![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Głównie pielęgnacja, próbki ZAPRASZAM :-)
cos u mnie za:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Prosze wiec o wstepna rezerwacje dezodorantu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Aneyka, Mirelkaaa, ananke_2, Aniolek_18 - odpowiedziałam u Was.
![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Nie, co do Ciebie tlkyo się zastanawiałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
L'Oreal, Elseve Expansyl, Odżywka ujędrniająca Volume Non-Stop, 250ml
Dove, Pomadka pielęgnacyjna 'Shimmering Silk', NOWA Veet, Plastry z Woskiem Do Depilacji Na Zimno z Witaminą E i Olejkiem z Migdałów, dla skóry wrażliwej, Nowa Formuła! w zestawie 6 podwójnych plastrów, 1 chusteczka nawilżająca, ulotka (czyli pełen NOWY komplet plastrów bez jednej tylko chusteczki),Gilette, Gillette for Woman, Satin care do skóry wrażliwej brzoskwinią (chyba wyciąg z brzoskwini, nie znam j. niemieckiego ![]() Wilkinson, Wilkinson Sword, Xtreme 3 Beauty, Golarka dla kobiet, 'Najlepsza jednoczęściówka od Wilkinsona!', mam do oddania 4 takie golarki podobają mi sie te rzeczy, jeżeli uważasz ze to za dużo , to moze sobie coś dobierzesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Niestety nie mam nic ;( Miałam kiedyś dobrą odżywkę do wlosów, niestety już poszla
![]() ![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Coś za lakier Nivea?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
aniołku,
jak duża odlewka maski loreal Cię interesuje? mnie najb. interesują plastry (może już przyszedł na nie czas? ![]() c-thru dezodorant herbatki męski żel adidas i horizon |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
Juz spisuje sklad z butelki:
aqua, cyclopentasiloxane, peg-14 dimethicone, dimethicone, glycerin, polyquaternium-4, chlorphenesin, dimethiconol, methylparaben, phenyl trimethicone, benzophenone-4, limonene, benzyl salicylate, linalool, hexyl cinnamal, CI 42090/blue1, CI 17200/red 33, parfum Myslalam o odlewce 50ml, czyli 1/3 opakowania. Powinnam nawet miec gdzies plastikowa buteleczke z atomizerem. Co do gratisow, to nie ma sprawy. Jesli ustalimy jakas wymiane dorzuce wszystko co wymienilas.
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
W razie czego ja bym coś dobrała ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
nie mam pojęcia ile może kosztować np. żel horizon, stąd moje pyt. odnośnie tego ile maseczki byś za te rzeczy widziała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Dove, Pomadka pielęgnacyjna 'Shimmering Silk', NOWA
Veet, Plastry z Woskiem Do Depilacji Na Zimno z Witaminą E i Olejkiem z Migdałów, dla skóry wrażliwej, Nowa Formuła! w zestawie 6 podwójnych plastrów, 1 chusteczka nawilżająca, ulotka (czyli pełen NOWY komplet plastrów bez jednej tylko chusteczki),Gilette, Gillette for Woman, Wilkinson, Wilkinson Sword, Xtreme 3 Beauty, Golarka dla kobiet, 'Najlepsza jednoczęściówka od Wilkinsona!', mam do oddania 4 takie golarki te 3 rzeczy za bluzeczke? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Gdor3 - nie szukam ciuchów...
Aneyka - odp. u Ciebie- niestety, nie.
![]() |
![]() |
#108 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
W kolejnosci przygarnelabym:
Kallos, Serical, Crema al latte (Mleczna odżywka kremowa do włosów), pojemność początkowa 275ml, użyta tylko 2 razy w niewielkiej ilości, więc praktycznie jest cała. Maseczka jest bardzo zachwalana tutaj, na Wizażu, na forum pilęgnacji włosów. Nivea Hair Care, Diamond Gloss, Lakier do włosów 'Diamentowy blask', 4- bardzo mocne utrwalenie, 50ml (PRÓBKA), nieużywana GlaxoSmithKline, Lactacyd Femina, Emulsja do higieny intymnej, posiadam 4 saszetki po 7ml każda (wystarczylaby mi 1 saszetka na sprobowanie) L'Oreal, Elseve Expansyl, Szampon ujędrniający Volume Non-Stop, 400ml L'Oreal, Elseve Expansyl, Odżywka ujędrniająca Volume Non-Stop, 250ml Nivea Hair Care, Diamond Gloss, Szampon 'Diamentowy blask' 250ml, NOWY Ziaja, Krem do rąk nawilżający z D-panthenolem, 100ml, NOWY Gilette, Gillette for Woman, Satin care do skóry wrażliwej brzoskwinią (chyba wyciąg z brzoskwini, nie znam j. niemieckiego ![]() Nivea, Nivea Deodorant, Energy Fresh Spray, PRÓBKA 35ml (nieużywana) Nivea, Nivea Deodorant FOR MEN, DRY IMPACT 24h, spray 150ml, NOWY Nivea for Men, eXtreme COMFORT, balsam po goleniu, PRÓBKI, 2 buteleczki po 30ml każda Nivea, Nivea Deodorant FOR MEN, AQUA COOL 24h, spray, PRÓBKA 35ml, NOWY Pollena-Malwa, Studio Gloria, Maska do wlosow suchych, zniszczonych i farbowanych, pojemność początkowa 240ml, zostało ok. 35-40% (pudełeczko nie było napełnione do samej góry ;-)) Wklejam sklad odzywki Aussie Reconstructor: water, cetyl alcohol, glyceryl stearate, peg-12 distearate, cetrimonium chloride, glycol stearate, stearyl alcohol, stearalkonium chloride, phenoxyethanol, dicetyldimonium chloride, tetrasodium edta, fragrance, propylene glycol, alcohol, isopropylparaben, cetrimonium bromide, phosphoric acid, butylparaben, isobutylparaben, acetamide mea, glycerin, sodium lauriminodipropionate, sorbitol, hydroxylated lecithin, simmondsia chinensis (jojoba) seed, simethicone, helianthus annuus (sunflower) seed oil, carthamus tinctorius (safflower) seed oil, ethanolamine, avena sativa (oat) kernel flour, CI 15985, melissa officinalis leaf extract, humulus lupulus (hops) extract, foeniculum vulgare (fennel) fruit extract, aloe barbadensis flower extract, methylparaben, yeast exract, ethylparaben, diazolidinyl urea, propylparaben uff ![]()
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
Moze byc
![]() Odlewke L'Oreal hydra repair koncowke Aussie maske Wax i gratisy (broszki i cienie) czy tak? Czy cos pominelam?
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Tak, dokładnie.
![]() Czyli pasuje Ci? ![]() Jeśli tak to możemy przejść na PW. ![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Aneyka- tak, jak pisałam- trudno zamienić kosmetyki na ciuchy.
Właściwie nie szukam ubrań, ta koszula zainteresowała mnie, ale niestety, nic nie wyjdzie z wymiany... Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
odpowiedź u Ciebie.
![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Nivea Hair Care, Diamond Gloss, Szampon 'Diamentowy blask' 250ml, NOWY
Parodontax, Fluor, pasta do zębów, mam 3 małe tubki po 20ml każda 1. L'Oreal, Elseve Expansyl, Szampon ujędrniający Volume Non-Stop, 400ml 2. L'Oreal, Elseve Expansyl, Odżywka ujędrniająca Volume Non-Stop, 250ml Czerwoną linią zaznaczyłam zużycie. : ) # CLEANIC, Cleen O"Peel, Chusteczki nawilżane do peelingu, 1 SZTUKA # Veet, Krem do depilacji skóry suchej, Kompleks Nawilżaczy z Masłem Shea i Wyciągiem z Lilii, Formuła 3-minutowa, 200 ml kremu + plastikowa szpatułka, NOWY, Oddam za coś interesującego # Wilkinson, Intuition Plus, Sensitive Care, z Aloesem i Witaminą E, Golarka dla kobiet, dwa wkłady (jeden z golarce, drugi zapakowany osobno), NOWY, Będę wybredna ;> Gilette, Gillette for Woman, Satin care do skóry wrażliwej brzoskwinią (chyba wyciąg z brzoskwini, nie znam j. niemieckiego ), żel do golenia, 200ml, NOWY, Wilkinson, Wilkinson Sword, Xtreme 3 Beauty, Golarka dla kobiet, 'Najlepsza jednoczęściówka od Wilkinsona!', mam do oddania 4 takie golarki # ESPRIT, Esprit HORIZON man, żel do mycia ciała, 75ml, NOWY # Nivea for Men, eXtreme COMFORT, balsam po goleniu, PRÓBKI, 2 buteleczki po 30ml każda # Adidas Massage Invigorating (z mentolem i arniką), żel pod prysznic, 100ml, NOWY to mnie interesyhe ![]()
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie? za:
Ziaja, Plantica, Szampon "Proteiny Ryżowe" do włosów zniszczonych ze skłonnością do przetłuszczania się, PRÓBKI, mam 5 próbek po 7ml każda Rossmann, Yung, Asia Shampoo, szampon do włosów suchych i zniszczonych, PRÓBKI, 6 próbek po 50ml każda (małe buteleczki Pollena-Ewa, Eva Natura, Ceramidy R, Szampon do włosów zniszczonych, łamliwych i pozbawionych gęstości, z filtrami UB i kaszmirem, mam 2 saszetki po 10ml Ziaja, Intima, Ziołowy płyn do higieny intymnej- Nagietek lekarski, posiadam 6 próbek (saszetki) GlaxoSmithKline, Lactacyd Femina, Emulsja do higieny intymnej, posiadam 3 saszetki po 7ml każda Parodontax, Fluor, pasta do zębów, mam 3 małe tubki po 20ml każda Nivea, Nivea Deodorant, Energy Fresh Spray, PRÓBKA 35ml (nieużywana) Bardzo prosze odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
odpisane u Was.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.