Kobiety po 40..... - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Czy chcecie aby ten wątek na forum był nadal
Tak 170 94,97%
Nie 9 5,03%
Głosujący: 179. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-29, 22:39   #91
gosienkita
Raczkowanie

Dot.: Kobiety po 40.....

Eva co ja tu slysze, z manualnej na auto to problem? Ja od 2 lat mam automat i teraz mam stresy jak wsiadam do manualnej. Trudno mi przypomniec sobie, ze i lewa noga jest potrzebna do prowadzenia Ale uwielbiam jezdzic samochodem wiec duzo jezdze.
Dobranoc
gosienkita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-31, 11:00   #92
jobu33
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosienkita Pokaż wiadomość
Eva co ja tu slysze, z manualnej na auto to problem? Ja od 2 lat mam automat i teraz mam stresy jak wsiadam do manualnej. Trudno mi przypomniec sobie, ze i lewa noga jest potrzebna do prowadzenia Ale uwielbiam jezdzic samochodem wiec duzo jezdze.
Dobranoc
Ja tez mam automat i najwiekszy problem mam jak wsiadam do manualnej a zgroza jest jak wsiadam do auta męża. Jak ja spędzam wolny czas???W tygodniu nie ma mnie w domu najczęściej a więc w soboty i niedziele mam zajete przez znajomych i rodzinę a zwłaszcza jak jest pogoda to wtedy wszyscy do mnie przybywaja i rozpoczyna sie zabawa..rozmowy...ogniska ....grille....Wczoraj zeszlismy o godz. 1 do domu..zagralismy w karty i spać około 3 nad ranem. Psy i koty miały radośc bo długo przebywali z właścicielami, wybiegały się za wszystkie czasy. Teraz wszyscy Panowie są na ogrodzie a myKobiety gotujemy obiadek
Popołudnie obowiązkowa wizyta u Rodziców a potem ja rozkładam leżaczek i czytam..czytam...ale nie lektury obowiązkowe(przepisy, ustawy) tylko lektury lekkie ,łatwe i przyjemne.Przenoszę się w świat marzeń Jutro nie mam wyjazdu w Polskę ..wyjazd w środę a więc mam trochę czasu aby pobyc z najbliższymi.

Dziwczyny piszcie bo forum zanika

jobu33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-31, 13:00   #93
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Przejście z manualnej na automatyczną skrzynię biegów powoduje u mnie problem z lewą nogą, poza tym mam stały napęd na 4 koła i w dodatku muszę trochę się przestawić z małego autka na dużo większe.
Właściwie to nie mam zbyt wiele problemów.... wstyd narzekać.

U mnie właśnie weekend sie skończył.... Niedziela to pierwszy dzień w pracy.
W Piątek i Sobotę miałam wspaniały wypoczynek, popływaliśmy jachtem w jeden dzień, a w drugi.... plaża, słońce i zimne piwo....

Przygotowuję się mentalnie do Ramadanu.... od jutra przez cały miesiąc nie ma herbatki w biurze.... oj nie ma, jak post, to post.

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-31, 21:24   #94
nika672
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość

Przygotowuję się mentalnie do Ramadanu.... od jutra przez cały miesiąc nie ma herbatki w biurze.... oj nie ma, jak post, to post.
Ewciu,jestem ciekawa........ .jak to baba..............jakie losy zaniosły Cię aż do Zjednoczonych Emiratów Arabskich.To bardzo piękny i bogaty kraj.

nika672 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 00:05   #95
gosienkita
Raczkowanie

Nigdy nie bylam w Emiratach ale slyszalam duzo dobrych rzeczy. Juz po weekendzie. Piekna byla niedziela, taka ciepla. Szkoda, ze lato powoli sie konczy. Dzisiaj znalazlam piersze kasztany i liscie zaczely spadac z drzew. Chcialabym jeszcze pojechac gdzies gdzie cieplo i mozna w morzu poplywac. Mam nadzieje, ze dla Was i dla mnie dobrze rozpocznie sie ten tydzien. Dobrej nocy
Stary 2008-09-01, 07:39   #96
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez nika672 Pokaż wiadomość
Ewciu,jestem ciekawa........ .jak to baba..............jakie losy zaniosły Cię aż do Zjednoczonych Emiratów Arabskich.To bardzo piękny i bogaty kraj.
Znalazła mnie i ściągnęła tutaj jedna z większych irlandzkich firm headhunterskich.

55 kg
Stary 2008-09-01, 09:59   #97
nika672
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Znalazła mnie i ściągnęła tutaj jedna z większych irlandzkich firm headhunterskich.
A ja sobie pomyślałam,że to miłość tam Cię ściągnęła

Gosienkitko, też nie byłam w Emiratach

Miłego dnia Dziewczyny

Stary 2008-09-01, 13:17   #98
gosienkita
Raczkowanie

Witam, pogoda piekna a ja troche sie przeziebilam. Eva chyba masz fajna prace.
Pisze "chyba" bo nie wszyscy lubia poznawac nowych ludzi. Jak Tobie sie mieszka poza granicami PL? Ja mieszkalam przez kilkanascie lat poza Polska i teraz wiem, ze chyba nie chcialabym mieszkac gdzies indziej. Uwielbiam podrozowac, poznawac nowych ludzi i kultury ale zawsze chetnie wracam do kraju. Najgorzej chyba bylo mi w Luxie i wybawieniem byl powrot do domu. Moj maz ma taka prace, ze duzo podrozujemy, ja na szczescie mam tzw wolny zawod wiec zawsze znajde sobie cos do roboty
Slyszalam, ze piekne sa plaze w Emiratach a ja uwielbiam morze i plaze (z Gdanska jestem w koncu) A Polskie plaze sa jedne z najpiekniejszych.
Nika to moze wybierzemy sie do Emiratow razem
Pozdrawiam g
Stary 2008-09-01, 14:26   #99
201608040942
Konto usunięte

Eva ale ty chyba nie jestes wyzmania islamskiego, albo? Wiec ciebie post nie dotyczy, albo?

jak to jest z cudzoziemcami innego wyznania w takim kraju? Musza sie podporzadkowac tamtemu wyznaniu czy masz wolna reke? Inni nie beda pic herbatyki ale ty sobie chyba mozesz zrobic?
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 19:47   #100
frezja18
Zadomowienie

wszystko co dobre szybko się kończy ..tak samo stało się z moim urlopem niestety

Tez jestem ciekawa jak to jest z cudzoziemcami czy muszą w zachowywać nakazy innych religii czy to tylko solidarność z tymi którzy muszą ??
frezja18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 21:29   #101
nika672
Zadomowienie

Polacy wyznania islamskiego od dzisiaj zaczęli post
Więc chyba nie ma znaczenia gdzie przebywa wyznawca danej religii,po prostu ją czci po swojemu.Moim zdaniem oczywiscie

Cytat:
Napisane przez frezja
Tez jestem ciekawa jak to jest z cudzoziemcami czy muszą w zachowywać nakazy innych religii czy to tylko solidarność z tymi którzy muszą ??
też jestem ciekawa

Stary 2008-09-02, 06:26   #102
lucy.p
Przyczajenie

W końcu jestem po pełnym przygód weekendzie

Dzięki kochanym organizatorom zawodów zaliczyłam festyn(słuchałam Dżaniego (nie wiem czy tak się pisze) przy wypiekach koła gospodyń wiejskich i kawie plujce).
Tak jak gosienkita trochę się przeziębiłam, na dodatek padł mi komputerek a do drugiego miałam taką kolejkę, że zrezygnowałam.

Zabierzecie mnie ze sobą do Emiratów? ale zaczekacie aż znajdę pracę żeby na bilet zarobić

Też czekam na odpowiedź o Ramadanie(ach ta babska ciekawość)

pozrawiam
lucy.p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-02, 07:53   #103
Eva ID

GG do Eva ID

[quote=nika672;8843304]A ja sobie pomyślałam,że to miłość tam Cię ściągnęła
/quote]

Ależ miłość właśnie.... do własnej pracy, do podróży, do poznawania nowych miejsc i ludzi.... a tak nawiasem, to chyba miłość do faceta tu by mnie nie przygnała.... no ale, nigdy nie mów nigdy.

Cytat:
Napisane przez gosienkita Pokaż wiadomość
Eva chyba masz fajna prace.
Pisze "chyba" bo nie wszyscy lubia poznawac nowych ludzi. Jak Tobie sie mieszka poza granicami PL? Slyszalam, ze piekne sa plaze w Emiratach a ja uwielbiam morze i plaze (z Gdanska jestem w koncu) A Polskie plaze sa jedne z najpiekniejszych.
Nika to moze wybierzemy sie do Emiratow razem
Pozdrawiam g
Lubię swoją pracę, naprawdę. Pracuję w multikulturowym środowisku, oprócz mnie wśród ok 600 pracowników.... nie ma jednego Polaka.... są ludzie z: Egiptu, Syrii, Jordanii, Iraku, Iranu, Palestyny, Autralii, Wielkiej Brytanii, Irlandii, Afryki Południowej, Filipin, Indii, Pakistanu, Hiszpanii, Libanu, USA, Maroka, Sudanu, Białorusi, Bangladeszu, Sri Lanki.... i już sama nie wiem skąd..... zewsząd.

Plaże.... hmmmm.... nie uważam plaż w Polsce za ładne, tutaj w Emiratach są piękne, również w pobliskim Omanie ale wolę Maledivy.

Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba Pokaż wiadomość
Eva ale ty chyba nie jestes wyzmania islamskiego, albo? Wiec ciebie post nie dotyczy, albo?

jak to jest z cudzoziemcami innego wyznania w takim kraju? Musza sie podporzadkowac tamtemu wyznaniu czy masz wolna reke? Inni nie beda pic herbatyki ale ty sobie chyba mozesz zrobic?
Jestem katoliczką i jestem z tego dumna. Mam wiele szacunku do innych religii ale nia zamieniłabym mojej wiary na żadną inną łatwiejszą, lepszą czy też atrakcyjniejszą, dla mnie religia chrześcijańska w obrządku katolickim jest zdecydowanie najlepszą religią.
Niekiedy obserwuję Polki wiążące się z muzułamanami i "srzedające" swoją wiarę za kilka złotych monet..... kojarzą mi się z Judaszem.... takie 30 srebrników aby zdradzić swoją wiarę chrześcijańską na rzecz zostania muzułmanką dla faceta...

Emiraty to państwo islamskie z prawem Shariatu, na wątku o Emiratach pisałam już jak się tu żyje.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=201896

Teraz jestem w biurze, zamknęłam drzwi i jem śniadanie popijając herbatką.... tak robią ludzie, którzy nie poszczą, nawet muzułmanie. Tak, są też muzułmanie, którzy nie poszczą i dla których religia islamska jest zbyt agresywna, chcieliby oni zostać chrześcijanami lecz pod karą śmierci żaden muzułmanin nie może porzucić swojej wiary.
Niektórzy z nich zostają chrześcijanami i praktykują swoją nową wiarę w ukryciu.

55 kg
Stary 2008-09-02, 14:40   #104
201608040942
Konto usunięte

Oj nie podobaja mi sie takie przepisy. Nie umie zrozumiec ze i wladze sie w takie cos bawia. Wiara jest dla mnie rzeczy indywidualna i to tylko moja sprawa czy ja wierze , czy nie, jakiego wyznania jestem itp. Sama jestem katoliczka, ale... jest ale, nie wierze w KK i wogole nie wiem czy wierze. Nigdy nie zylam jak KK nakazuje i nie zamierzam tak zyc. Mam swoj rozum i to ja decyduje co jest dobre a co zle. Zadna wiara czy ksiadz mi nie bedzie narzucal jak mam zyc, a juz napewno nie zwykly czlowiek. Bardzo mi sie w innych wyznaniach zwlaszcza w islamie nie podoba ze oni narzucaja innym ludzia ktorzy nie sa tego wyznania , pewne normy. Tutaj w europie, a dokladniej w kraju gdzie zyje prkatycznie nie narzuca sie wyznawca innej religii , jak maja postepowac. Ok niektore landy nie pozwalaja dzieciom w szkole czy osobom w miejscu pracy nosic chusty na glowie, to dotyczy oczywiscie dziewczynek. Nie podoba mi sie to, ale co ja moge zrobic. Poza tym jakis innych zakazow, czy nakazow nie widze. Jak arabowi wypadnie godzina modlitwy na srodku miasta to wygarnie z rabatki troche ziemi , pada na kolana i sie modli( pamietam jak mi maz opowaidal stal na swiatlach i nagle widzi chlopa wygrzbujacego ziemie na chodnik i klaniajacego sie do Allaha). Pracuja tez nie tak jak innil, bo ich religia i pracodawna nic nie mowi( co tez uwazam nie jest wporzadku, skoro ja w jego kraju musze sie podporzadkowac to i on powienien i nie ma ze boli, bo sie musi pomodlic. moze to zrobic pozniej). Doszlo do tego ze Turcy wywalczyli godzine tygodniowo w szkole i sie dzieci beda uczyc ich kultury. A co ze mna? ja tez bym chciala zeby inne dzieci uczyly sie o Polsce. A co z innymi cudzoziemcami i religiami? Ale to i tak jest nic , jesli sie patrzy na kraje muzulmanskie. my tam tak zachowywac sie jak sie tutaj zochowujemy nie mozemy, ale ludzi z tamtad jak przyjada tutaj maja pelna swobode, poki nie morduja dla honoru oczywiscie.
Ale juz kara smierci bo muzulmanim chce zmienic wyznanie... i to jest odgornie nakazane przez wladza panstwa... toz to tolatna pomylka. Wogole uwazam ze nie powinno sie nikomu z gory narzucac wiary, czyli chrzest pownien byc dopiero jak dziecko dorosnie i stanie sie swiadome i samo bedzie umialo podjac decyzje. najlepiej by bylo gdyby takie dziecko bylo juz pelnoletnie i wtedy decyduje czy wierzy i w co wierzy. Skoro tak nie jest, bo jednak wiekszosc religii narzuca nam kim mamy byc, to chociaz nikt mi nie powienien z wladz panstwowych nakazywac czy mam wierzyc, w co mam wierzyc i czy wogole wolno mi zmienic wiare.

Eva a z tymi kobotami to chodzilo ci o to ze one przechdza na muzulmanizm, czy zostaja dalej przy np wierze katolickiej ale maz jest muzulmaninem?
Ja ogolem nie mam nic przeciwko zawierania mieszanych malzenstw. Nie mam nic przeciwko zeby jedo z malzonkow zmienilo wiare na wiare drugiego malzonka, ale tylko pod tym warunkiem ze chce, ze uwaza tamta wiare za lepszaa czy bardzij dla niego odpowiednia, ale nie dlatego ze musi zmianic.
Stary 2008-09-02, 14:43   #105
gosienkita
Raczkowanie

Witam To Eva masz fajnie, tyle narodow pod jednym dachem Co do plaz, to w wielu miejscach juz bylam, ale takiego piaski i tak szerokich plaz jak w Polsce to nie widzialam. Oczywiscie zalezy jeszcze komu co sie podoba. Staram sie do arabskich czy innych krajow gdzie jest silny wplyw religii nie jezdzic. Bardzo lubie Indie i Malezje. Lubie jezdzic w miejsca, ktore moge bez obawy i strachu zwiedzac, ale takze lezec na pieknej plazy i sluchac szumu fal.
Moze polecicie jakies fajne miejsca?
Pozdrawiam serdecznie g
Stary 2008-09-04, 08:34   #106
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba Pokaż wiadomość
Eva a z tymi kobotami to chodzilo ci o to ze one przechdza na muzulmanizm, czy zostaja dalej przy np wierze katolickiej ale maz jest muzulmaninem?
Ja ogolem nie mam nic przeciwko zawierania mieszanych malzenstw. Nie mam nic przeciwko zeby jedo z malzonkow zmienilo wiare na wiare drugiego malzonka, ale tylko pod tym warunkiem ze chce, ze uwaza tamta wiare za lepszaa czy bardzij dla niego odpowiednia, ale nie dlatego ze musi zmianic.
Napisałam, że są kobiety, dla których miłość do mężczyzny, pozycji, pieniędzy, ładnych samochodów, itp. jest ważniejsza niż własna wiara.

Oczywiście każdy związek jest inny i nie można tutaj generalizować i wkładać wszystkie kobiety do jednego worka, czego też nie robię.

Znam przypadki, gdy Chrześcijanki porzucają swoją wiarę dla miłości do mężczyzny muzułmanina i przechodzą na islam, również są przypadki, gdy kobiety pozostają przy swojej wierze, ale dzieci już są muzułamanami i znam JEDEN przypadek, gdy dziecko muzułmanina i Polki jest Katolikiem tak jak jego mama.

55 kg
Stary 2008-09-04, 09:59   #107
frezja18
Zadomowienie

Teraz jestem w biurze, zamknęłam drzwi i jem śniadanie popijając herbatką.... tak robią ludzie, którzy nie poszczą, nawet muzułmanie. Tak, są też muzułmanie, którzy nie poszczą i dla których religia islamska jest zbyt agresywna, chcieliby oni zostać chrześcijanami lecz pod karą śmierci żaden muzułmanin nie może porzucić swojej wiary.
Niektórzy z nich zostają chrześcijanami i praktykują swoją nową wiarę w ukryciu.[/quote]
Muszę przyznać , że jak słyszę o takich zakazach , nakazach i tym podobnych to przerażenie ogarnia tylko współczuć ludziom , którzy się w takiej wierze urodzili nie może jej zmienić nawet jak wyjedzie na drugi kraniec świata znajdzie się fanatyk który go ukarze za zmianę wiary . Jednak masz rację katolicyzm też wymaga przestrzegania przykazań , ale jak ktoś zmieni wiare to nie karze śmiercią.
Stary 2008-09-04, 10:03   #108
frezja18
Zadomowienie

Kto mnie nauczy cytowac tylko część wypowiedzi ? Bo chciałam tylko mi nie wyszło . POMOCY dzięki z góry.
Stary 2008-09-04, 14:56   #109
jobu33
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez frezja18 Pokaż wiadomość
Kto mnie nauczy cytowac tylko część wypowiedzi ? Bo chciałam tylko mi nie wyszło . POMOCY dzięki z góry.
Ja też kiedys nie wiedziałam i jedna z koleżanek znalazła taka regłkę

Przy każdym napisanym poście, w dolnym prawym rogu masz do wyboru:
Edytuj / Cytuj / Wielo cytuj ten post / Odp
Przy każdym poście, który chcesz zacytować wybierz tę 3 funkcję (kliknij na "plusik"), wówczas zamieni się on na "minus". /jeśli się pomylisz lub zrezygnujesz z już zaznaczonego posta-kliknij na "minus" a powróci stan pierwotny "plus"/
Ostatnim krokiem jest wciśnięcie przy ostatnim minusie dodatkowo Cytuj.
Otworzy się wtedy nowe okno z zacytowanymi wszystkimi postami i pomiędzy nimi możesz dodawać swoją wypowiedź.

Jeżeli chcesz jednocześnie odpowiedzieć kilku osobom to przy każdej naciskasz + a potem dajesz cytuj, lecz gdy tylko konkretnej osobie to nie naciszkasz + lecz cytuj.

Mam nadzieję że zrozumiałaśĆwicz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-04, 16:14   #110
BRAXA
Zadomowienie

GG do BRAXA

Cytat:
super masz z tymi grzybkami.Ja tydzien temu byłam w lesie i ledwo 1 muchomora znalazłam,,pustki tylko straszne ilości śmieci.
Pisze w tym watku mimo że nie mam 40+ ,ale znalazłam tu moje koleżanki wirtualne które się udzielaja ,więc mam nadzieje ,że bede mogła czasami coś napisać
Pozdrawiam
Toogra specjalnie dla Ciebie mojego męza zbiory w Złatnej,ja nie lubie zbierac grzybów.Pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Oliwier złatna 1,2.08.2008 010.jpg (71,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Oliwier Złatna 8 ,9,10 .08.2008 011.jpg (96,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Oliwier Złatna 8 ,9,10 .08.2008 013.jpg (100,8 KB, 23 załadowań)
BRAXA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-04, 16:41   #111
kr1
Przyczajenie

Smile Dot.: Kobiety po 40.....

Witam wszystkie dziewczyny. Jestem już ,,dużo" po 40, niedługo kolejne urodzinki. Gdy trafiłam na to forum i przeczytałam wasze wypowiedzi doszłam do wniosku, że sprawdziło się to co zawsze każdemu powtarzam, że życie dopiero teraz jest piękne. Dzieci już ,,prawie" odchowane (dorosłe, samodzielne), chociaż jak bumerang zawsze chętnie wpadają do domku, jeszcze jest jedno pisklę, ale już też powoli na wylocie. Jak wszystkie też borykam się z wieloma problemami, ale staram się być codziennie pozytywnie nastawiona (to nie znaczy, że zawsze jestem okazem radości). To niewątpliwie najpiękniejsze lata
kr1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-05, 07:20   #112
jobu33
Wtajemniczenie

Dziewczyny nic do tej pory nie mówiłam ale aż mnie nosi aby to powiedzićBĘDĘ BABCIĄ W styczniu urodzi się mały człowieczek IGOREK

Stary 2008-09-05, 09:35   #113
201608040942
Konto usunięte

Ty babcia, a ja dopiero co 3,5 roku temu zostalam mama. Kurcze jak moje dziecie taki szybkie bedzie jak ja, albo jeszcze gorzej jego tatus to ja moze w wieku 60 lat albo pozniej babcia zostane hihihi
Stary 2008-09-05, 09:48   #114
gosienkita
Raczkowanie

Gratuluje Jobu, taka mloda babcia)
Stary 2008-09-05, 09:49   #115
lucy.p
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez jobu33 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nic do tej pory nie mówiłam ale aż mnie nosi aby to powiedzićBĘDĘ BABCIĄ W styczniu urodzi się mały człowieczek IGOREK

To gratulacje trzeba to będzie uczcić
Ja na razie nie jestem babcią, ale opowiem wam anegdotkę: chciałam w tym roku zrobić kumplowi kawał na prima aprilis i wysłałam mu swoje zdjęcie z siostrzenicą z podpisem że to moja wnuczka, on uwierzył bo wysłałam jeden dzień za wcześnie takiej wpadki to jeszcze nie miałam
lucy.p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-05, 11:54   #116
BRAXA
Zadomowienie

GG do BRAXA

Gratulajedla młodej babci
BRAXA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-05, 17:05   #117
Toogra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BRAXA Pokaż wiadomość
Pisze w tym watku mimo że nie mam 40+ ,ale znalazłam tu moje koleżanki wirtualne które się udzielaja ,więc mam nadzieje ,że bede mogła czasami coś napisać
Pozdrawiam
Toogra specjalnie dla Ciebie mojego męza zbiory w Złatnej,ja nie lubie zbierac grzybów.Pozdrawiam

Braxa ale mi wizualna radochę sprawiłas tymi grzybami..Dzieki za fajne foty.
Mało mnie na necie ,po pracy przychodzę padnięta ciągle mam mało czasu.
Gratulacje dla młodej babci.
Ten weekend spedzam na kurowaniu się,,,mam zawalone gardło i zaziębiona jestem.
Pozdrowieniafajni e Braxa ,że tu jestes.
Toogra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-05, 18:16   #118
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez jobu33 Pokaż wiadomość
Babcia Igorka.... to brzmi dumnie !

Gratulacje

55 kg
Stary 2008-09-05, 19:19   #119
gosienkita
Raczkowanie

No to Toogra mozemy podac sobie rece, ja dzisiaj bylam na rtg zatok. Nie moge brac lekow z powodu staran o dziecko. Wiec glowa mi peka a ja moge ziolka popic jak na zlosc pogoda ladna a ja w szaliku.
Grzybki super
Stary 2008-09-05, 21:38   #120
frezja18
Zadomowienie

JOBU gratulacje młoda babcia będzie miała siły wnuka rozpieszczać

dzięki za szybki kurs korzystania z forum , mam nadzieję że okażę sie na tyle inteligentna żeby to pojąć bo będzie wstyd jak stąd do tamtąd
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości