|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Byki! 21.04 - 21.05
o Anethka, miło, że jest kolejny byczek z pięknego, 7 maja
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Wersta, jejku jak to szybko zleciało! Daje Ci popalić np. w nocy?
![]() A motorowe sprawy się tak mają, że za rok zamierzam robić prawko, bo dopiero co zaczęłam pracować. A jak na razie to jeżdżę z moim lubym KTM-em Także jest fajnie ![]() Ostatnio jechaliśmy to deszcz Nas złapał ... nie polecam nikomu :/
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem zmęczona. ;/ I spać mi się chcę, ale przynajmniej pogoda się trochę polepszyła, nie? xD
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
w nocy jest spoko
![]() moja 1sza poporodowa przejażdżka też skończyła się w deszczu a do domu było ok.60 km, silny wiatr i 15 stopni C. zimnica ![]() no to będę trzymać kciuki jak nadejdzie czas
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Eee, no to fajnie
Te dzidzie coraz bardziej mnie zauraczają Ale na moje maleństwo jeszcze czas ![]() Oczywiście, że dam znać!
|
|
#96 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To urodziłaś aniołka tylko pozazdrościć - oby moja też tak przesypiała wiekszą część nocy. Ale to jeszcze troszkę termin na styczeń więc narazie mamusia odpoczywa tzn stara się
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
to robią się nam pogaduchy o macierzyństwie
![]() czy Wy też czekacie aż w parku zrobi się złoto-czerwono i będziecie chodzić na spacery, czy tylko ja tak kocham jesień?
|
|
#98 |
|
BAN stały
|
aniaslonko - hm.. może nie tyle co czekam aż nastapi jesień jednak przyjemnie jest pochodzić wsród liści w pustym parku, pozbierac kolorowe liście czy nawet porzucac sie nimi
- wiem lekko dziecinne zajecie ale ja stwierdzam, że jestem takim dzieciakiem jeszcze czasem. Czasem warto sie zapomnieć na chwilke i powygłupiać, olać wszystkie troski dnia codziennego i zatracić się w zabawie... Jednak ogólnie nie lubię tych ponurych dni a potem nastających po nich pierwszych oznak zimy blee...
|
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
chodzić po liściach to też uwielbiam - ślicznie szeleszczą
![]() a jesień i zimę to lubię bo kocham szaliki, apaszki i inne cudaki na szyję - latem nie można się opatulić, a zimą jak najbardziej
|
|
#100 |
|
BAN stały
|
No a ja właśnie nie mam potrzeby ubierania się w kilka warstw i nawet szaliki mnie nie przekonuja do tych mrozów, chlap, snigu czy zimnego deszczu. brrr.... na sama mysl robi mi sie zimno.
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miło poznać osóbkę urodzoną w tym samym dniu i zgadzam się byki są super ja też edukowałam się na profilu biologiczno chemicznym pozdrowionka
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chyba połowa za Tobą już? teraz zleci wklejam zestawienie jak rósł mój baniaczek ![]() życzę dużo zdrówka |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
ja tez byczek urodzona 05.05.1983
|
|
#104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajny pomysł z tymi zdjęciami Może kieeeedyś też go wykorzystam ;>![]() ![]() Wersta, wróciłaś już do wcześniejszej wagi i wymiarów? Kalwi23, już dopisuję Cię do byczkowej listy urodzinowej ![]()
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
ważę pół kg mniej niż przed ciążą, a waga nadal spada i wchodzę w ciuchy sprzed
w sumie przytyłam 10 kg, czyli akurat biorąc pod uwagę tzw. książkowe pomiary ![]() o psiakostka jaka wstrętna pogoda u Was też?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
u mnie też
![]() byłam dziś na wielkich zakupach - niedługo wyprowadzka na studia więc trzeba było kupic jedzenia i kosmetyków trochę, wychodziłam - świeciło słońce, jak wracałam to nie dość, że zerwała mi się siatka i brakowało mi trzeciej ręki żeby wszystko zanieść do domu to jeszcze zmokłam, bo co z tego, że miałam parasol, jak nie miałam rąk, żeby go nieść ![]() nigdy więcej zakupów bez faceta!
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
ach studia, to były czasy
|
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Tak długo jest te forum i jeszcze nie ma tematu o bykach
? Witammm, jesteśmy najlepszym znakiem xD.
