![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Moja Bizu Hand-Made
Jak to pierwszy wrap, to nie jest źle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
O Przemo wziąłeś się za wrapy
![]() ![]() ![]() Ja się na razie nie biorę za to ![]()
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
hehe
![]() Dzieki za komentarze...popoludniu kolejna pracka...byc moze ^^ jak zlapie natchnienie ![]() I daje lepsze fotki (chyba lepsze ) Edytowane przez Przemo94 Czas edycji: 2008-11-11 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
Mnie niepokoi ten cienki drucik przy mocowaniu koralika, bo juz miałam przygode, ze mi sie taki zerwał. Ja na Twoim miejscu bym sie jeszcze za wrapki nie brała (choc sama tez miałam epizod bo chciałam sprobowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Aja myślę: rób wrapy. Praktyka czyni mistrza. Może na razie nie używaj srebra bo szkoda many, ale i na posrebrzaki znajdą się amatorzy, zarobisz, kupisz srebro.
Najważniejsze to wyrobić sobie swój styl, żebyś był rozpoznawalny, nie poddawaj się tylko ćwicz, masz talent i zapał, to się liczy.
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Wrap całkiem fajny. Ale jak sie dziewczyny prze demną wypowiedziały owijanie musis poćwiczyć. I fotki, obrobić czy robić w świetle dziennym, bo nie oddaja uroku
![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Ogólnie - spoko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Amambada-dzieki za komentarz...
![]() ![]() Wariacja-Owijanie napewno pociwcze...dzieki za opinie ![]() Smoczek-Do odwaznych swiat nalezy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Bardzo ładne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
haha plasitkowe z kad?? ^^ kupywalem koraliki w sklepach po 5 zl itp....i rozawalalem ^^
Natepny wrap ..nie taki jak bym chcial....ale tez najgorszy nie jest....robilem na zywca....:P.....hehe...da je fotke.. Edytowane przez Przemo94 Czas edycji: 2008-11-11 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
hm.... drut bazowy jest krzywy, łańcuszek ni w ząb nie pasuje, owijanie jest kiepskie i jeszcze ten loop przy kamieniu - ogólnie to tak jakbym widziała swoje pierwsze wrapy ;P ale ćwicz ćwicz bo widać że masz zacięcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Troche krzywo, łańcuszek nie pasuje, dałabym mniejszy loop, a najlepiej szpilke pod turkus.
Nop zdecydowała sie czy na górze ma byc dłuższy bok zaiwniety czy króciutki bez zawijania ![]()
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z jelonkiem i wariacją. Krzywo i nic do siebie nie pasuje, według mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Smieszka wedlug mnie tez..
![]() Jak mowilem robilem na zywca....bez zadnych rysunkow... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem co mają do tego rysunki. Ja nigdy nie rysuję - jak robie to widzę co z czym się gryzie i tego nie daję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
dajcie mu sie wczuc, narazie niech cwiczy owijanie, jak juz bedize dobrze owijal to i za lepsze formy sie wezmie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Ćwicz, ćwicz
![]() ![]() Śmieszko- czy Ty zajmujesz sie wrapami? Jeśli nie, to spójrz- my robimy tzw zwyklaki (no powiedzmy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
a ja podziwiam każdego komu się chce siedzieć i owijać-mnie by szlag trafił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
No, No! Jestem pod wrażeniem, że wziąłeś się za wrapy! Jeszcze trochę niedopracowane, ale wielki plus, że zacząłeś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
nieźle nieźle. jeszcze trochę i będą tobie piękności wychodzić
![]() na moje amatorskie oko faktycznie krzywo i nierówno, na kobiece oko dałabym do środka więcej czegoś, czy to kamieni czy drutu. tak czy inaczej-ja się za wrapy nie biore- podziwiam wszystkich którzy mają do nich dryg czekam na więcej ![]()
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
powiem tak
![]() ![]() A konkretnie - co do kształtu i formy - no pierwszy jest zdecydowanie lepszy ![]() Jeśli chodzi o owijanie - no zawsze może być dokładniejsze no i te motki/nawarstwienie drutu jest nieestetyczne ![]() Ale nie zniechęcaj się i ćwicz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
ehh...no tragedia...aparat szlak trafil chyba ;/
NIe hcce sie wysunac obiektyw...a zrobilem nowa pracke...i chcialem ja dodac..;( No nie wiem co teraz mam zrobic...to tak z dnia na dzien....wczorja dziala a dzis nie... ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
mnei sie tak dzieje jak jest za malo naladowany
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
ale ja go na zasilaczu podlaczam do kontaktu...i tez nic...a pozatym mam welflon w prawej rece wiec jestem zablokowany....do dzis mialem w lewej i cos tam dawalem rade zrobic...ale dzis juz katastrofa..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Eeee głupi aparat
![]() A ja chciałam zobaczyc , co tam nowego stworzyłes ![]() No nic będę czekac ![]()
Nowości 29.11.2008 rok Konstruktywne komentarze mile widziane ![]() --------------------------------------- --------------------------------------- "Uroda kobiety jest formą władzy" ... a bizuteria jej dopełnieniem ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Suprise!! ^^ Aprat dziala...dluga historia jak zaczal dzialac..ale ogolnie mi sie przysnilo ze bedize dzialal haha!!..tak wiec daje nowe fotki super boskich zajefajnych bizutek (moglbym tak w nieskonczonosc ^^ )
1.Svarki i srebrne kulczeczki na bazie z drutu posrebrzanego 2.akryl i listki(jakies tam) :P 3.turkus 4.turkus w heeringbonach 5 i 6 tak jak wyzej ![]() sry za jakos fotek..bo juz troszke ciemno...:P Edytowane przez Przemo94 Czas edycji: 2008-11-30 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
kwiatki, mowikam - wyprostoac. Da sie, bo sa na drucie
zolte z listkami - sa bardzo ok rzeczy z turkusami przyzwoite loopy coraz lepsze fotki to masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Następny z tymi wypocinami. Czemu tak nazywasz swoje prace, powinieneś być z nich dumny. Masz pomysły i zapał, więc nie musisz zaniżać jakości tego co lubisz robić. Bo jakby było inaczej to by cię nie było na tym forum. Robisz postępy i tak trzymaj.
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
racja...zmienie to slowo wypocinki ^^....
o robienie bizu daje mi niesamowita przyjemnosc wiec to klamstwo nazywajac je moimi wypocinkami...prosze o opinie prac... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
biżu coraz lepsza, a skoro tak czekasz na opinie, oto opinia:
![]() 1. kwiatki podobają mi się najbardziej, tylko je wyprostować, bo coś się przektrzywiły i będzei ekstra. ładne, gustowne, chętnie sama bym założyła. 2. koraliki w kształcie listków mi się nie podobają, wolałbym tam coś innego, i owinięcie przy loopiku jest krzywe, albo nie krzywe tylko nierówne. w każdym razie nie takie samo na obu kolcach. i trochę za daleko ten liść od koralika. za to ten brązowawy koralik już ładny sam w sobie 3. dałabym mniejszą przekładkę na końcu, ogólnie bardzo ładne, bo lubię ostatnio rurki. 4. herringbony bardzo lubię, jeszcze chyba nie do końca masz je równiutkie, ale mi też czasem jakieś cudaki wychodzą, więc w pełni rozumiem. dopracuj loopy, chociaż są całkiem oje, robiąc zdjęcia może zwiększ zoom a oddal aparat (w moim to działa i wychodzą lepsze fotki) no i to ułożenie biżu do zdjęć. nie ważne czy chcesz pokazać tylko na forum, czy komuś wysłać zdjęcie, oprócz ostrości ważna jest kompozycja. równiutko ułożone kolce, bransoletki, ładne tło itp. żeby się chciało oglądać, bo na razie to nie do końca. po prostu zdjęcie właśnie zrobionej biżu, tak jakbyś wziął aparat i bez przygotowania cyknął fotki. ale wszystko da się dopracować. czekam na więcej, zwałszcza w swarkowych kwiatków, które mi się bardzo spodobały. no i herrinbonów ![]() (edit) a te turkusy to pewnie wcale nie turkusy, też na początku się cieszyłam, że takie ładne kamyki. a tu zonk. polecam wątek o kamieniach ![]()
Edytowane przez mekinking Czas edycji: 2008-11-30 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.