hmmm czy wzrost przeszkadza?? - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-16, 19:27   #91
hihi
Zakorzenienie

Dot.: hmmm czy wzrost przeszkadza??

Cytat:
Napisane przez mariettta Pokaż wiadomość
Chodziło mi o moje postrzeganie świata. Lubie jak facet jest wyższy i uważam, że ładnie to wygląda....

Pisałam tylko o tym co ja uważam za fajne a wszystkie wypowiedzi typu ''nie chcę łapać za słówka ale...' są bardzo niemiłe
Ładnie wygląda, o ile ten wyższy facet jest wyższy niedużo, bo gdy 200cm idzie przy 155 to Twoim zdaniem nadal jest "estetyczne"?

Nie są niemiłe, sa równie subiektywne jak Twoja wypowiedź...
Stary 2008-09-16, 23:47   #92
Eflinka
Rozeznanie

Mam wyższego od siebie TŻta o jakieś 4-5 cm. Obawiam się, że będę musiała zrezygnować ze swoich estetycznych obcasków, bo nieestetycznie wtedy z nim wyglądam... Ewentualnie mogę zrezygnować z TŻta żeby wyglądać estetycznie w estetycznych obcaskach

Dziewczyny, mam dylemat
Eflinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-17, 01:41   #93
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Wstyd się przyznać, ale jednym z czołowych powodów, dla których rozstałam się z moim byłym był jego wzrost. Musiałam się przy nim garbić, bo czułam się idiotycznie.
Jednak miałam wtedy 16 lat - młoda, głupia byłam. Oczywiście nie żałuję, że zostawiłam tego buca, ale trochę mi głupio, że był to jeden z powodów...Ciągle podkreślam, że nie powinno się skreślać ludzi za to, jakimi zostali stworzeni...
Mój narzeczony jest ode mnie wyższy parę centymetrów. Akurat, kiedy wkładam obcasy, jestem tylko ciut od niego niższa. Idealnie
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-20, 16:20   #94
Dancing Nancy
BAN stały

A moj jest ode mnie troche nizszy... w ogole nie nalezy do wysokich, ale co tam. Na poczatku troche mi to przeszkadzało, ale teraz juz w ogóle nie. Prawde mowiac wzrost nie ma zadnego znaczenia. Gdybym miała do wybory megaprzystojnego goscia o idealnym dla mnie wzroscie i mojego TŻ to zgadnijcie kogo bym wybrała???
Dancing Nancy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-20, 20:37   #95
zoffen
Raczkowanie

Nie przeszkadza mi zupełnie 'estetyczność' bądź jej brak u innych par
Natomiast jeśli chodzi o mnie to.. Mam bzika na punkcie wysokich facetów (sama mam 174cm, a mój TŻ 190 i mógłby mieć więcej :P)

Jeśli miałabym do wyboru mega przystojnego, ale niższego (czy mojego wzrostu, a nawet te 5cm wyższego) czy takiego który jest nie aż tak boski, ale ma minimum 1,90cm to nie wahałabym się ani chwili- wybrałabym wyższego :P Byleby nie był taki tyczkowato chudy, tylko taki normalny, proporcjonalny, tylko bardzo wysoki
Ale ja jestem zboczona pod tym względem :P

WIELKIE ODCHUDZENIE!
75,6-71-70-69-68-67-66-65-64-63 -62-61-60

zoffen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-21, 17:15   #96
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zoffen Pokaż wiadomość
Nie przeszkadza mi zupełnie 'estetyczność' bądź jej brak u innych par
Natomiast jeśli chodzi o mnie to.. Mam bzika na punkcie wysokich facetów (sama mam 174cm, a mój TŻ 190 i mógłby mieć więcej :P)

Jeśli miałabym do wyboru mega przystojnego, ale niższego (czy mojego wzrostu, a nawet te 5cm wyższego) czy takiego który jest nie aż tak boski, ale ma minimum 1,90cm to nie wahałabym się ani chwili- wybrałabym wyższego :P Byleby nie był taki tyczkowato chudy, tylko taki normalny, proporcjonalny, tylko bardzo wysoki
Ale ja jestem zboczona pod tym względem :P
Ale piszesz tylko o powierzchownosci, a dylemat jak już jest taki - chłopak niższy, ale idealnie dopasowany charakterem, osobowością, czy wysoki, ale niestety aż tak nie pasujący? (ja romantycznie wierzę w dwie połówki pomarańczy, więc drugiego takiego TŻ raczej bym na świecie nie znalazła)
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-21, 17:46   #97
Asienka187
Zakorzenienie

Ja także uwielbiam wysokich facetów, sama mam 178 cm, lubie nosić buty na obcasie, mój partner powinnien byc wysoki (chociażby te 4-5 cm). Niestety zazwyczaj spotykam facetów niższych (czasami nawet dużo niższych) ode mnie...
Stary 2008-09-21, 19:58   #98
Suzi_Sun
Rozeznanie

lubie wysokich ... a trafiam na niskich
Stary 2008-09-21, 20:17   #99
martyna_martyna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sziszunia Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny,Mam do Was pytanie czy wzrost chlopaka jest dla Was wazny??Czy uwazacie ze jest to istotne??Co sadzicie gdy facet jest równy z Wami??Jak jest z Waszymi TZ??
Chyba tylko dziewczyny ktore nie wiedza co to zycie przejmuja sie wzrostem faceta, sa tak wazne rzeczy w zyciu i zwiazku ze stwarzanie sobie oproblemow typu wzrost jest chore

Edytowane przez martyna_martyna
Czas edycji: 2008-11-18 o 21:47
martyna_martyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-21, 20:36   #100
zoffen
Raczkowanie

Nie mówię przeciez, że niższy facet nie może być fajny.. Po prostu jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się, żeby coś 'zaiskrzyło' między mną a niewysokim facetem- może po prostu nie traktuję ich jak potencjanlych TŻ
Ale to tylko moje podejście, gdybym zakochała się w kimś mojego wzrostu czy niższym to trudno- nie odkochałabym się przeciez tylko z powodu braku tych paru cm Myślę, że jest wiele ważniejszych rzeczy niż wzrost w takiej sytuacji

Co nie zmienia faktu, że wolę wysokich :P

WIELKIE ODCHUDZENIE!
75,6-71-70-69-68-67-66-65-64-63 -62-61-60

zoffen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-21, 22:18   #101
cartoo
Przyczajenie

Ja napisze od siebie że też miałem z tym duży problem. Jestem chłopakiem i niestety mam jedyne 170cm wzrostu (19 lat). Jestem już ze swoją dziewczyną 3,5 roku i jesteśmy tego samego wzrostu. Na szczęście moja kochana nie lubi zbytnio chodzić w szpilkach, zaś ja uwielbiam jak dziewczyny w nich chodzą. Niestety wtedy jest ode mnie nieco wyższa. Miałem na początku pewne wątpliwości czy nie lubi chodzić w nich jedynie ze wzgledu na mnie. Jednak po wielu rozmowach na ten temat dała mi do zrozumienia że wcale tak nie jest. Ciągle mi powtarza że odpawiada jej moj wzrost ale mimo wszystko czasem użalam się nad sobą i modle się jeszcze o te 3-4cm wzrostu (ponoć płeć brzydsza dojrzewa do 21 roku życia wiec jakaś cicha nadzieja we mnie drzemie )
pozdrawiam
cartoo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-21, 23:03   #102
nastychick
Zakorzenienie

uwielbiam wysokich mezczyzn, niestety, jak sie juz zakocham to albo jest nizszy albo rowny... a marze o wysokich paranoja jakas

rsmt
nastychick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-22, 15:10   #103
scarlettmonroe
Rozeznanie

Uwielbiam dużo wyższych od siebie facetów.Sama mam 160cm, a jeden z moich tż miał 183cm a drugi ponad 185cm.Nie wyobrażam sobie iść z facetem 165 cm, bo zawsze noszę wysokie obcasy, więc byłby mojego wzrostu albo niższy i wogóle czułabym się jak przy młodszym bracie albo młodszym bracie koleżanki.Oczywiście zdarzają się wyjątki od reguły i nigdy nie będę się kierować tym jednym kryterium

scarlettmonroe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-22, 15:29   #104
Annie1441
Wtajemniczenie

Mój jest niższy 4-5 cm. Od pierwszego wejrzenia tak mnie zauroczył, że nawet tego nie zauważyłam... teraz- mi to nie przeszkadza (mój eks był równy ze mną a nosiłam szpilki), jemu też nie chociaz mówi o sobie kurdupel ;p Ale w życiu byśmy się nie rozstali z tego powodu, mam 178-9 cm ;P
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-24, 09:58   #105
mimozaMW
Przyczajenie

4-5cm mój jest ode mnie wyższy o 23cm to dopiero coś....

ale i tak się kochamy już prawie 2 miesiące po slubie jestesmy
mimozaMW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-14, 13:19   #106
Hot Lady
Zakorzenienie

ja jestem niską osobą, więc z praktycznie wszyscy faceci są ode mnie wyżsi, a mój TŻ o 20 cm, ale radzimy sobie
Że jest na świecie taki ktoś,
Kto będzie DUSZĄ, SERCEM, CIAŁEM
Chciał podzielić ze mną los
Hot Lady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 19:56   #107
marza_mr
Zakorzenienie

Mój mąż jest ode mnie wyższy o 13 cm, ja mam 173 cm, więc do niskich nie należę. Jeśli mam być szczera to zwracam uwagę na wzrost faceta i im wyższy tym lepiej Ale nie wyobrażam sobie żeby to był czynnik decydujący przy związaniu się z chłopakiem, choć przyznaję, przy bardzo duzych różnicach wzrostu, gdzie facet jest sporo niższy moze to byc mało komfortowe, bo niestety nie mieszkamy w zbyt tolerancyjnym kraju.
marza_mr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 21:43   #108
bejbi19
BAN stały

GG do bejbi19

Nie wiem jak inne dziewczyny, ale ja lubię wyższych bo czuję się przy nich bezpieczniej taka mała i bezbronna ja mam 167 cm a chłopak z którym się spotykam 190

buty na 6 cm obcasie i jest idealnie
bejbi19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-15, 00:32   #109
madziuuuuulka
Przyczajenie

Pamiętam jak kiedyś spotykałam sie z facetem, który miał ponad 1,90 ;d ja mam 1,59 i czulam sie przy nim jak jakis krasnal Obecnie jestem z chłopakiem, którym ma 1,65 Bardzoo sie kochamy i jego wzorst nie ma zadnego znaczenia:P choc nie powiem ze fajnie by bylo gdyby byl troche wyzszy
madziuuuuulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości