|
|
#91 |
|
Killing me softly
|
Dot.: Zmiany na WIZAŻU. Wcześniej, a obecnie.
Aaa, faktycznie, czas budować schrony...
czy to znaczy, że jednak Euro u nas nie będzie?
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Zadomowienie
|
To nie tylko forum-to część życia. Dla wielu bardzo ważna podpora i pomoc, miejsce, gdzie można się wyżalić, zrzucić balast trudnych myśli.
Myślenie, że to tylko forum pozwala na lekceważenie problemów, które są realne, nie wirtualne. Znalazłam w pewnym starym wątku słowa jednej z Was: Cytat:
Edytowane przez sammira Czas edycji: 2008-07-06 o 00:47 |
|
|
|
|
|
#95 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego nie ma co walczyć, jak chcą walczyć to z kimś innym, powiedzieć swoje zdanie i do widzenia ![]() Cytat:
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam wielkich zmian nie zauważyłam bo pewnie jestem na tym forum zbyt krótko.
Po zabanowaniu ostatnio paru osób jest moim zdaniem spokojniej na Wizażu, nie ma takich docinek itp. Chociaż ceniłam tamte Wizażanki za niektóre mądre wypowiedzi to nie brakuje mi ich i jest bez nich spokojniej ![]() co do plotkowego...dawno mnie już przestało intesresować, ogólnie od jakiegoś czasu brakuje ciekawych tematów do dyskusji. Plotkowe odrzucało też z powodu paru osób wiecznie wtykających szpile i kłócących się. Teraz wolę siedzieć na modzie czy kosmetycznym- milsza atmosfera i nikt nikogo nie atakuje bez powodu. Np. takie niby bzdurne wątki o AG czy VS....tam jest super atmosfera jeśli chodzi o stałe bywalczynie, dziewczyna może wkleić swoje fotki w mini i nie zostanie zjechana,że wygląda jak k***a podczas gdy na wizażowej szafie tak została nazwana przez oburzone Wizażanki jakby mini to było coś dziwnego ![]() niezmiennie na społecznościach jest miło..przynajmniej w moim bliźniaczkowym wątku. co do zmian technicznych to są super czekam jeszcze na katalog jedzeniowy ale nie wiem czy bedzie
|
|
#97 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Naruszanie interesów redakcji. Reprezentowanie interesów trolli na forum. Wynik: BAN stały. |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
no i kolejny ban
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Ucisza się niewygodnych.
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
Oj, przesadzacie. Mnie juz mocno irytowaly ciagle podteksty, odpisalam np. na pytanie Fresy w Gdzie sie podzialy wizazanki, od razu komentarz do mojej wypowiedzi by Maromavath i przytyki benito do wypowiedzi Fresy, no nie trzeba lazic sztywno jak zatruty i mscic sie za cos, kogos. Tylko sie ruszyc i isc, jesli nie ma tych osob, na ktorych zalezalo. Bo siedzenie i warczenie, lapanie slowek, jest baardzo meczace.
|
|
|
|
|
#101 |
|
BAN stały
|
Oj zmienił się wizaż,zmienił.Już mi się tak nie chce udzielać na plotkowym,czy intmynym bo mało jest interesujących wątków.Coraz wiecej powstają problemiki nastolatek,które są dla mnie dziwne/śmieszne,więc wole zamilczeć i nic nie pisac na ten temat.Jedynym watkiem,który mnie teraz przyciąga na wizaż,jest wątek-Anglia.
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
być może
zastanawiam sie na ile istnieje jeszcze wolność słowa ?btw genialny avek
|
|
|
#103 |
|
Konto usunięte
|
Już któryś post z rzędu narzekający na brak interesujących wątków.
A co stoi na przeszkodzie by samemu takowy załozyc? Jak tylko jeden na drugiego będzie patrzył to fakt samo się nic nie założy |
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Lato jest, a może damy moderatorom miesiąc (albo i dwa) wolnego od moderowania? W ramach naprawy tego co się tak strasznie psuje na wizażu?
Beda sobie mogły wreszcie same swobodnie podyskutować, a i wolnośc słowa dla użytkowniczek rozkwitnie, pojawi się mnóstwo ambitnych, ciekawych, nie powtarzajacych się wątków, wszystkie grupy TWA znikną jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki i powszechna radość i szczęśliwość rozkwitnie, wszak moderatorzy to samo ZŁO
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie zadawaj niewygodnych pytan, nie krytykuj nikogo i niczego, nie zastanawiaj sie glosno nad sensownoscia wypowiedzi/decyzji osob wazniejszych od ciebie. No chyba, ze juz ci nie zalezy i gotowa jestes na pozegnanie z forum.
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
równi i równiejsi hehe ...
|
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
Tak, bo mają odwagę sprzeciwić się niesprawiedliwości.
Tak, bo nie przyklaskują szefostwu, tylko mają śmiałość powiedzieć, co im się nie podoba. |
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie ze istnieje wolnosc slowa i mozna pisac co sie mysli , zawsze tak robie i jakos od 4 lat nie dostalam zadego ostrzezenia
![]() nie mam nic do moderatorow , traktuje ich jak zwyklych uzytkownikow forum i nie zwracam nawet uwagi czy ktos jest zielony , czy czarny - jedynie kolor pomaranczowy zwraca moja uwage ![]() uwazam ze dobrze robia i przydala sie ta czystka jak juz pisalam kiedys w innym watku, nikt nie dostaje bana za niewinnosc , a raczej za caloksztalt w sumie w regulaminie jest ze kilka ostrzezen i ban wiec.. nazbieralo sie przez jakis okres czasu i wykielkowalo na pomaranczowo a ze ktos dostal bana i nie mial ostrzezen? moze i bylo tak , ale jak te osoby sledzily jakas userke i gdzie pisze i co i nasmiewaly sie na forum, to samo zrobili im moderatorzy , przeswietlili ich "tworczosc" i bylo jak bylo , kazdy wie jak
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powtarzalność wszystkich, w tym także takich wątków narzekających na upadek wizażu jedynie mnie już bawi Nihil novi sub sole ![]() Bez obrazy - ale nie liczcie na bana ode mnie, nie będę nikomu podnosić samooceny
|
|
|
#112 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moee, za zwykłą wolność słowa też można oberwać ... Cytat:
czemu Cie śmieszy ? bo ktoś chce wyjaśnić jak teraz na forum jest ?
|
|
|
|
#113 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem nikim... Lece na Intymne, zaloze zalosny watek nt. mojej niskiej samooceny, moze mnie tam ktos utuli i podbuduje moje ego.
|
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem za wolnością słowa, niech każdy mówi co myśli, ale z kulturą i w wyważony sposób. obrazać i szykanować nikogo nie potrzeba.
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Nie śmieszy, tylko bawi. Dlatego, że pierwszy wątek na taki temat czytałam z wypiekami na twarzy w 2003 roku (on-line 80 userów), niedlugo po swoim zalogowaniu, a potem cyklicznie co 1-2 lata
![]() Ale już nie drażnię niezadowolonych, znikam
|
|
#116 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
brak wolności słowa, szykanowanie
Mnie też tak przy okazji irytowały te przytyki, wracanie do przeszłości. Benito praktycznie w każdej swej wypowiedzi prowokowała, balansowała specjalnie. No i się doczekała. Naprawdę nikt tu nikogo na siłę nie trzyma. Płakac, narzekac-po co? Jeśli coś sie nie podoba zawsze można znaleźc sobie inne miejsce w sieci
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
Ale co w tym jest śmiesznego? Że zauważamy zmiany, które nam się nie podobają? My, jako użytkownicy również tworzymy to forum i chcemy wyrazić swoje niezadowolenie.
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie, my też mamy tu coś do powiedzenia ...
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się z sammirą i Luną
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Widać "wolność słowa" to pojęcie względne i trzeba by ustalić co ono oznacza,bo dla każdego co innego.. Również moim zdaniem Benito od jakiegoś czasu prowokowała i upomnienie (lub ban) było do przywidzenia.Wczoraj zaczęłam pisać posta na ten temat...którego jednak skasowałam zamiast kliknąć wyślij.Spodziewałam się,że rozpęta aferę,której rozpętać nie chciałam. Zgadzam się również z Moee. Jestem na Wizażu 4 lata. Zawsze pisałam to co chciałam a nie miałam nigdy nawet ostrzeżenia.Bo to jest tak jak Moee napisałaś-zależy od przekazu. Pomyślałam chwilkę jak to by było,gdyby naprawdę był urlop dla moderatorów i na Wizażu byłaby "samowolka". Moim zdaniem byłoby tu TAK nieprzyjemnie,że dla wielu osob Wizaż by tak zbrzydł,że nie chcieliby tu wracać nawet gdyby powrócili moderatorzy... |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.

zastanawiam sie na ile istnieje jeszcze wolność słowa ?
Jestem nikim... Lece na Intymne, zaloze zalosny watek nt. mojej niskiej samooceny, moze mnie tam ktos utuli i podbuduje moje ego.