Tableciary plotkary V - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-07, 08:45   #91
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Tableciary plotkary V

no właśnie tak się zastanawiam, czy nie lepiej gładki, chociaż te hafty bardzo mi się podobają

już sama nie wiem, wczoraj byłam pewna, że chcę taki,a dziś już sama nie wiem

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 08:54   #92
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kinia, bo welon jest naprawde przesliczny, serio, serio, tylko na biucie masz takie cekinki i wydaje mi sie, ze lepiej wygladal by gladki aaa co Pani w salonie Ci doradzily i siostra??

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 08:54   #93
Mijalea
Zakorzenienie

Czesc laseczki,

Kiniu, suknia jest sliczna
jesli moge wyrazic swoje zdanie, to dla mnie bardziej pasowalby welon gladki, bez wzorkow i upiekszen. suknia sama w sobie jest piekna i skromny welon chyba pasowalby bardziej

Widze, ze lista do zaciazenia zawisla znowu
A ja mialam wam wczoraj pisac, tylko zabraklo mi czasu, zebyscie sie wziely do roboty!
Do mnie wlasnie dotarlo, ze i ciaze i porod mam za soba, zlecialo szybko a teraz tule w ramionach malego slodziaka....ehh warto bylo!!!
Dlatego kochane nie ociagac sie

A jeszcze wklejam fotke mojego syna, znudzonego karmieniem
I mojego poporodowego brzucha-dzis zaszalalam i wciagnelam na pupe jeansy. Co parwda przed ciaza byly nawet troche za duze, ale i tak sie ciesze, ze mam w czym do ludzi wyjsc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0169.jpg (32,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0170.jpg (42,7 KB, 19 załadowań)

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 08:59   #94
misia_25_26
Wtajemniczenie

dzien dobry kobietki

kiniu slicznie wygladasz w sukniale ja osobiscie wolalabym gladki welon,bo ten ze wzorkami do mnie nie przemawia,a bizu jak najbardziej pasuje
Mijalea swietnie wygladasz,a Edzio jak zwykle slodko
dzieki kasiasiarmam nadzieje ze beda rosly tak jak rosna,bo na dzien dzisiejszy czuje sie zaniedbana przez te kudly

zmykam na caly dzien do pracymilego dzionka kochane
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 09:04   #95
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Kinia, bo welon jest naprawde przesliczny, serio, serio, tylko na biucie masz takie cekinki i wydaje mi sie, ze lepiej wygladal by gladki aaa co Pani w salonie Ci doradzily i siostra??
nie wiem już co doradzały, ten im się podobał, ale może rzeczywiście gładki byłby lepszy
Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Kiniu, suknia jest sliczna
jesli moge wyrazic swoje zdanie, to dla mnie bardziej pasowalby welon gladki, bez wzorkow i upiekszen. suknia sama w sobie jest piekna i skromny welon chyba pasowalby bardziej

A jeszcze wklejam fotke mojego syna, znudzonego karmieniem
I mojego poporodowego brzucha-dzis zaszalalam i wciagnelam na pupe jeansy. Co parwda przed ciaza byly nawet troche za duze, ale i tak sie ciesze, ze mam w czym do ludzi wyjsc
dzięki Madziu

ślicznie wyglądasz, a synuś słodziak
Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
kiniu slicznie wygladasz w sukniale ja osobiscie wolalabym gladki welon,bo ten ze wzorkami do mnie nie przemawia,a bizu jak najbardziej pasuje
dzięki Misiu

muszę się poważnie zastanowić nad tym welonem

Mąż i żona...
Stary 2008-08-07, 09:44   #96
Ray
Zakorzenienie

kinia slicznie bedziesz wygladac przypomnij mi kochana kiedy slub bo pamietam ze jakos juz bliziutko bardzo ale nie pamietam daty niestety..

mijaela synus slodki i gratuluje brzuszka i figury moj wygladal podobnie po porodzie ale figura calosciowo dawala duzo do zyczenia a tobie widze kochana nawet duzo nie trzeba pewnie z czasem samo wroci wzyskto szybko bo widze ze bardzo ladna figura jak na tak rkotki czas po porodzie ja o takiej moglam wtedy pomarzyc hehe

to prawda dziewczyny nie ociagac sie hihi

ja moge dopiero teraz napisac kiedy moje dziecko ma prawie pol roku ze fajnie miec dzidziusia.. wczesniej mialam mieszane uczucia, bylam zmeczona, w lustro mi sie patrzec nie chcialo i do tego kryzy z mezem o czym wiecie..

dopiero teraz wszystko jest juz jak naley... i bardzo sie ciesze z dzidzi z mezem wszystko dobrze juz corcia na tyle duza ze mozna smialo ja wszedzie zabierac, tak jak wczoraj my zajeci bylismy wybieraniem podlog a ona w wozeczku bawila sie zabawkami i je rozne inne rzeczy niz mleczko wiec latwiej jej cos na miescie dac

do tego slodka jest rano otwieram oczy zaspana a tu co widze? mala na brzuchu sobi buszuje i smieje sie do mnie zadowolona ze ktos w koncu sie obudzil hihi

super byc mama chodz latwe to nie jest i wymaga duzo wyzeczen

u mnie tylko nie wiem co z okrsem troche sie juz martwie bo nie karmie juz mc a tego okresu ni widu ni slychu chyba ze tamto pamienie bylo okresem ale to i tak chyba juz drugi powinien sie pojwic stracilam rachube mam nadzieje tylko ze to nie kolejna dzidzia ale testy byly negatywne wiec chyba nie echhh..
Stary 2008-08-07, 09:47   #97
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
kinia slicznie bedziesz wygladac przypomnij mi kochana kiedy slub bo pamietam ze jakos juz bliziutko bardzo ale nie pamietam daty niestety..
dzięki Justyś
ślub 30 sierpnia

a powiem Ci Kochana, że Ty taka laseczka już jesteś, że szok, a Twoj acórcia to już mała pannica i taką buźkę ma śliczniutką

Mąż i żona...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-07, 09:54   #98
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Ray i takie rzeczy azzzz chce sie czytac
Madziu brzuszka, malutko zostalo, nozki szczuplutkie no kochana figurka super Edwardzik lamacz serc

Stary 2008-08-07, 10:10   #99
Ray
Zakorzenienie

ojej kinia ale szybko czas leci to lada chwla!! superrr

kinia no ja juz sie dobrze czuje w swoim ciele jeszcze nie jest to co bylo kiedys ale wciaz nad tym pracuje chodz moj maz uaza ze jest jzu extra w niedziele mi powtarzal jak bylismy na weselu ze jest dumny ze ma taka ladna zone :d heheh i e nie widac ze w ciazy bylam bo jak ostatnio ogladal zdjecia i zobaczyl mnie po porodzie to az sie zasmial hehe

a mala o tak pannica widac ze dziewczynka tylko swiecidelka ja interesuja najlepiej zrywac kolczyki z uszu albo skrobac lancuszki na szyji jak sie ja trzyma

zgadnij no teraz milo czytac takie rzeczy mi samej milo to pisac.. ale teraz po czasie wiem ze milosci do dziecka czloiek sie stopniowo uczy i nie u wszystkich ona od razu wybucha... i teraz wiem ze nie warto wmuszac w siebie jakies uczucia bo one same z czasem przyjda na pewno przy drugim dziecku bede juz troche madrzejsza

nawet wam powiem ze czasem tesknie za brzusiem hihi i tym porodem takie to emocje i w ogole hehe ale tylko czasami hihi

a w ogole od weekendu bedzie z nami maly piesio tzn nie moj ale ze obecnie mieskam z rodzicami to bedzie i ze mna i z ala nie wiem jaki piesio bo wciaz trwaja debaty jaka rase wybrac ale Ala bedzie miala kogo "terroryzowac" hihi
Stary 2008-08-07, 10:52   #100
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Ray czyli wszytsko wyszlo na prosta i tak powinno byc Oby bylo tylko lepiej

Przyszly do mnie sztuczne kepki na resiska hihi Lewe oko o dziwo mi wyszlo ok, ale prawe, to kepki mi sie pokrzywily

Chyb jeszcze zainwestuje w sztuczne rzesika moze mi to szybciej bedzie szlo...

Stary 2008-08-07, 11:16   #101
kina2807
Zakorzenienie

Justynko same dobre wieści teraz u Ciebie, oby tak dalej

Cytat:

Przyszly do mnie sztuczne kepki na resiska hihi Lewe oko o dziwo mi wyszlo ok, ale prawe, to kepki mi sie pokrzywily

Chyb jeszcze zainwestuje w sztuczne rzesika moze mi to szybciej bedzie szlo...
Marcelko, podziwiam, że sama przyklejałaś, ja to się zastanawiam, czy na ślub sobie nie dokleić, ale u kosmetyczki

Mąż i żona...
Stary 2008-08-07, 11:24   #102
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kinia to nie jest wcale takie proste, jakby sie moglo wydawac, jeszcze jak dochodzi stresior to juz w ogole We wrzesniu, jak sie wkurze to ich wcale nie przykleje

Przyszly do mnie majtusie jestem oczarowana Teraz ciekawe co J na nie powie hihi

Stary 2008-08-07, 11:25   #103
Pomidora
Zakorzenienie

Cześć kobietki
W końcu się wyspałam i odpoczęłam po wczorajszych emocjach

Asiu, cieszę się, że mąż się lepoiej czuje. Może to była opuchlizna po zabiegu i już się nie pojawi

Madziu, ależ ty ładnie wyglądasz. Po brzuszku prawie w ogóle nie widać, żebyś w ciąży była. A Edzio po prostu miodzio A jak mama pojedzie to dasz radę, zobaczysz!

Nikitko, to się młody wysprycił i pewnie nie bierze ze sobą telefonu jak wychodzą Albo nie chce go zgubić. Na pewno się stęskni i zadzwoni. I widzę, że też będziesz na kopniaczki czekać - mnie Anielka dopiero pierwszy raz kopnęłam, bo ja usypiacz dzieci jestem

Misiu, to zrobicie niespodziankę rodzicom Na pewno się ucieszą, jak dostaną zaproszenia. A fryzurka bardzo ładna i kolor mi się podoba.

Aniu, trzymam kciuki za TZta, mamnadzieję, że od dzisiaj będzie kierowcą

Ray, to jesteśmy na tym samym etapie - też kompletujemy gładzie, kafelki, meble, itp. Strasznie męczące, ale za to jak fajnie pomyśleć, że to własnie będzie w waszym mieszkanku

Kachulko, to też mieliście przeboje z kupnem mieszkania My własnie też stwierdziliśmy, że mieszkanie nam się podoba, blisko mojej pracy i w sumie dużo nie podnieśli w rezultacie, tylko chodzi już o brak zaufania do ludzi, z którymi się robi taki interes.

Kasiasiarku, Justyna czuje się dobrze, szybko się męczy i mała kopie jak szalona. Chyba jednak postanowiła z nimi zostać do tego października. Justyna ma już skompletowaną torbę do szpitala i czeka. A wygląda prześlicznie.

Kiniu, suknia jest boska! Prześlicznie w niej wyglądasz. Ja sama nie mogę się zdecydować, czy bardziej by pasował ten welon czy gładki. Bo ja uwielbiam takie welony haftowane! Są cudowne! I mi się wydaje, ze pasuje. Ale z drugiej strony może dziewczyny mają rację i warto zobaczyć z gładkim welonem?

Marcelinko, trudno przykleić rzęsiska? bo ja chciałam sobie kupić.

Dziewczyny, śniło mi się, że robiłam Sylwestra w naszym nowym mieszkaniu Muszę dziś iść z papierami do banku, niech to wszystko jak najszybciej się już potoczy Miłego dnia kochane

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 11:28   #104
kina2807
Zakorzenienie

Pomidorko trzymam kciuki za szybkie załatwienie spraw w banku

ciesze się, że Ci sie suknia podoba, ja też uwielbiam takie welony z koronką, więc jestem w kropce teraz

Mąż i żona...
Stary 2008-08-07, 11:31   #105
kachula27
Zakorzenienie

Czesc kochane ja zaraz wlasnie znowu do pracy sie wybieram a na urlopie bylo tak milo echhhhh

Kiniu wygladasz slicznie ,welon jest sliczny ale pozwol ze wyraze swoja opinie bo mi sie wydaje ze gladki bylby odpowiedniejszy,suknia jest sliczna i ja wzielabym chyba bardziej gladki welonik ale to tylko moje zdanie

Madziu Edwardzik jak zawsze slodziak a Tobie kochana gratuluje figury,jeszcze troszke i brzuszek znowu bedziesz miala plasciutki

Marcelka o jacie ja bym w zyciu sobie nie przykleila rzes bom taka niezgrabna jest i chyba na brwiach bym je miala znajac moje mozliwosci hehe

Misiu milkej pracki

Nikitko 10 dni szybko zleci kochana

Ray ja czesto podgladam Twoja Alicje,mala jest slodka i sliczna

Zmykam szykowac sie do pracki
milego dzionka kochane

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 11:36   #106
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Kiniu wygladasz slicznie ,welon jest sliczny ale pozwol ze wyraze swoja opinie bo mi sie wydaje ze gladki bylby odpowiedniejszy,suknia jest sliczna i ja wzielabym chyba bardziej gladki welonik ale to tylko moje zdanie
dziękuję za opinię Kachulko
miłego dnia

Mąż i żona...
Stary 2008-08-07, 11:46   #107
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kachulko nie no az tak wysoko to chyba bys nie przykleila hihihi Przyjemnej pracki
Pomidoro ja siedze i ciagle mam wrazenie , ze mam intruza na powiekach Mi tam, wcale to latwo nie przyszlo fakt pierwsyz raz cos na powieki przyklejam Dziwnie, ale nie chce ich na razie sciagnac, niech J oceni
Oby Ci szybko poszlo skladnie dok. do banku

Stary 2008-08-07, 11:47   #108
Mijalea
Zakorzenienie

Pomidorko, to moze odwiedzimy Was wszystkie w Sylwestra i zrobimy przywitanie roku polaczone z parapetowka ale by byla zabawa!

Ray, wiem o czym mowisz, ja sie juz nie moge doczekac, kiedy maly bedzie gaworzyl i lepiej widzial nas-czyli rodzicow, bo narazie to pewnie jakies dwie czarne glowy sie ciagle nad nim pochylaja...
Dobrze, ze sie wam uklada i tworzycie szczesliwa rodzinke

Marcelko
, ja rzesiska mialam przylatane na weselu, makijazystka mi zrobila, ale tylko jakby takie kepiki w zewnetrznym kaciku oka....ale efekt byl fajny Moje i tak duze oko zrobilo sie montsrualne

U nas byla polozna...i wiecie co?
w Tydzien maly przybral 320 g!! Co oznacza, ze wazy juz 4420 Jak tak dalej pojdzie, to zabraknie mi niedlugo sil na dzwiganie takiego ciezarka
Polozna mowila, ze to nawet ponad norme takie tempo przybierania, ale nie widzi w tym nic zlego.

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 11:54   #109
Pomidora
Zakorzenienie

Dzwoniłam do banki i okazało się, że P. też musi być ze mną z tymi papierami, a on w pracy jest, więc jednak jutro idziemy Ale może to lepiej, przynajmniej zrobię porządek w domu.

Madziu, zapraszam na Sylwestra Ale by była impreza!!!

Marcelinko, pewnie trzeba się przyzwyczaić do sztucznych rzęs

Kachulko, oby szybko ten dzień w pracy minął

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 11:57   #110
kina2807
Zakorzenienie

Marcelko a ile kępek trzeba na jedno oko przyczepić, żeby ładny efekt był? Bo ja właśnie na stronie mojego salonu kosmetycznego sprawdzałam i oni biorą 2 zł za kępkę

Mąż i żona...
Stary 2008-08-07, 12:16   #111
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kinia wiesz co, szczerze to nie wiem ile sie powinno przykleic, ale ja gdzies przykleilam po 5 na cale powieki alejakbym chciala tak jak Madzia pisala, tylko na zewnatrzna czesc to moze z 2 gora 3 tak mi sie wydaje

Na calosci (jednego oka) efekt jest naprawde fajny, rzeski wydaja sie dluzsze, gesciejsze itd Tylko jeszcze trzeba potrafic przykleic je blisko linii rzes to dopiero wyczyn i jeszcze zeby kleju za duzo nie nabrac hihi

Zobacze czy J zobaczy roznie

Pomidorko to dzis masz luzik

Stary 2008-08-07, 12:48   #112
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kinia wiesz co, szczerze to nie wiem ile sie powinno przykleic, ale ja gdzies przykleilam po 5 na cale powieki alejakbym chciala tak jak Madzia pisala, tylko na zewnatrzna czesc to moze z 2 gora 3 tak mi sie wydaje

Na calosci (jednego oka) efekt jest naprawde fajny, rzeski wydaja sie dluzsze, gesciejsze itd Tylko jeszcze trzeba potrafic przykleic je blisko linii rzes to dopiero wyczyn i jeszcze zeby kleju za duzo nie nabrac hihi
dzięki Marcelko, to już mi trochę rozjaśniłaś sytuację

Mąż i żona...
Stary 2008-08-07, 13:46   #113
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kinia, ja Ci powiem tak... Jakbys pocwiczylam to z wprawa ladnie by to wyszlo, ale biorac pod uwage stresiora slubnego, szybko uplywajacy czas, to mysle, ze moze warto by bylo zaiwestowac w kepki u makijazystki... Za to z drugiej str, sama bedziesz sie malowac, wiec po co tracic czas na makijazystke, chyba, ze w salonie gdzie bedziesz miala fryzurke ukladana mialabys mozliwosc przyklejenia to spoko To wtedy pyk, pyk i kepki masz przyklejone

Stary 2008-08-07, 13:50   #114
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kinia, ja Ci powiem tak... Jakbys pocwiczylam to z wprawa ladnie by to wyszlo, ale biorac pod uwage stresiora slubnego, szybko uplywajacy czas, to mysle, ze moze warto by bylo zaiwestowac w kepki u makijazystki... Za to z drugiej str, sama bedziesz sie malowac, wiec po co tracic czas na makijazystke, chyba, ze w salonie gdzie bedziesz miala fryzurke ukladana mialabys mozliwosc przyklejenia to spoko To wtedy pyk, pyk i kepki masz przyklejone
Marcelko mi chodziło o doklejenie kępek w salonie, gdzie zawsze chodzę do kosmetyczki, będę tam w środę przed ślubem brwi robić, to od razu bym sobie takie rzęsy zafundowała, one mają się trzymać od kilku dni, do kilku tygodni

Mąż i żona...
Stary 2008-08-07, 14:02   #115
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kinia a mi sie wydaje, ze po imprezie sie je sciaga Popatrz, naklejaja Ci kepki na makijaz np. w czw, i jak zmyjesz ten makijaz w czw wieczorem?? Z tego co ja sie orientuje na logike, to zetrzesz je razem z mleczkiem i bedzie po rzeskach juz w czw, po demakijazu

Ja te swoje dzis wieczorem sciagam i odkladam spowrotem, zeby moc je jeszcze wykorzystac

Chyba, ze specjalnie kepki na kilka dni, ale ja takowych to nie mam...

Az poszukam w necie czy sa jakies trwalsze

Stary 2008-08-07, 14:06   #116
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kinia a mi sie wydaje, ze po imprezie sie je sciaga Popatrz, naklejaja Ci kepki na makijaz np. w czw, i jak zmyjesz ten makijaz w czw wieczorem?? Z tego co ja sie orientuje na logike, to zetrzesz je razem z mleczkiem i bedzie po rzeskach juz w czw, po demakijazu

Ja te swoje dzis wieczorem sciagam i odkladam spowrotem, zeby moc je jeszcze wykorzystac

Chyba, ze specjalnie kepki na kilka dni, ale ja takowych to nie mam...

Az poszukam w necie czy sa jakies trwalsze
no ja właśnie o takich trwalszych czytałam
w ich opisie jest, że wytrzymują od kilku dni, do kilku tygodni w zależności od pielęgnacji, np od tego jakiego płynu do demakijażu się używa
ja wtedy od środy w ogóle bym oczy nie malowała, żeby tylko przedłużyć ich trwalość

Mąż i żona...
Stary 2008-08-07, 14:09   #117
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
no ja właśnie o takich trwalszych czytałam
w ich opisie jest, że wytrzymują od kilku dni, do kilku tygodni w zależności od pielęgnacji, np od tego jakiego płynu do demakijażu się używa
ja wtedy od środy w ogóle bym oczy nie malowała, żeby tylko przedłużyć ich trwalość
To mi checi narobilas aaaa gdzie takowe znalazlas??

Znalzalam, zi z tego co wyczytalam to glownie chodzi o rodzaj kleju do przykejenia rzes/kepek mi wystarczy ten co dostalam bo i tak nie bede ciagle ze sztucznymi rzesiskami chodzi hihi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-07, 14:13   #118
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
To mi checi narobilas aaaa gdzie takowe znalazlas??
na stronce salonu , kosmetyczka je jakoś przytwierdza

Mąż i żona...
Stary 2008-08-07, 14:14   #119
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
na stronce salonu , kosmetyczka je jakoś przytwierdza
Kinia a moglabym prosic o str salonu

Stary 2008-08-07, 14:20   #120
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kinia a moglabym prosic o str salonu
Marcelko ale oni ich nie sprzedają, tylko taki zabieg mają w ofercie

Mąż i żona...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości