|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ukryte prezerwatywy p
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
to nie jest prowokacja tylko fakt autentyczny nie wiem co mam w takiej sytuacji zrobić czy czekac powiedzieć szukałam wsparcia a dostało mi się za dziurki w gumkach jak już wcześniej pisałamdopóki ktoś nie znajdzie się w mojej sytuacji do końca tego nie zrozumie
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
fakt z zasady jest autentyczny.
Ja nie miałam takiej sytuacji, ale zdarzyło się,że zostałam okłamana przez mojego partnera. Nie chodziło o zdradę. I potrafię frustrację z jaką się możesz spotkać: wyobrażając sobie męża, który na Twoje zarzuty odpowiada: nic o tym nie wiem, ależ skąd... Pytanie jest takie : czy was coś jeszcze łaczy ? i dlaczego on nie chciałby rozwodu ? To jest skomplikowane, ale takie szpiegostwo i zabawa w ciuciubabkę (dość nieumiejętnie zresztą) jest bezsensu. Ja nie pytałam za długo. Dwa razy zapytałam o to samo, usłyszałam zaprzeczenie. I powiedziałam,że wiem,że znam prawdę. Po chwili wiedziałam wszyściutko. co chciałam wiedzieć.
|
|
|
#97 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może wytłumaczymy również przy okazji, iż dziurek w prezerwatywach robić nie należy? Im więcej czytam, tym bardziej tak mi się wydaje. |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz wiemy,że jest nieobliczalny ![]() a po pierwszym poście miałam wrażenie,że jest ci źle,że on cię może zdradzać. jakieś jednoznaczne stanowisko ?
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek z natury tych dziwnych...
Emotka na początku może świadczyć o urażonej ambicji ![]() W końcu poszedł na noc do pracy czy nie i czy ubyło...
|
|
#102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
najwyraźniej jakiś powód jest. Wg mnie po prostu nie jest to jakaś strasznie skomplikowana historia, a tutaj (ze strony wielu osób) tyle zdziwienia, łapania za słówka, rozstrząsania a czy na pewno znalazłaś przypadkiem, a po co grzebiesz, a po co ci dowody, a czy emotka odpowiednia ... Jakie to ma w ogóle znaczenie, skoro antonina wie już co chce zrobić. I jest dla mnie całkiem logiczne, że skoro usłyszała od męża że o rozwodzie nie ma mowy, to musi się postarać o niego nieco bardziej, niż po prostu iść do sądu.
|
|
|
#106 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesli ma kochankę to wierzy,że taka jest norma. Z tego co wiem podział majątku można zaczac przed postępowaniem rozwodowym. Możecie życ osobno, co jak mi sie wydaje będzie wskazywało na tzw. rozkład pożycia małżeńskiego.
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
nigdy nie mieliśmy wspólnego konta każde płaci sobie za siebie kiedyś tak było mu wygodniej bo zarabiał więcej ode mnie teraz jest zły bo jest sytuacja odwrotna ale teraz to ja już nie zamierzam z nim mieć wspólnego konta
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
wydaje mi sie ze niektore z was sa za ostre dla antoniny. (z tymi dziurkami) czy wy nigdy nie zrobilyscie niczego glupiego pod wplywem emocji? czy wiecie jak bardzo boli zdrada?ja w wieku 12 lat znalazlam dowody na to ze moj tata zddradza moja mame i o maly wlos nie zrobilam czegos glupiego. pomimo tego ze zadradzial moja mame a nie mnie czulam sie potwornie.
moim zdaniem wystarczajaco dostalo jej sie od zycia. weszla a wizaz zeby dostac od nas rade co ma robic dalej a wiekszosc osob tylko wypomina jej ze nie zrobila tego wczesniej. mozliwe ze nie mogla wziac rozwodu z jakis powodow o ktorych nam nie chce powiedziec ja popieram pomysl z detektywem. zdjecia to nie podwazalny dowod |
|
|
|
|
#110 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
jezeli ta pani wie jutro dzwon do detektywa. uwierz mi ze nie ma na co czekac. tylko sie meczysz niepotrzebnie
|
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
problem polega na tym że ja nie jestem przekonana czy to ona na razie zakładm dwie opcje obie są dość prawdopodbne ale za nim wydam pieniądze na detektywa chciałabym się upewnić czy aby na pewno mam racje a poza tym śledzić go można tylko w pracy ale nie wiem czy ktoś zdecyduje się śledzić radiowóz
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochanki nie mam zamiaru bronić - ale po co chcesz spładzać niechciane dzieci ? Rozumiem, że chcesz dowodu zdrady, ale nie tedy droga - lepiej wymień te gumki - zanim grono poszkodowanych się powiekszy. |
|
|
|
|
|
#115 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
No właśnie... Chyba sypiając z kimś coś o tej osobie się wie: gdzie pracuje czy mieszka... ALBO CZY MA ŻONĘ! Żadna z nas nie jest na tyle głupia, że nie wie kto jej się do łóżka pakuje. Co do dziur to najpierw mnie to rozbawiło, a teraz nie mam zdania. Ważna rzecz; stoimy po stronie żony, nie kochanki. Nawet jeśli żona nie sypia z mężem - wtedy mąż może wymienić żonę, a nie znajdywać kochankę i grać nie fair. |
||
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
dziurawiąc gumki nie myślałam o tej kobiecie i dziecko ale o moim mężu
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Ja stane w obronie Antoniny. Chociaż tak pisze bez emocji to napewno kocha męża i była wściekła gdy zobaczyła dowody zdrady! A człowiek we wściekłości robi dziwne rzeczy. Prawie wszystkie dziewczyny piszą, że kochanka nic nie winna. Jak to??? Ciekawe czy byście tak mowiły jakby wasz facet sobie z kimś sypiał, że biedna oszukana dziewczyna. Wątpie, że ona nie wie o żonie. W końcu jest tyle kobiet którym to nie przeszkadza, że po co miałby sobie problem brać na głowe i dwie oszukiwać. Nie była nigdy u niego w domu itp. Napewno wie, że krzywdzi jakąś kobietę.
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Sadze, ze myślałaś o sobie i o zemście. Tak przynajmniej wnioskuje z Twoich postów. Miałabyś to dziecko za dowód zdrady. Tylko czemu Ono jest winne? Rób jak uważasz. Życze z całego serca pomyślnego zakończenia sprawy rozwodem.
|
|
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
nie myślałam o dziecku jak o dowodzie zdrady bardziej jako zemsta na mężu bo kto popatrzy prycvhylnie na faceta z trójką dzieci każde z inną kobietą a alimenty tego materialiste by dobiły
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

co chciałam wiedzieć.