![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki ~Wiosna - Lato 2006~ cz. II
Edycia hehe a no gryzie
![]() ![]() Zancia o tyyyy ale fajnie ide z wami powiedz twojej mamie ze jej zara malego podesle hehe moj jest grzeczny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie no nie kapie malego dzis niechce mi sie na maxa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Edycia, trudny wybór przed tobą. Wymarzona praca dla mam to chyba pół etatu. Jakieś pieniążki są i sporo czasu zostaje. Na 4 godziny łatwiej dziecko w przedszkolu zostawić. Strasznie nie lubię prac do 17-18. Może dlatego, że moja mama wracała wcześniej do domu, bo ok. 15:30, ale i tak było mi źle gdy była chora i opiekowała się mną babcia, a nie mama. Chociaż z dziadkami też mam fajne wspomnienia
![]() ![]() Żancia, Oskar na łonie boski. Śliczne ma włoski i to zdjęcie w spodniach w kratkę słodkie ![]() Wrzucę zdjęcia na nk i podam wam nazwę użytkownika na pw, ale po wakacjach. Teraz się fotografujemy ![]() Na zdjęciach zobaczycie jaką mamy pogodę. Jak uda nam się wyłowić jakiś słoneczny dzień to bedzie ekstra. Póki co pochmurno, ale ciepło, więc zwiedzamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
zancia nie nie Zsoia jeszcze spi w pampku ale i tak wolala
![]() ![]() Udanej imprezki!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Parapet to ladnie wam sie pogoda popisala , ja bym taka wolala mi tam na lezeniu na plazy nie zalezy
![]() ![]() Edycia to poczekaj kilka nocy i nie dawaj jej juz pampka A jaki pampek z nocy jest mokry czuc cos ze korzystala z niego ? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
Doride ale sie wpakowaliscie
![]() Zancia Oskarek sliczny jak lalaczka ![]() Edycia no naprawde ciezki wybor napewno ciezko ci Zosie zostawic bedzie,ale kiedys przeciez pepowinke trza przeciac ![]() Monka to masz wesolo z Kartalem ![]() ![]() Monika spodnie superanskie tak jak na taka modelke jak ty!!!!!!Bo ja to bym wygladala jak sardynka w puszce!!! ![]() A i jeszcze musze cos wam napisac!!!!!ZE zdecydowalismy sie z Tz na trzeciego bejbika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Amelka serio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja bylybyscie pilotem to gdzie bylybyscie teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Monka no nam obojetne co dziewczynka czy chlopiec,ciuszki mam te i te
![]() Ja bym wolala lepiej chlopca a tz dziewczynke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Amelka fajnie , zszokowalam sie ale pozytywnie hehe U nas to ja zwlekam ale tez niechce duzej roznicy
![]() ![]() Moj dzidek akrobata kosmiczny jest hehe czarodziej ![]() ide go klasc spac , od jakiegos czasu nabija sie zemnie bo mowie- spac- a ten sie kladzie i zaczyna chrapac, zaciaga tym nosem i udaje ze spi , |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Amelka wow-moje gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No wiec beziemy czekac na nowinke ![]() Zancia Oskarek slodziusienki ![]() ![]() Monka moje dzieci na szczescie jak chodzimy do lekarza to sa grzeczne bo zawsze w domu ich nastrasze ze dostana zastrzyk na uspokojenie ![]() ![]() A u nas chyba zawlekl sie jakis wirus bo w nocy Bartosz byl chory wymiotowal a wieczorem Daria ![]() ![]() a ja mam tez problem,nadal walcze z moja cera,na policzkach wychodza mi "wulkany"stosowalam juz tyle masci,kremow,tonikow i wiele wiele innych tych dobrej i gorszej jakosci i nic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posiedze dzis troche bo musze tzta obudzic o 24 bo jedzie na montaz do Siedlec. |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Zancia Matko moja Ty kochana, ale go wysypalo
![]() ![]() ![]() Monka gdzie sie podziewasz spiochu jeden ?? Dlaczego jestes taka padnieta, bo chyba nie doczytalam ![]() Djamelka no i swietna decyzja ![]() ![]() Edytcia nawet sobie nie wyobrazasz, jak Ci zazdroszcze, ze Zosienka wnet pampersa nie bedzie potrzebowac ![]() ![]() Monika i kupilas te spodnie ??? ![]() ![]() Doridee sytuacje masz naprawde nieciekawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka spodni nie kupilam bo dzis dostalam u nas fajne za polowe ceny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Monika Pokaz no jakies nowe fotki
