Transwestyta - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2003-06-05, 11:18   #91
Suchywilk
Raczkowanie

GG do Suchywilk
O zmianie....

Cześć
Brawurka napisał(a):
> Witam wszystkich [img]icons/icon7.gif[/img]
> Ze tez tak pozno trafiłam na tą dyskusje, a tyle sie działo.
> Po pierwsze: Witaj Madziu [img]icons/icon7.gif[/img] Jeszcze nie miałysmy okazji sie poznac.
> Po drugie: Znam odrobine twoj problem od drugiej strony. Przez lata przyjazniłam sie z dziewczyna ktora rok temu zmieniła płec. Wiem ze jest to odwrotna sytuacja ale problem niedopasowania sie ciała do psychiki jest chyba podobny. Poniewaz nadal sie przyjaznimy (teraz juz jako przyjaciel i przyjaciołka) to moge powiedziec ze po czesci wiem co czujesz. Operacja zmiany płci to, mozna powiedziec "zbawienie" dla mojeo przyjaciela.
> Pozdrawiam i trzymam kciuki
witaj!
Wprawdzie moje "ogłoszonko": dotyczyło innej osoby, ale musze powiedziec że z wielka checia poznałabym wszystkich ludzi, którzy maja do mego problemu stosunek akceptujacy, w tym także twego przyjaciela.
Jestem pewna,że znaleźlibyśmy wspolny temat do rozmowy
Suchywilk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-20, 15:28   #92
aron
Przyczajenie

Dot.: Transwestyta

Witaj Suchywilk. Mam pytanko - gdy się przebieraz to zakładasz perukę? Czy masz sztuczny biust? A tak swoją drogą podziwiam Cię. Pozdrawiam
aron jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-20, 16:27   #93
Poetka22
Raczkowanie

GG do Poetka22

Magda podziwiam Cię za to, że odważyłaś się ujawnić ze swoim problem . Myślę, że musi Ci być ciężko...

ZAPRASZAM NA MÓJ PAZURKOWY WĄTEK
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=134430
Poetka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-12, 21:44   #94
Mery_
Przyczajenie

GG do Mery_
Dot.: Re: Jako mąż

Czemu nie zmieni płci??
Mery_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-12, 21:57   #95
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mery_ Pokaż wiadomość
Czemu nie zmieni płci??
Rety, ale stary wątek odkopałaś
Suchywilk już od dawna nie udziela się na tym forum

Edytowane przez cypressangel
Czas edycji: 2009-02-22 o 11:24
cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-12, 22:13   #96
Papryczkaa
Zakorzenienie

a o zmianie płci pisała na pierwszej stronie.

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-31, 07:04   #97
kaienkatr
Raczkowanie

GG do kaienkatr

no to mamy podobny problem ja także sięprzebieram sąnatomiast osoby np. na tym forum które uswiadomiły mi żeby faktycznie być sobą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jpgg.jpg (12,6 KB, 66 załadowań)
kaienkatr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-01, 13:25   #98
AmeliaGattar
Przyczajenie

GG do AmeliaGattar

A ja nie mam problemu, nie przebieram się (nie lubię tego określenia), poprostu lubię się czasami ładnie ubrać i upodobnić swój wizerunek do kobiety
AmeliaGattar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-22, 00:06   #99
angelica11
Przyczajenie

czesc wszystkim jestem feacetem i uwielbiam sie przebierac w kobiece ubrania jest jednak problem mam wspaniala narzeczona ktora wie o moim transwestytyzmie ale za zadne skarby nie chce mnie widziec w przebraniu kolejny problem to brak czasu pracuje ciezko od rana do nocy i nie mam nikogo kto moglby mi doradzic jak mam sie umalowac jak sie mam ubrac i jakie dodatki zalozyc i wkoncu nie mam z kim wyjsc na zewnatrz ubrany jak kobieta

---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ----------

jak ty sobie radzisz z tym i jezeli mozesz to doradz mi jakies sztuczki makijazowe
angelica11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-24, 08:35   #100
angelica11
Przyczajenie

Dot.: Re: Transwestyta

czesc dominika mam na imie angelica jestem facetem ale czuje sie jak kobieta moja narzeczona wiw o moim transwetytyzmie ale nie chce mnie ogladac ja pracuje ciezko od rana do nocy i mam malo czasu lzej by mi bylo gdyby mnie moja narzeczona zaakceptowala jak mam z nia o tym porozmawiac juz tyle razyprobowalem i za kazdym razem byla awantura?
angelica11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-01, 14:32   #101
Binolka
Zakorzenienie

Dot.: strona www dla partnerek transwestytów

trochę stary ten wątek ale moze mogłabym sie wypowiedzieć na poczatek powiem ze polubiłam Magdę za to że miała odwagę sie przyznać szkoda że już zniknełamoze sie jeszcze pojawi w bloku obok mnie mieszka chłopak a właściwie mężczyzna który zmienił płeć już pare lat temu nie wiem dokładnie ale z 15 napewno ma teraz ok 40lat niestety nie ma chyba żadnej partnerki i szczerze mówiać nawet nie wiedziałam ze był keidys kobietą po tym wszystkim co przeszedł tylu zabiegach efekt jest niesamowity wyglada jak mężczyzna . mieszka z mamą i chyba jest szczesliwy zam go tylko z widzenia hm.. moge powiedzieć ze nawet przystojny jest

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-11, 15:45   #102
kaienkatr
Raczkowanie

GG do kaienkatr
Dot.: strona www dla partnerek transwestytów

Cytat:
Napisane przez Binolka Pokaż wiadomość
trochę stary ten wątek ale moze mogłabym sie wypowiedzieć na poczatek powiem ze polubiłam Magdę za to że miała odwagę sie przyznać szkoda że już zniknełamoze sie jeszcze pojawi w bloku obok mnie mieszka chłopak a właściwie mężczyzna który zmienił płeć już pare lat temu nie wiem dokładnie ale z 15 napewno ma teraz ok 40lat niestety nie ma chyba żadnej partnerki i szczerze mówiać nawet nie wiedziałam ze był keidys kobietą po tym wszystkim co przeszedł tylu zabiegach efekt jest niesamowity wyglada jak mężczyzna . mieszka z mamą i chyba jest szczesliwy zam go tylko z widzenia hm.. moge powiedzieć ze nawet przystojny jest

jestem transką w trakcie przemian - super mi z tym )
kaienkatr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 19:59   #103
angelloo
Przyczajenie

Ja jestem transwestytką czyli kobietą ubraną po męsku. Chętnie poznałabym mężczyznę ubranego po kobiecemu. Interesuje mnie przyjaźń z takim mężczyzną. Mam trudności w znalezieniu partnera. Osobiście płci zmieniać nie zamierzam. Ale wyczuwam presje, że albo sobie doszyje, albo będę sama. Ci "normalni" faceci myślą tylko o seksie. Nie akceptują mojego indywidualizmu. Najchętniej ubraliby mnie w sukienkę. Ja się buntuję, bo przejawiam poglądy nazwijmy to "szowinistyczne" i nie zamierzam utożsamiać się z kobietami. Do tego jestem fetyszystką pościeli. Więc seks z drugim człowiekiem w rachubę nie wchodzi. Swoich byłych partnerów wspominam jak "pedofili". Chętnie poznałabym... Na początku można by pogadać. Zobaczyć czy byśmy się dogadali.
angelloo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-20, 16:57   #104
lindu6665
Przyczajenie

hej od zawsze szukałam takiego przyjaciela jak ty
lindu6665 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości