![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: hurtownia Simeve- zamówienie
obecnie nie ma spodni, spódniczek. nic.
możemy zrobić jeszcze w ten sposób... teraz zamawiamy bluzki te które są, robimy przelew do mnie i paczka sobie przychodzi i czeka. potem domawiamy spodnie i wysyłam Wam razem rzeczy, chyba że ktoś będzei chciał to wyślę mu same bluzki. rozmiarówka teraz może być też przebrana dość... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Ja mogę poczekać do przyszłego tygodnia, może dojdą jeszcze jakieś fajne kurtki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
ja wole teraz, bo chce sweterek i bluzeczke
![]() i sie boje ze za tydz nie bedzie ich juz ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
czyli teraz zamawiamy bluzki, a zaraz po dostawie spodnie, spódniczki i resztę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
A te grzybki ze stardivariusa są?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Dziewczyny- Ile jest już wątków o zamówieniach zbiorowych? tych polskich? Czy mi się wydaje czy to jest 3 wątek?
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=277901 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=283135 Ja potwierdzam swoje zamówienie. Właściwie to mi wszystko jedno czy będzie ono wcześniej czy za tydzień, ale spodenko-spódniczkę x2 chcę na pewno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
Ja chce tylko spodenko spódniczke i inną spódniczkę wiec nie mam wyjscia jak nie ma ich teraz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Do dziewczyn zamawiających te spodenki: znalazłam na allegro aukcje z tymi spodenkami. Sprzedawca podaje wymiary do rozmiaru 36, można więc sobie porównać i zorientować się mniej więcej w rozmiarówce stradivariusa.
http://www.allegro.pl/item456016865_...odenki_36.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Ja jestem za tym żeby poczekać. Może się zdarzyć tak że jeśli część ciuchów zamówimy teraz to później nie uzbieramy 5 szt. z danego rodzaju ubrania. A w ciągu tygodnia raczej wszystkiego nie wykupią.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
ja Wam gwarancji dać nie mogę, czy będą, czy nie.
Wyjścia są takie: kupujemy teraz bluzki, a spodnie i resztę potem [bo bluzki pod spodnie nam nie zaliczą, więc jak nie będzie np. 5 spódniczek, to nawet 20 bluzek nic nie da]. Paczka idzie do mnie i wysyłam to od razu do Was, lub rzeczy bezpiecznie poczekają u mnie do dotarcia drugiej paczki czekamy na rzeczy, jest ryzyko, że ich już nie będzie, a jeśli będzie nowa dostawa to że ceny wrócą do poprzednich. ja sama teraz bym wzięła 3-4 bluzki, więc jeśli komuś bardzo zależy możemy kupić teraz, a na resztę spokojnie poczekać i osoby, którym to czekanie by nie przeszkadzało to też wzięłyby wtedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
A ta promocja na bluzki po 18 zł. dotyczy tylko Stradivariusa czy wszystkich firm?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
tylko tej firmy, dlatego właśnie że to końcówki a oni nie wiedzą czy w nowej partii te rzeczy będą znów, czy mogą być zupełnie inne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
Byłam dzis w Stradivariusie i nic nie umiem powiedziec nt. ich spodni.
Kazdy model lezy inaczej, nawet kolory tych samych modeli roznia sie materiałami przez co rozciagliwoscia. Ja ktora mam 173 wszystkie spodnie mialam za długie o 5 cm i w rozmiarze 36 i w 38. Wiec długosc jest na pewno duza, gorzej z innymi wymiarami bo nie bylo spodni podobnych do tych z hurtowni tylko w nowej kolekcji maja jakies szerokie i bezkształtne, wiec porównywanie ich z rurkami z hurtowni nie ma sensu. Mam rozmiar 36/38 i w Stradivariusie lepiej wygladałam w 36. Na codzien nosze 28-29/32 spodnie. Zadnej numeracji porządnej, obwodów ani długosci. I najwiekszy rozmiar znaleziony przeze mnie to 40. Ale jesli w hurtowni brak juz tego, to i tak chyba po ptakach. Wydaje mi sie ze trzeba zamowienie zebrac szybciutko po dostawie (w max 2dni) bo inaczej ciagle moze byc taka sytuacja jak teraz.
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
czyli tak: te osoby, co chcą bluzeczki na teraz proszę, aby wkleiły mi na forum zdjęcie, dały rozmiar [można poszukać na allegro, po wpisaniu nazwy marki pojawia się masa stron]. czekam na to do jutrzejszego wieczora. roześlę wtedy dane mojego konta i poproszę Was o przesłanie mi należności oraz informacji, czy wysłać od razu do Was czy czekacie na spodnie/spódniczki i wtedy wysłałabym razem. w niedzielę wieczorem wyślę im zamówienie, w poniedziałek rano zadzwonię i poproszę o jego weryfikacje. Jeśli czegoś by nie było, zwracam od razu należność na konto.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
A czy nie dałoby się dogadać z firmą tak , że teraz zamówimy bluzki, odłożą nam je po tej cenie , a przy nastepnej dostawie domowimy jeszcze sporo ciuszków i dopiero wtedy zrobimy przelew i dopiero wtedy Achnes odbierze paczkę z Simeve?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
wydaje mi się, że oni w każdej chwili mogą mieć na to kupca i jednak odkładać w takiej hurtowni to tak trochę.. dziwnie. co innego sklep, a co innego miejsce gdzie w ciągu miesiąca sprzedali ponad 2 tys rzeczy [tyle powiedziała mi właścicielka o ilości ]. Jeśli odłożyliby to musiałybyśmy zapłacić za nie, żeby to było pewne, a nie "może kupią, a może się rozmyślą bo coś z nowej dostawy się spodoba" I nie ma pewności że w nowej dostawie będą te ubrania co są teraz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
Czyli właściwie nie wiadomo czy te spódniczko-spodnie w ogóle będą w kolejnej dostawie tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
spodni ma być masa podobno i te spódniczkospodnie też mają być.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
Ja jestem za zamówieniem teraz jednak ponieważ pózniej może już nie być :P
to tak ja poproszę jednak 5 bluzek wszystkie w rozmiarze 36 czyli 8 ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Ja chcę: [rozmiar L]
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
layla_lbn - to zielone to sweterek, nie wlicza się wkategorię "bluzki" a to czarne jest z innej firmy.
teraz chodzi o rzeczy ze STRADIVARIUSa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
a i jeszcze ten sweterek tez 8
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, nic, a sweterka 5 osob nie chce ![]() I jakby 5 osob nie chcialo bluzeczki tej /nie ze S/ to tez nie mozna teraz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
W takim razie ja chcę:
Wszystko rozmiar M. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
dziewczyny... teraz bluzki, nie grzybki, nie sweterki. i tylko ze STRADIVARIUSa
galerie tych rzeczy są nieco niżej i są podpisane. inne bluzki nie wliczają się w kategorię tej firmy. sweterki nie wiem czy są teraz, zapytam się w poniedziałek. jeśli tak, to brakuje jeszcze 2, bo ja też bym 1 wzięła. proszę o podawanie rozmiaru angielskiego, tabele są chyba na 2 stronie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Dobrze, jeśli znajdzie się do pon 5 osób pewnych na grzybki, które wpłacą kwotę w niedzielny wieczór oraz 5 innych bluzek i będzie to na stanie, można zamówić od razu.
Proszę zatem o taki wpis: - potwierdzam mój udział w zamówieniu - <rozmiary> zdjęcia i proszę brać pod uwagę, że czegoś może nie być. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.