Psychiatra - cz. 2 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-19, 16:38   #91
witchwq
Zakorzenienie

Dot.: Psychiatra - cz. 2

Cytat:
Napisane przez bini6 Pokaż wiadomość
Ja bym chciala zeby mnie ktos zmusil do czegos do jakis obowiazkow bo wtedy bym wiedziala ze musze to zrobic tak jak chodzilam do szkoly w sumie tylko dwa razy w tyg ale wiedzialam ze musze wstac ubrac sie wyjsc z domu isc na autobus i jechac do szkoly chociaz nie raz nie mialam na to choty ale wiedzialam ze jesli to przerwe strace to co juz osiagnelam a teraz ja nic nie mam do roboty po prostu budze sie rano wlaczam kompa telewizor wcchodze na wizaz nasz klase ilove z kims pogadam na gg i tak w kolko czuje sie jak Brook nikt o demnie nic nie wymaga nie musze sprzatac bo siostra to zrobi jedynie wczoraj odkurzalam nie mam obowiazkow czuje sie jak dziecko tylko brakuje mi zabawek
Kazda z nas robi minimum tego, co jest od niej wymagane, tylko ze kazda z nas ma inne to minimum. Jeszcze z rok temu codziennie odkurzalam cala chalupe, mylam kuchnie i wszedzie musial byc porzadeczek. Ale wykanczalam sie psychicznie, bo przy 2ce dzieci, 2 facetach (w porywach do trzech, zalezy kto u nas mieszkal/mieszka) i mnie jednej - to bylo za duzo.
Faceci sobie nic nie robili z okruszkow na stole, z niedomytych sztuccow, balaganu na blacie kuchennym. Nie interesowaly ich slady blota z ich butow na wykladzinie w salonie, czy rozdeptane przez dzieci ciasteczka. Tylko ja o to dbalam, tylko mnie to obchodzilo i tylko mnie bylo z tym zle.
Teraz jest odwrotnie. NIE sprzatam za duzo, w domu jest balagan i czasem moj TZ potrafi sie nawet zdenerwowac i z wielka laska odkurzyc w salonie ("Bo przeciez balagan jest"). Jeszcze dzieci musze nauczyc porzadku.
Znow sie rozpisalam...
Lena, tez bym chciala nie miec obowiazkow, a niestety tez od dawna juz "nie jestem dzieckiem" a dzieki moim rodzicom nie mialam tez "mlodosci".
Sama juz nie wiem. Wszyscy wokol mnie sa inteligentniejsi, madrzejsi, ladniejsi, bardziej przebojowi, zgrabniejsi, maja lepszy gust, wyczucie czasu i miejsca itd itp. I co ja tutaj robie?

PS. tez ostatnio zastanawialam sie, przeciez mam juz prawie 30 lat. ale nie czuje sie dorosla. mam dzieci, ale i tak nie czuje sie dorosla. waham sie tylko miedzy niedojrzala dziecinnoscia a dziecinnoscia i gorycza ze starosci.
Stary 2008-06-19, 16:50   #92
bini6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez witchwq Pokaż wiadomość
Kazda z nas robi minimum tego, co jest od niej wymagane, tylko ze kazda z nas ma inne to minimum. Jeszcze z rok temu codziennie odkurzalam cala chalupe, mylam kuchnie i wszedzie musial byc porzadeczek. Ale wykanczalam sie psychicznie, bo przy 2ce dzieci, 2 facetach (w porywach do trzech, zalezy kto u nas mieszkal/mieszka) i mnie jednej - to bylo za duzo.
Faceci sobie nic nie robili z okruszkow na stole, z niedomytych sztuccow, balaganu na blacie kuchennym. Nie interesowaly ich slady blota z ich butow na wykladzinie w salonie, czy rozdeptane przez dzieci ciasteczka. Tylko ja o to dbalam, tylko mnie to obchodzilo i tylko mnie bylo z tym zle.
Teraz jest odwrotnie. NIE sprzatam za duzo, w domu jest balagan i czasem moj TZ potrafi sie nawet zdenerwowac i z wielka laska odkurzyc w salonie ("Bo przeciez balagan jest"). Jeszcze dzieci musze nauczyc porzadku.
Znow sie rozpisalam...
Lena, tez bym chciala nie miec obowiazkow, a niestety tez od dawna juz "nie jestem dzieckiem" a dzieki moim rodzicom nie mialam tez "mlodosci".
Sama juz nie wiem. Wszyscy wokol mnie sa inteligentniejsi, madrzejsi, ladniejsi, bardziej przebojowi, zgrabniejsi, maja lepszy gust, wyczucie czasu i miejsca itd itp. I co ja tutaj robie?

