![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
poradźcie mi proszę co mam polecić klientce(najlepszej koleżance)coś brązującego do skóry twarzy i ciała z tym ,że nie może to być coś co szybko schodzi i brudzi ubranie.Nie kupuję takich produktów bo mam naturalną ciemną karnację i lubię się opalać na słońcu , stąd też nie nie mam doświadczenia w takich kosmetykach
![]() Pamiętam ,że chwaliłyście ten krem solutions nawilżająco -opalający więc do twarzy bym jej go mogła polecić ale jeśli chodzi o ciało to nie wiem zupełnie co warto kupić.Pomóżcie proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki.. nie chciałam zawracać głowy ale przeszukałam net, "wykorzystałam" do cna google i dalej nie wiem.. a mianowicie.. mama chce jeszcze pilnie coś z katalogu 9/2008 a raczej nie zamawiałam na drugi termin i nie wiem - na jaką kwotę muszę zamówić aby za przesyłkę nie płacić? poratujcie proszę..
z góry dziękuję i czekam na odpowiedź |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
dziękuję bardzo bardzo BARDZO mocno za szybką odpowiedź..
![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() też jestem zdziwiona, że go dostałam - jak dobrze pamiętam nie doładowywałam telefonu w katalogu 8/2008 ![]() ale jak dali, to "przygarnęłam" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() dobrze nawilża, lekko chłodzi, skóra jest po nim gładziutka i przyjemna w dotyku ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
Słuchajcie, odradzam stosowania bananowej maseczki do włosów Naturals tak jak radzi porducent, bez spłukiwania. Włosy są po niej ciężkie, twarde w dotyku, a po uczesaniu na szczotce zostaje taki biały osad. Spróbuję następnym razem po prostu ją spłukać, zobaczymy jaki będzie efekt. Co do zapachu: jak dla mnie nie jest zbyt przyjemny, kojarzy mi się z jakimś antybiotykiem który musiałam pić w dzieciństwie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
przyczajony tygrys
|
Witajcie
![]() Mam pytanie odnośnie oferty netto 10/2008. Wczoraj przyszłą kumpela i z tej oferty spodobał się jej ' śródziemnomorski żel kapielowy z oliwką' (str 3). Nie wiem czy opłaca się go kupować i nie wiem co powiedzieć kolezance na jego temat bo nie mam pojęcia... A co sądzicie o 'nawilżającym kremie do stóp z silikonem'? (str 75 w katalogu)
#100 |
Zadomowienie
|
Dzięki ankoro , ale właśnie ona do tej pory kupowała w drogerii i jak na razie nie trafiła na bronzer który by ją zadowalał więc pomyślała a Avonie.
Co do maseczki bananowej to też nie oczekiwałam po niej zbyt wiele poza zapachem , który zmienia się w chemiczny i ulatnia.Podejrzewam ,że trzeba nałożyć odrobinkę by włosy nie były obciążone i by nie pozostał biały proszek na nich.To samo miałam po maseczce mango&papaja , którą też się nie spłukiwało i musiałam uważać z ilością by uzyskać jako taki efekt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() wzięłam w ciemno, ale seria SPA to jedna z lepszych, więc jestem pewna że żel będzie bardzo fajny. Wąchałam, bardzo podobny zapach do maseczki z oliwką, ciut rzadsza (na moje oko) konsystencja i ciut bardziej zielonkawy kolor w por. z maseczką. Wygląda ok, chciałam spróbować, bo ja generalnie nie kupię żelu za więcej niż 10 zł, tym bardziej że to 150 ml i uważam, że ceny w Avonie są za duże ![]() ![]() Ja mam ten żel z oferty netto kat. 9, data produkcji 09.06.2008 ![]() A z kat. 10 straaaasznie spodobał mi się zapach lagoon .. i ta myjka ![]() ![]() ![]() Edytowane przez weekend Czas edycji: 2008-06-27 o 10:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Nie wiem, czy ktoś jeszcze poza mną pisał do najwyższego w tej sprawie, ale jakiś postęp jest ![]() Dobrze by było, żeby jeszcze dali aktualne Hello Tomorrow, więc jeśli mnie popieracie w tej akcji, to proszę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
przyczajony tygrys
|
weekend
margo80 dzięki dziewczyny za rady ![]()
#105 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Doncia
|
Cytat:
