![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
no właśnie tak się zastanawiam, czy nie lepiej gładki, chociaż te hafty bardzo mi się podobają
![]() już sama nie wiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kinia, bo welon jest naprawde przesliczny, serio, serio, tylko na biucie masz takie cekinki i wydaje mi sie, ze lepiej wygladal by gladki
![]()
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Czesc laseczki,
Kiniu, suknia jest sliczna ![]() jesli moge wyrazic swoje zdanie, to dla mnie bardziej pasowalby welon gladki, bez wzorkow i upiekszen. suknia sama w sobie jest piekna i skromny welon chyba pasowalby bardziej ![]() Widze, ze lista do zaciazenia zawisla znowu ![]() A ja mialam wam wczoraj pisac, tylko zabraklo mi czasu, zebyscie sie wziely do roboty! Do mnie wlasnie dotarlo, ze i ciaze i porod mam za soba, zlecialo szybko a teraz tule w ramionach malego slodziaka....ehh warto bylo!!! Dlatego kochane nie ociagac sie ![]() A jeszcze wklejam fotke mojego syna, znudzonego karmieniem I mojego poporodowego brzucha-dzis zaszalalam i wciagnelam na pupe jeansy. Co parwda przed ciaza byly nawet troche za duze, ale i tak sie ciesze, ze mam w czym do ludzi wyjsc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry kobietki
![]() kiniu slicznie wygladasz w sukni ![]() ![]() ![]() Mijalea swietnie wygladasz,a Edzio jak zwykle slodko ![]() dzieki kasiasiar ![]() ![]() zmykam na caly dzien do pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ślicznie wyglądasz, a synuś słodziak ![]() Cytat:
![]() muszę się poważnie zastanowić nad tym welonem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
kinia slicznie bedziesz wygladac przypomnij mi kochana kiedy slub bo pamietam ze jakos juz bliziutko bardzo ale nie pamietam daty niestety..
mijaela synus slodki ![]() ![]() ![]() to prawda dziewczyny nie ociagac sie ![]() ja moge dopiero teraz napisac kiedy moje dziecko ma prawie pol roku ze fajnie miec dzidziusia.. wczesniej mialam mieszane uczucia, bylam zmeczona, w lustro mi sie patrzec nie chcialo i do tego kryzy z mezem o czym wiecie.. dopiero teraz wszystko jest juz jak naley... i bardzo sie ciesze z dzidzi ![]() ![]() ![]() ![]() do tego slodka jest rano otwieram oczy zaspana a tu co widze? mala na brzuchu sobi buszuje i smieje sie do mnie zadowolona ze ktos w koncu sie obudzil hihi super byc mama chodz latwe to nie jest i wymaga duzo wyzeczen ![]() u mnie tylko nie wiem co z okrsem troche sie juz martwie bo nie karmie juz mc a tego okresu ni widu ni slychu chyba ze tamto pamienie bylo okresem ale to i tak chyba juz drugi powinien sie pojwic stracilam rachube ![]()
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ślub 30 sierpnia ![]() a powiem Ci Kochana, że Ty taka laseczka już jesteś, że szok ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ray i takie rzeczy azzzz chce sie czytac
![]() ![]() ![]() Madziu brzuszka, malutko zostalo, nozki szczuplutkie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
ojej kinia
![]() ![]() kinia no ja juz sie dobrze czuje w swoim ciele jeszcze nie jest to co bylo kiedys ale wciaz nad tym pracuje ![]() a mala o tak pannica widac ze dziewczynka tylko swiecidelka ja interesuja ![]() ![]() zgadnij no teraz milo czytac takie rzeczy ![]() ![]() ![]() nawet wam powiem ze czasem tesknie za brzusiem hihi i tym porodem ![]() a w ogole od weekendu bedzie z nami maly piesio ![]() ![]() ![]()
#100 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ray czyli wszytsko wyszlo na prosta
![]() ![]() ![]() Przyszly do mnie sztuczne kepki na resiska hihi Lewe oko o dziwo mi wyszlo ok, ale prawe, to kepki mi sie pokrzywily ![]() Chyb jeszcze zainwestuje w sztuczne rzesika moze mi to szybciej bedzie szlo...
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Justynko same dobre wieści teraz u Ciebie, oby tak dalej
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kinia to nie jest wcale takie proste, jakby sie moglo wydawac, jeszcze jak dochodzi stresior to juz w ogole
![]() ![]() Przyszly do mnie majtusie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
![]() W końcu się wyspałam i odpoczęłam po wczorajszych emocjach ![]() Asiu, cieszę się, że mąż się lepoiej czuje. Może to była opuchlizna po zabiegu i już się nie pojawi ![]() Madziu, ależ ty ładnie wyglądasz. Po brzuszku prawie w ogóle nie widać, żebyś w ciąży była. A Edzio po prostu miodzio ![]() Nikitko, to się młody wysprycił i pewnie nie bierze ze sobą telefonu jak wychodzą ![]() ![]() Misiu, to zrobicie niespodziankę rodzicom ![]() Aniu, trzymam kciuki za TZta, mamnadzieję, że od dzisiaj będzie kierowcą ![]() Ray, to jesteśmy na tym samym etapie - też kompletujemy gładzie, kafelki, meble, itp. Strasznie męczące, ale za to jak fajnie pomyśleć, że to własnie będzie w waszym mieszkanku ![]() Kachulko, to też mieliście przeboje z kupnem mieszkania ![]() Kasiasiarku, Justyna czuje się dobrze, szybko się męczy i mała kopie jak szalona. Chyba jednak postanowiła z nimi zostać do tego października. Justyna ma już skompletowaną torbę do szpitala i czeka. A wygląda prześlicznie. Kiniu, suknia jest boska! Prześlicznie w niej wyglądasz. Ja sama nie mogę się zdecydować, czy bardziej by pasował ten welon czy gładki. Bo ja uwielbiam takie welony haftowane! Są cudowne! I mi się wydaje, ze pasuje. Ale z drugiej strony może dziewczyny mają rację i warto zobaczyć z gładkim welonem? Marcelinko, trudno przykleić rzęsiska? bo ja chciałam sobie kupić. Dziewczyny, śniło mi się, że robiłam Sylwestra w naszym nowym mieszkaniu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko trzymam kciuki za szybkie załatwienie spraw w banku
![]() ciesze się, że Ci sie suknia podoba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane ja zaraz wlasnie znowu do pracy sie wybieram a na urlopie bylo tak milo echhhhh
Kiniu wygladasz slicznie ,welon jest sliczny ale pozwol ze wyraze swoja opinie bo mi sie wydaje ze gladki bylby odpowiedniejszy,suknia jest sliczna i ja wzielabym chyba bardziej gladki welonik ale to tylko moje zdanie Madziu Edwardzik jak zawsze slodziak a Tobie kochana gratuluje figury,jeszcze troszke i brzuszek znowu bedziesz miala plasciutki Marcelka o jacie ja bym w zyciu sobie nie przykleila rzes bom taka niezgrabna jest i chyba na brwiach bym je miala znajac moje mozliwosci hehe Misiu milkej pracki Nikitko 10 dni szybko zleci kochana Ray ja czesto podgladam Twoja Alicje,mala jest slodka i sliczna Zmykam szykowac sie do pracki milego dzionka kochane
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kachulko nie no az tak wysoko to chyba bys nie przykleila hihihi Przyjemnej pracki
![]() Pomidoro ja siedze i ciagle mam wrazenie , ze mam intruza na powiekach ![]() ![]() ![]() ![]() Oby Ci szybko poszlo skladnie dok. do banku ![]()
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko, to moze odwiedzimy Was wszystkie w Sylwestra i zrobimy przywitanie roku polaczone z parapetowka
![]() Ray, wiem o czym mowisz, ja sie juz nie moge doczekac, kiedy maly bedzie gaworzyl i lepiej widzial nas-czyli rodzicow, bo narazie to pewnie jakies dwie czarne glowy sie ciagle nad nim pochylaja... Dobrze, ze sie wam uklada i tworzycie szczesliwa rodzinke ![]() Marcelko, ja rzesiska mialam przylatane na weselu, makijazystka mi zrobila, ale tylko jakby takie kepiki w zewnetrznym kaciku oka....ale efekt byl fajny ![]() ![]() U nas byla polozna...i wiecie co? w Tydzien maly przybral 320 g!! Co oznacza, ze wazy juz 4420 ![]() ![]() Polozna mowila, ze to nawet ponad norme takie tempo przybierania, ale nie widzi w tym nic zlego. |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Dzwoniłam do banki i okazało się, że P. też musi być ze mną z tymi papierami, a on w pracy jest, więc jednak jutro idziemy
![]() Madziu, zapraszam na Sylwestra ![]() Marcelinko, pewnie trzeba się przyzwyczaić do sztucznych rzęs ![]() Kachulko, oby szybko ten dzień w pracy minął ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Marcelko a ile kępek trzeba na jedno oko przyczepić, żeby ładny efekt był? Bo ja właśnie na stronie mojego salonu kosmetycznego sprawdzałam i oni biorą 2 zł za kępkę
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kinia wiesz co, szczerze to nie wiem ile sie powinno przykleic, ale ja gdzies przykleilam po 5 na cale powieki
![]() ![]() Na calosci (jednego oka ![]() ![]() ![]() Zobacze czy J zobaczy roznie ![]() Pomidorko to dzis masz luzik ![]()
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kinia, ja Ci powiem tak... Jakbys pocwiczylam to z wprawa ladnie by to wyszlo, ale biorac pod uwage stresiora slubnego, szybko uplywajacy czas, to mysle, ze moze warto by bylo zaiwestowac w kepki u makijazystki... Za to z drugiej str, sama bedziesz sie malowac, wiec po co tracic czas na makijazystke, chyba, ze w salonie gdzie bedziesz miala fryzurke ukladana mialabys mozliwosc przyklejenia to spoko
![]() ![]()
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kinia a mi sie wydaje, ze po imprezie sie je sciaga
![]() ![]() Ja te swoje dzis wieczorem sciagam i odkladam spowrotem, zeby moc je jeszcze wykorzystac ![]() Chyba, ze specjalnie kepki na kilka dni, ale ja takowych to nie mam... Az poszukam w necie czy sa jakies trwalsze ![]()
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ich opisie jest, że wytrzymują od kilku dni, do kilku tygodni w zależności od pielęgnacji, np od tego jakiego płynu do demakijażu się używa ja wtedy od środy w ogóle bym oczy nie malowała, żeby tylko przedłużyć ich trwalość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Znalzalam, zi z tego co wyczytalam to glownie chodzi o rodzaj kleju do przykejenia rzes/kepek ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
na stronce salonu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kinia a moglabym prosic o str salonu
![]()
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Marcelko ale oni ich nie sprzedają, tylko taki zabieg mają w ofercie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.