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
wersta, nie narzekam
![]() chociaż czasem jest ciężko (uroki sesji) to wiem, że jak przyjdzie stała praca, dzieci, dom.. to pewnie zabije mnie rutyna, nie lubię schematów, nie lubię rutyny
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie dzisiaj była piękna pogoda. Słoneczko ślicznie świeciło. W weekend ustaliliśmy z Tż date ślubu - 12.09.2009. Jestem taka szczęśliwa!!!
|
|
#111 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochane, czy Wy też tak macie/miałyście, że po pewnym czasie zaczęłyście myśleć/marzyć o założeniu rodziny? (o wyjściu za mąż, urodzeniu dzidziusia)? Jeśli tak to ile mniej więcej miałyście lat? ![]()
|
|
|
#112 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Śliczny brzusio No, połowa za mna, 25 tydzień juz leci a brzucholek idzie do przodu niestety nie moge wkleic fotek ponieważ po pierwsze nie umiem a po drugie na swoim mieszkaniu nie mam kompa tylko u rodziców nadal go mam wiec czasem tak żadko bywam na forum bo nie mam kiedy i gdzie ![]() kraven - gratuluję, my ślub bierzemy 25.10.2008 wiec juz niedługo... wszystko wyszło na calkowitego spontana ale ja tak lubie zero planów, poprostu impuls. Decyzje o slubie podjeliśmy jakieś 3 tygodnie temu i wszytko załatwilismy w ciągu 3 dni praktycznie. Bierzemy kościelny ale bez imprezy po weselu tylko obiad w restauracji i tyle dodek89 - ja mam 25 lat a mój przyszły mężulek 28
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
fiu fiu będą zdjęcia ślubne
kiecka upatrzona? ![]() u mnie podobnie jak u Niki po ślubie była kolacja tylko
|
|
|
|
|
#114 |
|
BAN stały
|
wersta - kiecka można powiedzieć upatrzona... tzn szyje się
nie chce takiej zwykłej ślubnej białej... wiem, mam zboczony gust każda marzy o pieknej białej sukni a ja wrecz odwrotnie. Ale cóz nikt nie mówił ze zawsze trzeba robić i ubierać się jak większość. Ja mam swój styl i nie zmienie tego bo tradycja tak mówi. Materiał mam srebrny i mnie się wydaje ze ładny ale coż sa rózne gusta i napewno komus sie to nie spodoba. Ale jakos opinie innych pod tym wzgledem mnie nie interesuja![]() A u mnie obiad na 17 osób wiec podobnie to wszytko wyglada Teraz zaóważyłam coraz wiecej takich kameralnych wesel sie robi... i ja jestem tego zdania po co robic na 50 osob zaciagac kredytow na kilka lat jak mozna to uczcic bez wielkiego BOOM a kase przeznaczyc na inne równie ważne sprawy. Ale wiadomo to juz jest każdego indywidualna sprawa
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
heh nie każda, bo ja wybrałam czarną tylko tż podniósł lament
no i w końcu miałam taką. bez welonu itp bzdur. i 1 różę |
|
|
|
|
#116 |
|
BAN stały
|
Hiihi... widze ze mamy cos wspólnego ze soba ja tez welonu ani niczego takiego nie bede miec... bo nie mam takiej potrzeby. W sumie nie strój swiadczy o szczesciu...
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
To ja widzę, że jestem inny byczek niż wy. Ja zawsze lubię się pokazać, a jak już świecić to najjaśniej
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
dodam jeszcze, że szykowałam się do ślubu pół godziny, bo pojechałam po kebab i długo mi się zeszło
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
hehe fajne wspomnienia Większość dziewczyn nie je przed weselem aby tylko się w suknie zmieścić, a Wersta nasza odwrtonie ... kebabem się zajadała ![]() ![]() hehe Ja sobie czasem myślę jak wyglądałoby moje wesele z racji tego, że moja rodzina robi b. duże wesela to chciałabym też takie zrobić Zaprosić rodzinkę i balować do białego rana bez butów ... co jak co, ale mam zamiar ślub brać tylko raz (narazie nie myślę o przeciwnościach losu, i mam nadzieję że takowych nie będzie )
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
bo jak jestem głodna to mam zły humor
![]() Dodek a coś się szykuje?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

a do domu było ok.60 km, silny wiatr i 15 stopni C. zimnica 
Ale na moje maleństwo jeszcze czas 

28TC
u Was też?