żel pod prysznic jest faktycznie stosunkowo drogi, ale do suchej skóry bardzo go polecam. zapach ma bardzo przyjemy, jest dość gęsty więc nie wylewa się z tubki i nie wiele go trzeba na myjkę nałożyć aby się wyszorować, pieni się "w sam raz" ad.2 kupilam ten krem do stóp jakieś 2 tyg. temu i jestem bardzo zadowolona. ma przyjemną gęstą, śmietanową konsystencje, ładnie pachnie i stópki są faktycznie zmiękczone, nawilżone. skóra nie pęka. jak dla mnie to chyba najlepszy jaki miałam z avonu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
żel śródziemnomorski miałam jak dawali go za coś tam w zesżłym roku w wakacje. Wzięłam go nad morze i zużyłam go w tydzień na spółke z TŻ-tem. Więc nie jest zbytnio wydajny, ale do suchej skóry fajny bo nie wysusza
![]() co do senses lagoon, to zapach mi się bardzo spodobał, to chyba będzie mój faworyt ![]() a czy któraś z trendujących zamawiala może wody z demo: Smile, Wonder i Fire. Bo ja myśle żeby zamówić Smile ale nie wiem czy warto ![]()
#108 |
Konto usunięte
|
a ten niby co ma byc jak re-charge to wachalam w coku -nie pachnie jak on ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8021837]a ten niby co ma byc jak re-charge to wachalam w coku -nie pachnie jak on ;/[/quote]
A jak pachnie ![]()
#110 |
Konto usunięte
|
troche inaczej, nie wiem jak to okreslic, jakos diametralnej roznicy nie ma jednak to nie to samo, bo ten co mial byc ja tropical zing pachnie dokladnie jak on ,a ten nie pachnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
zrobiłam seansik mojemu Tż wczoraj tym hawajskim balsamem do masażu i byl zadowolony, rano jeszcze tak ślicznie pachniał. Ja go polecam
![]() Cień do powiek - błyszczyk - rewelacja, nie robi zacieków, ładnie się wysuszy i trzyma cały dzień, mam odcień bronze shine i jestem BARDZO zadowolona. |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
A ja już się nie mogę doczekać nowej wody Ungaro. Oby to był jakiś ładny zapach. Nawet dobrze, że Avon współpracuje ze znanymi projektantami, na mnie to działa jak magnes :-P Jeszcze jakby rozpoczęli współpracę z moich ukochanym projektantem Marc'iem Jacobs'em, to by było cudownie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
przyczajony tygrys
|
dwi071
asia_z ankoro Wam również dziękuję ![]()
#114 |
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie do mischelle i pozostałych, które teraz zamawiały program liftingujacy okolice oczu (podobno nowy, ulepszony
![]() Mam przed sobą 2 egzemplarze - 1. zamawiany w katalogu 4/2008 z datą produkcji 09.02.08 ![]() 2. dzisiaj dostarczony z katalogu 9/2008 z datą produkcji 23.11.07 ![]() Zaraz napiszę maila ze strefy, bo sobie totalne jaja robią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój miał datę 05.03.08, ale też nie było żadnej informacji na opakowaniu, że coś tam zmienili. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Odebrałam dziś paczkę z Avonu. Dla siebie wziełam tylko róż z netto, serum odżywcze na noc i masło po opalaniu.
W ulotce z netto pomylili opisy róży (tak własnie mi się wydawało ![]() Piszę tylko tak aby ostrzec - żeby się nie przestraszyć jeśłi zobaczycie na opakowaniu inna nazwę niż zamawiałyście - kolor bedzie ok .
#117 |
Zakorzenienie
|
Czy po odbyciu szkolenia kosmetycznego dostaje się jakiś dyplomik lub coś podobnego??
Jutro mam u siebie szkolenie i zastanawiam się czy iść.... Dostałam 4 paki z avonu, piękne perfumy ![]() ![]() Woda Roma nawet ładniutki zapach, najbardziej jestem zadowolona z torebki i lakieru odcień plum(chyba coś takiego) W sumie to nic innego dla siebie nie kupowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Konto usunięte
|
a ja rozgniotlam sboie perelki brazujace i lepiej brazuja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8027128]a ja rozgniotlam sboie perelki brazujace i lepiej brazuja
![]() ja zrobiłam dokładnie tak samo!! z resztą była tu już o tym mowa.. w brakach krem do ciała LBD ze stron wyprzedażowych... |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() ![]() powiedz mi czy produkcja zakonczona?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.