PS. tez ostatnio zastanawialam sie, przeciez mam juz prawie 30 lat. ale nie czuje sie dorosla. mam dzieci, ale i tak nie czuje sie dorosla. waham sie tylko miedzy niedojrzala dziecinnoscia a dziecinnoscia i gorycza ze starosci.
Rozumiem cie doskonale bo ty masz odwrotnie ode mnie wszystko na twojej glowie dom dzieci i wszystko to co robisz nikt tego nie docenia u mnie jest tak ze odemnie nikt nic nie wymaga i mysla ze tak jest dobrze bo przeciez tak mi jest dobrze a ja marze o tym zeby miec rodzine meza ale znow pojawia sie lek strach czy bym sobie poradzila

bini6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 16:53   #93
witchwq
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem cie doskonale bo ty masz odwrotnie ode mnie wszystko na twojej glowie dom dzieci i wszystko to co robisz nikt tego nie docenia u mnie jest tak ze odemnie nikt nic nie wymaga i mysla ze tak jest dobrze bo przeciez tak mi jest dobrze a ja marze o tym zeby miec rodzine meza ale znow pojawia sie lek strach czy bym sobie poradzila
Poradzilabys sobie, bo my to "z mlekiem matki wysysamy", w genach mamy, tudziez instynkt nam kaze byc "strazniczkami ogniska domowego".
Stary 2008-06-19, 17:01   #94
bini6
Wtajemniczenie

Cytat:
Poradzilabys sobie, bo my to "z mlekiem matki wysysamy", w genach mamy, tudziez instynkt nam kaze byc "strazniczkami ogniska domowego".
Dzieki

Stary 2008-06-19, 17:01   #95
Lena_20
Zakorzenienie

ja nawet nie wiem czy chce sie teraz hajtac.. a moze teraz lepiej.. w sumie dzieci tez bym chciala miec tylko te obowiazki... za wygodna jestem... na razie sie chyba do tego nie nadaje..

Lena_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 17:04   #96
witchwq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lena_20 Pokaż wiadomość
ja nawet nie wiem czy chce sie teraz hajtac.. a moze teraz lepiej.. w sumie dzieci tez bym chciala miec tylko te obowiazki... za wygodna jestem... na razie sie chyba do tego nie nadaje..
tez tak myslalam, az wpadlam :P a potem druga slodka wpadka :P i co? i zyje. Pewnie nie bylam gotowa i gdybym nie wpadla, to chyba do dzis bym dzieci nie miala
Stary 2008-06-19, 17:07   #97
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
tez tak myslalam, az wpadlam :P a potem druga slodka wpadka :P i co? i zyje. Pewnie nie bylam gotowa i gdybym nie wpadla, to chyba do dzis bym dzieci nie miala
to ja czuje,ze ze mna bedzie tak samo...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-19, 17:11   #98
Brook
Zakorzenienie

hmm a dla mnei temat dzieci i meza wogole jest odlegly.. ja siebie nie w9yobrazam sobie wpracy i tego ze JESTEM dorosla i moge miec dzieci

ale ja znow czuje ze to nie dla mnie nie ejst mi to pisane
bo ja i moj BRAT jestemy INNI niestety ale byc moze nam to nie bedzie pisane nie wiem czego
ale ja sie nie widze w roli matki i miec dziecko nie wiem nawet czy bym chciala je miec

raczej bym chciala ale nie z moja psychika i moim zyciem co prowadze teraz

chcialabym ja byc inna ,dorosla ,wierzc w siebie i wierzyc w to co chce, zrobic kariere poznaca fceta i wiedziec 100% ze jestem hetero i ze go kocham i wtedy bylaby mi rybka czy bym wpadla czy nie

bo dzieci male uwielbiam

Brook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 17:14   #99
bini6
Wtajemniczenie

Cytat:
to ja czuje,ze ze mna bedzie tak samo...
Ja nawet jak bym chciala sie hajtac to nie mam z kim a czy kiedykolwiek bede miala meza to nie wiem czy bede miala dzieci wiec nie wiem czy nie lepiej byc samemu chociaz wiem ze samotnoosc ale rowniez i brak dzieci bedac mezatka mnie zabija tak zle i tak nie dobrze i nie wyobrazam sobie gotowania bo ja sie zupelnie do tego nie nadaje nie potrafie gotowac i maz by glodny chodzil zaraz by mnie zostawil

Stary 2008-06-19, 17:17   #100
witchwq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
hmm a dla mnei temat dzieci i meza wogole jest odlegly.. ja siebie nie w9yobrazam sobie wpracy i tego ze JESTEM dorosla i moge miec dzieci

bo ja i moj BRAT jestemy INNI niestety ale byc moze nam to nie bedzie pisane nie wiem czego
ale ja sie nie widze w roli matki i miec dziecko nie wiem nawet czy bym chciala je miec

chcialabym ja byc inna ,dorosla ,wierzc w siebie i wierzyc w to co chce, zrobic kariere poznaca fceta i wiedziec 100% ze jestem hetero i ze go kocham i wtedy bylaby mi rybka czy bym wpadla czy nie

bo dzieci male uwielbiam
nasze umysly sa naprawde szalone. Potrafia nam stworzyc pelne lęków i bólu, abstrakcyjne, irracjonalne, hermetyczne swiaty z ktorych tak ciezko wyjsc na zewnatrz do rzeczywistosci. Tylko ze gdy wyjdziemy, to skad mozemy miec pewnosc, ze to rzeczywistosc, a nie kolejna wizja chorego umyslu?
A moze to ja juz jestem szalona?
Stary 2008-06-19, 17:19   #101
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:

bo dzieci male uwielbiam
napisalas,ze chcialabys... I to jest bardzo wazne,ze chcesz... bo chciec to móc i na pewno to osiagniesz... Jesli chcesz to znaczy,ze nie rozkladasz jeszcze rąk,tak bezsilnie i chcesz o to walczyc... Uda sie.. Przynajmniej ja w Ciebie wierze

Cytat:
Ja nawet jak bym chciala sie hajtac to nie mam z kim a czy kiedykolwiek bede miala meza to nie wiem czy bede miala dzieci wiec nie wiem czy nie lepiej byc samemu chociaz wiem ze samotnoosc ale rowniez i brak dzieci bedac mezatka mnie zabija tak zle i tak nie dobrze
Kazdej z nas tutaj sie ulozy... zobaczysz.. nalezy nam sie to.. Tobie tym bardziej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-19, 17:24   #102
witchwq
Zakorzenienie

Co za wstretna cholota no! Mol mi sie wzial w calusienkiej, swiezutenkiej, jeszcze goracej herbacie utopil
Stary 2008-06-19, 17:36   #103
Brook
Zakorzenienie

dzieki Lena

Stary 2008-06-19, 17:49   #104
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Co za wstretna cholota no! Mol mi sie wzial w calusienkiej, swiezutenkiej, jeszcze goracej herbacie utopil

Cytat:
dzieki Lena
nmzc

Stary 2008-06-19, 17:51   #105
witchwq
Zakorzenienie

Herbate stracilam, ale z drugiej strony ten robal juz mi nigdy wiecej zadnego sweterka nie ugryzie!
Stary 2008-06-19, 18:03   #106
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Herbate stracilam, ale z drugiej strony ten robal juz mi nigdy wiecej zadnego sweterka nie ugryzie!
no widzisz! zrobisz sobie druga herbatke a gnojek sie utopil na zawsze

Stary 2008-06-19, 21:33   #107
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
U mnie od 2dni cisza i spokój,chociaż dziennie mnie głowa boli,mam nadzieję,że to nie cisza przed burzą.
Macie może takie dziwne tiki,że same palce Wam się wyginają w stopach? jest to bardzo bolesne i pojawia się na tle nerwowym.

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 22:44   #108
Nemezja
Zakorzenienie

Dzisiaj o mało by mnie szerszeń nie użądlił .W autobusie koło mnie siedział,latał i bzyczał,wszyscy uciekli w drugi koniec jak go zobaczyli,a ja tylko zobaczyłam,co tyle hałasu robi :"Aa,szerszeń tylko"i dalej siedziałam jakby nigdy nic.
W glace mnie powinien użądlić,żebym miała jeszcze bardziej baniakowatą jak połowa piłki nożnej
I jak się można dobrze czuć jak się TAK wygląda,a wszyscy inni są piękni i idealni?Przez to nic nie ma sensu

Nemezja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 22:55   #109
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nemezja Pokaż wiadomość
Dzisiaj o mało by mnie szerszeń nie użądlił .W autobusie koło mnie siedział,latał i bzyczał,wszyscy uciekli w drugi koniec jak go zobaczyli,a ja tylko zobaczyłam,co tyle hałasu robi :"Aa,szerszeń tylko"i dalej siedziałam jakby nigdy nic.
W glace mnie powinien użądlić,żebym miała jeszcze bardziej baniakowatą jak połowa piłki nożnej
I jak się można dobrze czuć jak się TAK wygląda,a wszyscy inni są piękni i idealni?Przez to nic nie ma sensu
normalnie daj mi fote na pw bo Ci nie wierze...ubzduralas sobie glupoty znowu! jakbys wygladala TAK to by od Ciebie uciekali w tym autobusie,a nie od szerszenia!!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-19, 23:08   #110
Brook
Zakorzenienie

ja tez jestem ciekawa namzeji

musze wam przyznac ze na forum beauty ( o operacjahc plastycznych) temat laska zalozyla gdzie pisze ze zwolnila sie zpracy bo ja szef cos tam cos ,tam wszystko zwalala na wyglad ,planuje zrobic sobie pare operacji plastycznych a jak to nic nie da to rozwaza samobosjtwo ,mowi ze jest potworem pisala okropne zrzeczy ze nienawidzi siebie wogole szok to co pisala wszyscy jej pisali ze raczej ma problem ze soba ze to w glowie siedzi do tego ma faceta!! i z nim nawet nie lubi sie spotykac przez swoj wyglad...

az wkoncu jej kazalimy fotke wkleic i co? SZOK! zwykla ladna dziewczyna ,nie pieknosc poprosrtu ladna zwykla dziewczyna ,nawet usta miala sliczne wyrazne duze a ona chciala je powiekszac jeszcze... wszyscy ja do psychiatry wyslalismy

ja rozumiem ze kazdy moze miec kompelksy ale nie zeby siebie porowbywac do potwora kiedy ma sie normlany wyglad...

Stary 2008-06-19, 23:19   #111
Nemezja
Zakorzenienie

Cytat:
normalnie daj mi fote na pw bo Ci nie wierze...ubzduralas sobie glupoty znowu! jakbys wygladala TAK to by od Ciebie uciekali w tym autobusie,a nie od szerszenia!!!!
Uwierz,to nie bzdury,nie mam fot,żadnych,bo nie mogę patrzeć na tę zakazaną mordę na zdjęciach.Ale i tak wiem co byś odpisała,każdy by tak odpisał.

Brook możesz podać linka do tamtego wątku albo jak nie pamietasz to chociaż na jakim podforum to było lub tytuł,poczytam sobie
Nigdy w życiu nie chcę miec faceta,nie będzie się na mnie gapić,niech wszyscy lecą do tych pięknych z prostymi nosami,a jak do mnie jakiś podejdzie to jeszcze go w dupę kopnę,żeby szybciej do tych idealnych leciałInni nie muszą robić żadnych operacji,bo maja wszystko proste od razu,a nie TAKIE co nic sie z tym nawet nie da zrobićTAKI profil krzywy to trzeba ze świecą szukać,że czapka z daszkiem nie pomaga,żeby to pozakrywać,a naciągam po same oczy
Możecie mnie wysłać do psychiatry moja wie o tym i co z tego?

Takiego napełnione agresją posta na pewno dawno nie czytałyście

Nie piszę,że nie mam zdjęć,żeby Wam nie wysłać,tylko naprawdę nie mam...

Stary 2008-06-19, 23:19   #112
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez jestem ciekawa namzeji

musze wam przyznac ze na forum beauty ( o operacjahc plastycznych) temat laska zalozyla gdzie pisze ze zwolnila sie zpracy bo ja szef cos tam cos ,tam wszystko zwalala na wyglad ,planuje zrobic sobie pare operacji plastycznych a jak to nic nie da to rozwaza samobosjtwo ,mowi ze jest potworem pisala okropne zrzeczy ze nienawidzi siebie wogole szok to co pisala wszyscy jej pisali ze raczej ma problem ze soba ze to w glowie siedzi do tego ma faceta!! i z nim nawet nie lubi sie spotykac przez swoj wyglad...

az wkoncu jej kazalimy fotke wkleic i co? SZOK! zwykla ladna dziewczyna ,nie pieknosc poprosrtu ladna zwykla dziewczyna ,nawet usta miala sliczne wyrazne duze a ona chciala je powiekszac jeszcze... wszyscy ja do psychiatry wyslalismy

ja rozumiem ze kazdy moze miec kompelksy ale nie zeby siebie porowbywac do potwora kiedy ma sie normlany wyglad...
w takim stanie (nerwicy czy depresji) to takie wkrecanie sobie takich rzeczy jest normalne,niestety.. wspolczuje im...

a masz tego linka?

nemezja - wierze ci,ze nie masz... Tylko nie wierze,ze jestes taka jak mowisz.. Czy ludzie sie z Ciebie smieja,padaja glupie komentarze na temat Twojego wygladu? Na pewno nie.. To Ty sobie sama wkrecasz,ze jak ktos sie na ciebie spojrzy to na pewno dlatego,ze jestes jakas fe.. To jest natrectwo,obsesja.. A nie mozesz zrozumiec,ze na pewno jestes normalna fajna,ladna dziwczyną i mozesz sie podobac... Zyjesz w swoim twardym złudnym przekonaniu... Ale rozumiem to tylko przykre jest to,ze nie mozna Ci nijak pomoc zrozumiec,ze zyjesz w bledzie..

Stary 2008-06-19, 23:41   #113
Brook
Zakorzenienie

z kazdym nosem mozna zrobic operacje
wystarczy miec kase i checi namezja

usunelam -link na pm podyslam

Edytowane przez Brook
Czas edycji: 2008-06-20 o 00:13
Stary 2008-06-19, 23:41   #114
czapeczkaelfa
Zadomowienie

dawno się u was dziewczyny nie odzywalam, ale podczytuje was czasem i pamietam o was
A teraz postanowilam napisac, bo chcialam powiedziec Nemezji, ze czuje sie dokladnie tak samo i rozumiem ja w pelni. Nie mam pojecia co mozna z tym zrobic, ale znam to cierpienie kiedy boli cie kazde spojrzenie w lustro. Okropne to jest. tez nienawidze swojego wygladu, z calego serca i gdyby ktos poprosil mnie o wskazanie jednej rzeczy jaka bym chciala zmienic, to bym powiedziala ze poprosze o wymiane calosci.

czapeczkaelfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 23:55   #115
Lena_20
Zakorzenienie

kurcze...widzialam ja i nie wiem o co biega? normalna dziewczyna... ona mowila cos ze ma z nosem? przeciez jest zupelnie normalna.. moze po jest troche mniejszy ale nie rozumiem,po prostu nie rozumiem.. gdybym o niczym nie wiedziala to nawet bym nie zauwazyla,ze cos z nią nie tak...skoro ona tak twierdzila.. Ja mysle,ze z nemezja jest dokladnie tak samo... i wkreca sobie takie glupie schizy...

