|
|
#91 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XI i pewnie nie ostatnia ;)
Witam w nowym wątku
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czy któraś z Was kupywała kiedyś buty w Reserved? Bo ostatnio widziałam takie na jesień i bardzo mi sie podobały, ale kosztują 250zł, jak dla mnie nie są najtańsze, a chciałabym coś gatunkowo dobrego i wygodnego.
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wybiore się w następnym m-cu do stolicy i tam zajde do Zary i zobacze co mają.
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buty maja tam śliczne, ale jakościowo beznadziejne. Ja kupiłam w lutym bodajże saszki, z których po dwóch tygodniach zaczęła się zdzierać powłoczka z obcasów Buty kosztowały 220 zł, a jakościowo jak za 50 zł. Teraz chciałam wymienić fleczki, to sie okazało, że trzeba robić, bo nigdzie takich nie ma.... więc na tydzień się pozbyłam butów.Nie zmienia to jednak faktu, że kocham te buty i dalej uważam, że są przepiękne... ale więcej bym tam butów nie kupiła... Chociaż widziałam ładne na jesień... takie zielone np... ale z obcasem działoby się na pewno to samo!! Jednym słowem (a właściwie dwoma) nie polecam A jakie się Tobie spodobały? |
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O rany, to teraz mnie nawet przestraszyłaś ![]() Te butki to były chyba te: http://http://www.stylistka.pl/zdjec...9_800x600.jpeg ale w kolorze śliwkowym. Ja ostatnio mam fazę na ten kolor, a że chyba jst modny, bo większość ciuchów w tym kolorze w sklepach, więc nie było problemów z obkupieniem się: bluzka jedna i druga, sweterek, torebka itp Edit.: Te: http://www.stylistka.pl/zdjecie/arty...9_800x600.jpeg albo te: http://www.stylistka.pl/zdjecie/arty...4_800x600.jpeg teraz nie jestem pewna, ale raczej te pierwsze
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Odradzam buty z reserved. nie dość że sa nędznej jakości, to jeszcze sa podróbką - plagiatem firmy Staccato (nie ma jej na polskim rynku). Ostatnio nawet widziałam model, w którym nie zmienili podeszwy (wozry w charakterystyczne S)
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
U mnie też zimno i buro. Wkurza mnie ta skóra, mam całą szorstką brodę i okolice ust. Czoło też. Na szczęście nie widać tego za bardzo gołym okiem. Była u nas przed chwilą pani z firmy cateringowej. Powiedziała, że dekorują salę, więc spoko Zaczynają się powoli nawarstwiać rzeczy "do zrobienia".W pokoju mam syf nieprzeciętny, poza tym muszę odświeżych ciuchy z długimi rękawami ![]() Melodio, przytulam Cię wirtualnie
|
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobre jest też łykanie ogórecznika lub wiesiołka
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=asiuk;9005823
Wkurza mnie ta skóra, mam całą szorstką brodę i okolice ust. Czoło też. Na szczęście nie widać tego za bardzo gołym okiem. [/quote] Asiuk polecam Ci moje ostatnie odkrycie, jak dla mnie to HIT i naprawdę działa, kończe już pierwsze opakowanie i kupię następne http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17207 |
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu ja już nawet nie myślę o kupowaniu tam butów. Link się nie otwiera
|
|
|
|
|
#102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam skórę raczej suchą, ale ostatnio mi się lekko błyszczała. Teraz za to mam "skorupkę" ![]() Już miałam kiedyś coś takiego, kupiłam sobie wtedy żel do mycia skóry atopowej z Iwostin - pomogło, ale potem i tak mi ściągało skórę Za dwa tygodnie idę do kosmetyczki, może coś jeszcze doradzi. Póki co, muszę się oszczędzać. |
||
|
|
|
#103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edit.: Te: http://www.stylistka.pl/zdjecie/arty...9_800x600.jpeg albo te: http://www.stylistka.pl/zdjecie/arty...4_800x600.jpeg teraz nie jestem pewna, ale raczej te pierwsze
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#105 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witajcie laseczki w nowym wateczku
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej używam kosmetyków do cery normalnej w kierunku suchej i jest ok. Nawet, jak mi się lekko czoło przetłuszcza (okresowo, najczęściej tylko latem), to po potraktowaniu go jakimś kosmetykiem matującym robi się właśnie przesuszone ![]() Jeszcze jest opcja taka, że to reakcja alergiczna, np. na fixator (psikałam się nim w sobotę). Tylko że już kilka dni wcześniej zaczęły mi się robić takie suche placki. |
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Butki bardzo ładne, te pierwsze o wiele bardziej mi sie podobają. Ale ja już na razie nie kupuję butów... Kupiłam w sobotę i teraz szlaban na buty
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja np. po tylu latach używania różnych żeli do demakijażu, porzuciłam temat, w ogóle przestałam używać w ogóle wody do twarzy i mam mniej problemów Ostatnio kupiłam płyn micelarny z nowej serii Ziaja Sopot, super i kosztuje grosze. W ogóle do demakijażu używam wyłącznie Ziaji, bardzo lubię ich komsetyki, nie uczulają mnie wcale
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet, jak używam maseczki, którą należy tylko zetrzeć potem chusteczką, to i tak troszkę obmywam twarz. Czuję się wtedy lepiej.Mam wodę termalną Avene. Czy ona może mi trochę pomóc? Nie wiem zab radzo, jak się ją używa. Słyszałam tylko, że po jakimś czasie należy zetrzeć jej nadmiar ![]() Ines, gdzie w ogóle można kupić kosmetyki Weledy? Nigdy się z tą firmą nie spotkałam. Zajrzałam na KWC, sprawdziłam ten krem z irysem - trochę przeraża mnie alkohol w składzie
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
dostalam odpowiedz od Kapturka, ze niedlugo wroci
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
cześć, ale mam dzisiaj humorek
wkurzają mnie moje ciuchy, w których chodzę po domu-wyglądam jak lump(bo zimno to musiałam się naubierać) mam niewyprostowane włosy jestem gruba, boli mnie głowa dzień paszteta
|
#113 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
kasia glowa do gory!
niestety ja tez mam takie dni ostatnio - to chyba przez ta pogode, zrobilo sie tak nagle zimno brrr
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
co mam zrobić żeby schudnąć 7 kg na "już"
idę wyprostować włosy może mi się poprawi, chociaż jak widzę moje boczki to chce mi się...no wiecie co![]() zresztą to, że płaczę mówi samo za siebie bo normalnie tego nie robię...
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Tu macie dziewczyny całą masę butów z Reserved z najnowszej kolekcji, nie ma wprawdzie wszystkich, ale przyznaję, że jest trochę ciekawych. Niestety również słyszałam niepochlebne komentarze na temat jakości wykonania i komfortu noszenia :/
http://stylio.pl/styliowirowka-buty-...en-od-reserved
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno nie jest tak źle, jak Ci się wydaje
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten żel natomiast ma niby dobrze oczyszczać twarz z nadmiaru sebum, ale też nie wysuszać. Zresztą chyba nie miał nawet alkoholu w składzie.Staram się uważać na kosmetyki, ale jak się już pojawia potrzeba delikatnego zmatownienia twarzy w trakcie gorącego lata, to robi się po jakimś czasie masakra
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja kosmetyczka, uważa że ten wszystkie żele są do doopy i że nie można ich używać, już lepiej kupić żel fizjologiczny- Physiogel tak to się chyba nazywa i nim myć twarz, chyba chodzo o ph ![]() Albo jeszcze to polecała bardzo http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6838 |
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Połamana jakaś jestem ![]() Boje sie ze sie rozchoruję..akurat na urlop. Melodio olać!!! nawet kolesia nie znasz a juz płaczesz. Nie przesadzaj. Nemuś sliczne zdjecia. Dorinko no ja sie nie dziwię ze spac nie mozesz...a ze fiaty 500 maja duszę to ja zawsze wiedzialam ![]() Kasia to wyprostuj włosy ubierz sie ładnie i idz na spacer. Lepiej Ci sie zrobi ![]() Ja dziś na lepsze samopoczucie ubrałam sie cieplo oplątałam szaliczkiem, zalozyłam rękawiczki, słuchawki na uszy z ktorych saczyly się same energetyzujące kawalki i poszłam spacerkiem do pracy (droga okrężną) .Od razu łatwiej sie zyje jak krew szybciej krązy.
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
płaszcz itp. Spacerek na pewno poprawia samopoczucie ale ja się boję tego chłodu, ja jestem taki zmarźlak że szok
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

ale wydawało mi się, że ten kosmetyk nie pogorszy jej stanu)

Buty kosztowały 220 zł, a jakościowo jak za 50 zł. Teraz chciałam wymienić fleczki, to sie okazało, że trzeba robić, bo nigdzie takich nie ma.... więc na tydzień się pozbyłam butów.

Zaczynają się powoli nawarstwiać rzeczy "do zrobienia".