![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.:
A z tym się zgodzę. Prawdziwy charakter faceta wyłazi z czasem.
Hm, co myślicie o powiedzeniu że skur....czybyk skurczybykiem pozostanie? wierzycie w całkowite zmiany toksycznych facetów? ![]()
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kobiety a ich traktowanie...
Cytat:
Nie. Czlowieka mozesz zabic ale go nie zmienisz.
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Dot.:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#94 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
O kobietach też można napisać ze ich prawdziwe oblicze /nieumalowane
![]() Uważam ze w 90 % mozna wyczaić ze z faceta to zwykłu h***aszek. Nie wolno tylko lekcewazyc pewnych symptomów.Bo on na pewno sie nie zmieni po ślubie!!acha ...i trzeba go upić /albo widzieć pijanego/Przynajmniej raz. Ja tam nie wiem;zawsze trafiałam na dobrych /instynkt?/ rozlatywało się z róznych powodów ale w sumie niczego nie żałuję.I żaden nie okazał się świnią już po.Co wcale takie rzadkie nie jest. No okej raz mi się zachciało sprawdzić jak to jest być panną złego mężczyzny. Ale od początku nie traktowałam tego powaznie w sensie z widokami na...cudownych rodziców mam No a w ścisłym temacie-kobiet które pozwalają sie traktować przedmiotowo np mówić do siebie;dupeczko,foczko..n ie żałuję bo one nie żałują samych siebie.Wręcz mają to sobie za coś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Niezbyt sympatyczne, wiec wole sie upewnic. Ja tu czegos nie rozumiem. Moja kobiecosc jest jak moj kolor wlosow czy oczu. Stanowi czesc mnie, nie chce innego ale nie determinuje moich cech charakteru. Dlaczego faceci (i nie tylko) zapominaja o czlowieczenstwie swoim i partnera? Relacja oparta na plciowosci jest po prostu plytka.
![]() |
#97 |
Konto usunięte
|
...
Edytowane przez 749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 Czas edycji: 2008-07-17 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
BAN stały
|
W pewnym sensie, można jednak zrozumieć ich podejście.
Dziewczyna musi widzieć, czy facet potrafi nad sobą panować. Ponadto jest zobowiązana (jak to napisała poiglot91) wychować go sobie w określony sposób. Reasumując moje wcześniejsze wypowiedzi, kobiety powinny być zdecydowanie bardziej ostrożne w relacjach damsko - męskich. Edytowane przez Szarp Czas edycji: 2008-07-15 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
BAN stały
|
Ja nie lubię jak np. do mnie mówiłby dupeczko, albo jak mówi laska ^^.
Zazwyczaj zwraca sie do mnie. "kochanie" a ja do niego "skarbie" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Raczkowanie
|
Dot.:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Sorry, ale bzdura - kobiety są słabsze psychicznie?? Raczej głupie, bo często uważają bycie z facetem (nie ważne jaki, ważne, żeby był) za cel swojego istnienia. A skąd się to bierze? Ze sposobu wychowywania i kobiet, i mężczyzn. W takim kręgu kulturowym jeszcze tkwimy. A, że "gra się tak, jak przeciwnik pozwala", to faceci wykorzystują tą sytuację. Każdy by wykorzystał..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.