![]() ![]() Leb mnie boli caly dzien juz. |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
Sniezynka hihihi fajne okreslenie WIELORYBEM
![]() Pewnie pomyslicie ze jestem pierdo......ta ,ale ja najlepiej z tego wszystkiego kocham porod ![]() ![]() Szkoda bo nie mialam zadnej wpadki,a chcialabym ![]() Monka jak gdzies jezdzimy to pampersa zakladam bo on robi tylko na nocnik ,narazie toaleta wykluczona bo sie sprzeciwia a niechce go zmuszac bo tak fajnie mu poszla bo sam o tym zdecydowal.Tak jak baba w zlobku powiedziala ze dziecko dorasta samo do tego ze nie trzeba zmuszac,i miala prawde bo on z checia wola nie musze latac za nim.A Sare zmusilam i niestety sikala w jego wieku ale nie z wlasnej decyzji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Wszyscy mi mowia ze jestem walnieta decydujac sie na trzecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Witka, skonczylam orbiterek i mam dosc hehe nic juz wiecej nie cwicze brak mi czasu na wszystko
![]() Sniezynka nie spalam nie spalam wyciskalam kalorie hehe.Padnieta jestem bo pewnie malo spi Chodze pozno spac wstaje o 7 przed czy po czyli 4 do 5 h i padam o tej 18 ![]() Monika a powiedz mi czesto sie tym dermacolem maziasz? a jakie ci wyskakuja z ropa czy pod skora te zaskorniaki? moze dermacol ci zatyka pory i cie wysypuje albo to hormonalna sprawa Juz sto setny raz sie powtorze ze mialam straszne problemy z tym tak samo jak ty policzki odkad uzywam plastrow to nie mam albo zonk sie zdarzy jak ostatnio hehe moze sproboj plastry bo to co wydasz na kosmetyki to bedzie sie roznac z wartoscia plastrow ![]() ![]() ![]() Amelka no hehe niezle masz hehe z tym porodem A mials znieczulenia czy nie hehe Bierz o 3 miechy szybciej kwas to bardzo dobre jest dla ciebie i dziecka .U nas nocnik jest w goscinnym gdzie siedzimy i on siada i an gorze w sypialni z ranca robi hehe Ale czasem zapomne mu przyniesc to sam sie drze ze si i leci szuka nocnika hehe |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Djamelka a ja nie uwazam, ze jestes walnieta. Skoro piszesz, ze zawsze chcieliscie trojke, to dobrze, ze teraz sie zdecydowaliscie. Ludzie niech sobie gadaja, Ty bedziesz wychowywac a nie oni
![]() ![]() ![]() Ide chyba spac, tak mnie ten kaczan lupie. |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Monika masz tu linka z maseczkami w domu mozesz sobie zrobic zanim pojdziesz spac http://maseczki.8am.pl/domowe.html poszukaj sobie na google pelno jest takich adresow Ja zawsze cos sobie na wieczor klade heeh chyba to nie szkodzi
![]() ![]() Sniezynka a no idz spac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
Djamelka! Gratuluję powziętej decyzji
![]() Też chcę być WIELORYBEM!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Będę Was informować o naszych postępach ![]() ![]() Dziewczyny, dziś w nocy złapał mnie taki skurcz łydki, że makabra! Tak się darłam, że szok. Co robicie w takich przypadkach?? Ja w półśnie rozmasowywałam, TŻ też ![]() ![]() Zanka. Jestem w szoku jak mocno Oskarka wysypała ta ospa!!! U mnie jak Kingusia (przyp. córka brata) była chora to miała raptem kilka krostek a tu masakra!!! Dobrze, że już przechodzi. A mówi się, że im wcześniej człowiek przejdzie ospę tym lżejsze będą jej objawy. Doridee, nie mam porównania co do poboru energii, bo nie mamy licznika. Jest licznik główny, który zlicza energię dla całego domu a my osobnego nie mamy. Narazie. Ale z tego co czytalam to wiem, że pobór jest o ok.1/3 mniejszy w stosunku do zwykłej płyty. Doridee, trzymam kciuki, żeby udało Wam się odzyskać pieniądze. Skleiliśmy płytę i wypełniliśmy ubytek. Ciekawa jestem jaki będzie efekt końcowy. Mam nadzieję, że choć zadowalający, bo niecierpię takich kiszek! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
gosia tez mi sie wydaje ze to brak witamin czyt magnezu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Wstawac spiochy
![]() Monka widze wczoraj nie poszalalas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
no racja wstawac sipchy hehe
Sniezynka pipisalam cos ale to dopiero ziarenko , mam poad 30 punktow a skonczylam dopiero drugi I tak nie wiem czy dobrze bo zalicze pierwszy rozzialm to do promotora go wysle zeby mi sprawdzil czy oka co poprawic itd Takze upierdliwa ta praca jest hehe Bede musiala zadziej siedziec na wizazu ![]() Tz z ranca mnie wkurzyl bo zjadl wczoraj platki po 2 w nocy i mi mleka nie zostawil ![]() ![]() dzidek za to na diecie niechce mu sie jesc sniadania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Kurde a ja jakas zaspana jestem dzisiaj
![]() Gosia to super ze tez cos planujecie ![]() A wy reszta do roboty!!!!!!!!Za plany i robote sie brac. Sniezynka to Ty pozarazalas wszystkich wirusem wieloryba!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
wirusem wieloryba
![]() Amelka hehe no cos mi sie tez wydaje ze taki wysyp bedzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i Iwona ktora zdala prawko i mysli ze ucieknie przed wirusem wielorybim , ale powiadam wam nie bojcie sie przeciez to takie nie straszne hehe wirus atakuje tylko na 9 miesiecy . Moj brat nauczyl dzidka NA ZDROWIE teraz maly chodzi i meczy wszystkich i nawija zdrowie zdrowie i stuka butelkami szklanka hehe a szajbe ma taka na WODE , co chwile truje wafla ze chce pic pic a jak zostawi sie go na kilka sekund wystarczy wyjsc to juz przelewa wylewa papki robi a jak przyjde zaczne mu mowic tos ty narobil itd to on mowi O NIEEEEEE WODA hehe padam tu z niego . |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chociaż nie będę się zapierać ![]() ![]()
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
DARIO I KEVINKU WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ CZEGO SOBIE WYMARZYCIE WIELIEGO SŁODKIEGO I KOLOROEWGO TORTU A PRZY NIM MASY ZABAWEK ALE GŁOWNIE TO DUŻO MIŁOŚCI I ZDRÓWKA Iwonko no no no gratulacje ![]() Amelko fajna decyzja ![]() ja tez musze o tym myśleć, bo taki stary wieloryb jak ja eh to się nie mieści w głowie Monka wierszyk tak czaderski, ze no super poprostu ![]() Doridee tylko wspólczuc tych przejść, jakiś nie fart, ale wszystko będzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() monka pampers po nocy jest calkiem suchy. Tej nocy ok. 23ciej - Zosia spala - a ja ja biore i mowie po cichu Zosiu zrobimy siku, odsikala sie i spala dalej ![]() ![]() Co do cudownych plastrow - pozwolilam sobie przeczytac drugi raz ta MEGA ulotke i mam kilka niepozadanych dzialan, typu: bolesnosc piersi ![]() ![]() ![]() ![]() Amelka ![]() ![]() ![]() Sniezynka Olivka napewno sie nauczy sikania, grunt to chwali przy kazdej udanej probie i pamietac za dziecko, ze moze chce jej sie sikac. Gosia oby Wam ta plyta jeszcze posluzyla po sklejeniu. Fajnie jakby Wam sie udala strzelic bobaska. A lydka to pewnie brak magnezu, a moze i jakies stresy. Ja gotuje wlasnie rosl dla mojego fadera. Ok. 18tej ma byc w domu. Zosi pokazywalam zdjecia to nawet pamieta i sie cieszy, bo jej mowie, ze dziadek bedzie z nia w pilke gral i takie tam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie skonczylam sprzatac ale dol hehe i skonczylam leczo
![]() Wiecie co moj szkodnik zrobil Byl na gorze z tz-tem ja na dole , chodzi na dol z nocnikiem oczywiscie woda w nim bo gdzies dorwal Nie wytrzyma normalnie zeby wody gdzies nie przelac To mu zabralam wylala wode dalam nocnik zeby polozyl a ten jeszcze wode z niego spil ![]() ![]() ![]() Magda no no to teraz wiem co siedzi w twojej glowie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edycia wcislas mi sie z postem hehe no nie strasz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Kevinku wszystkiego co najlpesze
z okazji Twoich drugich urodzinek zycza Zosia i ciocia Edyta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
no ja Monka myślę, że muszę już z uwagi na wiek ale to zobaczymy, co nie zminia faktu, ze chce drugie teraz, tylko tak jak z pierwszym wolałabym aby to los zdecydował za mnie i postawił mnie przed faktem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
matko jaka dziura
![]() ![]() ![]() Kolorowych snów... Uśmiechu od ucha do ucha... Pięknych bajek na dobranoc... Własnego pieska i kotka... Co dzień nowych przygód... Butów siedmiomilowych... Gwiazdki z nieba... Wspaniałych przyjaciół... I wesołej rodzinki... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.