![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: tatuaż na stopie
tak tak zrobiłam wczoraj,bolało jak cholera ale nie żałuje jest boooski
![]() ![]() ![]() co o nim myślicie dziewczyny??:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
w porównaniu do pierwowzoru wypada lepiej
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Uuuu lala
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Śliczny jest. pokaże mój:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
wow kurcze też jest śliczny:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Świetne macie te tauaże. Ja od dłuższego czasu przymierzam się do zrobienia na stopie czegoś podobnego.
Ciekawi mnie ile mniej więcej kosztuje taki tatuaż??? Jeśli bardzo boicie się bólu to polecam maść emla (znieczulająca). Tatuażysta polecił ją koleżance i wiem, że była zadowolona. Maść jest na receptę, ale jak się ładnie uśmiechniecie do pani w aptece to sprzeda bez recepty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
haaaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
no powiem wam mój tatuaż kosztował 350zł
i bolało jak cholera ![]() ale kazdy inaczej to przechodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja od niedzieli jestem szczęśliwą posiadaczką dziarki na stopie ![]() Co do wzoru... jest on pomysłem wspólnym, moim i autora ![]() Wyszło coś takiego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() robilas gdzies na Slasku moze? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- zapytam jeszcze o cene, bo ja chce podobnej wielkosci wzor... a zupelnie nie wiem jak to by cenowo wygladalo...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Robiłam we Wrocławiu ale dziarał mnie kolega, który się tym zajmuje zawodowo. Mogę Ci go z czystym sumieniem polecić. Jako że to bardzo dobry kumpel to i cena niewygórowana. Zapłaciłam mu tylko za barwniki, igły i małą robociznę. W sumie 130 zł ale to bardzo niewiele jak za taki tatuaż. Z tego co pytałam to koszt takiego w salonie to ok. 500 zł ( pi razy oko oczywiście ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do Wroclawia mam kawalek drogi, wiec okolice Katowic bylyby dla mnie idealne, bo to zaledwie kilka min. od domu. ![]() ![]() Natomiast cena bajeczna, ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
no to faktycznie malutko zapłaciłas
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w gliwicach studio D3XS w rybniku Incognito i Art -line
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
odnośnie tatuaży to zawsze chciałam, ale jakoś nie mogłam się przekonać...w ostatnim czasie tzn 3 dni temu zaczełam szukać w necie wzoru, znalazłam dwa...pojechałam do znajomego tatuażysty do studia połączył mi je pięknie, no i ...spontan...jutro jadę zrobić na stopie...hmmm przyznam szczerze ze też się naczytałam o bólu itd i troche się boję, ale z drugiej strony czy jest coś boleśniejszego niż urodzenie dziecka ?
![]() ![]() no właśnie wiec chyba dam rade bo od trzech lat jestem szczęsliwą mamuśia a teraz na dodatek z tatuażem na stopie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!! Ja mam już 3 tatuaże i ten na stopie był najbardziej odczuwalny. Bolało tylko w jednym miejscu - nad piętą. Poza tym ok.
Używałam ALANTANU w maści ( nie w kremie!!!). Tatuaż miałam robiony zimą 2 lata temu. Chodziłam w kozakach, miałam sporą dawkę maści na nodze, opatrunek, nic mi się nie przyklejało, ani nie obcierało. Tattoo szybko się zagoił. Nie róbcie go latem, bo szkoda, żeby wyblakł na słońcu ![]() Trzymam kciuki za wszystkie odważne, to nie boli tak bardzo, jak piszą, gorzej jest u dentysty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
no i moi drodzy jestem już po...szczerze mnie bolalo...tzn były momenty przy palcach i pod kostką gdzie myslałam że uciekne ale dałam radę, najgorsze to naniesiona biel, gdyż tatuażysta musi mocniej przydusić żeby ładnie wyszło, jednak efekt mówi sam za siebie...jest piękny! (nie chwaląc sie oczywiście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Ja już mam 4 lata tatuaż na stopie. Pamiętam jak chciałam go robić to miałam problem żeby znaleźć jakiś ciekawy motyw, bo w owym czasie bardzo mało osób tatuowało sobie stopy. A teraz to jest istna plaga...
Z tego co pamiętam to stopę przed "zabiegiem" smarowałma emlą- maścią znieczulającą, która mi bardzo pomogła bo na początku nic nie czułam. Ale jak przyszły kontury i znieczulenie zeszło to z bólu noga aż mi drżała i trzeba było parę razy przerywać. Same wypełnienie nie bolało ale kontury to tak jakby ktoś tępym nożem po ranie jeździł i chciał coś w niej wyryć. Moim zdaniem odczuwalny ból zależy od tego jak reagujemy na ból i od tego ile skóry czy też tkanki tłuszczowej mamy na stopie. Sam tatuaż bardzo ładnie się goił. Pamiętam, że stosowałam bepanthen a jak chciałam stosować alantan to osoba, która mnie tatuowała mi go odradziła (już nie pamiętam dlaczego). Tatuaż mam średniej wielkość a płaciłam 120 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
Dziewczymy ja ide w poniedzialek....
Tez mam stresa no ale czego sie nie robi ![]() Wzor wymyslilam sobie sama, nie chcialabym spotkac kogos na ulicy z takim tatuazem jak moj. i bedzie on od stopy szedl gdzies tak do polowy lydki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
![]()
hej Dziewczyny
![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Mnie na stopie, jakoś specjalnie nie bolał... bardziej przezywałam lędźwia, ale to pewnie dlatego, że tamten był pierwszy. Mój tattoo, juz wstawiałam na wizazu, ale co tam, pochwalę sie raz jeszcze
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3107 ![]() Osobiście odradzam wszelakie maści emla itp... ból nie jest aż tak straszny. ![]()
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
Tatuaże na stopie są boskie.
Ale jak bym się chyba nie zdecydowała ![]()
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
jejku śliczny jest Albertyna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
Nooo..!
Ja sie zdecydowałam! Zaczynam żyć..trochę hardcorowo.. ![]() Wpadły mi do..głowy dwa..pomysły.. i.. jeden jest tu.. http://tatuaze.us/tattoos-2748.html a drugi znalazłam.. włąśnie u Was na forum... https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1248738728 aczkolwiek zastanawiam się dalej, czy nie walnąc sobie.. jakiegoś.. tatu.. na karku..albo między łopatkami.. ![]() Hmm..swój zrobię.. .dopiero w marcu.. po powrocie z mojej podróży życia.. ![]()
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
Bardzo podoba mi sie tatto z samym napisem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Czy po zrobieniu tatuazu na stopie moge prowadzic auto? Nie naciagnie skora i nie zniszcze tatuazu? Bo robie jutro i mam dylemat
![]()
Zapuszczam i dbam o włosy AG ![]() real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.