![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wizażanki pomagają
mam już karteczki, polecą z listem do mamy Piotrusia, może je wykorzysta
![]()
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tym większe buziaczki dla was bo wiem ile to radości sprawia Hubie ,Huba ma je wszystkie wokół siebie oglądając je ,ma miedzy innymi miłe zajecie szczególnie teraz bo od dwóch dni nie wstaje ,leży .Tak bardzo bym chciała zeby to był mimo wszystko chwilowy kryzys ,zeby nie musiał brać leków przeciw bólowych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
moja karteczka do Huby poleciała z różnych względów dopiero dziś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
Misiu, na to pytanie nie znajdziesz odpowiedzi... też tak często pytałam jeżdżąc na onkologię i widząc tyle cierpienia... pękało mi serce... teraz nie pytam dlaczego, tylko staram się pomóc, żeby wiedzieć że wszystko co mogłam zrobiłam... to pomaga przetrwać najcięższe chwile... nie można na siebie wziąć cierpienia innych, chociaż czasami tak by się chciało. jesteśmy po to, żeby przynosić tym dzieciom promyki nadziei, moje lecą w ich kierunku codziennie...
![]() trzymaj się ciepło i pomyśl czasami o sobie ![]()
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o sobie póki co to nie mogę i pewnie nie chcę.W wrześniu w co wierzę udam mi się wyjechac nad moje ukochane morze na tydzień a moze ciut dłużej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zapisałm się do couch surfing, więc jak się też zapiszesz to możesz mieć u mnie noclegi free, w ten sposób może też pomogę jakimś ludziom ![]() ![]() ![]() ![]() a o sobie pomyśl koniecznie ![]()
![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
Kochane
Zarejestrowałam się na forum Domu Misi. Siedzę tam od dwóch dni i nie mogę wyjść żeby zająć się czymś innym. Jeśli jeszcze tam nie byłyście to serdecznie polecam i bardzo zachęcam. Kilka nicków z naszego forum rozpoznałam. A w międzyczasie pakuję paczuszki. 1, 2, 3 to pojedzie na aukcje Piotrusia . 4, 5 i 6 pojedzie do małej Helenki /info w moim podpisie/. Do obu paczuszek jeszcze coś dorzucę a Wam pokazuję to co mam na fotkach. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Beatko dziękuję ,może kiedyś zawitam do ciebie ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Nieaktualne jest--Uwaga
![]() ![]() ![]() Piórniki 3x dla chłopaków, piórnik jakiś mały dla Magdy, i Ani 2x plecak--------wysyła Pupil ![]() oraz papier kolorowy,kredki ,plastelina ,klej szkolny .takie akcesoria dla zerówkowicza -zadeklarowały--------Justi ![]() oraz po dogadaniu się wyprawka dla zerówkowicza ale Emilki J.----- wysyła Terenia ![]() oraz gumki, temperówki, jakieś długopisy ,5 zestawów kredek po 10 sztuk --- wysyła Bety32 ![]() oraz 10 zeszytów w kratkę-(32 kartkowych)-----wysyła Jambolaja ![]() Witam wszystki słonecznie ,w końcu słoneczko mamy. Nawiazując do tematu pomocy a właściwie waszej deklaracji w sprawie wyprawki szkolnej dla Hubusia i jego rodzeństwa wpisuję listę którą dzisiaj otrzymałam. Sorki że dopiero dzisiaj ale wierze że rozumiecie iż mama Huby w związku z jego chorobą nie ma czasu jak i trudno jej myśleć Oto lista 20 w kratkę (60 kartkowych) -10 w jedną linię ( 60 kartkowych) -10 w kratkę (32 kartkowych) -5 w trzy linie (32 kartkowych) -5 bloków rysunkowych -5 bloków technicznych -2 zestawy geometryczne -2 plecaki dla chłopaków - gumki, temperówki, jakieś długopisy itp. ..., albo jakieś komplety z piórnikiem. 3x dla chłopaków, piórnik jakiś mały dla Magdy, i Ani. MAGDA IDZIE PIERWSZY RAZ DO SZKOŁY ,ZERÓWKI więc tu jeszcze można dosłać jakiś papier kolorowy,kredki ,plastelinę ,klej szkolny .takie akcesoria dla zerówkowicza . Dziewczyny ![]() Chyba ze macie jakiś inny pomysł. ![]() Adres do wysyłki taki sam jak do karteczek.Ale jak co pytajcie będę podawać. Pozdrawiam wszystkich ciepło i życzę miłego poniedziałku. ![]() Nieaktualne jest--Uwaga ![]() ![]() ![]() Piórniki 3x dla chłopaków, piórnik jakiś mały dla Magdy, i Ani 2x plecak--------wysyła Pupil ![]() oraz papier kolorowy,kredki ,plastelina ,klej szkolny .takie akcesoria dla zerówkowicza -zadeklarowały--------Justi ![]() ![]() oraz gumki, temperówki, jakieś długopisy ,5 zestawów kredek po 10 sztuk --- wysyła Bety32 ![]() oraz 10 zeszytów w kratkę-(32 kartkowych)-----wysyła Jambolaja ![]() Edytowane przez misia2 Czas edycji: 2008-08-26 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Moderatozaur
|
To ja jestem chętna powiedzmy na ten papier kolorowy, kredki, plastelinę itp. Połażę po sklepach i poszukam
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
CraftMod
|
Albo można edytowac post i powiedzmy wykasowac artykułu które już sa zarezerwowane/zakupione, wtedy będzie wyraźnei widać czo jeszcze jest potrzebne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Czyli pierwsza Just -- deklaruje zakup papier kolorowy ,plastelinę ,kredki świecowe i zwykłe itp. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Tak.Najlepiej byłoby napisać co jeszcze jest potrzebne.A my będziemy deklarować co i kto.
A wogóle jesteście wszystkie cudowne!!!!Ten wątek z jednej strony budzi wiele trudnych pytań bez odpowiedzi ale i odbudowywuje wiarę w ludzi.
![]() |
#105 |
Osiołek z zakątka :)
|
To ja poproszę piórniki - 3 dla chłopaków i 2 dla dziewczynek, dobrze zrozumiałam?
I jeden plecak chłopięcy. I czy Magda i Ania nie potrzebują plecaków? Bo nic na ten temat nie napisałaś. Gdyby dziewczynki potrzebowały to daj znać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pupil dobrze zrozumiałaś 3 x piórnik -dla chłopaków -Hubuś-12lat ,bliźniak-12 lat ,brat Huby-14 lat 3 x piórnik -dla dziewczyn -Ania -gimnazjum ,Madzia mała -zerówka 2x plecak -dla chłopaków bliźniaka Huby-12 lat i 14 lat brat , Jeśli chodzi o plecaki dla dziewczyn Ania pewnie jakiś ma natomiast Madzia idzie pierwszy raz i myślę że po którymś z rodzeństwa . Dzięki Pupil ![]() Ale jeśli chcesz to zadzwonię do nich i zapytam ok?ale najprawdopodobniej wieczorem moge to zrobić,chyba że uda mi się wcześniej. Edytowane przez misia2 Czas edycji: 2008-08-26 o 10:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
to ja gumki, temperówki, długopisy, ołówki, rozumiem że po 5 sztuk z każdego?
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
Misiu, jeśli ta przesyłka może być w przyszłym tygodniu to ja kupię i wyślę wyprawkę do zerówki dla Madzi. Dorzucę też długopisy /wysłałam 10 z maskotką dla Hubusia- ale tego nigdy za wiele/.
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Może napisz Tereniu do Justi i ustalcie co i jak ?Albo jeśli możesz to mamy jeszcze jedną dziewczynkę z FDM która idzie do zerówki. Naturalnie że może być i w przyszłym tygodniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
dla pięciorga? dzieci? czyli po 5 kompletów: ołówek, gumka...
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
To ja biorę 10 zeszytów 32-kartkowych w kratkę.Można wykreślić.
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
oki, to podaj mi na pw adres jeszcze będzie dla mnie szybciej
![]()
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
z rozpędu kupiłam jeszcze 5 zestawów kredek po 10 sztuk
![]() ![]()
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Moderatozaur
|
Właśnie wróciłam z szalonych zakupów i melduję co mam: plastelinę, papier kolorowy, kredki (1 ołówkowe, 2 świecowe), klej i taki zestaw linijka, gumka, temperówka i ołówki z dziewczyńskim motywem
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Justi wielkie dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() Justi prosba daj znać jak paczka wyjdzie od ciebie ok? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
Kochane dziewczynki.
Po ustaleniach z Misią melduję, że kupuję wyprawkę dla Emilki. Wiem czego jej trzeba /od Misi/ i jutro to zalatwię Just-in- napisz mi kochana co jeszcze trzeba kupić dla Madzi to oczywiście dokupię i wyślę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Tereniu odpisałam ci ,adres podałam ,Buziaczki leca do ciebie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Nawiazując do tematu pomocy a właściwie waszej deklaracji w sprawie wyprawki szkolnej dla Hubusia i jego rodzeństwa wpisuję listę którą dzisiaj otrzymałam.
Uwaga Zostało nam z tej listy -20 w kratkę (60 kartkowych) -10 w jedną linię ( 60 kartkowych) -5 w trzy linie (32 kartkowych) -5 zeszytów w podwójne linie(16 kartkowych) -5 zeszytów w ktakę (16 kartkowych do zerówki ,pierwsza klasa) -5 bloków rysunkowych -5 bloków technicznych -2 zestawy geometryczne Nieaktualne jest--Uwaga ![]() ![]() ![]() Piórniki 3x dla chłopaków, piórnik jakiś mały dla Magdy, i Ani 2x plecak--------wysyła Pupil ![]() oraz papier kolorowy,kredki ,plastelina ,klej szkolny .takie akcesoria dla zerówkowicza -zadeklarowały--------Justi ![]() oraz po dogadaniu się wyprawka dla zerówkowicza ale Emilki J.----- wysyła Terenia ![]() oraz gumki, temperówki, jakieś długopisy ,5 zestawów kredek po 10 sztuk --- wysyła Bety32 ![]() oraz 5 bloków rysunkowych A4, 5 bloków technicznych A4, 5 zeszytów 16kartkowych w kratkę - wysyła Bety32 z datków moich kolegów i koleżanek ![]() oraz 10 zeszytów w kratkę-(32 kartkowych)-----wysyła Jambolaja ![]() Edytowane przez misia2 Czas edycji: 2008-08-26 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.