![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Re: co robicie zawodowo? kim jesteście? :) - do maja101
Serdecznie nie polecam KSAP-u. Po pierwsze wszyscy apolityczni urzędnicy w ministrestwach i głównych urzędach pańStwowych są totalnie polityczni (żadna włAdza nie chce mieć sztabu neutralnych fachowców, ale stado wiernych poddanych sług). Po drugie - jeśli skończysz KSAP, to i tak nie masz gwarancji dobrego zatrudnienia (układy partyjne biorą górę i promowani są absolwenci "polityczni"), poza tym - w KSAP-ie studiuje głównie narybek wszelkich partii politycznych z prawa i lewa - każda partia szkoli sobie "apolityczne" kadry i są raczej małe szanse, że dostaniesz się tam bez "protektorów"
![]() Spójrz na ustawę o służbie cywilnej - w czasie głosowania jej w sejmie przeszła praktycznie jednogłośnie - była cichym porozumieniem wszystkich ugrupowań, jednych z największych kompromisów w III RP. Może nikt o tym nie mówi, ale jej konsekwencje sięgają głęboko w cały aparat administracyjny, czyli tak naprawdę w karuzelę kręcącą naszym życiem ![]() Wiesz, sama pracuję teraz w KPRM, ponieważ nieźle płacą. ![]() ![]() Staram się dobrze pracować, choć wiem, że gdy ten rząd wreszcie padnie, to będę musiałą znależć sobie inną pracę ![]() POzdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#92 |
Gość
|
o recenzjach filmow i ksiazek...
Nie zrozumielismy sie do konca.
Dziewczyny pisza o forum, ktore zostalo wchloniete przez forum Plotkowe - a ja mialem na mysli dzial felietonow z recenzjami ksiazek i filmow ![]() Bron Panie Boze nie mialem na mysli kolejnego oprogramowania do wystawiania recenzji filmowych, tak jak kosmetyk wszech czasow! To nie jest brane w ogole pod uwage. ![]() p.s. A wena wroci, wloka jedna, na pewno wkrotce ![]() p.s. 2: Mam nawet tytul dzialu: "Golym okiem" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Re: co robicie zawodowo? kim jesteście? :)
To nie ja byłam Ewą... jestem kobietą...
![]() ![]() Widzę, ze wszystcy sie rozpisują, głównie w tonie smętno-rozpaczliwym... Taki czasy... Moje też nie będzie weselsze, kto sie nie chce dołować, sio! ![]() Byłam: - siłaczką histeryczną ![]() ![]() - sekretarką w prywatnej firmie z tzw. trudnym szefem - najlepsza szkoła dyplomacji ![]() ![]() ![]() - sekretarką w TVP - nauczyłam sie orientować w szaleńczym chaosie - przydaje się na czacie ![]() - tzw. człowiekiem-absolutnie-do-wszystkiego w kilkuosobowej filii TVP, zanim dosięgnęła mnie redukcja etatów - właścicielem własnej firmy doradztwa finansowego, zanim dosiegła mnie recesja i wykończył ZUS ![]() ![]() - agentem ubezpieczeniowym (niezbyt dobrym zresztą ![]() ![]() Teraz jestem 24-godzinną opiekunką Mamy chorej na Alzheimera. Nie jest łatwo - w zeszłym roku Monsterro też stracił pracę i jedziemy na jego pracach zleconych - różnie z tym bywa... Szukam usilnie czegoś, co mogę robic zarobkowo w domu - przepisywanie, korekta, poszukiwania w internecie (mam dryg ![]() ![]() ![]() ![]() Z plusów - mam Monsterra ![]() ![]() ![]() I wizaż, a na nim wielu kochanych przyjaciół ![]() ![]() ![]()
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Trochę mnie tu nie było i od razu natrafiłam na taki poważny temat. Kim jestem, co robię? I co tu napisać.. Może tak, 25 lat (właśiwie dopiero skończę w końcem lipca) w marcu obroniona praca magisterska "na ekonomii", obecnie na stanowisku dyrektora d/s zasobów ludzkich (nie lubię tego określenia, zdecydowanie wolę "personel"). Jestem zadeklarowaną humanistką, skończyłam studia ścisłe - konkretnie finanse, właściwie skończyłam je z przypadku bo moim wielkim marzeniem było prawo, złożyłam papiery jednak także na ekonomię bo też niby przyszłościowy kierunek a dostać się łatwiej. Na prawo się nie dostałam (ku mojej wielkiej rozpaczy), na ekonomię owszem. Pracowałam od pierwszego roku