![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Asiu -
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Zuzuia pisz smska ja na pewno dam znac bo do 18 w parcy siedze
TRZYMAM KCIUKI kochanee za wszystkie co mają dzis wizyty ![]() Asia- kurcze szkoda że na bierząco nie jestes z watkiem ale ci napisze cos co dziewczyny poleciły Mischoko, otóz nasza japoneczka w sobote ma wielki dzien Palenia wspomnien , wspomnien? czy rzeczy przypominającycyh o przeszłości... i zaczyna nowe świeze drugie zycie bez czarnych myśli i u ciebie tez asiu to może byc blokadą bo nie dajesz spokojnie odejsc swojemu aniołkowi , nie wiem czy dobrze to okresliłam ![]() Asiu ja tez nie zapomne swojego aniołka i test ciazowy który mi pozostał po aniołku trzymam tam gdzie go od pocztaku wł.ózyłam w portfelu w nieuzywanej kieszonce.... może go spale może nie ale mi opn całkowicie nie przeszkadza w pozytywnym myśleniu. Gabi dlaczego tak mało u nas piszesz nic nie wiemy co sie u ciebie dzieje, niegrzeczna jestes... Kasiu a jak Max, dalje ma ataki? ![]() ![]() ![]() Jane spokojnie możesz iśc na wizyte nie takie rzezcy oni widzieli;p ![]() Słuchjcie, mąz wócił wczoraj z parcy dałam mu ten pyszny obiadek i zjadł az 3 piersi nie mógł sie najeśc , powiedział to samo co mąz autorki przepisu że czasami tak pysznego to w dobrych reustauracjach nie podają, no urosłam wczoraj bardzo wysoko, az mu sie uszy trzesły.
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Ufff przeczytalam
![]() Wiec po pierwsze witam Was wszystkie bardzo serdecznie !!! Mam dzis dobry humor i nie smutkuje i mam nadzieje ze dzis ginka powie mi cos rozsadnego !! Co do szalikow czapek itd. Postaram sie wszystko pozbierac do "kupy" dzis lub jutro o ilke czas pozwoli wkleje to i poprosze o potwierdzenie. Jak pozbieram co kto bedzie chcial to podlicze ile by wyszlo na kazdy wzor i wtedy bedziemy gadac. Bo w zaleznosci od wzoru i grubosci wloczki roznie to wychodzi. Mozna zrbic z jednego motka a mozna i z trzech ledwo sie wyrobic to zalezy od grubosci welny dlugosci motka i wzoru czy ma byc gesty czy nie czy fredzle itd. A kolorki to ja mysle nie bedzie zadnego problemu. Kazda bedzie miala to co lubi ![]() ![]() Piwusia jestes naprawde git!! Fruzia ty lepiej pogadaz z ta PASMANTERIA i wybierzesz mi cos taniego wyslij a ja zrobie co trzeba ![]() Asia nie smutkuj po prostu badz z nami czesciej ![]() Dominisia ja Ci kochana wspolczuje takiego towarzystwa ale ja myslalm ze ten komp jest tylko wasz a nie dla wszystkich????
#94 |
Zakorzenienie
|
Asiu
nie smuc sie trzeba zyc przyszloscia a nie przeszloscia wiem łatwo sie mowi ale nie mozna inaczej ![]() jak moja @ nie przyjdzie to w pon ide do gina moze mi da cos na wywołanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Tak tak moze ci da
![]() ![]()
#96 |
Zadomowienie
|
O tak, Asiu - dziewczynki fajnie pisały, Madzia teraz też przypomniała, może to Cię troszkę uwolni? A Mischoko też ma rację - jeśli tylko możesz pozwól sobie na więcej przyjemności, np. na gang właśnie
![]() ![]() Mischoko - jesteś normalnie speca od tych spraw, skoro nie przeraża Cię liczba chętnych i wzorów ![]() ![]() Ojej - tylko trzba konkretnie Ci podać wzór - ła! Ty naprawdę umiesz różne wzory na tych drutach wyczarować??? Nie no - DZIEWCZYNY, Wy jesteście prawdziwe Kobiety!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madzia - dzięki za podniesienie mojego zwątpienia czy mogę iść jednak do gin ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
To ty wtedy najpierw testa sobie zrób boi tak nie da Ci nic na wywołanie jak wcześniej testu nie zrobisz.
Asiu madzia ma rację musisz pozwolić odejść swojemu aniołkowi on zawsze będzie nad Tobą czuwał, ale musisz myśleć pozytywnie bo blokujesz się i to może stanowić główny problem. ![]() Mischoko to czekamy na informacje po wizycie- ja pewnie dopiero jutro przeczytam ![]() Kasia jak tam nasz mały rozbójnik ![]() Wiecie co od dwóch dni bawię się w korepetycje z matmy dla brata, jest w pierwszej klasie gimnazjum w klasie matematycznej i spędzam z nim cale popołudnia nad zadaniami. Masakra ile mają zadań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Olivka
a na usg nic nie zobaczy?ja w testy nie wierze! wyczytalam ze Luteine sie zapisuje na wywolanie @ Moj Tż wczoraj powiedział ze czuje ze mam fasole w brzuchu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
![]()
Ojejku - sorry dziewczyny, ale serio no... nie sucho u mnie jeszcze
![]() ![]() ![]() ![]() Serio poszłybyście???? Or not??? Madzia pisała, że spoko - serio? No pierwszy raz jestem w takiej sytuacji (w ogóle dawniej usg nie miałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Tak jutro bo ja dzis dopiero po pracy ide na 18 wiec jeszcze musze caly dzien czekac
![]() Jane ja sie pracy nie boje jak sie pospiesze to szalik plus czapka w jeden wieczor zrobie tylko nie zawsze mam czas i ochote ![]() ![]()
#102 |
Zakorzenienie
|
Jane
hihi nie mowil bo zawsze mowil ze na bank @ sie zjawi.Nie nakrecajcie mnie ![]() ![]() Jane idz na usg nie wiem ktory to dzien cyklu? |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Ja bym normalnie do gina poszła, przecież to końcówka @ więc spoko, a poza tym termin miałaś wcześniej zaplanowany.
Blondynka ciężko powiedzieć czy coś zobaczy, może tak, ale możesz na betę iść. Ale mówię Ci lekarze tak łatwo bez 100% pewności że w ciąży nie jesteś nie dadzą Ci na wywołanie. Wiem jak mi się kiedyś spóżniał a miałam się zgłosić jak dostanę @ po clostilbegyt bo miałam mieć stymulację, i jak dzwoniłam do niego że test negatywny a @ nie mam i czy mam przyjść po coś na wywołanie kazał mi poczekać jeszcze tydzień i powtórzyć test jak @ dalej nie będzie i jak coś to dzwonić. Więc na pewno nie da ci po prostu ot tak na wywołanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Blondi - hm, ale jak wcześniej sama nie zrobisz testu (or bety) to i tak Ci gin to zleci, bo inaczej sam nie będzie miał pewności, bo dziewczyny pisały, że zobaczyc na badaniach można coś dopiero koło 5 tygodnia! A pomyśl - jeśli to to, to tyle czasu bedziesz tracić i się męczyc negatywnie zamiast skakać ![]() Ojejku - co się stało to się i tak już stało! a jak będziesz wiedzieć to pomyśl, lepiej się możesz jak coś sobą i fasolką zająć (a czasem trzeba jakiś hormonek na lepsze trzymanko wziąć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Hm, czyli myślicie żeby pójść????
O ja - tylko żeby się udało to usg zrobić, bo boję się czy mi się tam co nie popsuło ![]() Brr - OBY NIE!!! Nie - nawet tak myśleć nie można!!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Nawet nie myśl że coś jest źle na pewno wszystko w porządku.
Myślę że USG powinien Ci zrobić bez najmniejszego problemu. Ja z kolei prawdopodobnie jutro pójdę i się dowiem co dalej czy inseminacja czy jeszcze czekamy, ale już się nastawiłam na IUI tylko nie wiadomo jakie jeszcze badania przed będę musiała zrobić. |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Blondynka własnie może nie trezba bedzie tesu tylko usg wystarczy ![]() Olivka jak chcesz jakies info to podaj numer to ci smska wysle jak chcesz... A teraz pytanie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Tak tak olivka to Aneta B.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
hi hi
![]() ![]() A mnie na nk nie ma nikt bom ja wstydliwy gość ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: Ej no! Nie macie się czego wstydzić! Co Wy? Wszystko jest ok - buźki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Laseczki nie czytalam przyznaje sie bez bicia ale nie mam kiedy
RAno bylam u dentysty potem poszlam do kolezanki co ma chlopca w wieku Maxia i dopiero przyszlismy a musze posprzatac obiad zrobic i na 14:30 do ginki ide wiec poczytam was jak wroce od gina Buziole |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie dzis do ginek nawet ja !!! czekamy na wiesci !!
#113 |
Zakorzenienie
|
jak ja bylam ost u ginki to mowila ze mam bardzo dlugo szyjke i miala trudnosc aby mnie zabadac.
A usg nic nie boli wiec Jane nie masz czego sie bac ![]() Jesli dostane @ to wyjdzie na to ze moje cykle staly sie 30 paro dniowe wiec widocznie w owu nie trafilismy. |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
To trzymamy
![]() ![]() Wiecie co ja to po tych badaniach wszystkich to już się nie wstydzę gin nie robi na mnie wrażenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczynki
![]() Patrzcie - Kathi też dzisiaj ma gin, no mówię Wam: ginowy czwartek - w Polsce, Austrii i UK ![]() Kathi na 14:30, ja na 16:00, Mischoko na którą? A Zuzia - na 18:00 cosik pisała czy mi się już pomyliło z czymsik innym??? A co to znaczy Mischoko, że nawet Ty? ![]() ![]() Ale się Blondi nam upiera ![]() ![]() ![]() ![]() Olivko - no, tak ponoć się dzieje, że z czasem człwoiek faktycznie traktuje ginów tylko jak lekarzy, ale ja jestem dzik i w ogóle dłuuuugo nie byłam u gina! Wreszcie się za mnie koleżanki wzięły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Tak ja na 18 dzis wiec zaraz po pracy biegne do domku sie przebrac i do ginki maz ma juz czekac dzis
![]() ![]()
#118 |
Zakorzenienie
|
Mischoko i dobre nich idzie, cieszę się że Cię wspiera
![]() Jane fajny gin to podstawa, jak jest niesympatyczny albo ciężko się z nim dogadać to tragedia jest totalna;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
wygląda na to że tylko z obecnych dzis na wtatku tylko ja i olivka nie mamy wizyty bede czekałą na same dobre wiesci!!!!
![]()
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
No dokladnei i wcale nie masz sie ochoty sie przed nim "otwierac"
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.