![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Vinter studio
Śliczności
![]()
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
najbardziej podoba mi się NOC, jest najbardziej przemyślana i idealna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Zakochałam sie... w 'Ozdobach choinkowych'
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Kamyk - dzięki, miło wiedzieć
![]() CheColada - dziękuję Falling - mnie osobiście też noc najbardziej się podoba, ale na przykład tworzenie snu bardziej mnie satysfakcjonowało ![]() Infirmine - dzięki, bardzo mi miło ![]() Wiecie, lubię czytać opinie na temat swojej pracy, nie z próżności, ale, żeby wiedzieć, czy to co robię, ma jakiś szerszy pożytek niż zaspokajanie mojego głodu twórczego (choć to powinno być wystarczające... ![]() Najgorszą dla mnie krytyką jest brak opinii, wtedy zaczynam tracić chęć do czegokolwiek, bo nawet jeśli usłyszę, że coś się komuś nie podoba, wtedy przynajmniej mam motywację, żeby zrobić coś co się podoba. Chyba wiecie, o co mi chodzi, najbardziej dołuje mnie po prostu... obojętność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Mam dokładnie te same odczucia. Najbardziej dołuje mnie milczenie. Mam wtedy wrażenie, że moje prace są tak brzydkie, że ludziska uciekają od nich i patrzeć na nie nie mogą. A przydałaby się jakaś mądra rada, mała pochwała, konstruktywna krytyka.
Wiem, że ciężko jest za każdym razem tej samej osobie pisać ciągle to samo, że podobają mi się prace bardzo i nie umiem określić co mi się podoba a co nie. A Twoje, Emzi, prace podobają mi się bardzo, są takie inne. I na dodatek są inne za każdym razem, widać, że masz wyobraźnię. Tak trzymaj, pozdrawiam.
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A prace masz cudne, cały czas mam przed oczami te śliczne niebieskie dzbanuszki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
infirmine a wklej sobie odsyłacz do twojego wątku, bo mi się nie chce szukać w postach, który to główny wątek jest twój. Na pewno zajrzę, jak go pokażesz, bo jak nic nie wrzucasz to ginie śmiercią naturalną. No i oceniaj innych, może ktoś oceni twoje prace, ot co.
![]()
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Żeby się przypomnieć, wrzucam kilka różności. Część jest znana, część nie, zapraszam do oglądania i opiniowania
![]() 1. Nowość - green label (zielona cyrkonia) Na cześć Johny Walkera z zieloną etykietą (rzeczywiście jest niezły, przynajmniej rury tak nie pali) 2. Polubyła ja Stefana ![]() ![]() 3. Na huśtawce - i chyba w końcu wyląduje w oksydzie, bo coraz mniej mi się takie czyste podobają, im bardziej je oglądam ![]() 4. Promyk słońca - ciekawa sprawa - identyczne cyrkonie zrobiła Monika Laskowska, ozdabiając podobnymi zawijasami i nawet nazwa taka sama, tylko angielska. Ponieważ powstały mniej więcej w tym samym czasie wykluczamy wszelkie inspiracje, choć ja bym się tam nie obraziła, jakby Monika zainspirowała się mną - co oczywiście jest absolutnie niemożliwe ![]() 5. Pełnia. Naszyjnik o pełni szczęścia ![]() 6. Kolejna nowość - Koszyczki takie tam zwykłe z samego srebra ![]() Dziękuję za poprzednie opinie i słowa otuchy także ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Reszta zdjęć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Oj i TY piszesz mi żeby nie łapać dołka ??? Co jedno to ładniejsze, nie wiem co jeszcze w twojej głowie siedzi, ale jestem strasznie ciekawa. Strasznie urokliwe są te Twoje "spiczaste kulki" na końcach drucików. Zastanawia mnie to jak z asymetrii przeszłaś na tak doskonale identyczne kolczyki. Kiedyś zabawie się i poszukam różnic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Tak pięknie Ci ta biżuteria wychodzi! Zawsze masz prace w bardzo ciekawej formie, niespotykane, inne i odkrywcze
![]() ![]() A poza tym ostatnie kolczyki wyglądają ekstra - niepokorne, rockowe może nieco. Bardzo fajne. I te pierwsze też ślicznie wyglądają.
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
jestem pod ogromnym wrażeniem wszytskich Twoich prac- zarówno tych "bałaganiarskich" jak i tych obecnych
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
przepiękny wisiorek z cyrkonią....! boskie jest! i szczególnie ładne ostatnie kolczyki - tak pomysłowo owinięte... piękne.
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
Wszystko jest przecudne. Brak mi słów. Zakochałam się twoich pracach. A najbardziej mi się podobają wisiory "promyki", chociaż trudno jest mi wybrać cokolwiek naj, bo wszystko jest takie
![]() Edit: wisior promyk - sorry ![]() Edytowane przez viktorej Czas edycji: 2009-01-14 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Ewa, wiesz, ja uwielbiam twój bałagan
![]() 1 - pokochałam cyrkonie, odkąd je po raz pierwszy zobaczyłam ![]() ![]() 2 - Stefan! ![]() ![]() 3 - te mniej, ze w zględu na kolorystykę (niekoniecznie kocham brązy) 4 - oprawa jest świetna, poprostu cudowana ![]() 5 - te cosie podłużne przetykające łańcuszek - super ![]() 6 - szczerze mówiąc nie przepadam za biżuterią bez kamieni, wydaje mi się taka... niedokończona
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję wszystkim za opinie
![]() ![]() Magda - co prawda ja też nie przepadam za gołym srebrem, ale postanowiłam zrobić coś na próbę bez kamienii akurat w tym przypadku nie żałuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
oj emzi było warto...! przecudne są te kolczyki.. i nie mogęrozkminić w jaki sposób owinięty jest ten efektowny drucik na dole bazy,,,
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.