|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
no właśnie tak się zastanawiam, czy nie lepiej gładki, chociaż te hafty bardzo mi się podobają
![]() już sama nie wiem , wczoraj byłam pewna, że chcę taki,a dziś już sama nie wiem
|
|
|
|
#92 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kinia, bo welon jest naprawde przesliczny, serio, serio, tylko na biucie masz takie cekinki i wydaje mi sie, ze lepiej wygladal by gladki
|||||||||||||||||||||
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc laseczki,
Kiniu, suknia jest sliczna jesli moge wyrazic swoje zdanie, to dla mnie bardziej pasowalby welon gladki, bez wzorkow i upiekszen. suknia sama w sobie jest piekna i skromny welon chyba pasowalby bardziej ![]() Widze, ze lista do zaciazenia zawisla znowu ![]() A ja mialam wam wczoraj pisac, tylko zabraklo mi czasu, zebyscie sie wziely do roboty! Do mnie wlasnie dotarlo, ze i ciaze i porod mam za soba, zlecialo szybko a teraz tule w ramionach malego slodziaka....ehh warto bylo!!! Dlatego kochane nie ociagac sie ![]() A jeszcze wklejam fotke mojego syna, znudzonego karmieniem I mojego poporodowego brzucha-dzis zaszalalam i wciagnelam na pupe jeansy. Co parwda przed ciaza byly nawet troche za duze, ale i tak sie ciesze, ze mam w czym do ludzi wyjsc
|
|
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry kobietki
kiniu slicznie wygladasz w sukni Mijalea swietnie wygladasz,a Edzio jak zwykle slodko dzieki kasiasiar ![]() zmykam na caly dzien do pracy milego dzionka kochane |
|
|
|
#95 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ten im się podobał, ale może rzeczywiście gładki byłby lepszy![]() Cytat:
ślicznie wyglądasz, a synuś słodziak Cytat:
muszę się poważnie zastanowić nad tym welonem
|
|||
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
kinia slicznie bedziesz wygladac przypomnij mi kochana kiedy slub bo pamietam ze jakos juz bliziutko bardzo ale nie pamietam daty niestety..
mijaela synus slodki i gratuluje brzuszka i figury moj wygladal podobnie po porodzie ale figura calosciowo dawala duzo do zyczenia a tobie widze kochana nawet duzo nie trzeba pewnie z czasem samo wroci wzyskto szybko bo widze ze bardzo ladna figura jak na tak rkotki czas po porodzie ja o takiej moglam wtedy pomarzyc hehe![]() to prawda dziewczyny nie ociagac sie hihi ja moge dopiero teraz napisac kiedy moje dziecko ma prawie pol roku ze fajnie miec dzidziusia.. wczesniej mialam mieszane uczucia, bylam zmeczona, w lustro mi sie patrzec nie chcialo i do tego kryzy z mezem o czym wiecie.. dopiero teraz wszystko jest juz jak naley... i bardzo sie ciesze z dzidzi z mezem wszystko dobrze juz corcia na tyle duza ze mozna smialo ja wszedzie zabierac, tak jak wczoraj my zajeci bylismy wybieraniem podlog a ona w wozeczku bawila sie zabawkami i je rozne inne rzeczy niz mleczko wiec latwiej jej cos na miescie dac![]() do tego slodka jest rano otwieram oczy zaspana a tu co widze? mala na brzuchu sobi buszuje i smieje sie do mnie zadowolona ze ktos w koncu sie obudzil hihi super byc mama chodz latwe to nie jest i wymaga duzo wyzeczen ![]() u mnie tylko nie wiem co z okrsem troche sie juz martwie bo nie karmie juz mc a tego okresu ni widu ni slychu chyba ze tamto pamienie bylo okresem ale to i tak chyba juz drugi powinien sie pojwic stracilam rachube
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślub 30 sierpnia ![]() a powiem Ci Kochana, że Ty taka laseczka już jesteś, że szok |
|
|
|
|
#98 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ray i takie rzeczy azzzz chce sie czytac
![]() ![]() ![]() Madziu brzuszka, malutko zostalo, nozki szczuplutkie no kochana figurka super Edwardzik ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
ojej kinia
ale szybko czas leci to lada chwla!! superrr kinia no ja juz sie dobrze czuje w swoim ciele jeszcze nie jest to co bylo kiedys ale wciaz nad tym pracuje chodz moj maz uaza ze jest jzu extra w niedziele mi powtarzal jak bylismy na weselu ze jest dumny ze ma taka ladna zone :d heheh i e nie widac ze w ciazy bylam bo jak ostatnio ogladal zdjecia i zobaczyl mnie po porodzie to az sie zasmial hehea mala o tak pannica widac ze dziewczynka tylko swiecidelka ja interesuja najlepiej zrywac kolczyki z uszu albo skrobac lancuszki na szyji jak sie ja trzyma zgadnij no teraz milo czytac takie rzeczy mi samej milo to pisac.. ale teraz po czasie wiem ze milosci do dziecka czloiek sie stopniowo uczy i nie u wszystkich ona od razu wybucha... i teraz wiem ze nie warto wmuszac w siebie jakies uczucia bo one same z czasem przyjda na pewno przy drugim dziecku bede juz troche madrzejsza![]() nawet wam powiem ze czasem tesknie za brzusiem hihi i tym porodem takie to emocje i w ogole hehe ale tylko czasami hihia w ogole od weekendu bedzie z nami maly piesio tzn nie moj ale ze obecnie mieskam z rodzicami to bedzie i ze mna i z ala nie wiem jaki piesio bo wciaz trwaja debaty jaka rase wybrac ale Ala bedzie miala kogo "terroryzowac" hihi
|
#100 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ray czyli wszytsko wyszlo na prosta
i tak powinno byc Oby bylo tylko lepiej ![]() Przyszly do mnie sztuczne kepki na resiska hihi Lewe oko o dziwo mi wyszlo ok, ale prawe, to kepki mi sie pokrzywily Chyb jeszcze zainwestuje w sztuczne rzesika moze mi to szybciej bedzie szlo...
|||||||||||||||||||||
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Justynko same dobre wieści teraz u Ciebie, oby tak dalej
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kinia to nie jest wcale takie proste, jakby sie moglo wydawac, jeszcze jak dochodzi stresior to juz w ogole
We wrzesniu, jak sie wkurze to ich wcale nie przykleje ![]() Przyszly do mnie majtusie
|||||||||||||||||||||
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
W końcu się wyspałam i odpoczęłam po wczorajszych emocjach ![]() Asiu, cieszę się, że mąż się lepoiej czuje. Może to była opuchlizna po zabiegu i już się nie pojawi Madziu, ależ ty ładnie wyglądasz. Po brzuszku prawie w ogóle nie widać, żebyś w ciąży była. A Edzio po prostu miodzio A jak mama pojedzie to dasz radę, zobaczysz!Nikitko, to się młody wysprycił i pewnie nie bierze ze sobą telefonu jak wychodzą Albo nie chce go zgubić. Na pewno się stęskni i zadzwoni. I widzę, że też będziesz na kopniaczki czekać - mnie Anielka dopiero pierwszy raz kopnęłam, bo ja usypiacz dzieci jestem ![]() Misiu, to zrobicie niespodziankę rodzicom Na pewno się ucieszą, jak dostaną zaproszenia. A fryzurka bardzo ładna i kolor mi się podoba.Aniu, trzymam kciuki za TZta, mamnadzieję, że od dzisiaj będzie kierowcą ![]() Ray, to jesteśmy na tym samym etapie - też kompletujemy gładzie, kafelki, meble, itp. Strasznie męczące, ale za to jak fajnie pomyśleć, że to własnie będzie w waszym mieszkanku ![]() Kachulko, to też mieliście przeboje z kupnem mieszkania My własnie też stwierdziliśmy, że mieszkanie nam się podoba, blisko mojej pracy i w sumie dużo nie podnieśli w rezultacie, tylko chodzi już o brak zaufania do ludzi, z którymi się robi taki interes.Kasiasiarku, Justyna czuje się dobrze, szybko się męczy i mała kopie jak szalona. Chyba jednak postanowiła z nimi zostać do tego października. Justyna ma już skompletowaną torbę do szpitala i czeka. A wygląda prześlicznie. Kiniu, suknia jest boska! Prześlicznie w niej wyglądasz. Ja sama nie mogę się zdecydować, czy bardziej by pasował ten welon czy gładki. Bo ja uwielbiam takie welony haftowane! Są cudowne! I mi się wydaje, ze pasuje. Ale z drugiej strony może dziewczyny mają rację i warto zobaczyć z gładkim welonem? Marcelinko, trudno przykleić rzęsiska? bo ja chciałam sobie kupić. Dziewczyny, śniło mi się, że robiłam Sylwestra w naszym nowym mieszkaniu Muszę dziś iść z papierami do banku, niech to wszystko jak najszybciej się już potoczy Miłego dnia kochane |
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko trzymam kciuki za szybkie załatwienie spraw w banku
ciesze się, że Ci sie suknia podoba |
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochane ja zaraz wlasnie znowu do pracy sie wybieram a na urlopie bylo tak milo echhhhh
Kiniu wygladasz slicznie ,welon jest sliczny ale pozwol ze wyraze swoja opinie bo mi sie wydaje ze gladki bylby odpowiedniejszy,suknia jest sliczna i ja wzielabym chyba bardziej gladki welonik ale to tylko moje zdanie Madziu Edwardzik jak zawsze slodziak a Tobie kochana gratuluje figury,jeszcze troszke i brzuszek znowu bedziesz miala plasciutki Marcelka o jacie ja bym w zyciu sobie nie przykleila rzes bom taka niezgrabna jest i chyba na brwiach bym je miala znajac moje mozliwosci hehe Misiu milkej pracki Nikitko 10 dni szybko zleci kochana Ray ja czesto podgladam Twoja Alicje,mala jest slodka i sliczna Zmykam szykowac sie do pracki milego dzionka kochane
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miłego dnia |
|
|
|
|
#107 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kachulko nie no az tak wysoko to chyba bys nie przykleila hihihi Przyjemnej pracki
![]() Pomidoro ja siedze i ciagle mam wrazenie , ze mam intruza na powiekach Mi tam, wcale to latwo nie przyszlo fakt pierwsyz raz cos na powieki przyklejam Dziwnie, ale nie chce ich na razie sciagnac, niech J oceni Oby Ci szybko poszlo skladnie dok. do banku
|||||||||||||||||||||
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko, to moze odwiedzimy Was wszystkie w Sylwestra i zrobimy przywitanie roku polaczone z parapetowka
ale by byla zabawa!Ray, wiem o czym mowisz, ja sie juz nie moge doczekac, kiedy maly bedzie gaworzyl i lepiej widzial nas-czyli rodzicow, bo narazie to pewnie jakies dwie czarne glowy sie ciagle nad nim pochylaja... Dobrze, ze sie wam uklada i tworzycie szczesliwa rodzinke Marcelko, ja rzesiska mialam przylatane na weselu, makijazystka mi zrobila, ale tylko jakby takie kepiki w zewnetrznym kaciku oka....ale efekt byl fajny Moje i tak duze oko zrobilo sie montsrualne ![]() U nas byla polozna...i wiecie co? w Tydzien maly przybral 320 g!! Co oznacza, ze wazy juz 4420 Jak tak dalej pojdzie, to zabraknie mi niedlugo sil na dzwiganie takiego ciezarka ![]() Polozna mowila, ze to nawet ponad norme takie tempo przybierania, ale nie widzi w tym nic zlego. |
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Dzwoniłam do banki i okazało się, że P. też musi być ze mną z tymi papierami, a on w pracy jest, więc jednak jutro idziemy
Madziu, zapraszam na Sylwestra Ale by była impreza!!!Marcelinko, pewnie trzeba się przyzwyczaić do sztucznych rzęs Kachulko, oby szybko ten dzień w pracy minął |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelko a ile kępek trzeba na jedno oko przyczepić, żeby ładny efekt był? Bo ja właśnie na stronie mojego salonu kosmetycznego sprawdzałam i oni biorą 2 zł za kępkę
|
|
|
|
#111 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kinia wiesz co, szczerze to nie wiem ile sie powinno przykleic, ale ja gdzies przykleilam po 5 na cale powieki
Na calosci (jednego oka ) efekt jest naprawde fajny, rzeski wydaja sie dluzsze, gesciejsze itd Tylko jeszcze trzeba potrafic przykleic je blisko linii rzes to dopiero wyczyn i jeszcze zeby kleju za duzo nie nabrac hihiZobacze czy J zobaczy roznie ![]() Pomidorko to dzis masz luzik ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#113 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kinia, ja Ci powiem tak... Jakbys pocwiczylam to z wprawa ladnie by to wyszlo, ale biorac pod uwage stresiora slubnego, szybko uplywajacy czas, to mysle, ze moze warto by bylo zaiwestowac w kepki u makijazystki... Za to z drugiej str, sama bedziesz sie malowac, wiec po co tracic czas na makijazystke, chyba, ze w salonie gdzie bedziesz miala fryzurke ukladana mialabys mozliwosc przyklejenia to spoko
To wtedy pyk, pyk i kepki masz przyklejone
|||||||||||||||||||||
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, one mają się trzymać od kilku dni, do kilku tygodni
|
|
|
|
|
#115 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kinia a mi sie wydaje, ze po imprezie sie je sciaga
Popatrz, naklejaja Ci kepki na makijaz np. w czw, i jak zmyjesz ten makijaz w czw wieczorem?? Z tego co ja sie orientuje na logike, to zetrzesz je razem z mleczkiem i bedzie po rzeskach juz w czw, po demakijazu ![]() Ja te swoje dzis wieczorem sciagam i odkladam spowrotem, zeby moc je jeszcze wykorzystac ![]() Chyba, ze specjalnie kepki na kilka dni, ale ja takowych to nie mam... Az poszukam w necie czy sa jakies trwalsze ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ich opisie jest, że wytrzymują od kilku dni, do kilku tygodni w zależności od pielęgnacji, np od tego jakiego płynu do demakijażu się używa ja wtedy od środy w ogóle bym oczy nie malowała, żeby tylko przedłużyć ich trwalość
|
|
|
|
|
#117 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaa gdzie takowe znalazlas?? ![]() Znalzalam, zi z tego co wyczytalam to glownie chodzi o rodzaj kleju do przykejenia rzes/kepek bo i tak nie bede ciagle ze sztucznymi rzesiskami chodzi hihi
||||||||||||||||||||||
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
na stronce salonu
, kosmetyczka je jakoś przytwierdza
|
|
|
|
#119 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kinia a moglabym prosic o str salonu
|||||||||||||||||||||
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelko ale oni ich nie sprzedają, tylko taki zabieg mają w ofercie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

, ten im się podobał, ale może rzeczywiście gładki byłby lepszy
i gratuluje brzuszka i figury moj wygladal podobnie po porodzie ale figura calosciowo dawala duzo do zyczenia 

ale szybko czas leci to lada chwla!! superrr