Stary 2008-06-20, 00:13   #116
Nemezja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czapeczkaelfa Pokaż wiadomość
dawno się u was dziewczyny nie odzywalam, ale podczytuje was czasem i pamietam o was
A teraz postanowilam napisac, bo chcialam powiedziec Nemezji, ze czuje sie dokladnie tak samo i rozumiem ja w pelni. Nie mam pojecia co mozna z tym zrobic, ale znam to cierpienie kiedy boli cie kazde spojrzenie w lustro. Okropne to jest. tez nienawidze swojego wygladu, z calego serca i gdyby ktos poprosil mnie o wskazanie jednej rzeczy jaka bym chciala zmienic, to bym powiedziala ze poprosze o wymiane calosci.
To juz jest nas dwie...

Znowu mam coraz mniej siły patrzeć na te ideały,idę na miasto z nadzieją,że jednak coś mi się przywidziało,że wcale nie ma samych miss,że następny dzień będzie lepszy,a tu kij - znowu prawie wszyscy piękni,a ja jak taki krzywus z kosmosu,ufok zwykły,śmieciarz.
Cytat:
w takim stanie (nerwicy czy depresji) to takie wkrecanie sobie takich rzeczy jest normalne,niestety.. wspolczuje im...

a masz tego linka?

nemezja - wierze ci,ze nie masz... Tylko nie wierze,ze jestes taka jak mowisz.. Czy ludzie sie z Ciebie smieja,padaja glupie komentarze na temat Twojego wygladu? Na pewno nie.. To Ty sobie sama wkrecasz,ze jak ktos sie na ciebie spojrzy to na pewno dlatego,ze jestes jakas fe.. To jest natrectwo,obsesja.. A nie mozesz zrozumiec,ze na pewno jestes normalna fajna,ladna dziwczyną i mozesz sie podobac... Zyjesz w swoim twardym złudnym przekonaniu... Ale rozumiem to tylko przykre jest to,ze nie mozna Ci nijak pomoc zrozumiec,ze zyjesz w bledzie..
Dzięki,że rozumiesz,naprawdęM asz rację,nie mozna mi przetłumaczyć,że jest inaczej,bo ja wiem jak jest i jestem o tym głęboko przekonana,to tak jakby mówić do ściany,póki to samo nie przejdzie,żeby pojawić się znowu za kilka tygodni,to nie mam na to zupełnie wpływu.
Ludzie się nie śmieją,nie komentują,ale idąc ulica czuję się pod obstrzałem-wyobrażam sobie,że na pewno wszyscy ludzie z samochodów,tramwajów i autobusów gapią się i myślą "O Boże,jakie COŚ idzie,jak można tak krzywo wyglądać??"A jak mijam grupę ludzi,to zaciskam zęby i modle się,żeby przejśc jak najprędzej.

Stary 2008-06-20, 01:55   #117
lapus
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny
ja teraz tylko na chwilę, bo już późno... u mnie nie za dobrze, mam straszne duszności, słabo mi non stop, i ciągle mam poczucie bycia w innej rzeczywistości.

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-20, 22:54   #118
Nemezja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lapus Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
ja teraz tylko na chwilę, bo już późno... u mnie nie za dobrze, mam straszne duszności, słabo mi non stop, i ciągle mam poczucie bycia w innej rzeczywistości.
Nie zastanawiałaś się poważnie nad lekami?

Stary 2008-06-20, 23:02   #119
lapus
Wtajemniczenie

No wreszcie mogę tu coś napisać, z wizażem coś się działo.

Nem - myślałam nad tym, no ale narazie nic o tym terapeutka nie wspomina, to ja mam jej zasugerować czy coś? chyba ona konsultuje to z psychiatra jakimś, coś kiedyś mówiła, więc jakby co to chyba by zaproponowała, nie wiem...
choć ostatnio nie byłam u niej, po tym ostatnim "ataku", więc teraz jak pójdę to powiem.

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-20, 23:07   #120
witchwq
Zakorzenienie

Oj dziewczyny, widze, ze nie jestem jedyna. Tez sie uwazam, za uosobienie brzydoty I kompletnie nie wiem, co z tym zrobic A kto chce zobaczyc moje zdjecia, to sa na metamorfozach

PS. czy tylko mnie forum dziala, ale powiadomienia na maila nie?

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości