![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Testujemy depilatory Braun
Cytat:
dostajac depilator -musisz go ocenic -pozytywnie czyli chca cos w zamian i nawet sie z tym nie kryją,ocenisz negatywnie ? nawet jesli nie bedzie ci pasowal wymienisz go na wizazu lub sprzedaz na alegro. ty zadowolona ,braun zadowolony bo pozbyl sie starych modeli a jeszcze dostal pozytywne opinie w necie. nie ma nic za darmo a juz napewno nie w handlu,reklamie . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w przypadku gdy depilator ci nie pasuje i napiszesz o nim negatywna opinie to musisz go zwrocic, a jak nie zwrocisz do bodajze 2 tygodni to przysla ci za niego rachunek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Mnie też kusiło, żeby się zgłosic, ale potem przeczytałam regulamin i jakoś mi przeszło. Jeszcze wystąpiłby jakiś błąd i ścigliby mnie z rachunkiem za ten depilator :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Heh też się zgłosiłam, właśnie sprawdzałam pocztę i nic
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
mnie rowniez nie wybrali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli nie spełni Twoich oczekiwań, to zobowiązujesz się do odesłania. Nic tam nie ma o datach i karach. To jest taki podchwytliwy w sumie punkt. Jak napiszesz, że oczekujesz po depilatorze, że będzie wyrywał włosy i ten to robi, ale w sposób nieprzyjemny i bardzo szarpie, to przecież spełnia Twoje oczekiwania- depiluje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
wychodzi na to,że wybrano autorkę wątku
![]() I już.
![]() |
#101 |
Szara Eminencja
|
Mnie też nie wybrano
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
Mnie też się nie udało
![]()
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
jejku jak ja mogłam tego nie przeczytac Uczestnicy biorąc udział w Konkursie wyrażają zgodę na nieodpłatne wykorzystanie ich wizerunku w związku z Konkursem przez Organizatora oraz Partnerów Konkursu we wszystkich mediach, w szczególności w prasie, telewizji, internecie. i co teraz wylosowali mnie a ja nie chce buuuuu zawsze w cos sie w kopie
![]()
http://pannymlode2011.blogspot.com/2010/01/martarr.html Edytowane przez martarr Czas edycji: 2008-10-16 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Killing me softly
|
Cytat:
![]() Poza tym regulamin wydał mi się nieścisły( napisałam o tym w jakże pasującym wątku o konkursie Clinique ![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Ja dostalam wczoraj maila, że mnie wybrali do tego testu. Ciekawe, jaki model mi przypadnie. Cieszę się - zakładam z góry, że nowy depilator mi sie spodoba. Stary mam tez Brauna, ale model przedpotopowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Nie depcze krokusów
|
Też jestem regulaminową maniaczką i nie wyobrażam sobie brać udziału w konkursie bez jego przeczytania. Pamiętam konkurs "Wybory batonów". Zagłosowałam na Twixa i dostałam smsa, że wygrałam paczkę "swoich ulubionych batonów w limitowanej wersji", po czym przyszły do mnie Snickersy
![]()
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2008-10-16 o 07:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
maila tez nie dostałam.. szoda bo moj depilator philipsa juz tylko ledwo "zipie"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyatwisz opinie pozytywna a za miesiac wystawisz go na wizazu lub allegro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
a jak i kto to sprawdzi ?
liczy sie wystawiona pozytywna opinia . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Nie depcze krokusów
|
Co do oddania produktu w przypadku, gdy nie podpasuje, to i tak bym im odesłała albo sprzedała, bo po co mi taki śmieć trzymać w domu, a na śmietnik nie wyrzucę, bo za to są kary.
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoja droga ciekawe jak i kto mialby sprawdzic czyj depilator lezy na smietnisku . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Prawdę mówiąc jak się czyta taki wątek to ręce opadają. Skąd ten żal i pretensje? Czy wizaz.pl kiedykolwiek naruszył Waszą prywatność? Czy kiedyś ktoś stracił na konkursie??? Pokażcie mi inny serwis, który rozdaje masowo za darmo depilatory?
Jak pytałam o Klub Recenzentki to był entuzjazm, jak coś załatwiam i organizuję to tylko jakieś pretensje. Komu zostawiacie swoje dane? Tylko i wyłącznie mi, a ja poprzez GIODO jestem zobowiązana trzymać te dane w tajemnicy. Nawet organizator nie ma prawa ich dostać z wyjątkiem oczywiście Waszych opinii. Poza tym uważam, że niektóre Wasze opinie są niezmiernie krzywdzące. Po pierwsze o jakich starych urządzeniach piszecie? Dostajecie nowiuteńki depilator, niektóre warte ponad 500 zł. Jedyny warunek, to wypełnić ankietę, ocenić go. Jeśli komuś się nie spodoba, to musi odesłać na koszt redakcji. Czyli nie kosztuje tej osoby to nic, dosłownie nic. A jeśli nie spełnia oczekiwań - to po co ma go sobie zostawić? Żeby sprzedać na allegro??? To jest złamanie regulaminu!!! Nikt nikogo nie zmuszał do wypełnienia tej ankiety. Regulamin był prosty i logiczny. Nie ma w nim ukrytych żadnych kruczków. W każdym konkursie o tak wysokich nagrodach organizator zastrzega sobie prawo wykorzystania materiałów do promocji. Nie mam absolutnie wiedzy jakiego rodzaju to będzie promocja, ale na pewno będą to pojedyncze lub zbiorowe opinie tych depilatorów, a nie prezentacja wizerunku danej osoby. Przyszło 5600 zgłoszeń. Depilatorów do testowania jest dokładnie 102, więc niestety trzeba mieć sporo szczęścia, żeby trafić. Przykro mi, ale nie ma możliwości, żeby dać produkt wszystkim. Martarr rozumiem, że rezygnujesz z konkursu i depilator mam wysłać do innej osoby? Zastanów się dobrze, bo jeśli masz takie obiekcje to masz jeszcze czas, żeby zrezygnować. Jeśli chodzi o maila, to napisaliśmy w regulaminie, że osoby, które ZOSTANĄ wybrane do testu, zostaną poinformowane drogą mailową o kolejnych krokach testu. Żeby już zakończyć mój wywód, ja osobiście czuję się urażona. Dwoję się i troję z całym zespołem, żeby wiele się tu działo. W zamian tylko pretensje i cyniczne uwagi. ![]() Odechciewa się po prostu ![]()
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
AgaZ nie przemujmuj sie tym tak bardzo, końcu nie na darmo istnieje powiedzenie 'jeszcze sie taki nie narodził co by wszystkim dogodził.
Zawsze znajdzie się ktoś komu coś się bedzie nie podobało. A bo że chciał różowy depilator a dostał zielony, a nie ten model sobie wymarzył itp itd. Ja osobiście cieszę się że są takie konkursy, wizaz się rozwija ![]() P.S ja tez nie zostałam wylosowana, a szkoda ![]()
![]() |
#118 |
Nie depcze krokusów
|
Zgadzam się z Froggie. Tylko po co Braunowi nasze PESELe?
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
a ja tak chciałam żeby mnie wylosowano ;/
mój stary już ledwo dycha;( (zresztą firma ta sama - jesli chodzi o depilatory to wierna jestem) 5600 zgłoszeń - teraz już wiem dlaczego mi sie nie udało :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Nie Braunowi, tylko redakcji wizaz.pl. A po co? Po to, żeby wyeliminować podwójne zgłoszenia tej samej osoby. Idealna metoda weryfikacji. Prosta i skuteczna
![]()
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.