obozy studenckie - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-04-28, 18:59   #91
moniczkartk
Przyczajenie

Dot.: obozy studenckie

ja mogę jechać do grecji bułgarii lub włoch na obozik studencki tylko w terminie od 14.08 do 31.08 kto chętny ois ma bardzo fajne oferty za maą kaske
moniczkartk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-28, 22:45   #92
chrzanu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olcia92 Pokaż wiadomość
podnoszę wątek a ma ktoś ofety jakiś obozów studenckich do LLORET de mar?
oo pamietam jak kolezanka sie rok temu wypowiadala na temat lloret de mar;d

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Jakie autokary ma almatur? Chodze do technikum czy na oboz studencki moge jechac? W wakacje skoncze 19 lat.
chrzanu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-01, 12:07   #93
dreifra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniczkartk Pokaż wiadomość
ja mogę jechać do grecji bułgarii lub włoch na obozik studencki tylko w terminie od 14.08 do 31.08 kto chętny ois ma bardzo fajne oferty za maą kaske

Ja się też zastanawiam nad wyjazdem w któreś z tych miejsc ale z biurem almatur albo watra travel
dreifra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-11, 17:15   #94
Moni_sss91
Zadomowienie

a może znajdzie się tutaj któraś chętna żeby złapać jakieś fajne last minute w czerwcu ? Chciałam gdzieś pojechać, wypocząć po maturze, odstresować się, poimprezować . Kraj ? obojętne - oprócz Tunezji i Grecji Przeglądałam dzisiaj oferty i np. na Majorkę można już za tysiąc zł lecieć , albo do Włoch .

Moni_sss91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-11, 18:01   #95
SweetAboutMe
Zakorzenienie

GG do SweetAboutMe

Moni_sss91 - Ja bym chętnie pojechała. Też jestem maturzystką i też bardzo chętnie się odstresuje po maturach Ale rozmawiałam z Panią z jednego z biur podróży i mówiła,że w czerwcu i wrześniu jest raczej spokojnie, nawet w bardzo imprezowych miastach i jeśli chce się wyszaleć to najlepiej jechać lipiec albo sierpień. I dlatego myślałam,żeby jechać do Lloret de mar w sierpniu. Kto by chciał się ze mną wybrać? Byłam tam rok temu i się zakochałam

'Komm und hilf mir fliegen.'
SweetAboutMe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-11, 18:40   #96
Moni_sss91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SweetAboutMe Pokaż wiadomość
Moni_sss91 - Ja bym chętnie pojechała. Też jestem maturzystką i też bardzo chętnie się odstresuje po maturach Ale rozmawiałam z Panią z jednego z biur podróży i mówiła,że w czerwcu i wrześniu jest raczej spokojnie, nawet w bardzo imprezowych miastach i jeśli chce się wyszaleć to najlepiej jechać lipiec albo sierpień. I dlatego myślałam,żeby jechać do Lloret de mar w sierpniu. Kto by chciał się ze mną wybrać? Byłam tam rok temu i się zakochałam
w sierpniu to ja niestety odpadam, bo mam już jeden wyjazd załatwiony. Byłam kiedyś w Grecji w połowie czerwca i przysięgam, ze spokojnie nie było W maju to może być spokojnie, ale w czerwcu już ludzie się zjeżdżają także na brak atrakcji raczej trudno narzekać. Chociaż w sumie z trzy lata temu byłam na weekend majowy w Santa Susanna (niedaleko Lloret, ale znacznie mniejsze) to ludzi full było

Stary 2010-05-11, 18:52   #97
SweetAboutMe
Zakorzenienie

GG do SweetAboutMe

Cytat:
Napisane przez Moni_sss91 Pokaż wiadomość
w sierpniu to ja niestety odpadam, bo mam już jeden wyjazd załatwiony. Byłam kiedyś w Grecji w połowie czerwca i przysięgam, ze spokojnie nie było W maju to może być spokojnie, ale w czerwcu już ludzie się zjeżdżają także na brak atrakcji raczej trudno narzekać. Chociaż w sumie z trzy lata temu byłam na weekend majowy w Santa Susanna (niedaleko Lloret, ale znacznie mniejsze) to ludzi full było
No widzisz, to źle mnie poinformowała albo w Lloret poprostu życie imprezowiczów najintensywniej kręci się w lipcu i sierpniu (;
A lipiec by Ci pasował? Kurcze,ja tak strasznie chce do Lloret jechać,a moi znajomi są całkowicie spłukani :C
W tamtym roku pomimo,że był to obóz młodzieżowy i byliśmy bardzo kontrolowani to się wybawiłam jak jeszcze nigdy. Dziewczyyyny, nie dajcie się prosić!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-11, 19:09   #98
Moni_sss91
Zadomowienie

Cytat:
No widzisz, to źle mnie poinformowała albo w Lloret poprostu życie imprezowiczów najintensywniej kręci się w lipcu i sierpniu (;
A lipiec by Ci pasował? Kurcze,ja tak strasznie chce do Lloret jechać,a moi znajomi są całkowicie spłukani :C
W tamtym roku pomimo,że był to obóz młodzieżowy i byliśmy bardzo kontrolowani to się wybawiłam jak jeszcze nigdy. Dziewczyyyny, nie dajcie się prosić!
jeśli to byłby początek lipca to może być - pierwszy tydzień lipca Tylko, ze ja jestem ograniczona finansowo ( Turcja w sierpniu), więc mogę tak max. 1200 zł zapłacić za sam wyjazd . Na wycieczki żadne się nie piszę chyba, że na własną rękę do Barcelony , którą uwielbiam a powiedz mi jeszcze, na ile dni byłaś rok temu i ile euro ze sobą wzięłaś ?

Stary 2010-05-11, 19:17   #99
SweetAboutMe
Zakorzenienie

GG do SweetAboutMe

Cytat:
jeśli to byłby początek lipca to może być - pierwszy tydzień lipca Tylko, ze ja jestem ograniczona finansowo ( Turcja w sierpniu), więc mogę tak max. 1200 zł zapłacić za sam wyjazd . Na wycieczki żadne się nie piszę chyba, że na własną rękę do Barcelony , którą uwielbiam a powiedz mi jeszcze, na ile dni byłaś rok temu i ile euro ze sobą wzięłaś ?
A chcesz na obóz studencki czy wczasy mogą być? <;
Bo na obóz za 1200zł to chyba nie da rady. Ja na wycieczki też się nie pisze - wole spędzić więcej czasu w Lloret i poimprezować bo głównie po to tam jade (;
W tamtym roku byłam w samym Lloret chyba 7 dni, nie pamiętam dokładnie. Po drodze jeszcze byliśmy we Francji, Barcelonie, Włoszech, Monaco i Monte Carlo,ale w tym roku chce jechać tylko do Lloret, bez wycieczek po drodze.
Miałam jakoś 150 euro ze sobą,ale wtedy euro było baaardzo drogie. Teraz potaniało więc jesteśmy w lepszej sytuacji.

Stary 2010-05-11, 19:19   #100
Moni_sss91
Zadomowienie

Cytat:
A chcesz na obóz studencki czy wczasy mogą być? <;
Bo na obóz za 1200zł to chyba nie da rady. Ja na wycieczki też się nie pisze - wole spędzić więcej czasu w Lloret i poimprezować bo głównie po to tam jade (;
W tamtym roku byłam w samym Lloret chyba 7 dni, nie pamiętam dokładnie. Po drodze jeszcze byliśmy we Francji, Barcelonie, Włoszech, Monaco i Monte Carlo,ale w tym roku chce jechać tylko do Lloret, bez wycieczek po drodze.
Miałam jakoś 150 euro ze sobą,ale wtedy euro było baaardzo drogie. Teraz potaniało więc jesteśmy w lepszej sytuacji.
wczasy ! właśnie dlatego tutaj kogoś szukam bo na obozach to z towarzystwem raczej nie ma problemu. A masz jakieś konkretne wymagania co do srodka transportu ? bo autokarem to znalazłam kilka ofert z 9 noclegami, ale może last minute samolotem jakieś tanie też się trafi.

