Dzieciaczki ~Wiosna - Lato 2006~ cz. II - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-16, 19:10   #91
monka23
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki ~Wiosna - Lato 2006~ cz. II

Edycia hehe a no gryzie hmm to zalezy czy mocno , no mocno tak ze powiem ala ze jest slad ale po jakims czasie znika Znaczy sie pare mint po ugryzieniu bo mam takie zeby odbite ale nie mam siniakow czasem na ramieniu bo mnie za mocno ugryzie No to jakies zboczenie chyba hehe Mowi ze to lubi Gryzie mnie jak siedze koloniego w aucie prowadzi to mi reke szybko wezmie i ugryzie ja swoje mu nawijam a ten swoje .

Zancia o tyyyy ale fajnie ide z wami powiedz twojej mamie ze jej zara malego podesle hehe moj jest grzeczny slucha sie, normalnie dasz zabawke to 4 h siedzi i sie bawi hehehehe Milej zabawyJutro kacyk bedzie

Nie no nie kapie malego dzis niechce mi sie na maxa spie na spiaco
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 19:11   #92
parapet
Zadomowienie

Edycia, trudny wybór przed tobą. Wymarzona praca dla mam to chyba pół etatu. Jakieś pieniążki są i sporo czasu zostaje. Na 4 godziny łatwiej dziecko w przedszkolu zostawić. Strasznie nie lubię prac do 17-18. Może dlatego, że moja mama wracała wcześniej do domu, bo ok. 15:30, ale i tak było mi źle gdy była chora i opiekowała się mną babcia, a nie mama. Chociaż z dziadkami też mam fajne wspomnienia chyba cieżko o spełnienie oczekiwań dziecka. Ogolnie trzymam kciuki za pracę w starostwie

Żancia, Oskar na łonie boski. Śliczne ma włoski i to zdjęcie w spodniach w kratkę słodkie Będziecie mieli ospę za sobą. Bardzo się dapie?

Wrzucę zdjęcia na nk i podam wam nazwę użytkownika na pw, ale po wakacjach. Teraz się fotografujemy

Na zdjęciach zobaczycie jaką mamy pogodę. Jak uda nam się wyłowić jakiś słoneczny dzień to bedzie ekstra. Póki co pochmurno, ale ciepło, więc zwiedzamy
parapet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 19:13   #93
edytcia
Zakorzenienie

zancia nie nie Zsoia jeszcze spi w pampku ale i tak wolala Byloby super jakbysmy juz byly bez pampersow
Udanej imprezki!!!
edytcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 19:36   #94
monka23
Zakorzenienie

Parapet to ladnie wam sie pogoda popisala , ja bym taka wolala mi tam na lezeniu na plazy nie zalezy wole jak jest chlodniej Czekamy na cynk na privie

Edycia to poczekaj kilka nocy i nie dawaj jej juz pampka A jaki pampek z nocy jest mokry czuc cos ze korzystala z niego ? obwin folia materac i moze wam sie uda i tak zalapala sszybko Moj wlasnie kupe zrobil do nocnika bo lata bez pampka Poczulam ze cos smierdzi patrze a tam kupa Wystraszylam sie ze do szklanki zrobil bo kupilam mu czarne ciastka Ale wsadzil ciasko w szklanke hehe to bo juz by bylo przegiecie
Stary 2008-07-16, 19:36   #95
djamelka
Rozeznanie

Doride ale sie wpakowaliscietyle pieniedzy jejku!!!!Takich oszustow jest pelno.Miejmy nadzieje ze odzyskacie te pieniadze,bo to przeciez nie 100zl.

Zancia Oskarek sliczny jak lalaczka

Edycia no naprawde ciezki wybor napewno ciezko ci Zosie zostawic bedzie,ale kiedys przeciez pepowinke trza przeciac

Monka to masz wesolo z Kartalemz kas to znam

Monika spodnie superanskie tak jak na taka modelke jak ty!!!!!!Bo ja to bym wygladala jak sardynka w puszce!!!

A i jeszcze musze cos wam napisac!!!!!ZE zdecydowalismy sie z Tz na trzeciego bejbika gdzies po wakacjach atak!!!!!!
djamelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 19:43   #96
monka23
Zakorzenienie

Amelka serio wow brawoale czadKonkretnie chcecie strzelac na dziewczynke czy chlopca czy juz wam to obojetne?Kurde w szoku jestem hehe ja sie boje ze na drugie nie wyrobi tz z hajcem przeciez to tyle pieniedzy idzie ze szok Jeszcze jakby byl chlopak to pol biedy bo ciuszki mam ale jak dziewczynka to od nowa wszystko trzeba kupic Potem to do szkoly wyslac przedszkole oplacicTO moje obawy hehe ale wam gratuluje

ja bylybyscie pilotem to gdzie bylybyscie teraz
Stary 2008-07-16, 20:05   #97
djamelka
Rozeznanie

Monka no nam obojetne co dziewczynka czy chlopiec,ciuszki mam te i te
Ja bym wolala lepiej chlopca a tz dziewczynke chcielismy miec zawsze 3dzieci.Tylko jakis czas po Kevinie odechcialo nam sie,ale teraz juz jest lepiej przy Kevinie bo chodzi,juz sika na nocio w dzien,wiec juz dorosly czlowieczekA my jak sie teraz nie zdecydujemy to juz nigdy.Bo juz takiej roznicy co miedzy Sara i nim zrobilam to nie chcem!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-16, 20:19   #98
monka23
Zakorzenienie

Amelka fajnie , zszokowalam sie ale pozytywnie hehe U nas to ja zwlekam ale tez niechce duzej roznicy ale chciec a moc to co innego hehe ja pozatym to mam rozterki dzieci , praca , dzieci , praca szkola itd nie wiem Czyli na wiosne byla by juz dzidzia hehe fajnie fajnie .Kevinek tez sika juz brawo a pampka mu zakladasz na dzien jak gdzies wychodzicie? czy juz tak totalnie wola i nie trzeba .

Moj dzidek akrobata kosmiczny jest hehe czarodziej Wzial szklanke z woda i trzymal ja i do gory wyrzucil ale trzymajac szklanke dalej, woda ze szklanki do gooooory poleciala i jak galaretka wrocila spowrotem hehe nie wiem jak to zrobil ze nie wylal a taka galarete zapodal hehe

ide go klasc spac , od jakiegos czasu nabija sie zemnie bo mowie- spac- a ten sie kladzie i zaczyna chrapac, zaciaga tym nosem i udaje ze spi ,
Stary 2008-07-16, 21:15   #99
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850

Amelka wow-moje gratulacjez okazji powaznej decyzjiale masz racje,to jest sprawdzona teza ze im mniejsza roznica wieku miedzy dziecmi tym lepiejWeronika z Bartoszem zyja jak pies z kotemciagle klotnie,awantury i nawet nieraz rekoczynydoprowadzaj a mnie i tzta do furiimiedzy Bartoszem a Daria jest juz lepiej ale tez sa spiecia
No wiec beziemy czekac na nowinke

Zancia Oskarek slodziusienkibiedny tak go wysypalo

Monka moje dzieci na szczescie jak chodzimy do lekarza to sa grzeczne bo zawsze w domu ich nastrasze ze dostana zastrzyk na uspokojenieokrutne ale skutkuje

A u nas chyba zawlekl sie jakis wirus bo w nocy Bartosz byl chory wymiotowal a wieczorem Dariachlusnelo z niej mocno az trzy razy az sie zdziwilam ze tyle sie miesci w takim malym zoladkuteraz spi mam nadzieje ze noc mi przespi spokojnie.

a ja mam tez problem,nadal walcze z moja cera,na policzkach wychodza mi "wulkany"stosowalam juz tyle masci,kremow,tonikow i wiele wiele innych tych dobrej i gorszej jakosci i nicdzis sobie kupilam Humavit i Zincas i lykam zobacze czy poskutkujenajgorsze jest to ze te cholerne pryszcze wychodza mi tylko na polikachczolo i broda sa gladziutkie.Nie zamaskuje juz ich nawet dermacolemjuz sama niewiem-chyba zdecyduje sie na wizyte u dermatologa

Posiedze dzis troche bo musze tzta obudzic o 24 bo jedzie na montaz do Siedlec.
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 21:29   #100
Sniezynka21
Zakorzenienie

Zancia Matko moja Ty kochana, ale go wysypalo Piszesz, ze to juz schodzi, to nie chce wiedziec, jak wygladalo to przed Biedne dziecko

Monka gdzie sie podziewasz spiochu jeden ?? Dlaczego jestes taka padnieta, bo chyba nie doczytalam

Djamelka no i swietna decyzja Nie masz pojecia, jakie pieknie jest byc WIELORYBEM

Edytcia nawet sobie nie wyobrazasz, jak Ci zazdroszcze, ze Zosienka wnet pampersa nie bedzie potrzebowac My od weekendu znowu sie zabieramy ostro za nocnikowanie, marzy mi sie, zeby w przedszkolu juz nie potrzebowala pampka, ale czy sie uda

Monika i kupilas te spodnie ??? Czesto budzisz TZeta, prawda ????

Doridee sytuacje masz naprawde nieciekawa Kurka wodna, tyle kasy... ale badz dobrej mysli, mozliwe, ze odda ten jelop.
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 21:36   #101
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850

Sniezynka spodni nie kupilam bo dzis dostalam u nas fajne za polowe cenya tzta budze codziennieale na montaz jedzie srednio raz-dwa w tygodniu
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-16, 21:53   #102
Sniezynka21
Zakorzenienie

Monika Pokaz no jakies nowe fotki Nudzi mi sie, nie ma co robic to fotki poogladam

Leb mnie boli caly dzien juz.
Stary 2008-07-16, 22:00   #103
djamelka
Rozeznanie

Sniezynka hihihi fajne okreslenie WIELORYBEM
Pewnie pomyslicie ze jestem pierdo......ta ,ale ja najlepiej z tego wszystkiego kocham porod Mysle ze zatrybianie nam dobrze pojdzie!!!!Wezme sobie nastepnego razu u lekarza kwas foliowy bo ponoc lepiej brac predzej.

Szkoda bo nie mialam zadnej wpadki,a chcialabymAle los nie daje wiec musze planowac!!!!

Monka jak gdzies jezdzimy to pampersa zakladam bo on robi tylko na nocnik ,narazie toaleta wykluczona bo sie sprzeciwia a niechce go zmuszac bo tak fajnie mu poszla bo sam o tym zdecydowal.Tak jak baba w zlobku powiedziala ze dziecko dorasta samo do tego ze nie trzeba zmuszac,i miala prawde bo on z checia wola nie musze latac za nim.A Sare zmusilam i niestety sikala w jego wieku ale nie z wlasnej decyzji,ale ja myslalam to znaczy sluchalam innych robilo ale dlatego bo ja biegalam za nia jak walnieta co chwile.A z nim super bez zmuszania bez pytania sam przylatuje i mowi mamo sikuWszystko z przyjemnoscia!!!!
Stary 2008-07-16, 22:03   #104
djamelka
Rozeznanie

Wszyscy mi mowia ze jestem walnieta decydujac sie na trzecieAle przeciez kiedys jak rodzicow im zabraknie pokloca sie w dwojke to zawsze beda miec do kogo pojsc -do tego trzeciego
Stary 2008-07-16, 22:06   #105
monka23
Zakorzenienie

Witka, skonczylam orbiterek i mam dosc hehe nic juz wiecej nie cwicze brak mi czasu na wszystko

Sniezynka nie spalam nie spalam wyciskalam kalorie hehe.Padnieta jestem bo pewnie malo spi Chodze pozno spac wstaje o 7 przed czy po czyli 4 do 5 h i padam o tej 18 ale przetrwalam A juz maly u mnie w sypialni schowal sie pod koldre ze chce tam spac , kazal mi zaslony zasunac ale sie nie dalam A korcilo mnnie zeby sobie z nim pospac Szybka akcja dzidek w lozku wyladowal hehe

Monika a powiedz mi czesto sie tym dermacolem maziasz? a jakie ci wyskakuja z ropa czy pod skora te zaskorniaki? moze dermacol ci zatyka pory i cie wysypuje albo to hormonalna sprawa Juz sto setny raz sie powtorze ze mialam straszne problemy z tym tak samo jak ty policzki odkad uzywam plastrow to nie mam albo zonk sie zdarzy jak ostatnio hehe moze sproboj plastry bo to co wydasz na kosmetyki to bedzie sie roznac z wartoscia plastrow Niektore mascie i tabletki dzialaja ze najpierw robi sie wysyp , straszny a potem to schodzi i trzeba to ciagnac zeby byly efekty . Moze tabletki antykoncepcyjne sproboj bo tansze a moga zadzialac a jak bierzesz jakies to je odstaw i zainwestuj w plastry i wizyta jakas jedna dwie u kosmetyczki na oczyszczanie delikatne da ci maseczki lagodzace podraznienia oczyszczajace No nie wiem

Amelka no hehe niezle masz hehe z tym porodem A mials znieczulenia czy nie hehe Bierz o 3 miechy szybciej kwas to bardzo dobre jest dla ciebie i dziecka .U nas nocnik jest w goscinnym gdzie siedzimy i on siada i an gorze w sypialni z ranca robi hehe Ale czasem zapomne mu przyniesc to sam sie drze ze si i leci szuka nocnika hehe

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-16, 22:07   #106
Sniezynka21
Zakorzenienie

Djamelka a ja nie uwazam, ze jestes walnieta. Skoro piszesz, ze zawsze chcieliscie trojke, to dobrze, ze teraz sie zdecydowaliscie. Ludzie niech sobie gadaja, Ty bedziesz wychowywac a nie oni Mowisz, ze porod Ci sie podoba Masochistka

Ide chyba spac, tak mnie ten kaczan lupie.
Stary 2008-07-16, 22:15   #107
monka23
Zakorzenienie

Monika masz tu linka z maseczkami w domu mozesz sobie zrobic zanim pojdziesz spac http://maseczki.8am.pl/domowe.html poszukaj sobie na google pelno jest takich adresow Ja zawsze cos sobie na wieczor klade heeh chyba to nie szkodzi jest to skotek krotki bo nie wnikaja gleboko w skore ale zawsze cos pomorze tu nastepny link http://mmtwo.w.interia.pl/cera.htm

Sniezynka a no idz spac po co sie meczysz A komputer swoje tez robi Ja bujam sie kapac i pisac prace
Stary 2008-07-17, 00:49   #108
Gosia_Szymonek
Rozeznanie

Djamelka! Gratuluję powziętej decyzji

Też chcę być WIELORYBEM!!!!!!! Powiem szczerze, że czynimy już ku temu kroki, ale jakie tego efekty - widać narazie nic
Będę Was informować o naszych postępach Wczoraj bolał mnie jajnik, a po innych objawach wygląda na to, że w ostatnich dniach była owulacja. No ale seksu nie było bo się pokłóciliśmy, ehhh... Był tak z tydzień temu, ale podejrzewam, że nie zaskoczyło. Ja obrałam pewien system dlatego w sam dzień owulacji nie chcę próbować To tyle w tym temacie.

Dziewczyny, dziś w nocy złapał mnie taki skurcz łydki, że makabra! Tak się darłam, że szok. Co robicie w takich przypadkach?? Ja w półśnie rozmasowywałam, TŻ też Ale cały dzień mnie ta łydka bolała. Już sobie zapodałam witaminki, bo wygląda na to, że brakuje mi magnezu, choć powiem szczerze, że ja ostatnio brałam witaminy, czasem zapominałam, ale generalnie brałam. Takie z kwasem foliowym

Zanka. Jestem w szoku jak mocno Oskarka wysypała ta ospa!!! U mnie jak Kingusia (przyp. córka brata) była chora to miała raptem kilka krostek a tu masakra!!! Dobrze, że już przechodzi. A mówi się, że im wcześniej człowiek przejdzie ospę tym lżejsze będą jej objawy.

Doridee, nie mam porównania co do poboru energii, bo nie mamy licznika. Jest licznik główny, który zlicza energię dla całego domu a my osobnego nie mamy. Narazie. Ale z tego co czytalam to wiem, że pobór jest o ok.1/3 mniejszy w stosunku do zwykłej płyty.
Doridee, trzymam kciuki, żeby udało Wam się odzyskać pieniądze.

Skleiliśmy płytę i wypełniliśmy ubytek. Ciekawa jestem jaki będzie efekt końcowy. Mam nadzieję, że choć zadowalający, bo niecierpię takich kiszek!
Gosia_Szymonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 01:24   #109
monka23
Zakorzenienie

gosia tez mi sie wydaje ze to brak witamin czyt magnezu takze nadrob to i bedzie dobrze albo tak ci sie przytrafilo tak z doskoku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-17, 07:09   #110
Sniezynka21
Zakorzenienie

Wstawac spiochy

Monka widze wczoraj nie poszalalas I jak pisalas te prace ????
Stary 2008-07-17, 08:30   #111
monka23
Zakorzenienie

no racja wstawac sipchy hehe

Sniezynka pipisalam cos ale to dopiero ziarenko , mam poad 30 punktow a skonczylam dopiero drugi I tak nie wiem czy dobrze bo zalicze pierwszy rozzialm to do promotora go wysle zeby mi sprawdzil czy oka co poprawic itd Takze upierdliwa ta praca jest hehe Bede musiala zadziej siedziec na wizazu bo chce skonczyc zanim studia sie zaczna w pazdzierniku hehe ale to taki plan hehe a jak bedzie to nie wiem

Tz z ranca mnie wkurzyl bo zjadl wczoraj platki po 2 w nocy i mi mleka nie zostawil zachcianki ma jak wieloryby hehe

dzidek za to na diecie niechce mu sie jesc sniadania
Stary 2008-07-17, 08:43   #112
djamelka
Rozeznanie

Kurde a ja jakas zaspana jestem dzisiaj

Gosia to super ze tez cos planujecie
A wy reszta do roboty!!!!!!!!Za plany i robote sie brac.

Sniezynka to Ty pozarazalas wszystkich wirusem wieloryba!!!!
Stary 2008-07-17, 08:58   #113
monka23
Zakorzenienie

wirusem wieloryba

Amelka hehe no cos mi sie tez wydaje ze taki wysyp bedzie Ty Gosia cos broji , sniezynka juz zbroila ciekawe kto nastepnyMonika odpada bo juz trojeczka no chyba ze 4 sie trafi, u Doridee to jej tz-ta pelniki musza sie niezle postarac zeby przebic sie przez mor obronny , jak sie znajdzie jakis plemnikohimen to bedzie dzidzia , Edycia odpada bo ma cudowne plastry EVRA, parapet moze zboroja cos nad morze zawsze to zmiana klimatu a ze blisko morza to jest wieksze prawdopodobienstwo ze zalapie sie wirus wielorybi , Magda to nie wiem oj nie wiem co w jej glowie siedzia zancia hmmm za czeste wypady i balowanie moze spowodowac ze wirus wielorybi zlapie i ja hehe
no i Iwona ktora zdala prawko i mysli ze ucieknie przed wirusem wielorybim , ale powiadam wam nie bojcie sie przeciez to takie nie straszne hehe wirus atakuje tylko na 9 miesiecy .

Moj brat nauczyl dzidka NA ZDROWIE teraz maly chodzi i meczy wszystkich i nawija zdrowie zdrowie i stuka butelkami szklanka hehe a szajbe ma taka na WODE , co chwile truje wafla ze chce pic pic a jak zostawi sie go na kilka sekund wystarczy wyjsc to juz przelewa wylewa papki robi a jak przyjde zaczne mu mowic tos ty narobil itd to on mowi O NIEEEEEE WODA hehe padam tu z niego .
Stary 2008-07-17, 09:39   #114
Iwona6
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
wirusem wieloryba

no i Iwona ktora zdala prawko i mysli ze ucieknie przed wirusem wielorybim , ale powiadam wam nie bojcie sie przeciez to takie nie straszne hehe wirus atakuje tylko na 9 miesiecy .

.
Monka, ja to powinnam wnuki a nie dzieci
Chociaż nie będę się zapierać
Stary 2008-07-17, 12:05   #115
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

DARIO I KEVINKU
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ
CZEGO SOBIE WYMARZYCIE
WIELIEGO SŁODKIEGO I KOLOROEWGO
TORTU
A PRZY NIM MASY ZABAWEK
ALE GŁOWNIE TO DUŻO MIŁOŚCI
I ZDRÓWKA

Iwonko no no no gratulacje a prawko się przydaje
Amelko fajna decyzja tylko pozazdrościc,

ja tez musze o tym myśleć, bo taki stary wieloryb jak ja eh to się nie mieści w głowie
Monka wierszyk tak czaderski, ze no super poprostu

