![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: hmmm czy wzrost przeszkadza??
Cytat:
![]() Nie są niemiłe, sa równie subiektywne jak Twoja wypowiedź...
![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Mam wyższego od siebie TŻta o jakieś 4-5 cm. Obawiam się, że będę musiała zrezygnować ze swoich estetycznych obcasków, bo nieestetycznie wtedy z nim wyglądam... Ewentualnie mogę zrezygnować z TŻta żeby wyglądać estetycznie w estetycznych obcaskach
![]() ![]() Dziewczyny, mam dylemat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Wstyd się przyznać, ale jednym z czołowych powodów, dla których rozstałam się z moim byłym był jego wzrost. Musiałam się przy nim garbić, bo czułam się idiotycznie.
Jednak miałam wtedy 16 lat - młoda, głupia byłam. Oczywiście nie żałuję, że zostawiłam tego buca, ale trochę mi głupio, że był to jeden z powodów...Ciągle podkreślam, że nie powinno się skreślać ludzi za to, jakimi zostali stworzeni... Mój narzeczony jest ode mnie wyższy parę centymetrów. Akurat, kiedy wkładam obcasy, jestem tylko ciut od niego niższa. Idealnie ![]()
![]() |
#94 |
BAN stały
|
A moj jest ode mnie troche nizszy... w ogole nie nalezy do wysokich
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Nie przeszkadza mi zupełnie 'estetyczność' bądź jej brak u innych par
![]() Natomiast jeśli chodzi o mnie to.. Mam bzika na punkcie wysokich facetów (sama mam 174cm, a mój TŻ 190 i mógłby mieć więcej :P) Jeśli miałabym do wyboru mega przystojnego, ale niższego (czy mojego wzrostu, a nawet te 5cm wyższego) czy takiego który jest nie aż tak boski, ale ma minimum 1,90cm to nie wahałabym się ani chwili- wybrałabym wyższego :P Byleby nie był taki tyczkowato chudy, tylko taki normalny, proporcjonalny, tylko bardzo wysoki ![]() Ale ja jestem zboczona pod tym względem :P
![]() |
#96 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Ja także uwielbiam wysokich facetów, sama mam 178 cm, lubie nosić buty na obcasie, mój partner powinnien byc wysoki (chociażby te 4-5 cm). Niestety zazwyczaj spotykam facetów niższych (czasami nawet dużo niższych) ode mnie...
![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
lubie wysokich ... a trafiam na niskich
![]()
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Chyba tylko dziewczyny ktore nie wiedza co to zycie przejmuja sie wzrostem faceta, sa tak wazne rzeczy w zyciu i zwiazku ze stwarzanie sobie oproblemow typu wzrost jest chore
WIARA, NADZIEJA, MILOSC... Edytowane przez martyna_martyna Czas edycji: 2008-11-18 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Nie mówię przeciez, że niższy facet nie może być fajny.. Po prostu jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się, żeby coś 'zaiskrzyło' między mną a niewysokim facetem- może po prostu nie traktuję ich jak potencjanlych TŻ
![]() Ale to tylko moje podejście, gdybym zakochała się w kimś mojego wzrostu czy niższym to trudno- nie odkochałabym się przeciez tylko z powodu braku tych paru cm ![]() ![]() Co nie zmienia faktu, że wolę wysokich :P
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Ja napisze od siebie że też miałem z tym duży problem. Jestem chłopakiem i niestety mam jedyne 170cm wzrostu (19 lat). Jestem już ze swoją dziewczyną 3,5 roku i jesteśmy tego samego wzrostu. Na szczęście moja kochana nie lubi zbytnio chodzić w szpilkach, zaś ja uwielbiam jak dziewczyny w nich chodzą. Niestety wtedy jest ode mnie nieco wyższa. Miałem na początku pewne wątpliwości czy nie lubi chodzić w nich jedynie ze wzgledu na mnie. Jednak po wielu rozmowach na ten temat dała mi do zrozumienia że wcale tak nie jest. Ciągle mi powtarza że odpawiada jej moj wzrost ale mimo wszystko czasem użalam się nad sobą i modle się jeszcze o te 3-4cm wzrostu (ponoć płeć brzydsza dojrzewa do 21 roku życia wiec jakaś cicha nadzieja we mnie drzemie
![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam wysokich mezczyzn, niestety, jak sie juz zakocham to albo jest nizszy albo rowny... a marze o wysokich
![]() ![]()
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
Uwielbiam dużo wyższych od siebie facetów.Sama mam 160cm, a jeden z moich tż miał 183cm a drugi ponad 185cm.Nie wyobrażam sobie iść z facetem 165 cm, bo zawsze noszę wysokie obcasy, więc byłby mojego wzrostu albo niższy i wogóle czułabym się jak przy młodszym bracie albo młodszym bracie koleżanki.Oczywiście zdarzają się wyjątki od reguły i nigdy nie będę się kierować tym jednym kryterium
![]()
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
Mój jest niższy 4-5 cm. Od pierwszego wejrzenia tak mnie zauroczył, że nawet tego nie zauważyłam... teraz- mi to nie przeszkadza (mój eks był równy ze mną a nosiłam szpilki), jemu też nie chociaz mówi o sobie kurdupel ;p Ale w życiu byśmy się nie rozstali z tego powodu, mam 178-9 cm ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
4-5cm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale i tak się kochamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
ja jestem niską osobą, więc z praktycznie wszyscy faceci są ode mnie wyżsi, a mój TŻ o 20 cm, ale radzimy sobie
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Mój mąż jest ode mnie wyższy o 13 cm, ja mam 173 cm, więc do niskich nie należę. Jeśli mam być szczera to zwracam uwagę na wzrost faceta i im wyższy tym lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
BAN stały
|
Nie wiem jak inne dziewczyny, ale ja lubię wyższych bo czuję się przy nich bezpieczniej
![]() ![]() ![]() buty na 6 cm obcasie i jest idealnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
Pamiętam jak kiedyś spotykałam sie z facetem, który miał ponad 1,90 ;d ja mam 1,59 i czulam sie przy nim jak jakis krasnal
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.