Stary 2010-05-20, 10:38   #101
zuuza22
Przyczajenie

Ja chciałbym jechać na obóz studencki i nauczyć się windsurfingu .Był ktoś może wcześniej na takim obozie????
zuuza22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-24, 22:11   #102
Yuma1
Przyczajenie

Wybiera się ktoś może na obóz do Hiszpanii z Almaturu w terminie 20.08-30.08?
Yuma1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-25, 17:17   #103
paulaaaaaa
Przyczajenie

GG do paulaaaaaa

Cytat:
Napisane przez Yuma1 Pokaż wiadomość
Wybiera się ktoś może na obóz do Hiszpanii z Almaturu w terminie 20.08-30.08?
a prześlij link do tej oferty
paulaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-25, 18:51   #104
Yuma1
Przyczajenie

http://www.almatur.opole.pl/oferty_w...php?oferta=592
Yuma1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-27, 17:25   #105
MagdaMalaMi
Raczkowanie

Cool Dot.: obozy studenckie

O rany... almatur ma strasznie drogie te obozy. Piotrodwakacji.pl ma tańsze. Ja jadę właśnie z nimi do Hiszpanii, do Lloret de Mar... piszcie, kto jedzie ze mną...

Edytowane przez Westalka
Czas edycji: 2010-06-16 o 13:38 Powód: usunięcie linka
MagdaMalaMi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-30, 12:15   #106
Sylla18
Przyczajenie

Hej ja chętnie bym się wybrała mój nr gg to :4094713 Tylko jakoś krótko ta Hiszpania, ja mam ofertę z dłuższym terminem

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

SweetAbout Me a Ty wybierasz siena obóz studencki? Ja właśnie też się zastanawiam ale nie mam z kim jechac;/ odezwij się na gadu: 4094713
Sylla18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-31, 09:12   #107
MagdaMalaMi
Raczkowanie

krótko? pamiętaj, że w sumie nie będzie Cię w Polsce 12 dni. Na miejscu jest aż 9 noclegów (10 dni, bo przyjeżdżasz do Lloret ok. 10:00, więc przed Tobą cały dzień). W autobusie będzie czas na poznanie się, a później pożegnanie
MagdaMalaMi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-31, 09:24   #108
Moni_sss91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MagdaMalaMi Pokaż wiadomość
krótko? pamiętaj, że w sumie nie będzie Cię w Polsce 12 dni. Na miejscu jest aż 9 noclegów (10 dni, bo przyjeżdżasz do Lloret ok. 10:00, więc przed Tobą cały dzień). W autobusie będzie czas na poznanie się, a później pożegnanie
dla mnie 9 noclegów to też za mało Byłam w Grecji autokarem i mieliśmy 9 noclegów, do tego doszły z 2-3 wycieczki - wszyscy się zgrali, poznali miasto a tu już trzeba było wyjeżdżać Od tego czasu wybieram obozy samolotem : 14 noclegów, 3h i jest się na miejscu

Stary 2010-05-31, 10:08   #109
dreifra
Raczkowanie

A wybiera się ktoś może do Włoch na obóz studencki pod koniec sierpnia ?? pozdrawiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-01, 15:01   #110
Sylla18
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez MagdaMalaMi Pokaż wiadomość

chyba widziałyśmy inną ofertę, dla mnie 12 dni jak najbardziej odpowiada
http://www.bestharctur.pl/bp/obozy-s...-francja-wochy tu mam ciekawą ofertę, może się zdecydujesz pozdrawiam
Stary 2010-06-01, 15:02   #111
paulaaaaaa
Przyczajenie

GG do paulaaaaaa

Cytat:
Napisane przez dreifra Pokaż wiadomość
A wybiera się ktoś może do Włoch na obóz studencki pod koniec sierpnia ?? pozdrawiam
ja się zastanawiam
paulaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-01, 15:05   #112
Sylla18
Przyczajenie

dziewczyny jeździłyście w ogóle kiedyś same na obóz? Jak było? Bo ja się trochę boje a nie ma też chętnych...
Stary 2010-06-01, 15:47   #113
hot_brilliant
Raczkowanie

ja jeździłam co roku ale z kimś ale z tego co wiem na studenckie ludzie się wybierają ekipami, pamiętam rok temu, ze taka dziewczyna pojechała sama na studencki (ale nieśmiała była) i hmm przeżywała tam cięzkie chwile (bo sama)

158.

cel I.54-53-52-51-50
cel II.50-49-48-47
cel.III - stabilizacja

ps co do loginu to wiem,ze jest straszny ale ma '100 lat'
hot_brilliant jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-01, 16:33   #114
Moni_sss91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hot_brilliant Pokaż wiadomość
ja jeździłam co roku ale z kimś ale z tego co wiem na studenckie ludzie się wybierają ekipami, pamiętam rok temu, ze taka dziewczyna pojechała sama na studencki (ale nieśmiała była) i hmm przeżywała tam cięzkie chwile (bo sama)
naprawdę? u mnie rok temu na studenckim tylko dwie dziewczyny jechały razem i jedna para była, a pozostałe osoby (ok.8) były w pojedynkę - i tak wszyscy razem się trzymali, oprócz tej pary Tak samo było w Egipcie, ale było więcej osób które jechały dwójkami , a i tak w pokojach umieszczają trzy osoby najczęściej
Cytat:
Napisane przez Sylla18 Pokaż wiadomość
dziewczyny jeździłyście w ogóle kiedyś same na obóz? Jak było? Bo ja się trochę boje a nie ma też chętnych...
jedź sama i się nie przejmuj! Ja też nigdy nie miałam z kim jechać i żałuję, że odważyłam sie pojechać sama dopiero 2 lata temu a jak tak bardzo się boisz to poszukaj kogoś tutaj na forum albo że tak powiem 'doczep' się do kogoś. Ja w tym roku jadę akurat z koleżanką na obóz studencki do egiptu znowu - ok tours ostatni turnus

Stary 2010-06-02, 13:09   #115
Sylla18
Przyczajenie

Dzieki Monisss, pocieszyłaś mnie, szukałam właśnie osób na forum i nic z tego nie wyszło;/ moje koleżanki nie mają tylke kasy żeby pozwolić sobie na taki wypad.Więc zostaje sama... Ale nie odpuszczę sobie Hiszpanii, zawsze chciałam ją zobaczyć Boje się tylko tego że bedzię tak jak wyżej napisane, ludzie jeźdzą ekipami a ja będe jak jakaś zbłąkana owieczka...
Stary 2010-06-02, 14:39   #116
Moni_sss91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sylla18 Pokaż wiadomość
Dzieki Monisss, pocieszyłaś mnie, szukałam właśnie osób na forum i nic z tego nie wyszło;/ moje koleżanki nie mają tylke kasy żeby pozwolić sobie na taki wypad.Więc zostaje sama... Ale nie odpuszczę sobie Hiszpanii, zawsze chciałam ją zobaczyć Boje się tylko tego że bedzię tak jak wyżej napisane, ludzie jeźdzą ekipami a ja będe jak jakaś zbłąkana owieczka...
jedź ! jak nie pojedziesz to Ci osobiście w tyłek nakopię jakoś Cię znajdę, szczególnie że tu chodzi o moją ukochaną Hiszpanię Na wizażu jest cały wątek o obozach do Hiszpanii i z pewnością znajdziesz kogoś kto cię 'przygarnie' Pomyśl sobie co wolisz : siedzenie całe wakacje w domu czy 2 tygodnie w Hiszpanii? chyba odpowiedź jest prosta

Stary 2010-06-02, 21:25   #117
dreifra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulaaaaaa Pokaż wiadomość
ja się zastanawiam

Ja jestem prawie pewna, ale właśnie szukam osoby, która też by chciała jechać, bo samej jakos mi sie to nie widzi, więc jakbyś sie zdecydowała to zapraszam, a masz juz jakieś biuro na oku??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-02, 23:19   #118
Luella88
Przyczajenie

Hej,

Czy któraś z Was wybiera sie na Majorke z Ok Tours ?
Luella88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-03, 23:46   #119
Sylla18
Przyczajenie

Cytat:
jedź ! jak nie pojedziesz to Ci osobiście w tyłek nakopię jakoś Cię znajdę, szczególnie że tu chodzi o moją ukochaną Hiszpanię Na wizażu jest cały wątek o obozach do Hiszpanii i z pewnością znajdziesz kogoś kto cię 'przygarnie' Pomyśl sobie co wolisz : siedzenie całe wakacje w domu czy 2 tygodnie w Hiszpanii? chyba odpowiedź jest prosta
jasne że wybieram Hiszpanię!) Musi być fajnie...
Stary 2010-06-04, 09:07   #120
zuuza22
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Luella88 Pokaż wiadomość
Hej,

Czy któraś z Was wybiera sie na Majorke z Ok Tours ?
Ja myślałam o Majorce,ale narazie muszę się jeszcze wstrzymać ze względu na egzaminy.
zuuza22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości