![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
ja np lubie sie wyciwiczyc wypocic
![]() ostatnio mam faze na aerobiki- kupilam sobie aerobik inspirowany dirty dancing z Vita a wczoraj letni aerobik (8.99 czyli nie jest drogi) no i super sie przy tym bawie ;D topcia jak nie mozesz sie obciazac za bardzo i masz prace siedzaca- spinaj miesnie brzucha... wydaje sie ze to nic ale jak sie robi czesto i regularnie naprawde dziala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam aerobik dwa razy w tygodniu i mi starczy w 100%, bo babka daje nam taki wycisk, że głowa mała
![]() Ale już się nie mogę doczekać aż okres mi się skończy i będę mogła znowu na basen latać ![]() A teraz piję pyszną kawusię, Wasze zdrówko ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#94 | |
Konto usunięte
|
Marzenko Ty juz nie przesadzaj z tymi cwiczeniami
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8034308]A ja zielona herbatke, moze chcesz sie zamienic
![]() Nie, bo teraz piję czerwoną i ona bardziej mi od zielonej smakuje ![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8034308]Marzenko Ty juz nie przesadzaj z tymi cwiczeniami
![]() ![]() [/quote] nie wydaje mi się, to możliwe ![]() czerwona herbata - moja miłość. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8034396]A szkoda
![]() ![]() A ja wolę czerwoną zamiast zielonej. W sumie czerwona smakuje jak czarna Liptona, dlatego ją kocham ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
ja lubie i zielona i czerwona
![]() a wlasnie mam okres i nie chce mi sie cwiczyc przez to:P poczekam az sie skonczy <lenistwo> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dziewczynki, uwaga, uwaga jutro jadę po m.in. po kostium kąpielowy! od niepamiętnych chwili, po 2dwu częściowy ![]() ![]() edit: aktualne zdjęcia, w załącznikach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
Ulalala, ale lasencja z Marzenki!
![]() ![]() Ślicznie ![]()
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
aleś Ty się uczepiła "lasencji" :PP
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
Bo lubię to słowo
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
no no marzeniatko fajnie fajnie
![]() jak juz schudne to tez pokaze fotki bo narazie to .... no heheheh nosze 4 kg cukru :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
Marzenko, naprawdę świetnie wyglądasz. Mówię poważnie! Sama nie lubię jak mnie ktoś okłamuje, szczególnie jeśli chodzi o mój wygląd, dlatego mówię serio
![]() Jeśli chodzi o moje odchudzanie to dzisiejszy dzień podobał mi się najbardziej ze wszystkich dotychczasowych. Jadłam w regularnych odstępach czasowych. Nie użyłam cukru do kawy ![]() Zjadłam tylko połowę porcji obiadowej. Nie z premedytacji. Może dzięki podświadomości... ![]() Po długim spacerze spędziłam 1,5h na basenie. Teraz jestem tak wymęczona, że nawet nie chce mi się jeść kolacji. Może zjem garść czereśni. I obowiązkowo herbata miętowa na koniec dnia. Co mi się dziś nie podobało? Hmmm... Zjadłam cztery posiłki. To akurat plus. Tyle, że one wszystkie razem "ważyły" pewnie coś około 1600-1700 kalorii. Chcę zejść do 1200. Tak jak postanowiłam. Wszystko da się zrobić... Tylko powoli. Wasze wsparcie daje mi motywację, dlatego zaczynam dostrzegać, że dieta nie musi być czymś najgorszym na świecie ![]() ![]()
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie tak, powoli, to najważniejsze. Z każdym dniem będzie tylko lepiej
![]() A ja coś się zdenerwowałam na siebie... Nie wiem czemu, po prostu to znowu ten dzień, w którym wydaje mi się, że nie schudnę... Pewnie za chwilę mi przejdzie, ale takie to denerwujące... ![]()
![]() |
![]() |
#107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i na pewno krok po kroczku osiagniesz wymarzona wage i bedziesz wygladala super ![]() Cytat:
![]() ja sie zmobilizowalam i zaliczylam 40min stepperku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj, ja wiem, po prostu czasem mam takie dziwne napady. Patrzę w lustro i się załamuję, bo przydałoby mi się, żeby obok mnie stanęła "dawna" ja, wtedy bym miała porównanie i nie jęczałabym. Mam jakieś chore ambicje, chciałabym w dwa miesiące schudnąć Bóg wie ile, a tak się nie da przecież... Trzeba czasu i wytrwałości i tego się muszę trzymać! Zaliczyłam zatem już pół godzin hula hop, 10 minut twisterka, zaraz zrobię 200 brzucholców, 10 km rowerka i dorzucę 10 minut skakanki, od dziś zaczynam skakankować sobie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
Navien, przecież sama mówiłaś, że bywają tygodnie kiedy można nie schudnąć ani grama... Nie masz się czym załamywać. I tak schudłaś już bardzo duuuużo i wyglądasz świetnie. Poza tym z tego co piszesz to bardzo dużo ćwiczysz, więc niemożliwe żebyś mogła przytyć. A jeśli waga się zatrzymuje to może organizm daje znak, że już wystarczy?
![]() Ile właściwie jeszcze chciałabyś schudnąć? Tak a propos, pytanie z innej beczki: Nie masz rozstępów od zrzucenia takiej dużej liczby kg?
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
heh, wiesz mnie też motywuje jakoś tak.
![]() Cytat:
![]() ![]() kurcze, Ty jesz regularne posiłki i zapewne Wy też, a ja mam z tym duuuży problem. prowadzę bardzo nieregularny, że tak to nazwę ![]() ![]() w przyszłą środę, bądź czwartek się zważę ![]() jutro za to idę na rajdzik po sklepach i kurczee.. umówiłam się z koleżanką, na pucharek lodów, wybaczycie? ![]() Navien; oj, ja tez mam takie chore ambicje. Są dni, w których bym mogła tylko stać przed lustrem i patrzeć na swój brzuszek, a są takie, w których najlepiej bym się odziała w największy sweter i zamknęła się w pokoju, słuchając jakiejś wolnej piosenki. Żałuję tak jak Ty, że nie mogę postawić, obok siebie marzenki z 9 kilogramami na plusie. Wtedy może bym zobaczyła jak wiele już za mną, w 2 miesiące i że tak , hop siup to nie ma, trochę cierpliwości.. edit: Karolina czasami jak się nie chudnie, a dużo ćwiczy to może to się zamieniać w mięśnie ![]() ![]() co do rozstępów - ja zrzuciłam już 9 kg i ćwiczonka mi ujędrniły ciałko i o żadnych rozstępach nie ma mowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak serio to tez czasem patrze w lustro i sie czuje okropnie a czasami wrecz przeciwnie patrze i widze fajne nogi i tylek, plaski brzuch itp... no a w poniedzialek mam ostatni egz i zabieram sie od poniedzialku za odchudzanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za egzamin! Tzn za Ciebie, żebyś dobrze zdała ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
andziuchna; mi możesz dawać kary, hihi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
Tak, ja też poproszę kary, bardziej się zmobilizuję
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
Ja też się na to piszę! Tylko ja potrzebuję naprawdę mocnej ręki
![]() zUa dziewczynka ze mnie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hahha, ale perwersyjnie to zabrzmiało ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
oj tam perwersyjnie od razu
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
No tak trochę
![]() Ale dobra, chodzi przecież o to, żeby schudnąć ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
hehe no super teraz wyjdzie ze jestem jakims zlym szeryfem :P heheheh ale ok moge Was pilnowac ale Wy tez musicie pilnowac mnie bo jak sie sama rozpuszcze to uuuu
![]() a dzis mnie czeka ciezki dzien: w domu stoja 2 ciasta i jeszcze kolezanka ma przyniesc ciasteczka co prawda dietetyczne ale... ehh ![]() trzeba jakos zacisnac zeby ![]() lece pobiegac na dobry poczatek dnia milego dziewuchy ![]() p.s. nie mozna non stop chudnac bo zebys tak caly czas chudla i chudla to nic by z Ciebie nie zostalo o! wiec jak bedzie dalej 64 to sie nie doluj bo przeciez cwiczysz i to pewnie triceps Ci tak rosnie i wplywa na wage hihi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
aaa no i nie dziekuje za trzymanie kciukow zeby nie zapeszyc :P ale ten egz to czysta formalnosc lepiej trzymaj kciuki zeby mi sie udalo wytrwac na diecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.