studiów, a właściwie od liceum bo właśnie w wieku 16 lat zostałam modelką (stąd min. moje wielkie umiłowanie do kosmetyków, wzażu itp.), wiedziałam jednak, że w tej dziedzinie kariery nie zrobię - tylko 170 cm wzrostu - poza tym interesowało mnie coś więcej niż tyko prezentowanie swojej urody (definitywnie skończyłam z tym rok temu), dzięki nawiązanym kontaktom zaczęłam przacować jako hostessa ale tylko na targach i można powiedzieć, że pewnego razu byłam odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu i w odpowiednim czasie - dyrektorka handlowa z pewnej firmy, widząc jak radzę sobie z klientami zaproponowała mi pracę przedstawiciela handlowego. W tym momencie zaczęła się moja "kariera " zawodowa, ciężko było pogodzić studia z tak absorbującą pracą ale jakoś się udało. Praca bardzo mi się podobała wiedziałam jednak, że nie jest to zajęcie na długo i tak półtora roku temu podjęłam pracę jako referencina w obecnej firmie.Wielu znajomych klepało się w głowę, jak mogę się decydować na taką zmianę - kasa porównywalna ale bez służbowego samochodu i komórki, normowany czas pracy itp. Biurwość w pełnym tego słowa znaczeniu. ja sama nie byłam pewna czy dobrze robię, wiedziałam jednak, że muszę się wyrwać z zaklętego kręgu "kultury handlowej". Opłaciło się jednak i teraz mam stanowisko jakie mam. Praca mnie satysfakcjonuje, mogę się rozwijać, poszerzać horyzonty, wreszcie ludzie patrzą na mnie trochę inaczej niż "jak ładna to musi być głupia", ale może tylko mi się zdaje. szybkie rozpoczęcie pracy zawodowej pozbawilo mnie złudzeń, złudzeń, jakie mają jeszcze moję koleżanki , które startuję dopiro zawodowo. a prywatnie? Prywatnie jestem bardzo szczęśliwa, mam ukochanego Misiaczka (razem od trzech lat), właśnie przymierzamy się do wspólnego mieszkania choć bez ślubu. Mam wspaniałych rodziców i brata-przyjaciela. wiem, że mogę zawsze na nich liczyć i wiem, że ze wszystkim sobie w życiu poradzę bo jestem silna, byle tylko moi najbliżsi byli zdrowi i byli zawsze przy mnie. I tyko o to się modlę, reszta jest nieważna. A tak w ogóle to myślę, że jeszcze skończę to wymarzone prawo... Ufff.., ale się rozpisałam, dopiero teraz zauważyłam, w jaki słowotok wpadłam. Pozdrawiam wszystkie wizażanki a zwłasza Naczelną za to, że stworzyła takie miejsce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
No to może teraz ja.
Mam 28 lat.Skończyłam socjologię zachowań ludzkich,ale już w trakcie studiów wiedziałam,że w zawodzie pracować nie będę.Etatowo związana jestem z teatrem,pracuję na stanowisku inspicjent-sufler i bardzo,ale to bardzo jestem ze swojej pracy zadowolona.Równocześnie od kilku lat zawodowo zajmuję się wizażem i stylizacją łapiąc się tu i ówdzie różych możliwości.Na wizaż trafiłam stosunkowo niedawno,bo kilka miesięcy temu-kiedy to miałam więcej czasu na poszperanie w komputerze,znalazłam stronkę i już nie mogę się z niej wyrwać. To chiba tile. Ja tam rozpisywać się nie potrafię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Właśnie wróciłam po 2 tygodniowym urlopiku i od razu nadrabiam zaległości w wizaz.pl
Kim jestem? 29-cio (od sierpnia licząc ![]() Pracuję od lat w branży informatycznej ale zdecydownie nie jestem INFORMATYKIEM. Raczej cała "oprawa" klientów i ofert - zwłaszcza w dziele zamówień publicznych. Hobbistycznie jestem... wykładowca w prywatnej uczenlni, i muszę przyznać, że bardzo to lubię!! W ogole uwielbiam poznawac nowych ludzi, a przede wszystkim sluchac ich (to podobno udaje mi sie wyjatkowo) i uczyc sie. Mimo duzego grona znajomych, kolegow, kolezanek i kilku sprawdzonych przyjaciol czasami czuje sie "sama". O stronie "sercowej" pisać nie będę, bo to na razie najsmutniejszy "dział". Ale mam za to wspaniałą rodzinkę i cudnego psiaka. Niestety oni są daleko... ale od czego mamy telefony ![]() Uwielbiam buszowanie po internecie, książki, dobre filmy i... wizaż ![]() ![]() Bardzo się cieszę, że jest ta stronka i że Wy jesteście. A to wszystko dzieki Tobie Agnieszko!! Nie martw się, że nie ogarniasz "finansów" - nie można być we wszystkim doskonałym! na pewno znajdziesz godnych zaufania współpracowników! Buźka!! Agnieszka A. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Teraz ja! Mam 19 lat i lada dzień składam dokumenty do WSF na kosmetologię. Wymarzyłam sobie zawód kosmetyczki i mam nadzieję że się nie rozczaruję. Teraz mieszkam w Opolu, od pażdziernika we Wrocławiu z moim ukochanym Michałem. Jesteśmy zes obą równo 33 misiące. I wierzę że tak będzie już do końca.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
BAN stały
|
Aggie, czyli Agnieszka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym mam obecnie wakacje i sie bardzo ciesze na nie,zamierzam je maxymalnie wykorzystac ![]() Mam bzika na punkcie zdrowego jedzonka, ale to chyba za sprawa moich rodzicow, od ktorych to przejelam ![]() Uwielbiam wizaz i nie wyobrazam sobie mojego siedzenia na necie bez tej stronki !! Bez was wszystkich ![]() Co wiecej, lubie imprezy, fajna muzyke adekwatna do mojego nastroju ![]() ![]() Aha ostatnio coraz bardziej lubiem szport ![]() ![]() ![]() ![]() To chyba bedzie tyle ![]() I tak na marginesie to super watek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Coz, ja od dzis ma 34 lata, pracowalam jako wykladowca na UJ i to byla moja pasja. Obecnie przy mezu, zajmuje sie malo satysfakcjonujacymi "biurowymi historiami". Nie mamy dzieci. Zainteresowania - rozne rozniste.... Pozdrawiam, Cat
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Witam,
jestem 27-letnią koszalinianką, pracuję w jednej z firm, zajmującej się ochroną mienia i jeszcze kilkoma innymi usługami...jestem tylko zwykłą "biurwą", bo przerzucam papierki w aministracji i mam "na głowie" transport firmowy. Czekam na kogoś, kto witałby mnie po powrocie do domu...a ginekolog ciągle mi powtarza, żebym poważnie myślała o porodzie...łatwo powiedzieć....trudniej znaleźć kogoś odpowiedzialnego i chcącego mieć dziecko.... Jakoś ostatnio brak mi motywacji do czegokolwiek, no może tylko do "fruwania" na wizażu (oczywiście w pracy...ale ciiiicho sza.....ochrona jest wszędzie ![]() Spędzam tu dużo czasu...może za dużo...ale jak powiedziały to dziewczyny...wciąga... Pozdrawiam wszystkich serdecznie Aga Z i Zło - dobra robota Bri
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
Też napisze coś od siebie, choć w moim życiu jeszcze nie przyżyłam nić naprawde ważnego
![]() Mam prawie 16 lat (kończę w sierpniu). Jestem optymistką, ale wiem, że w życiu nic samo nie przychodzi. W piątek kończę gimnazjum, moge sie pochwalić czeronym paskiem, z którego jestem bardzo dumna. Zamierzam kontynuować nauke w liceum, na kierunku lingwistycznym. Nie wiem jeszcze co chcę studiować w przyszłości, dlatego na razie stawiam na języki. Wiem tylko że chciałabym studiować w Krakowie, które jest miastem najpiękniejszym z wszystkich, ma swoj urok i przyciąga mnie ![]() Nie mam jeszcze sympatii. Wiem że jak spotkam tego kogoś będę wiedziała że to on. Na razie bawię się póki mogę a uważam że miłość sama przyjdzie, nie trzeba bardzo dokładnie szukać. Mam zgrana paczkę kolegów i koleżanek, kilka przyjaciółek, takich prawdziwych, od serca, którym ufam, wierzę i wiem, że zawsze mi pomogą. Mam kochających rodziców, którzy są wspaniali, choć jak kazdy czasami załażą mi za skóre ![]() Jestem dość szczęśliwą osóbką, ktorą czasami napada chandra (nie wiem czy dobrze napisałam)ale nie narzekam bo niestety są ludzie którzy mają gorzej i muszą z tym żyć. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Oj, dwa razy sie wyslalo.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
O, Magduś, a my mieliśmy dzisiaj zakończenie...
![]() A ile miałaś punktów z egzaminu? Ja 91. ![]() Też a czewrnoy pasek! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Ale fajny wątek!!!
![]() W tym roku będę mieć 26 urodziny. Mam wspaniałego Męża i przecudownego psiaka-Plusia zwanego "Ufo". ![]() Na własne życzenie w końcu zeszłego roku rzuciłam znienawidzoną pracę i poświęciłam się temu co naprawdę mnie interesuje. Jestem prawnikiem, a obecnie kończę pierwszy rok aplikacji sędziowskiej. Mam ogromne poczucie sprawiedliwości, co przy dzisiejszych realiach oczywiście częściej mi przeszkadza niż pomaga, ale się nie poddaję. Wierzę w ludzi, wierzę, że dobro i uczciwość istnieje i zawsze weźmie górę ![]() Mam kilkoro sprawdzonych przyjaciół, do których zaliczają się również moi Rodzice, Mąż i inni najbliźsi, na których zawsze mogę liczyć. Poza tym, jestem maniaczką wizażu i choruję, gdy dłuższy czas nie mogę z Wami klikać. ![]() ![]() Ściskam i całuję mocno wszystkich !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Ewazja, ja tez pochodze z Kielc !
![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Re: co robicie zawodowo? kim jesteście? :) xanka
Hej, hej!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Gość
|
A ja wpiszę się po środku
![]() Właściwie nie wiem, czy powinnam tu pisać ![]() Skończyłam informatykę (jestem tylko inżynierkiem, a że nie pracowałam w zawodzie to część wiadomości mi z główki wyleciała). Na magisterskie nie poszłam, bo na naszej półprywatnej uczelni czesne za miesiąc było takie, że bez pracy nie byłabym w stanie płacić, a finansowanie studiów przez rodziców (i związane z tym komentarze mojej mamy ![]() ![]() ![]() Interesuję się grafiką komputerową, pracowałam kiedyś robiąc różne folderki w jednej firmie - byłam zadowolona z tego co robię, jednak dobre czasy szybko się kończą na ogół, jakoś się to wszystko rozjechało, ale jakbym coś chciała robić, to właśnie to - Mgiełka, może się zgramy? ![]() Jak na razie spędzam większość wolnego czasu przy komputerze, w sumie nie jest go dużo, bo mam dwie małe żaby w domu i jedną się zajmuje dzien cały (do drugiej przychodzi opiekunka). Mąż pracuje jako informatyk, a ja mu zazdroszczę po cichu ;P hmm co jeszcze... chodzę na aerobic, czytam książki (głównie kryminały), lubię Campari z sokiem pomarańczowym (to a propos drinków w temacie powyżej ![]() ![]() ![]() To, czego nie umiem: nie jestem w stanie nauczyć się gry na gitarze (mimo wielokrotnych prób), robienia porządnie wyglądającego manicure, układania włosów w stopniu zadowalającym, i gotowania czegoś poza herbatą i jajecznicą. Miło mi było o Was poczytać, piszcie dalej (bo nie widzę tu jeszcze paru znanych mi osób), a wszelkie propozycje współpracy związane z moimi umiejętnościami mile widziane ![]() ![]() ![]() (chociaż tak naprawdę mam wrażenie, że Wizaż to supportu nie potrzebuje... wszystko się tu kręci jak trzeba ![]() Ehh kończę, bo dzieci mi płaczą ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Ja tez chce sie obnazyc
![]() ![]() Nazwano mnie Olą ![]() ![]() ![]() Za 2 dni zakonczę swoja edukację w gimnazjum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cieszę sie kazdym dniem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kocham rodziców ![]() ![]() Wizaz po prostu ubóstwiam ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
Lat - 32
Stan cywilny - mężatka od lat 10 dzieci - chłopiec lat 9 - więcej nie planuję Wykształcenie - wyższe - magister politologii, specjalizacja europejska, studia podyplomowe - marketing i reklama + zarządzanie zasobami ludzkimi Praca - od 5 lat w jednej firmie i czas na upragniony rozwód o ile mnie puszczą - nie lubię mojego szefa bo mnie molestuje, nie lubię mojej pracy bo się nie rozwijam i nie mam szans na awans, nie lubię też kilku koleżanej - a przede wszystkim jednej damesy z przerostami i drugiej, która za wszelką cenę chce mnie naśladować. Wstawanie do pracy kojarzy mi się z nudnościami i delirią nerwową. Przez mojego kochanego szefa nabawiłam się nerwicy żołądka. W weekendy samozwańcza wizażystka z pełnym kufrem i głową z pomysłami Pasje - turystyka zagraniczna, makijażowanie, wizażowanie bierne KOCHAM WIZAŻ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Kim jestem?
Mam (prawie) 24 lata, jestem żoną i mamą 11 miesięcznego fantastycznego chłopczyka oraz towarzyszem zabaw i spacerów dwuletniej narwanej amstafki ![]() Kończę studia, w przyszłym tygodniu mam obronę. Od kilku lat jestem nauczycielką jęz. niemieckiego i drobnym tłumaczem. Lubię swoje studia i pracę, choć żeby się o tym przekonać, próbowałam szczęścia na dwóch innych kierunkach, które nic nie miały wspólnego z moimi pasjami. Podobnie jak Lejka i Hepi muszę pożegnać się z moimi koleżankami i kolegami, wspaniałymi ludźmi poznanymi na studiach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
czesc! rzucilam koszmarne studia na UJ i zdaje do Warszawy na prawo/politologie.mam stracha jak cholera,trzymajcie kciuki, kochane!
WIZAŻ na STRES! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Rzabbocop
|
no to teraz czas na rzabbę
![]() Mam 28 lat. Z zawodu jestem technik ekonomista. 5 lat studiowałam prawo potem 1,5 roku zarzadzanie i marketing. Pierwszych studiów nie skończyłam z powodów zdrowotnych, drugich z finansowo-czasowych. Teraz zastanawiam się co dalej. Niestety u nas w Zielonej dziurze nie ma ciekawych kierunków. Mam dość pracy dla kogoś więc prowadzę własną firmę - mam pracownię sztuki użytkowej. Na razie się rozkręca - ze względu na ogólną sytuację gospodarczą, bardzo powoli. Nie tracę jednak nadziei, że będzie lepiej. Od 3 i pół roku jestem konsultantką Avonu, od 3 lat kosmetyczką przyboczną. Niestety firma działa mi mocno na nerwy, a zwłaszcza niektóre osoby, które w niej pracują. Dawno bym zrezygnowała, gdyby nie to, że pasują mi ich kosmetyki i kocham robić makijaże. No i bardzo lubię swoje klientki, których przeciez nie zostawie na pastwę jakiejś "konsultantki" - wciskaczki ![]() A prywatnie - od ponad 10 lat jestem z facetem, którego bardzo kocham. Przeżywamy różne wzloty i upadki, jak każda para. Dzieci na razie nie mamy, małżeństwa nie planujemy. Jest dobrze tak jak jest ![]() I kocham wizaż ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Mam 28 lat, mieszkam w Krakowie. Skończyłam studia ogrodnicze, w między czasie postudiowałam trochę (ponad dwa lata) na socjologii na UJ, skończyłam kilka kursów (modelek - to najwcześniej, jeszcze w liceum
![]() ![]() ![]() Dopiero niedawno - dwa lata temu zrobiłam cos dla siebie - tamto wszystko to było dla rodziców - skończyłam "szkołę" makijażu ![]() ![]() Jak zdawałam maturę, bardzo chciałam się kształcić w kierunku kosmetycznym, ale nie było wtedy wyższych studiów o tym profilu... Miałam pomysł studiowania fizyki ![]() ![]() ![]() ![]() Ale pozostało mi zainteresowanie kosmetykami i wszelkimi sprawami z nią związanymi. Naprawdę moją pasją był makijaż. Zawsze, odkąd pamiętam, tworzyłam malunki na twarzach - najpierw kosmetykami mamy na sobie, później już swoimi, na buziach koleżanek ![]() O makijażu czytam, oglądam różne programy, wycinam zdjęcia z gazet, przyglądam się twarzom na ulicy. Szczególnie interesuje mnie historia makijażu i jako rozwinięcie historia ubiorów - zdołałam już zebrać niezłą kolekcję książek na te tematy. Przez całe długie ![]() ![]() Teraz mam męża i 4 letniego synka i raczej wybieram cielęcinkę ![]() Wizaz.pl znalazłam szukając jakichkolwiek stron o makijażu - dawno temu nie było ich wiele, a "wizaz" wyskakiwał za każdym razem, gdy do wyszukiwarki wpisywałam jakieś słowo związane z kosmetyką ![]() ![]() ![]() ![]() Nie pracuję na stałe poza domem, (jeśli nie liczyć zleceń), ale uważam, że to i tak ciężka praca, więc wcale mi się nie spieszy do drugiego etatu ![]() Jestem zbieraczem - to moje hobby ![]() ![]() Kolekcjonuję (znaczy zbieram nieprzypadkowo ![]() Jestem bardzo towarzyskim samotnikiem ![]() ![]() ![]() ![]() Nie mam jeszcze wybitnych osiągnięć w dziedzinie makijażu, ale ciągle mam nadzieję, że znajdę kogoś, dla kogo będę chciała malować... Lubię pracować "prywatnie”, ale w takich zwykłych makijażach jest jak dla mnie za mało "wizji" ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Re: co robicie zawodowo? kim jesteście? :) do Złośliwca