Doridee tylko wspólczuc tych przejść, jakiś nie fart, ale wszystko będzie dobrze
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 12:07   #116
edytcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monka
Moj wlasnie kupe zrobil do nocnika bo lata bez pampka Poczulam ze cos smierdzi patrze a tam kupa Wystraszylam sie ze do szklanki zrobil bo kupilam mu czarne ciastka Ale wsadzil ciasko w szklanke hehe to bo juz by bylo przegiecie
no to byloby mega przegiecie, ale tez szczescie ze trafil

monka pampers po nocy jest calkiem suchy. Tej nocy ok. 23ciej - Zosia spala - a ja ja biore i mowie po cichu Zosiu zrobimy siku, odsikala sie i spala dalej I znow sucha pielucha
Co do cudownych plastrow - pozwolilam sobie przeczytac drugi raz ta MEGA ulotke i mam kilka niepozadanych dzialan, typu: bolesnosc piersi lekki ale staly bol glowy, lekkie jakby zawroty glowy, drazliwosc , no i nie moge przy okazji patrzec na jakakoleik wedline czy mieso. Wczoraj tz sam musial sobie nastroic drugie danie... no chyba ze to ciaza oby nie

Amelka super ze bedziecie trzeciego bobaska strzelac!!! Kwas foliowy to bez recepty kupisz. Amelka mam znajomych, ktorzy maja Julke 5 dni starsza od Zosia, sika im do nocnkia i oni poprostu jak jada gdzies autem to nocnik maja tez w samochaodzie i mala sika w aucie do nocnika Smialam sie jak to uslyszalam, ale pomysl dobry.

Sniezynka Olivka napewno sie nauczy sikania, grunt to chwali przy kazdej udanej probie i pamietac za dziecko, ze moze chce jej sie sikac.

Gosia oby Wam ta plyta jeszcze posluzyla po sklejeniu. Fajnie jakby Wam sie udala strzelic bobaska. A lydka to pewnie brak magnezu, a moze i jakies stresy.

Ja gotuje wlasnie rosl dla mojego fadera. Ok. 18tej ma byc w domu. Zosi pokazywalam zdjecia to nawet pamieta i sie cieszy, bo jej mowie, ze dziadek bedzie z nia w pilke gral i takie tam.
Stary 2008-07-17, 12:11   #117
monka23
Zakorzenienie

Wlasnie skonczylam sprzatac ale dol hehe i skonczylam leczo Dzidkowi cos upichce jak pojdzie spac

Wiecie co moj szkodnik zrobil Byl na gorze z tz-tem ja na dole , chodzi na dol z nocnikiem oczywiscie woda w nim bo gdzies dorwal Nie wytrzyma normalnie zeby wody gdzies nie przelac To mu zabralam wylala wode dalam nocnik zeby polozyl a ten jeszcze wode z niego spil.Buzi mu dzis nie daje

Magda no no to teraz wiem co siedzi w twojej glowieale sie wysyp zrobi hehe Czad bedzie jak dzieciaki w tym samym czasie sie urodza choc Sniezynka ty to bedziesz musiala z wieloryba przeksztalcic sie na slonia i pochodzic troche dluzej w ciazy zeby porody byly w tym samym terminie Potem sie okaze ze wszystkie na pordowkach siedza a ja sama na wizazu z Edyciaprawda Edycia nie ma to jak Evra

Edycia wcislas mi sie z postem hehe no nie strasz jak objawy nie przejda to idz do lekarza bo moze tak na ciebie dzialaja Mnie sie zawsze pyta czy spko sie czuje wczoraj wlasnie bylam po plastry.No albo to WIRUS WIELORYBI Kup dzis tescik ciazowy i zrob tez mnie piersi bolaly przy ciazy
Stary 2008-07-17, 12:13   #118
edytcia
Zakorzenienie

Kevinku wszystkiego co najlpesze
z okazji Twoich drugich urodzinek
zycza Zosia i ciocia Edyta
Stary 2008-07-17, 12:14   #119
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

no ja Monka myślę, że muszę już z uwagi na wiek ale to zobaczymy, co nie zminia faktu, ze chce drugie teraz, tylko tak jak z pierwszym wolałabym aby to los zdecydował za mnie i postawił mnie przed faktem
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 12:17   #120
monka23
Zakorzenienie

matko jaka dziura

KEVINKU
Kolorowych snów...
Uśmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dobranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości