![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
O zmianie....
Cześć
Brawurka napisał(a): > Witam wszystkich [img]icons/icon7.gif[/img] > Ze tez tak pozno trafiłam na tą dyskusje, a tyle sie działo. > Po pierwsze: Witaj Madziu [img]icons/icon7.gif[/img] Jeszcze nie miałysmy okazji sie poznac. > Po drugie: Znam odrobine twoj problem od drugiej strony. Przez lata przyjazniłam sie z dziewczyna ktora rok temu zmieniła płec. Wiem ze jest to odwrotna sytuacja ale problem niedopasowania sie ciała do psychiki jest chyba podobny. Poniewaz nadal sie przyjaznimy (teraz juz jako przyjaciel i przyjaciołka) to moge powiedziec ze po czesci wiem co czujesz. Operacja zmiany płci to, mozna powiedziec "zbawienie" dla mojeo przyjaciela. > Pozdrawiam i trzymam kciuki witaj! Wprawdzie moje "ogłoszonko": dotyczyło innej osoby, ale musze powiedziec że z wielka checia poznałabym wszystkich ludzi, którzy maja do mego problemu stosunek akceptujacy, w tym także twego przyjaciela. Jestem pewna,że znaleźlibyśmy wspolny temat do rozmowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Dot.: Transwestyta
Witaj Suchywilk. Mam pytanko - gdy się przebieraz to zakładasz perukę? Czy masz sztuczny biust? A tak swoją drogą podziwiam Cię. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Magda podziwiam Cię za to, że odważyłaś się ujawnić ze swoim problem
![]()
"I nawet kiedy będę sam, nie zmienię się, to nie mój świat, przede mną droga którą znam, którą ja wybrałem sam...." MYSLOVITZ ZAPRASZAM NA MÓJ PAZURKOWY WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=134430 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: Jako mąż
Czemu nie zmieni płci??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Rety, ale stary wątek odkopałaś
![]() Suchywilk już od dawna nie udziela się na tym forum ![]()
Edytowane przez cypressangel Czas edycji: 2009-02-22 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
a o zmianie płci pisała na pierwszej stronie.
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
no to mamy podobny problem ja także sięprzebieram sąnatomiast osoby np. na tym forum które uswiadomiły mi żeby faktycznie być sobą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
A ja nie mam problemu, nie przebieram się (nie lubię tego określenia), poprostu lubię się czasami ładnie ubrać i upodobnić swój wizerunek do kobiety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
czesc wszystkim jestem feacetem i uwielbiam sie przebierac w kobiece ubrania jest jednak problem mam wspaniala narzeczona ktora wie o moim transwestytyzmie ale za zadne skarby nie chce mnie widziec w przebraniu kolejny problem to brak czasu pracuje ciezko od rana do nocy i nie mam nikogo kto moglby mi doradzic jak mam sie umalowac jak sie mam ubrac i jakie dodatki zalozyc i wkoncu nie mam z kim wyjsc na zewnatrz ubrany jak kobieta
---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- jak ty sobie radzisz z tym i jezeli mozesz to doradz mi jakies sztuczki makijazowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: Transwestyta
czesc dominika mam na imie angelica jestem facetem ale czuje sie jak kobieta moja narzeczona wiw o moim transwetytyzmie ale nie chce mnie ogladac ja pracuje ciezko od rana do nocy i mam malo czasu lzej by mi bylo gdyby mnie moja narzeczona zaakceptowala jak mam z nia o tym porozmawiac juz tyle razyprobowalem i za kazdym razem byla awantura?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: strona www dla partnerek transwestytów
trochę stary ten wątek ale moze mogłabym sie wypowiedzieć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Raczkowanie
|
Dot.: strona www dla partnerek transwestytów
Cytat:
jestem transką w trakcie przemian - super mi z tym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
Ja jestem transwestytką czyli kobietą ubraną po męsku. Chętnie poznałabym mężczyznę ubranego po kobiecemu. Interesuje mnie przyjaźń z takim mężczyzną. Mam trudności w znalezieniu partnera. Osobiście płci zmieniać nie zamierzam. Ale wyczuwam presje, że albo sobie doszyje, albo będę sama. Ci "normalni" faceci myślą tylko o seksie. Nie akceptują mojego indywidualizmu. Najchętniej ubraliby mnie w sukienkę. Ja się buntuję, bo przejawiam poglądy nazwijmy to "szowinistyczne" i nie zamierzam utożsamiać się z kobietami. Do tego jestem fetyszystką pościeli. Więc seks z drugim człowiekiem w rachubę nie wchodzi. Swoich byłych partnerów wspominam jak "pedofili". Chętnie poznałabym... Na początku można by pogadać. Zobaczyć czy byśmy się dogadali.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.