![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: co dla chlopca 30 wrzesnia ?
No to ładnie...
Dziś 30 a ja nic dla mojego TŻ nie mam ![]() Smutno mi bo cały tydzień, jak leże plackiem w łóżku on co rusz coś mi przynosi... Zdrowe naturalne napoje dla dzieciaszków (pomimo mojego wieku) owoce, słodycze, jakieś kolorowe gazetki... Nawet nie pojechał z rodzicami na Kretę... Mieli dzisiaj wylatywać i co? Powiedział, że nie może jechać bo nie zostawi mnie chorej i w trochę ciężkiej sytuacji w domu ![]() A ja co... A ja nawet nie miałam jak kupić prezentu ![]() Jutro od rana siedzę w kuchni i basta.... Chociaż może kolacją nadrobię ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: co dla chlopca 30 wrzesnia ?
Cytat:
Kotowiec- już Cie lubię ![]() Popieram w 100 % ![]() Dlatego też rano robie wycieczkędo kuchni ![]() buzka
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej dziewczyny ciekawa jestem co kupiłyście albo wymyśliłyście na dzień chłopaka ----> swojego chłopaka i nie tylko swojego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Dot.: co na dzień chłopaka????
Bardzo wczas sie zastanawiasz
![]() ![]() co do pomyslow to wystarczy skorzystac z wyszukiwarki... https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ght=ch%B3opaka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...light=chlopaka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
całkiem mi wypadło z głowy dopiero dzisiaj usłyszałam w radiu ale mam jeszcze trochę czasu
![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Ja właśnie teraz zgrywam mojemu facetowi płytę z moimi ulubionymi piosenkami...
![]() Na okładce wydrukuję tytuły wszystkich utworów i napiszę jakąs ładna dedykacje ![]()
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
ja kupilam koszulke mam nadzieje ze sie spodoba bo jak nie to...grrrrrr
![]()
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
My z TŻ obchodziliśmy dzień chłopaka jakoś w czerwcu i powtórki nie planujemy:P Poza tym mój TŻ dzień chłopaka ma codziennie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
![]()
ja mojemu TŻ dałam troche słodkości-bardzo je lubi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
co dajecie waszym TZ jako prezent?
pozwolilam sobie zalozyc nowy watek. Jestem bardzo ciekawa waszych opinii, bo wlasciwie mi sie pomysly powoli wyczerpuja. Nigdy nie wiedzialam co moge komus podarowac.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: co dajecie waszym TZ jako prezent?
no ja jak robie cokolwiek to nie znajduje aprobaty z jego strony(mimo iz zapewnia ze prezent jest super)
jakie prezenty dałam? dałam bokserki(to akurat użytkuje ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
A też ostatnio się nad tym zastanawiałam, dobry wątek
![]()
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
ehhh..niewiem ale jakoś facetowi ciężko coś wybrać..dziewczynie na pewno łatwiej.Mnie się już wszystkie pomysły wyczerpały chyba,bo były już:
-bokserki -woda toaletowa,po goleniu,dezodorant balsam po goleniu itp -portfel -bluza -słodycze -figurka słonika ![]() -plecak |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
bokserki, koszulki, koszule, bluzy, swetry-jakies drobiazgu typu : "aniol na milosc" , poduszke(uwielbia ja) , jakies kartki ladne, butelke recznie malowana(sama robilam-na walentynki). Jak sobie cos jeszcze przypomne to dopisze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
aaa no i mala maskotke ma w samochodzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Mój TŻ dostal ode mnie przez te 4 lata:
-kilka książek(czytać lubi) -portfel(używa) -pióro(pisze nim) -bokserki(ja w nich śpię bo na niego okazały się za małe ![]() -listy tez pisałam i wspomnienie o nas jak mielismy straszny kryzys 2 lata temu(ma) -zrobiłam mu bransoletkę(nosił aż się urwała) -kupuje mu tez czasem słodycze(zjada) -winko nie wiem ile razy(wypilismy wszystkie) -fajne rzeczy do jedzenia(zawsze zjadamy wspólnie) więcej rzeczy nie pamietam jak sobie przypomne to napiszę. A prezenty kupujemy sobie na urodziny, a także bez okazji. Na dzień chłopaka na przykład nie. nawet nie wiem kiedy jest... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
ja mu daje cos takiego zeby mu sie kojarzylo z nami....ze wspolnymi chwilami
np....kiedys dalam mu monete z napisem mojego miasta (mieszkami daleko od siebie) na dzien chlopaka daje mu nasze wspolne zdjecie ktore sobie ostatnio zrobilismy a on nie mial okazji go jeszcze widziec a poza tym to nasze wspolne zdjecie wiec chyba sie ucieszy prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
pewnie ze się ucieszy motylku...
Ja teraz mam plan zrobić Tżecikowi album z naszymi wspólnymi zdjęciami. Tylko czasu brak... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Wątek na Plotkowe.
![]()
![]() |
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Ja przez 4 lata wyczerpałam chyba zasób pomysłów. Przez wszystkie święta, święciki i inne takie przewinęło się:
- portfel - pióro - perfumy - komplety kosmetyków - bokserki - swetry - koszulki - figurka dwóch słoników - zabawne kartki - ramki ze zdjęciami i inne jeszcze których nie pamiętam. Ale ostatnio co mi się bardzo podobało to widziałam takie kubki, są czarne, a jak się naleje gorącej wody to wtedy od dołu schodzi czarny kolor i pojawia się zdjęcie albo cokolwiek innego co chcemy zeby było na kubku ![]() Ale jeszcze chętnie bym sama zrobiła coś własnoręcznie ale mam takie dwie lewe ręce więc nie za bardzo wiem za co się dokładnie zabrać ![]() Jakbyście kochane wizażanki miały jakieśpomysły na coś fajnego i prostego to napiszcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Jak miałam chłopaka kupowałam mu książki głównie
![]() w ogóle fajnym pomysłem jest na przykład zabranie go gdzieś na wycieczkę albo do kina.. Albo jego ulubione winko które można razem wypić w romantycznym nastroju ![]() No i wszystkie prezenty, które wiążą się z jego zainteresowaniami. Nie lubię prezentów typu pierdółka do postawienia na półce.. ![]() No, ewentualnie może być ramka z moim zdjęciem ;D haha. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
moja mama zawsze mi mówi, ze na chlopaka to szkoda wydawac kasy, tj kupowac drogie prezenty bo oni i tak tego nie doceniają ( i niestety z większoscią tak jest
![]() ja kupilam dotychczas swojemu TZ: -bluzkę z skateshopu -3 plyty vinylowe -kokosa ![]() - a tak bez okazji to krem do twarzy, do tąk, balsam do ciałka (on uwielbia takie rzeczy) bo jestem konsultatnką to troszkę punkótw zawsze wyrabialam ![]() i szczerze mówiąc nie mam pojecia co mu kupowac.. a za kilka miechów swieta... a on jest zakochany w jednych perfumach a ja nie mam tylu pieniązków zeby mu zafundowac tymbardziej ze wiem co on dla mnie szykuje.. prezent za 35zł... wie, ze marze o tym ale nie ukrywam ze chcialabym cos jeszcze skoro ja mam kupic tak drogi prezent...(ale ze mnie materialistka ![]() a czy Wy ustalacie cene prezentów? tak mniej wiecej? mi glupio zapytac...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
My nie ustalamy. prezenty są zawsze niespodzianką u nas
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
KWC
|
generalnie nie ustalamy, ale na gwiazdkę robimy wyjątek i uzgadniamy przedział cenowy. W zeszłym roku było to 200 zł.
Dotychczas kupiłam dla TŻ: - perfumy ( do tej pory 3x) - t-shirt (2x) -portfel (1x) -coś do samochodu (1x) -kosmetyki do twarzy ( 1x) -wspólne zdjęcie do postawienia w widocznym ![]() (jesteśmy ze sobą rok i troszkę) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
BAN stały
|
Ja swojemu narzeczonemu daj prezenty typu:
-elegancki sweterek -bluze -tshirt -łańcuszek -branzoletkę -ostatnio zastanawiam się nad kupnem nowej srebnej obrączki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Wtajemniczenie
|
Mój TŻ to ciężki orzech do zgryzienia w kwestii prezentów. Jedyny pewniak to elektroniczne gadżety, na które niestety nie zawsze (czytaj:bardzo rzadko
![]() ![]() ![]() Książki kupuję Mu rzadko- jakoś zawsze nie trafiam, potem tylko stoją na półce i sie kurzą ![]() Ubrania w zasadzie też odpadają, jest superzaopatrzony. Słodyczowe prezenty robię praktycznie co drugi dzień- zjadamy razem ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
W przeciągu 6 lat podarowałam narzeczonemu prezenty w zakresie-
-biżuterii (łancuszek, bransoletka...) -bielizny ( ![]() -kosmetyków (seria pod prysznic, do golenia ..) -perfum (ulubione adidas czarny) -cmoka w usta ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
eeehhhh a ja zblizam sie do takiego mometu kiedy niewiem co kupic TZecikowi w pazdzierniku mamy nasza rocznice 2 latka
![]() Moj Tzecik dostal odemnie juz rózne rzeczy : -sweterek (nosi do tej pory) -bluzy ( roznie juz z nimi bywa) -koszulki (nosi ) -dzinsy 3 pary (jedne juz sie wyurzyły) -bokserki, slipki sama juz niewiem ile (heh bielizny nigdy nie za wiele) -pluszaczka (grajacego byl taki slodki a walentynki były ![]() -portfel ( uzywa) -podusie z mojim zdjatkiem ( sypia caly czas na niej ![]() -płyte( slucha ) -tone słodyczy (uwielbia je zjadamy razem on zawsze wieksza czesc ![]() -kosmetyki (ida na bierzaco) -rejs statkiem do Jastarni (bylismy razem extra sprawa) -skarpetki palczaste (nosi zima fajnie w nich wyglada) -pokrowiec na telefon( juz dawno nie potrzebny) eeehhhhh troche tego bylo to to co pamietam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.