![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: czerwienienie sie
wątek dla mnie
![]() ![]() Wiec czy snig czy słońce czerwona twarz zostaje ![]()
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i życze wam skutecznego i szybkiego pozbycia się Waszego problemu ![]()
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
Cisza tutaj
![]() Wróciłam znów do Iwostinu, zobaczymy czy teraz będą jakieś efekty, może kiedyś go nie doceniłam. Poza tym planuję kupić zieloną bazę. Jak ja bym chętnie oddała komuś te rumieńce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kobitki
![]() Przyłączam się do Was gdyż też mam cerę naczynkową . . Czy jest ciepło, czy zimno, czy sytuacje stresujące czy normalne mam czerwone placki na polikach czasami na dodatek wyskakuje na brodzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Skąd ja to znam... wydałam pełno kasy na kosmetyki, pudry, podkłady itd. na dłuższą mete nic mi nie pomaga... ech chyba trzeba polubić te okropne rumieńce, obecnie stosuję puder mineralny, ale jakiegoś rewelacyjnego krycia nie widze, no ale cera i tak wygląda lepiej niż bez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
Też jestem buraczkiem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
a ja zaczęłam używać Deramcos z Farmony, koncentratu z wit. K 1% (kupiony na allegro) i widzę poprawę... może nie jakąś wielką ale jednak, mam nadzieję że tego kosmetyku nie wycofają bo czytałam już gdzieś na forum ze tego z K 3%już nie produkują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
sama poluję na tą farmone ale jest tylko na allegro i widze własnie, że same 1%. W żadnych aptekach nie ma (Bogatynia, Legnica, Bytom). A słyszsałam że skuteczna.
Mi narazie pomaga mellisa, uspokaja mnie tym samym nie denerwuje sie i nie mam rumieńców. Stosuje też maseczkę z daz cosmetics.
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Też mam cerę naczynkową. Na zimnie czerwienieje mi lekko twarz, w cieple też. Od pewnego czasu używam kremu Tołpy do cery naczynkowej -> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=25829 i widzę poprawę. Jak wychodzę na zimno, skóra w ogóle się nie czerwieni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
zazdroszcze wam ze to problem jedynie ze skora. moja nie jest uzalwzniona od warunkow pogodowych. .... wystarczy ze chlopak jakis zagada, wystarczy ze spotkam kogos kogo sie obawiam na kim mi zalezy, gdy ktos mnie speszy ..duzo by wymieniac- poki co nie wiem jak to pokonac..
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Craaazygirl - ja tez tak mam, ale keidyś byłó dużo gorzej. Wszystko kwestia przełamania
![]() Nad ta Tołpą pomyślę, bo aktualnie jest ona u mnie w Carefourze.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
jejuu, jak mnie tutaj dawno nie bylo
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mi się trochę udało, z wiekiem to po prostu mija samo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Będę się starać, oj będę! ![]() Pytanie z innej beczki... Macie partnerów? Czy erytrofobia całkowicie przeszkadza w związkach (tak jak w moim przypadku). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Konto usunięte
|
Nie mam, ale osobiście to przeszkadza w poznawaniu nowych osób, rozmowie. Sądze, że w związku nie byłoby przeszkodą, gdybym się do tej osoby przyzwyczaiła
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
niestety nie mam, jednemu chłopakowi na mnie zalezy a ja co? oddtrącam go, ale to jeszcze związane jest z czymś innym....
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Witam!dawno mnie tu nie było. Jeśli chodzi o kontakty z chłopakami to faktycznie może a nawet jest to duża przeszkoda. Ja się staram nie myśleć o tym,że się czerwienię,ale nie zawsze to pomaga bo stres jest większy. Zaczynam walkę w tym przekleństwem na razie od dobrania odpowiedniego kremu na dzień i na noc, z tego co czuytałam na biochemii są jeszcze takie sera(czyt, serum),które dosyć pomagają,ale trzeba je samemu zrobić, więc muszę się wgłębić jeszcze w to bardziej. Do tego odpowiedni podkład i może jakiś zabieg u kosmetyczki wzmacniający naczynka. Tak za ok. pół miesiąca podzielę sie swoimi wynikami. Do tego jeszcze oczywiście wiara w siebie choć tak jak wspomniałam nie zawsze to pomaga kiedy czuję palenie na policzkach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez miracle567 Czas edycji: 2009-01-11 o 17:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
ja mysle ze tu raczej pomoże wizyta u psychologa. bo to kwestia psychiki nie skory!
Edytowane przez craaazygirl Czas edycji: 2009-01-11 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;10504328]Kwestia pewnosci siebie itp, ale skory rowniez
![]() moze skroy tez bo jesli masz ciemna karnacje to z pewnoscia nie bedzie tegio tak widac jak na jasnej. niestety ja jestem raczej blada;/ a napisalam ze to kwestia psychiki bo jesli zlikwiduje sie chorobe u podstaw to nie bedzie problemu ze skora. pisze na wlasnym przykladzie ;-) a wlasnie ciekawa jestem i podtrzymuje pytania. czy ktos byl z tym u psychiologa?( bo jak by nie patrzec to jest fobia-erytrofiobia)
![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
Hej, też mam ten problem, co prawda nie mam skory naczynkowej, tylko problemy ze stresem
![]() Co mam robić ? Zapisać się prywatnie gdzieś do psychologa ? Gdzieś czytałam, że to raczej do psychiatry bo on sie zajmuje takimi nerwowymi sprawami, ale to chyba juz przesada.. psychiarta to kojaży mi się, że da jakies leki xp a ja nie chce jechac na jakis tabletkach. Pomocy ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.