![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
Cytat:
![]()
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
to chyba dobrze, co nie ? Może zrobi USG i zobaczysz fasolkę
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny byłam na wizycie.Jestem mega szczęśliwa!!!Miałam USG zobaczyłam moją "plamkę".Teraz jestem już pewna, że tam zamieszkała i nie mam takich obaw
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
alkamor
bardzo się cieszę że u Was wszystko ok życzę zdrowych i szcześliwych 8 miesiączków
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Witam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny serdeczne gratulacje
![]() przyszła mama wrzesniowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Hej witam, no i ja po testowaniu rannym jestem, 3 testy z wynikiem pozytywnym, wiec mysle ze zostane marcowa mamusia. Ja rowniez mieszkam w anglii a tu lekarz uznaje wynik testow domowych
![]() Bardzo sie ciesze i pozdrawiam wszystkie starajace sie w 2008 choc bardzo dawno tam nie zagladalam, |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
gratulacje
![]() |
#101 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
kobietki nowozafasolkowane napiszcie w wątku 'jestem w ciąży - moje pierwsze objawy" jakie były Wasze najwcześniejsze objawy i kiedy wystąpiły
Pozdrawiam
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Pozdrawiam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
Hej Anvi, no wlasnie, ja dopiero pierwszy dzien z ta nowina, ale juz mi jakos tak dziwnie, ze tu lekarz nie powie: faktycznie jest pani w ciazy, no ale jak 3 testy wyszly pozytywnie..., jej chyba bede codziennie robic testy
![]() Testowalam po terminie spodziewanej miesiaczki i mysle ze bedzie wszystko ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozytywne myśli wysyłaj koniecznie! Na pewno zadziała ![]() ![]() Darianna25 trzymam kciuki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
hej!!Witam i zapraszam do nas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
alkamor cudnie że już niedługo posłuchasz serduszka
![]() ![]() Mam to samo!! W nocy nie śpię a w dzień mnie dopada - cały weekend przespałam (ups...). Niestety jutro do pracy - 9 godzin w przedszkolu z dzieciakami...jak ja to wytrzymam??? Nic nie rób, odpoczywaj!!! W końcu nam wolno, no nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Ja na szczęście albo i nieszczęście jestem na zwolnieniu bo mnie dopadł ten cholerny pęcherz i dostałam 10 dni L4.Ale powiem Wam szczerze, że ja może i jestem wredna ale wcale nie będę miała wyrzutów sumienia i jak tylko zacznie się 4 miesiąc to spadam na zwolnienie już do rozwiązania.....a co tam!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale w Polsce dają więć korzystaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
A no skorzystam!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Hej alkamor, pewnie, jak mozesz to korzystaj
![]() Ja mam z mezem maly biznesik, wiec moge sobie wybierac, jak mi sie bedzie chcialo to popracuje wiecej, jak nie to tylko komputerowe obowiazki ![]() Anvi, Ja o sluzbie zdrowia tutaj to sie tylko naczytalam w necie, ale bylam dzis zapisac sie do GP, bo sie ostatnio przeprowadzilismy i musze zmienic. Pani w recepcji mi powiedziala, ze proces zmiany przychodni tu trwa dlugo i do lekarza za miesiac - 7 sierpnia sie dostane, ale jak powiedzialam ze jestem w ciazy i ze to 6 tydzien od ostatniej @ to costam pogmerala w kompie i jutro mam health check przy zmianie przychodni, a za tydzien lekarza albo polozna, nie wiem, jutro sie dowiem dokladnie. Generalnie mialam wrazenie, ze jak powiedzialam w ciazy to zaraz dalo sie wszystko zrobic. Ale i recepcjonistka i pielegniarka byly zdziwione ze nie wiem w ktorym tygodniu ciazy jestem dokladnie i ze tak pozno przyszlam... a kiedy mialam przyjsc jak sie wczoraj dowiedzialam? Mam strasznie nieregularne i dlugie okresy (31-39 dni) nie dalo sie wczesniej dowiedziec... No i skad mialabym sama wiedziec dokladnie w ktorym tygodniu jestem? No nic, poczekamy i zobaczymy, bede pisala jak tam to wyglada. A co do symptomow ciazy to najbardziej mi sie podoba, ze moj maz wczoraj 3 razy naczynia zmywal, a nigdy sie go zagonic nie dalo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
emzeta no ja jak pójdę na zwolnienie to sądzę, że pewnie sama z nudów będę wszystko sprzątała bez większego marudzenia.
Chociaż na razie nie jest z tym tak łatwo bo STRASZNIE mi się nic nie chce!!ale to masakrycznie.Ale niestety ale już muszę posprzątać.Może wyda Wam się to przesadą ale dzisiaj wytarłam z kurzu jedną komodę(oczywiście stoi na niej 1500 rzeczy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Moj Malzon (extra okreslenie), przyznal sie wczoraj ze obojetne co bedzie ale troche wolalby chlopca, mi tez obojetne, ale troche wolalabym dziewczynke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
hehe to tak jak u nas.Obojętne co będzie ale Mąż wolałby chłopca....chociaż nie - myślę, że on zdecydowanie woli chłopca.A ja wolałabym dziewczynkę.Z tym, że mam dziwne przeczucie, że będzie chłopiec.Nie wiem dlaczego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
A mi sie wydaje,ze jakby jednak byla dziewczynka to moj luby sie w niej zakocha bez opamietania, wnosze po jego podejsciu do siostrzenicy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
emzeta te symptomy ciąży to się chyba u wielu facetów pojawiają
![]() ![]() A co do służby zdrowia, to ja niestety miałam już do czynenia z połoznymi i GP od strony ciąży i niezbyt to różowo wyglądało....dopóki z ciążą jest wszystko ok to w porządku, ale jak coś się dziej to już gorzej. Ja tydzień temu dostałam jakiejś infekcji i trochę krwawiłam - przeraziłam się! Do pielęgniarki żeby mi wymaz zrobiła i sprawdziła czy tam nic nie ma. A ona co? Że nie może bo oni żadnych w ciąży wewnętrznych badań nie robią!!! Ale że mogę iść do WC i sama sobie zrobić!!! ![]() ![]() alkamor ja już się nie mogę doczekać jak ten brzuchol przyjdzie ![]() ![]() A co do płci to ... ja stara baba już jestem, wszystko mi jedno co będzie byle było cudne różowe i robiło dużo hałasu! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny! Mi znowu test pokazał drugą słabiutką kreseczkę ale tym razem odczytałam go po 5 minutach tak jak pisało na opakowaniu. Już niczego nie jestem pewna. Zaraz idę zrobić badanie krwi. Jakby się naprawdę udało to byłoby super bo to mój pierwszy cykl po odstawieniu tabletek! Dam znać co i jak!
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie i ja i narzeczony woleli byśmy dziewczynkę ale ogólnie obojętne byle by było zdrowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co ja pierwszy test również miałam bardzo słabiutką kreskę.Powtórzyłam test po 2 dniach i to z drugiego moczu i wyszła już bardzo gruba i wyraźna druga krecha.No i tego samego dnia co robiłam ten test drugi zrobiłam bete i wyszła pozytywna.Więc cienka kreska też oznacza ciążę. Jednak powiem Wam, że moja szwagierka robiła test ciążowy i wyszła jej szybko bardzo wyraźna gruba druga krecha, okres jej się spóźniał.Poszła do lekarza bo też miała nadzieje, że w końcu się udało i wiecie co ?? okazało się, że to torbiel!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.