|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część X
Cytat:
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Natali, ooo witaj
![]() Ja jeszcze mam problem jak sie napiję alkoholu, burak się robie i od razu mi gorąco ;p
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dobrze, że u Was wszystko ok a jak tam sprawy slubne Svinecka dodałą nowe fotki na nk może już jest narzeczoną
|
|
#94 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#95 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#96 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że kiedyś tak będzie ![]() Dorinko trzymam kciuki za udaną ceremonię i życzę Tobię i Twojemu przyszłemu małżowi wieluuuu lat w szczęściu i miłości No i chcę zostać wizażową cioteczką ![]() A w ogóle dziewczyny to jak mi nie zabraknie samozaparcia to od października pójdę na lektorat języka niderlandzkiego Moje kibicowanie Orancje przybierze wtedy pelniejszy wymiar A za rok planuję jechać na wycieczkę do Holandii Polowanie na męża Holendra hehe
|
|
#97 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do innych zabiegow, to nigdy nie mam czasu na peelingi, maseczki, jak sobie przypomne to zrobie. Na szczescie nie mam problemow ze skora. A co do innych cwiczen, to jak poczytalam co dziewczyny robia dla urody, to uznalam siebie za totalnego lenia nic nie robie..
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() jak miło juz X częśc. kurcze ja to nie wiem kiedy bede was nadrabiała. a do poneidziałku ide juz do pracy to juz w ogóle. dzis od rana robie pranie (4 pralki, dopiero jedno sie suszy) i to głownie TZ rzeczy. ale powiem wam, ze pierwszy raz pralke włączałam. bo w domku to ja ręcznie wszystko prałam ![]() dzis postaram sie wkleic fotki mojego mieszkanka, jak je tylko dokończe sprzatac
|
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzialenko
O właśnie Ciebie mi tu potrzeba Jak Ci sie Holandia podoba? Przystojni Holendrzy? Widziałaś Amsterdam? Pogoda rzeczywiście paskuda? Jak z językiem?![]() A co do dbania o siebie to ehh.. Peeling to se może 3 razy w życiu zrobilam Muszę się poprawić Ale malować się zaczęłam od roku Hehe Zafarbowałam włosy też prawie rok temu i tak farbuję cały czas No staram się jakoś wyglądać Hehe W końcu muszę na coś złapać tego Holendra latającego![]()
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś się szykowało u Svinecki ? (ja to kurcze nic nie wiem )ale skoczę zerknąc na nk ![]() Witam, witam
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
|
#103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj znowu mam urwanie głowy
nie mam czasu nawet was poczytać ![]() Cytat:
.Cytat:
![]()
|
|
#104 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki życzę Wam (Nam ) oby ta część obfitowała w wesołe i pelne szczęścia posty.Cytat:
Zdjęć nie widzę..więc nie wiem czy mogę pozwolić na pisanie ![]() proszę o zdjecia moze pozytywnie rozpatrzę prośbę ![]() Cytat:
Zresztą byalm z nim raptem 2 razy na takim wyjeżdzie i powiem szczeże więcej bym nie chciała. Ekstremale wycienczenie, brak snu, jeśc nie ma kiedy, zyje w stersie czy aby na pewno samolot wystartuje, czy sie nie opóźni 6 godzin, wiele razy z wywieszonym jęzorem biegał po lotnisku w Amsterdamie bo taksowka 3 godziny w korku staal i isniala groźba ze na samolot nie zdąży. Jak wraca do domu 2 dni dfochodzi do siebie. Ludziom się wydaje ze ma taką fajną pracę. Calą Europę zwiedzil poznal masę ludzi to fakt..ale jakim kosztem. Generalnie moj TZ- delikatnie mowiąc- rzyga już lotniskami. [quote=czarna.noc;8262605] Cytat:
![]() Ja mam w kosmetyczce jedne cienie (od 4 lat) tusz, puder mineralny, róż i błyszczyk w torebce. Maluję się tylko na wieczorne wyjscia i do pracy. Cytat:
![]() Anitko najwazniejsze to sie nie sterować. Cytat:
![]() Natali kto jak kto ale Ty to powinnas sie czuć tu jak w domu. Moja kuchnia będzie boska
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez już się nie moge doczekac zdjęć kuchni
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wiec z językiem nie ma problemu bo ty wszytscy swietnie znają angielski na szczęscie, bo jakos język holenderski cienko mi sie podoba czasami sie zastanawiam czy on mnie nie opluja mówiąc bo tak to słychac hehe![]() co do Holendrów hm.. taki typowy to blondyn, ja akurat w blondynach nie gustuje, ale jest tu masa facetów na których mozna zawisić oko niekoniecznie Holendrów![]() co do pogody to jest bardzo zmienna. wczora pada a dzis sliczne slonko swiecie wiec siedze w ogrodku i czekam az sie pralka upierze co do Amsterdamu to byłam ostatnio tam na zakupach, bo to 35 km ode mnie (zresztą w HOlandii wszedzie jest blisko) i powiem ci ak : jest bardzo ładnie (na nk mam fotki wlasnie z Amsterdamu) a sklepy w kazdym cos znajdziesz dla siebie i te przeceny jak TZ bedzie mial wolne to tez tam jedziemy na zakupy
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahaha ![]() Słyszałam kiedyś taki kawał o dwóch gejach - jeden w ramach prezentu urodzinowego dla drugiego schował tam zegarek. Myślę, że tamten post był prowokacją. |
|
|
|
|
#109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Madziu i Haniu, czekamy na foty
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj i ja się piszę na oglądanie
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Jak będzie skończona to wkleję
![]() Jeszcze trzeba zrobić wszelkie prace wykonczeniowe. Listewki, uchwyty, swiatełka....no i na stół musze czekać. Okazalo sie ze moj wybór frontow i tego wszystkiego wcale nie był odważny...kuchnia jest bardzo spokojna, prosta i przytulna. I bardzo dobrze o to mi chodzilo
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
jak bedziesz brala pigi dwa opakowania z rzędu to okresu nie dostaniesz
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny do posłuchania: http://pl.youtube.com/watch?v=OPXU33iquDE
Cholernie lekkie, letnie, pozytywne i radosne. Mam do duupy dzień a pięknie mnie ta melodia unosi nad chmurami
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny moja pralka ma napisy po Holendersku wszytsko roszyfrowalam tylko sa jeszcze 2 progarmy "fijne was" na 30 i 40 stopni. kto mi powie co to moze znaczyc?? bo ja szukam w necie tłumaczen i nie nie widze
|
|
|
|
#118 |
|
BAN stały
|
Poemi,to fajnie jakby cię okresiątko omineło,bo mieć podczas podróży bądz podczas pobytu w Egipcie okres,to maskara.
Kasiu,ja właśnie tabletek anty nie biore,kiedyś owszem byłam u gina,przepisała mi microgynum21,ale jak przeczytałam skutki uboczne to mi się odechciało je brać,jednym słowem wystrachałam się. diana,e tam zazdrościć gdybym to ja umiała się umalować ładnie,to pewnie zmieniłabym zdanie że nic mi nie potrzeba.W sumienie lubie u siebie zbyt dużo tapetki na buzi,źle/dziwnie się wtedy czuje.A co do tych oiświadczyn.Ja mam nadzieje,że to była prowokacja,a jak nie to dziewczynie współczuje bo też nie chciałabym takich oświadczyn prosto z
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
prawdopodobnie pranie delikatne, bo po niemiecku jest trochę podobnie, ale pewna nie jestem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

Nie mozesz tak myslec , bo jestes naprawde fajna, wyjatkowa, ladna dziewczyna, jestes jedyna w swoim rodzaju i nie mozesz uwazac sie za gorsza
Mam nadzieję, że kiedyś tak będzie 

)
nie mam czasu nawet was poczytać
dzis mam godzinke albo dwie jazdy z innym instruktorem na 16 ta
już części watku- gaduły jedne
w kazdym cos znajdziesz dla siebie i te przeceny