![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomysł na sesje w stylizacji romeo i julii;]
Cytat:
ciekawie by wyglądały mroczne klimaty, jakieś stare kamienne grobowce jako tło ![]() tu bardzo ciekawy pomysł http://images.google.pl/imgres?imgur...MY7-_Aax3NDDDQ
Kobiety szanujcie prywatność swoich partnerów! Nie dotykajcie ich telefonów! Nie czytajcie komunikatorów, maili. Nie szukajcie na siłę problemów! Słodka niewiedza i szacunek to spokój w związku. Edytowane przez trojka Czas edycji: 2010-03-16 o 15:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Załącznik 2999813 Załącznik 2999814 Załącznik 2999815 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Na forum nie będę pisał - tutaj, na tym forum nie warto, ale robiłem podobną sesję...skąd jesteście ?? Jeśli z moich okolic mogę coś takiego dla Was zaaranżować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Myślę, że nie powinna to być rozbierana sesja. Kiedy myślę o Romeo i Julii, widzę dwóch zakochanych ludzi. Tę sesję zrobiłabym tak, że wzięłabym modeli na plażę, do lasu, bądź jeśli masz taką możliwość, do jakiejś starej willi, kamienicy, byleby miała taki...charakter! Dziewczyna powinna być ubrana w długą sukienkę, taką elegancką, balową. Makijaż niech będzie delikatny, subtelny, ale widoczny! (: Włosy rozpuszczone. Co do Romea. Jakieś...brązowe spodnie, byleby nie jeansy, do tego biała koszula z brązowym krawatem. Romea widzę jako chłopaka z dosyć długimi włosami, które sięgałyby dobrze do końca ucha. Fajnie by było, gdyby miał loczki, albo chociaż falowane włoski! : D Co do póz, jakie mieliby modele robić, to wiadomo, trzymanie się za ręce i patrzenie sobie w oczy, leżenie koło siebie, pocałunek, przytulenie - wszystko, co robią zakochani w sobie ludzie! : D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pomysł jest gorzej z wykonaniem.
sory ze odkopuje temat ale mam dylemat ;p
w mojej głowie roi się mnóstwo pomysłów dotyczących np. jednej danej sesji zdjęciuowej , ale nie 'potrafie jej uwiecznic' jakos na kartce zeby zapamietac co i jak sobie planuje , bo nie umiem w ogole malowac , a zdjec tez nie potrafie komus robic, mam tylko swoje pomysly .. ale nie wiem jak mam je urzeczywistnić ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
BAN stały
|
Dot.: Pomysły na podwójną sesję.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
sesja zdjeciowa
Hej mam problem ponieważ mam mieć sesje zdjęciową z kolega ale nie mam pojecia co na nia wymyślic znaczy jakie miejsce ja sie ubrac. Moze macie jakies ciekawe propozycje. I nie chciałabym aby wygladało ze jestemy para
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
BAN stały
|
Dot.: sesja zdjeciowa
czemu miałoby wyglądać, że parą jesteście...
nie bardzo to dla mnie zrozumiałe. Ubierasz się adekwatnie do pogody makijaż to podstawa - dobry makijaż, nie na szybko zrobiony ubierz się tak,żebyś się swobodnie czuła a jaki ma być plan Wasz?? to zależy od tego gdzie sesja ma być... to wszystko da się zaplanować... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
da się zaplanować jeśli się ma możliwości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
Trosze odświeżę
![]() Bawię się w fotografa ![]() Delikatnie mówiąc niezbyt mam pomysł na pozy. Dziewczyna będzie ubrana w białą wielowarstwową tiulowa (tak jakby od komunii;p ) spódnicę - nie wiem ja zaaranżować góre stroju.Być może do spódnicy wepnę jakies różyczki. Myslalam też nad kokiem we włosach ale modelka ma ogromne policzki i nie będzie to dobrze wyglądalo. Z góry dziękuję za wszelakie rady.
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
a powiedz co ta wielowarstwowa sukienka polaczona z miejscem ma nam przekazac?
jaki efekt chcesz osiagnac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
Teraz pomyślałam nad zrobieniem z niej anioła ale to już dość oklepane.
Chce pokazać połączenie staroci, obskórnych ścian z czystym 'sumieniem' poazanym przez ubranie
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
a może coś w stylu ptaszek na uwięzi?
na gore swietnie nadalaby sie luzna za duza tunika - oczywiscie biala Już to widzę, tak lekko zwiewnie i na biało ubrana dziewczyna zamknięta w czerech brudnych ścianach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
OOoo. dzięki, fajny pomysł.. może dodam jakieś kraty w oknach itp.
Przyszło mi też na myśl stylizacja na pannę młodą jednak byłaby trochę 'niedorobiona' :p
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sesja zdjęciowa -> pomysły, inspiracje
Moze to jest takie oklepane ale płatki róz czarna suknia z lat 80-tych czarne tło i smutna mina płatki porozsypywane ja miałam taką sesje i fajnie było;p hehe
myśle ze też moze być sesje w jakimś lesie tylko zeby był zachód słońca i takie fajne niebo troche czerwone z lasem da fajny efekt nie wiem jak to wyjdze ta myśl wyszła na poczekaniu powodzenia i dzieki za wasze pomysły przyznaje sie trochę poczytałam i znalazłam coś dla siebie ![]() ![]()
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
hymmm a nie macie jakiś takich "wyjątkowych" pomysłów na stylizację???
mam zaplanowanych kilka sesji a w głowie pustka ;/
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Ma ktoś dobre pomysły na sesję?
Moja kuzynka chce zrobić sesję fotograficzną. Ma być zmysłowo. Ja jej robię zdjęcia a nie mam pomysłów. Do tej pory miałam...ale nie mam. A wy jakieś macie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
![]()
To mniej więcej to miejsce w załączniku tyle że o zachodzie słońca
![]() Powiedzcie mi proszę jaka stylizacja? Zdjęcia będzie robił mój tata tyle że on to je tylko robi pod względem technicznym, jest świetnym fotografem, ale ma moje stylizacje gdzieś ![]() Tak więc - myślałam nad czymś w stylu takiego miejskiego anioła, proste włosy bez wariacji do ramion, biała bluzka, prosta taka bokserka, zwiewne białe spodenki (kurdę nie mam spódnicy, tylko lniane spodenki -.-), białe tenisówki, hmm i może jakaś koszula? Nie mam pojęcia! :/ A może doradzicie jakąś inną stylizację? Włosy mam brąz, na zdjęciach wychodzą czarne jak smoła. Tzn. zazwyczaj, ale czasami da się je uchwycić w ich kolorze. Nie mam pojęcia ... Coś ciekawego, zadziwiającego? POMÓŻCIE DZIEWCZYNY! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sesja fotograficzna w plenerze - zachód słońca, rzeka, zarośla zielone. Pomóżci
Ja bym Cię widziała tutaj jako nimfę, w zwiewnej białej sukience, czy koszuli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
Dot.: Sesja fotograficzna w plenerze - zachód słońca, rzeka, zarośla zielone. Pomóżci
hmmm...bardziej by mnie przekonywala sukienka...powiewna...moz e tez byc lekko zamoczona ale raczej sukienka i chyba w dowolnym pastelowym kolorze,chociaz cieple barwy np. czerwien,pomarancz i do tego zachod slonca - tez moze byc ciekawie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
sesja w gabinecie kosmetycznym
witam serdecznie. zaczynam przygodę na forum i przygodę z fotografią. mój chłopak chce mi zrobić sesję dość nietypową w gabinecie kosmetycznym!!!
czy macie może jakieś pomysły, przykłady itp?? proszę o pomoc sesja oczywiście troszke kusząca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sesja w gabinecie kosmetycznym
A mnie od dawna juz chodzi po glowie sesja w stylu sexownej gospodyni domowej. W meskich bokserkach, wałkach we wlosach, z papierochem, koniecznie w szpilkach przy np desce do prasowania. Albo ze scierą do podlogi na kolanach, z mokrymi kosmykami wlosow..
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
haha uśmiałam się ;D wybaczcie ...
Jeśli nie macie pomysłu na sesję - polecam zacząć czytać książki! Bo to świadczy że z Waszą wyobraźnią coś nie halo ![]() Czasem bywa że fotograf liczy na pomysł osoby pozującej , zatem trzeba się wysilić i pomyśleć np. kim chciałaś zostać mając 5lat,czym się interesujesz[taniec,mężczyźni,moda,str zelanki,autka itd.] Myślenie nie boli ![]() Coś zmysłowego? Znaleźć miejsce z ciemnym jednolitym tłem , ale dobrym oświetleniem ! coś do siedzenia , szpilki, rurki lub same majty,biały czysty top i już jest klimat ![]()
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
Dot.: proszę o pomysł na ciekawą sesję fotograficzną .
sesja jest bardzo fajna z użyciem staroci.. ma wtedy klimat!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Pomysły na podwójną sesję.
Cytat:
ja mam pomysł brunetka niech się ubierze w takie "szmaty" jak z "Szmateks-u ... a druga taka atrakcyjna "paniusia" i to będzie pasowało do Blondi ![]() ![]() a brunetka np może mieć za duża męska stara bluzkę jakieś wytarte spodnie byleby się dobrze prezentowały na zdj i jakieś może dziurawe buty he he cokolwiek pokazać dwie przyjaciółki z 2 różniących się od Siebie klas ![]()
![]() |
![]() |
#116 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: sesja w gabinecie kosmetycznym
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
Heee j!
Mam pytanie. : ] Czy wie któraś moze jak zrobić błoto ? Chodzi mi o sesje zdjęciową w stylu militarnym a teraz za bardzo błota nie znajdę bo jest ciepło. Mam pomysł by ubrać modelke w glany krótkie spodenki bądź moro luźne spodnie i bluzkę z siatką w kolorze zgniłej zieleni i do tego makijaż z czerwoną szminką bądź 'apacze' : D Zrobiłam ostatnio kilka fotek w stylu 'wiejskim' tj . w polu wsród zboża i świetnie mi wyszło : ] Bardzo proszę o podpowiedzi ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
roztopioną czekoladą się posmarować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
Dot.: proszę o pomysł na ciekawą sesję fotograficzną .
pomóżcie
mam propozycję sesji zdjęciowej będzie ona darmowa jeśli podsunę niecodzienny pomysł fotografowi propozycje i na plener i na studio, wszystko oprócz aktów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
może zdjęcie w niecodziennym mistycznym makijażu w pasującym do makijażu stroju w studiu. możesz sie wystylizować adekwatnie do pory roku. np. jasny perłowy makijaż i biały strój - zima, brązowy czy brzoskwiniowy make up - jesień itp... tylko taki makijaż musi być baardzo wyrazisty i musi skupiać na sobie uwagę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.