|
|
#91 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: obozy studenckie
ja mogę jechać do grecji bułgarii lub włoch na obozik studencki tylko w terminie od 14.08 do 31.08 kto chętny
ois ma bardzo fajne oferty za maą kaske
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Jakie autokary ma almatur? Chodze do technikum czy na oboz studencki moge jechac? W wakacje skoncze 19 lat. |
|
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
a może znajdzie się tutaj któraś chętna żeby złapać jakieś fajne last minute w czerwcu ? Chciałam gdzieś pojechać, wypocząć po maturze, odstresować się, poimprezować
. Kraj ? obojętne - oprócz Tunezji i Grecji
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Moni_sss91 - Ja bym chętnie pojechała. Też jestem maturzystką i też bardzo chętnie się odstresuje po maturach
|
|
|
#96 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W maju to może być spokojnie, ale w czerwcu już ludzie się zjeżdżają także na brak atrakcji raczej trudno narzekać. Chociaż w sumie z trzy lata temu byłam na weekend majowy w Santa Susanna (niedaleko Lloret, ale znacznie mniejsze) to ludzi full było
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A lipiec by Ci pasował? Kurcze,ja tak strasznie chce do Lloret jechać,a moi znajomi są całkowicie spłukani :C W tamtym roku pomimo,że był to obóz młodzieżowy i byliśmy bardzo kontrolowani to się wybawiłam jak jeszcze nigdy. Dziewczyyyny, nie dajcie się prosić!
|
|
|
|
#98 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba, że na własną rękę do Barcelony , którą uwielbiam
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo na obóz za 1200zł to chyba nie da rady. Ja na wycieczki też się nie pisze - wole spędzić więcej czasu w Lloret i poimprezować bo głównie po to tam jade (; W tamtym roku byłam w samym Lloret chyba 7 dni, nie pamiętam dokładnie. Po drodze jeszcze byliśmy we Francji, Barcelonie, Włoszech, Monaco i Monte Carlo,ale w tym roku chce jechać tylko do Lloret, bez wycieczek po drodze. Miałam jakoś 150 euro ze sobą,ale wtedy euro było baaardzo drogie. Teraz potaniało więc jesteśmy w lepszej sytuacji.
|
|
|
|
#100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo na obozach to z towarzystwem raczej nie ma problemu. A masz jakieś konkretne wymagania co do srodka transportu ? bo autokarem to znalazłam kilka ofert z 9 noclegami, ale może last minute samolotem jakieś tanie też się trafi.
|
|
|
#101 |
|
Przyczajenie
|
Ja chciałbym jechać na obóz studencki i nauczyć się windsurfingu .Był ktoś może wcześniej na takim obozie????
|
|
|
|
|
#102 |
|
Przyczajenie
|
Wybiera się ktoś może na obóz do Hiszpanii z Almaturu w terminie 20.08-30.08?
|
|
|
|
|
#103 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
O rany... almatur ma strasznie drogie te obozy. Piotrodwakacji.pl ma tańsze. Ja jadę właśnie z nimi do Hiszpanii, do Lloret de Mar... piszcie, kto jedzie ze mną...
Edytowane przez Westalka Czas edycji: 2010-06-16 o 14:38 Powód: usunięcie linka |
|
|
|
|
#106 |
|
Przyczajenie
|
Hej ja chętnie bym się wybrała
mój nr gg to :4094713 Tylko jakoś krótko ta Hiszpania, ja mam ofertę z dłuższym terminem![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- SweetAbout Me a Ty wybierasz siena obóz studencki? Ja właśnie też się zastanawiam ale nie mam z kim jechac;/ odezwij się na gadu: 4094713 |
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
krótko? pamiętaj, że w sumie nie będzie Cię w Polsce 12 dni. Na miejscu jest aż 9 noclegów (10 dni, bo przyjeżdżasz do Lloret ok. 10:00, więc przed Tobą cały dzień). W autobusie będzie czas na poznanie się, a później pożegnanie
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłam w Grecji autokarem i mieliśmy 9 noclegów, do tego doszły z 2-3 wycieczki - wszyscy się zgrali, poznali miasto a tu już trzeba było wyjeżdżać Od tego czasu wybieram obozy samolotem : 14 noclegów, 3h i jest się na miejscu
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
A wybiera się ktoś może do Włoch na obóz studencki pod koniec sierpnia
?? pozdrawiam
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
chyba widziałyśmy inną ofertę, dla mnie 12 dni jak najbardziej odpowiada ![]() http://www.bestharctur.pl/bp/obozy-s...-francja-wochy tu mam ciekawą ofertę, może się zdecydujesz pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny jeździłyście w ogóle kiedyś same na obóz? Jak było? Bo ja się trochę boje a nie ma też chętnych...
|
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
ja jeździłam co roku ale z kimś ale z tego co wiem na studenckie ludzie się wybierają ekipami, pamiętam rok temu, ze taka dziewczyna pojechała sama na studencki (ale nieśmiała była) i hmm przeżywała tam cięzkie chwile (bo sama)
|
|
#114 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak samo było w Egipcie, ale było więcej osób które jechały dwójkami , a i tak w pokojach umieszczają trzy osoby najczęściej ![]() Cytat:
a jak tak bardzo się boisz to poszukaj kogoś tutaj na forum albo że tak powiem 'doczep' się do kogoś. Ja w tym roku jadę akurat z koleżanką na obóz studencki do egiptu znowu - ok tours ostatni turnus
|
|
|
#115 |
|
Przyczajenie
|
Dzieki Monisss, pocieszyłaś mnie, szukałam właśnie osób na forum i nic z tego nie wyszło;/ moje koleżanki nie mają tylke kasy żeby pozwolić sobie na taki wypad.Więc zostaje sama... Ale nie odpuszczę sobie Hiszpanii, zawsze chciałam ją zobaczyć
Boje się tylko tego że bedzię tak jak wyżej napisane, ludzie jeźdzą ekipami a ja będe jak jakaś zbłąkana owieczka...
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakoś Cię znajdę, szczególnie że tu chodzi o moją ukochaną Hiszpanię Na wizażu jest cały wątek o obozach do Hiszpanii i z pewnością znajdziesz kogoś kto cię 'przygarnie' Pomyśl sobie co wolisz : siedzenie całe wakacje w domu czy 2 tygodnie w Hiszpanii? chyba odpowiedź jest prosta
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
Czy któraś z Was wybiera sie na Majorke z Ok Tours ? |
|
|
|
|
#119 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
) Musi być fajnie...
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.

ois ma bardzo fajne oferty za maą kaske

. Kraj ? obojętne - oprócz Tunezji i Grecji 

Od tego czasu wybieram obozy samolotem : 14 noclegów, 3h i jest się na miejscu 

Tak samo było w Egipcie, ale było więcej osób które jechały dwójkami , a i tak w pokojach umieszczają trzy osoby najczęściej
a jak tak bardzo się boisz to poszukaj kogoś tutaj na forum albo że tak powiem 'doczep' się do kogoś. Ja w tym roku jadę akurat z koleżanką na obóz studencki do egiptu znowu - ok tours ostatni turnus