|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik `93 . część III :D !
hehe
miło że ktoś o mnie myslał :Pnad morzem było super, tylko pogoda nie zawsze załadna.. no ale co tam. opaliłam się trochę hehe. ahhhh nie zapomnę tego wyjazdu i te wypady na miasto na podryw haha. a z NIM to juz sie raczej wszystko zepsuło.. dowiedziałam sie paru rzeczy i sama nie wiem czy chcę kontynuować tą znajomość. on mi niby pisał ze mnie kocha i zalezy mu na mnie, ale ja juz sama nie wiem.... a co u Was?
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam na sierpniowy wątek , foty dodane chyba wszystkiego nie dodałam , bo nie pamiętam co kupiłam w ciągu tego mies.
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
Majka, piękne zakupy, wszystko bardzo mi się podoba
![]() Oliffka, a można wiedzieć czego dowiedziałaś się o tym chłopaku, że już nie zależy ci na tej znajomości? |
|
|
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze- nie ma takiej opcji, bo ja nawet nie wiem o której jadę, ani nic. A prawdopodobnie będę tam dopiero po 16
, bo moja mama nie będzie miała wcześniej czasu, żeby ze mną jechać, a jeszcze trzeba doliczyć godzinę jazdy. Pewnie do 188 będę na tych zakupach, a mama nie pozwoli mi samej koło 19 albo 19.30 łazić po mieście. Ale w jakiś inny dzień przyjadę sama tylko tak po południu, a nie wieczorem, bo pewnie będę musiała już o 20 być w domu . a poza tym meliana też pewnie będzie musiała wcześniej wracać do domu a nie o 20
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja pewnie będę wracała do domu koło 15. A spotkać się będę mogła właściwie tylko o 11...
Kika, nie możesz przekonać mamy do wyjazdu przed południem ?
|
|
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
Podobno mam docenić to, że w ogóle sie zgodziła ze mną jechać- tak powiedziała
![]() :mad : Ale spotkajmy się kiedyś same, bez problemów z mamami, bo moja nie jest nigdy skłonna, żeby na mnie czekać itp. Muszę jechać sama bez niej. A właśnie mnie też <jeżeli dojdzie do jakiegoś spotkania jeszcze> lepiej pasowałoby w południe np, niż tak po południu albo pod wieczór
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
dowiedziałam się, że calowal sie w chorwacji z dziewczyną po 1 dniu.. a wtedy juz pisalismy ze sobą. on uwaza ze jestesmy w takim wieku ze nie wybiera sie dziewczyny/chlopaka w pol roku,po tym jak mu napisalam ze on to wszystko przyśpiesza; ze on mial juz z 5 dziewczyn..za ja to wszystko biore za bardzo na serio ..
![]() no i fajnie sie zrobiło
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Majka o jaa
![]() P.S. Chodzisz w butach na obcasach ?edit. tak mi przyszło do głowy ( ) może zrobimy sobie tutaj małe gimnazjalne My style diary? Bo wiadomo, tutaj możemy dostać opinię równieśniczek.. fajnie co Wy na to?
|
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
Ech, nie mamy szczęścia
![]() Ale miejmy nadzieje, że kiedyś nam się uda spotkać! Bez żadnych problemów z naszymi mamami ![]() Oliffka, już rozumiem dlaczego nie zależy ci na tej znajomości... ;/ Ech, ten chłopak nie jest ciebie wart... A to chwalenie się "że miał już 5 dziewczyn" to jest zdecydowana przesada. Niech on sobie do tych pięciu dziewczyn wraca, bo ty powinnaś mieć lepszego chłopaka |
|
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
No musimy się kiedyś spotkać!
![]() ![]() ![]() Oliffka, on jest chyba jakimś szpanerem, a nie fajnym facetem- nie ma czego żałować ![]() Majka- szalejesz- piękne te wszystkie rzeczy
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
tzn. to nie było chwalenie. on mi napisal ze w takim czasie co on ze mną pisal/znal to on mial juz 5 dziewczyn.
taa i potem mi pisal ze ze mną bylo inaczej niz z innymi. ze mu po prostu nie wychodzilo i ze mial nadzieje ze ze mną mu wyjdzie i ze bedzie ze mną dlugo bo jeszcze nigdy nie był..
|
|
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
Oliffko ten chłopak to jakies dziecko jeszcze. skoro pisze takie teksty to babiarz taki z niego, i mysli chyab ze CIEBIE to zachwyci! od takiego to radze daleko... ;*
ejj djacie linka na te zakupy sierpniowe czy jakos tak ;p bo nie mam..
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
no i dlatego nie wiem co juz o tym myślec. poczekam. jesli napisze i jakos zmienie zdanie to moze cos bedzie. a jesli bede wiedziala ze to nie ma sensu to bedzie 'koniec'
narazie 'odpoczywamy' od siebie. majka naprawde śliczne zakupy. dobra robimy tu swoje my style diary. bo na tamtym jest większosc starszych osob i one mają juz bardziej powazne style i dlatego czasami krytykuja te bardziej młodzieżowe. no więc ja jestem za tym pomysłem. co wy na to? |
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tu mogłybyśmy doradzać sobie w naszym (skromnym ![]() ) gronie ![]() Kto pierwszy się pokaże ? ![]()
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
witam Was
jestem tu nowa i jedyną osobą z jaką mam tutaj kontakt to moja przyjaciółka z linku '' sweet '' mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do swojego grona pozdrawiam
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
no witamy imdamn. opowiesz nam cos o sobie?
wklej tez zdjęcie :P
|
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
Imdamn, witam
![]() Ja popieram wątek z naszym własnym MSD Jestem ciekawa jak ubieracie się na co dzień
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra
mój pomysł to ja zacznę nasze MSD . Zestaw z piątku Zwykły, prosty, nic ciekawego..wszelkie uwagi mile widziane |
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
Sweet, bardzo fajny zestaw!
![]() Podobają mi się twoje buty, mogę wiedzieć gdzie je kupiłaś? (Też mam bluzkę z nadrukiem kamizelki )
|
|
|
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
ok ! mam nadzieje, że zdjęcie się załadowało !
![]() oczywiście foto autorstwa mojej zdolnej ' sweet ' mmm ... więc mam na imie Natalia i jestem z poznania ![]() Są trzy rzeczy, które kocham najbardziej na świecie : + taniec ! chodze na zajęcia + justin timberlake ! ![]() + no i pepsi ! to wszystko ciekawego co mogłabym opowiedzieć o mnie
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buty są firmy Atmosphere (dostępne niestety w uk ) a ja mam je z wizażowej wymianki ![]() Natalko moja rozkręcasz się![]() ![]() edit. zostawiam Was praca czeka będę wieczorem
|
|
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje bardzo Oliffko
a Ty gdzie mieszkasz ?
|
|
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
sweet strój bardzo mi sie podoba
ma coś w sobie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.

miło że ktoś o mnie myslał :P

, bo moja mama nie będzie miała wcześniej czasu, żeby ze mną jechać, a jeszcze trzeba doliczyć godzinę jazdy. Pewnie do 188 będę na tych zakupach, a mama nie pozwoli mi samej koło 19 albo 19.30 łazić po mieście.
Ale w jakiś inny dzień przyjadę sama tylko tak po południu, a nie wieczorem, bo pewnie będę musiała już o 20 być w domu

?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)