xanka napisał(a):
> hm... o ile pamiec mnie nie zawodzi to to bylo "Co w Duszy gra" i szczerze powiedziawszy nawet nie wiem kiedy zniknelo... Fakt, "Co w duszy gra". Ale zniknęło tak dawno, ze nawet tytuł zapomniałam ;( Szkoda, że zniknęło, bo odsłaniało tyle pięknych stron duszyczek Wizażanek. I Durrella dzięki temu odkryłam ![]() Dlatego recenzjom absolutnie wszystkiego, co jak mówi Dominika da się obejrzeć czy przeczytać mówię stanowcze TAK ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
AgnieszkaS napisał(a):
I Durrella dzięki temu odkryłam ![]() > ![]() ![]() Też popieram pomysł ![]() ![]()
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
BabciaWeatherwax napisał(a):
> AgnieszkaS napisał(a): > I Durrella dzięki temu odkryłam ![]() > > > ![]() ![]() > > Też popieram pomysł ![]() > > ![]() Hej Buńku ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#117 | ||
Nutka nie gryzie!
|
ja to zawsze urywam się jak z choinki..spóźniona..
Mieszkam w Opolu, jestem mamą 10 letniej córy,która jest na etapie "wszystko wiem lepiej" i to ona daje mi "kopa" do dalszego zycia, bo tak na co dzień jakoś nie specjalnie mi się wiedzie.. Pracuję w b.dużej firmie jako sekretarka- w zasadzie to lubię swoja pracę, ale czasami po prostu brakuje mi już cierpliwości i dyplomacji do marudzenia mojego szefa ,który tak w ogole jest fantastycznym czlowiekiem i bardzo OK ![]() 2 lata temu skończyłam studia (jako mama zaoczne ale za to z wynikiem b.dobrym), miesiąc temu mnie doceniono i dostałam naprawdę potężną podwyżkę. Obecnie od 3 lat intensywnie szlifuję j.angielski który pokochałam a że jest on mi niezbędny nie tylko do pracy, ale rózwnież do porozumiewania się z moimi licznymi przyjaciółmi na świecie, mam motywację. Kocham Grecję i od lat bywam tam u moich przyjaciół (psiapsiółka wyszła za Greka ![]() ![]() To chyba tyle Wszystkich Buziam Mocno!!!!!!!!!!! Nutka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Mogłam sobie teraz znowu spokojnie poczytać ten wątek i powiem, że jestem pod ogroooomnym wrażeniem. To wspaniałe tak dowiedzieć się o tym czym się zajmujecie na co dzień, jakie macie kłopoty i jakie marzenia.
O ludzie jaka jestem dumna, że takie wspaniałe kobiety i dwa rodzynki ![]() ![]() Catherine Wszystkiego Najlepszego ![]() ![]() Sistar ![]() ![]() Droga Buniu, tak mi strasznie przykro z powodu Twojej mamy ![]() Cmoczki ![]() ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Szefowo
![]() A tak przy okazji, to dzisiaj jak składałam podziekowania naszej babce od polskietgo, to życzyła mi... Żebym sobie wreszcie znalazła warttościowego chłopaka! ![]() No i mamy WAKACJE i co teraz będzie? WIZAZ 24 H NA D!!!!!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
lejka napisał(a):
> No i mamy WAKACJE i co teraz będzie? WIZAZ 24 H NA D!!!!!!! ![]() ![]() Redakcjo - szykuj posiłki ![]() ![]() ![]() ![]() koncząc costam, dobra - nie gadam skladnie - lepiej juz sprawdze jak moje lożko zmienilo sie od ostatniego razu hyhy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.