pokibicuje co mi tam
![]() Ivy zazdroszcze spotkanka,napewno swietnie sie bawilyscie ![]() Joli z tesciowa nie wygrasz. ja wstawilam sie za Tz, bo sie poklocili, to takiego smsa mi wysmarowala,ze malo nie padlam.... dziwne to takie stwirzenia. ja tez wspominalam cos o brokulowym daniu.... skonczylo sie tak : Tz dzwoni i pyta : Miska czy Ty mu to wczesniej dawalas, mowie nie.... To żałuj,ze tego nie widzisz. jeszcze nigdy niczym tak nie plul ,jak tym co mu dzis przygotowalas.... poddaje sie ![]() gdybyscie zobaczyly co moj Tz wyprawia z dzieckiem jak mnie nie ma moj Tz wpedza mnie w kompleksy i poczucie winy. Si az piszczy jak sie razem bawia,a spacery.... dzis 6 km zrobili !!! zaczeli juz o 9 rano !!! ![]() chcialam cos jeszcze napisac,ale zapomnialam co ![]() dodalabym zdjecia,ale.... w sumie, na photoblogu jest zdjecia na ktorym ponoc widac zabki,ja mam zrypana grafike,wiec widze tylko biala plamke,ale mama mi mowila,ze widac ![]() buziaki. jak sobie przypomne co chcialam napisac to wpadne Edit: ma ktos pod reka przepis na leii ciasto ???? juz tyle razy je bralam,ale wciaz je gdzies posiewam. mam wszystkie skladniki,ale boje sie zaczac,ze cos pomine.
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
1. płacząca Ola
2. Ola stoi i się smieje swietna jest !!3. Ja i Ivy 4.Zuzia i Ola w tle Demonik z Jasiem 5.Zuzia z Jasiem |
|
|
|
#93 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, moja ofiara (mąż znaczy) zrobiła 48? A mówiłam pstrykaj...![]() Ślicznie wyszły zdjęcia ![]() Edit: Przepis Składniki: 5 jajek 1 szklanka cukru 1 torebka cukru waniliowego 1 szklanka stopionej margaryny 5 torebek budyniu czekoladowego 3 łyżeczki proszku do pieczenia Wykonanie: Utrzeć na pulchną masę żółtka z 3/4 szkl. cukru i cukrem waniliowym. Dodać, nie przestawiając ucierać, stopioną margarynę i proszek budyniowy (dodawać po 1 torebce), z ostatniej torebki zostawić 2 łyżki. Ubić białka na sztywną pianę, pod koniec ubijania dodać resztę cukru. Proszek do pieczenia wymieszać z pozostawionym proszkiem budyniowym i dodać do ciasta. Dodać pianę z białek. Piec 40-50 min. w 170 st, C. |
||
|
|
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
O i się wyjaśniło po części dlaczego dziś tu świeciło pustkami! fajne fotki tylko Zuzi buzi na nich dokładnie nie widać! Poproszę taką wyraźną! z tych 246 coś tam wybierzesz joasiah!
pogodę mieliście super i naprawdę widać ze się dobrze bawiliście! a gdzie Murmelius, Lea? choć ta ostatnia to mecze katuje na telebimie zapewne z piwem w ręku |
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki Ivy .ide pichcic
dodawajcie zdjecia !!!!!!!! dzis mam dzien komputerowy
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
zdjęcia alez proszę bardzo
|
|
|
|
#97 | |
|
Rozeznanie
|
Witam na nowym wątku. Przepraszam za swoją iobecność wczoraj ale znowu miałam zalatany dzień. Tym razem byłam u siostry pomóc jej z dzeiciakami.
Pysiu, a jak wygląda to urządzenie to pianki? I czy to się ubija ze zwykłego mleka?? Ja to mam ochotę na kawę mrożoną, mniam! Cytat:
Kiermusy z mamami wyglądają pięknie dzieciaki w kapeluszach rewelacja, dziewczynki wyglądają bardzo kobieco, a Jaś... brak słów. Może to dobrze, że ja swojego koło waszych nie położyłam, bo nie dość że skóra paskudna, to on nawet chwili nie usiedzi tylko by leżał, a ja tu widzę, że Ola to już prawie dorosła ![]() Co do zostawiania dziecka w samochodzie: tamta babeczka co zapomniała, to współczuję jej przeogromnie, bo nie zrobiła tego umyślnie, zapomniała (trudno mi to zrozumieć) może przemęczona... teraz i tak życie ma przechlapane... Ale zostawić dziecko i pójść na zakupy ja to mam stresa jak muszę zostawić michała w aucie i iść otworzyć bramę do garażu (jest moment że tracę kontakt wzrokowy z samochodem) ale niestety wziąć go nie mogę bo do otwarcia potrzebne są dwie ręcę. Na szczęście bardzo rzadko korzystam z tego garażu.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
super zdjecia
![]() Maciek od wczoraj staje w lozeczku
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
sylwia zuza popraw date moich urodzin to 21 pazdz
pisalam do ciebie kiedys smska ale nie wiem czy cos dostalas? |
|
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Murmelius zgłaszała, że będzie jej mniej, bo siostra przyjechała. Dziś byliśmy nad morzem, przepiękne widoki - skaliste nabrzeże, lazurowe niebo i słońce. Teraz padamy z nóg, za dużo morskiego powietrza się nawdychaliśmy hihihi. Joli - moja siostra nie bałagani, zawsze bardzo mi pomaga (powiem Wam w tajemnicy, że to moja siostra bliźniaczka). Zdjęcia przepiękne, wszystkie bez wyjątku! Wybaczcie, że się nie odniosę do wszystkich postów. Wykorzystuję maksymalnie czas z moją kochaną siostrą i herbatkujemy sobie teraz, bo dwa potwory już śpią. Esz, super, że juz Ci lepiej Bardzo za Wami tęsknię i czytam, jak tylko mogę. Strzeżcie się więc i nie obgadujcie mnie za bardzo .Wszystkim mamom i bobasom |
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kiedy wysylalas smska( nie przypominam sobie,zebym cos dostalam od Ciebie )?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Joasiah ja liczę !! jest dopiero 11 zdjeć, a wspominałaś cos o 249
Piękne foteczki, tak wam zazdroszczę, że mogłyście się spotkać
|
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
sylwia a bylam pewna ze ty wklejalas miesiecznice i taka liste z narodzinami ibyly daty mam i daty dzieciaczkow
a smska no jakis czas temu Lipinka niektore ujecia do kitu albo takie krajobrazowe ale nie bede sie powtarzac bo w ten sam desen ![]() bo mam zdj Ivy z mezem i olcią ale nie wiem czy moge wklejac wiec nie wklejam :P tak samo demonika :P |
|
|
|
#104 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ivy i Demonik wysłały sms do polsatu i w trakcie meczu wyskoczył napis na środku ekranu: Pozwalamy Joasi pokazać jesiennym nasze zdjecia" powaznie tak było, ogladam to wiem
|
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7807737]
Potwierdzam, na BBC tez byl ten komunikat ![]() Lipinka, a ta czekolada to 100 czy 200 gram byla ta z całymi orzechami 250![]()
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
lea jesteś dla mnie autorytetem a i jeszcze 3 kawałki pizzy giganta zjadłam a teraz pije 2 butle wody mineralnem bo mnie suszy i jest mi bleee |
|
|
|
#107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i piankę ubiłam z ciepłego (nie wrzącego) mleka 0,5% za pomocą... zaparzacza . Nie wiem, czy wiecie o co mi chodzi, takie cuś szklane, do tego wkłada się takie sitko na drążku i bardzo szybko za pomocą tego ubija się mleko. Jak to cuś kupowałam, to pani mówiła, że to kobitki do spieniania mleka kupują, ja zrobiłam , ale rzeczywiście parę ruchów ręką i pianka super ubita No wielkie gratki ![]() ![]() Listę urodzin jesiennych mam wklejała Demonik, ma ją w podpisie ![]() Cytat:
Edytowane przez poissonivy Czas edycji: 2008-06-07 o 22:07 Powód: znalazłam zdjęcie :) |
||
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
pusto tu dziś strasznie
pewnie wszystkie mecz ogladaja : dobranoc ja idę aaaać
|
|
|
|
#109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Poissy piękna damę masz w domku
|
|
|
|
#111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Moc życzeń dla wczorajszej jubilatki Nadii Myychy i dzisiejszej - Mai Agy. Pućka cudna, uśmiechnieta i okrąglutka. Brawa za podjęcie prób wspinaczki .Klaudunia śliczna, widać, że choróbsko jej nie przeszkadza w zabawie .To ja mam w podpisie nasze, mamowe urodziny . Zaraz poprawię, dzięki za info .Cytat:
.I teraz to ja Tobie zazdroszczę - morza i pięknego wybrzeża Cytat:
.* * * Spędziliśmy wczoraj przemiły dzień z Joasiah i Poissonivy oraz ich rodzinami . 10,5 godziny poza domem, z czego prawie 6 w samochodzie, ale warto było Kiermusy są piękne, szkoda, że tak daleko od nas. Jeśli chodzi o zdjęcia, to mój mąż zrobił ok. 150, ale eksperymentował i ustawił aparat na jakiś dziwny tryb i wyszły dość ziarniste . Poza tym jak się okazało, mamy tylko trzy zdjęcia miejscowości (to za dużo powiedziane), wszystkie trzy poniżej... Mało tez zdjęć rodziców, bo Michał starał się fotografować dzieci, co przy trzech tak ruchliwych szkrabach jest nie lada wyzwaniem .Dziewczynki są słodkie, Oleńka ma piękne, gęste rzęsy i urocze dołeczki w policzkach Obie niebieskookie, obie podobne bardziej do tatusiów. Tatusiowie też są bardzo sympatyczni Poniżej pierwsza porcja zdjęć: 1, 2, 3 Kiermusy... ![]() 4, 5, 6 wcinające brzdące; Jaś skrócił sobie oczekiwanie na koleżanki jedząc zupkę
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Część druga
![]() 1. Zuzanka sobie poleguje 2. Ola i Jaś 3. Ola, Zuzia i Jaś, który wypatrzył butlę z mlekiem u Zuzi 4. Zuzia i Jaś 5. Ola z "komórką" , Jaś z pilotem Oli ![]() 6. Jaś z flaszką maminych perfum
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Część trzecia
![]() 1. Zuzia z tatą 2. Ola z chochlą ![]() 3. Trzej muszkieterowie
Jaś ma: http://lb4f.lilypie.com/MTFXp2.png ![]() Antoś ma: http://lb1f.lilypie.com/AA2Gp2.png ![]() Edytowane przez demonik Czas edycji: 2008-07-08 o 15:17 |
|
|
|
#114 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to teraz wklej dwie Murmur a co? myślałaś że nie zapragnę? Cytat:
a co do listy to Demonik ją ma w podpisie a gdzie Demonik? nie dotarła jeszcze z tego spotkania? Lea jak tam napięcie rośnie?? Moja przytulanka postanowiła dziś w nocy nie jeść i jak jej wciskałam butlę to wypluwała to co pociągnęła! nauczyła się pluć i tak parskać jak koń i jak jej coś w ryjku nie pasuje to z zazpryskiem wypluwa i oczywiście mi sie dostaje bozzzsz potuliła się i spała dalej wogóle jak ją teraz przewijam to po ściągnięciu pampersa robi błyskawiczną przewrotkę i ucieczka!! dlazego dzieci tak się zachowują, myślicie że te pieluchy ich denerwują? potem przy zakładaniu noweg jest koszmar bo już kilka razy wstawał do siadania i pada do tyłu waląc sie w główkę i płacze teraz po tych razach to poduszkę podkładam bo ona jest nie okiełznana. napiszcie jak to u Was wygląda |
||
|
|
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny witajcie
jestem juz w domu. Wczoraj mielismy super podroz. Max byl mega grzeczny i znow spal troche w pociagu i w samolocie. W domku tez dosyc dobrze sie zaklimatyzowal i obudzil sie od 21 do 6 rano na picie i spal znow do 9. Mam nadzieje ze wrocily stare dobre czasy Zdazylam zobaczyc teraz tylko ostatnie zdjecia z wypadu Ivy , Demonika i Joasiah. I zachwytom nie ma konca jak i nad bobaskami tak i nad miejscem w ktorym bylyscie. Pieknie! Bede dzis powoli nadrabiac wszystko co popisalyscie. ![]() i bedzie co czytac.Milej niedzieli. |
|
|
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
a berbeaa sie wcieła i nie zobaczyla znow ze Demonik juz napisala
![]() ![]() ja mam np fajne zdj Michała z Jasiem gdzie Jas siedzi na baranka dobra to zaraz cos powklejam
|
|
|
|
#117 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż Jaś bardzo chętnie pobrykałby z gołym tyłeczkiem .Cytat:
. Max na pewno czuje, że wrócił do domu, do własnego łóżeczka, do stęsknionego taty [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7810194]Dziecko mi wlasnie usnelo na siedzaco Glowa mu sie kiwala jak po procentach Śpiący na siedząco Oli musiał przesłodko wyglądać .Cytat:
. Tylko nie znam Twojego adresu @.Ivy wysłałam w nocy .Zmykam, dziś znów się szlajamy, tylko nieco bliżej .
|
|
#118 |
|
Rozeznanie
|
no to fotki dalej
1. zapoznawanie się Jasia z Zuzią 2. cała banda ![]() 3. goła pani ![]() 4.Demonik z Jasiem 5.Michał z Jasiem 6.a ty tak po trochu wszyscy
|
|
|
|
#119 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pięknie w imieniu swoim i Oluni Cytat:
![]() Cytat:
Jasio oczywiście Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
to chyba za dużo powiedziane... Ziarniste nam wychodzą jak się przestawi funkcję ISO na wyższą, ale co to takiego, to nie wiem Cytat:
![]() On tylko na początku taki nieśmiały ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gratulacje dla Maksia [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7810194] Dziecko mi wlasnie usnelo na siedzaco Glowa mu sie kiwala jak po procentach Moja ostatnio usnęła w huśtawce (zdjęcie poniżej) |
|||||||||
|
|
|
#120 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla naszej PućkiCytat:
Cytat:
Widać spotkanko się udało...aż miło popatrzeć na was i na wasze bobaski... Cytat:
![]() Ja mialam coś takiego... : http://images.google.pl/imgres?imgur...J_plPL227PL227 ![]() ************ Ja mam teraz mega marudę może póxniej wpadnę i Was poczytam...Buziaki
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.

moj Tz wpedza mnie w kompleksy i poczucie winy. Si az piszczy jak sie razem bawia,a spacery.... dzis 6 km zrobili !!! zaczeli juz o 9 rano !!! 

swietna jest !!

.
)?

lea jesteś dla mnie autorytetem
.
pięknie w imieniu swoim i Oluni