|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam koleżanki Wrocław :)
jakoś koło 3 byłam w domu, niestety dokładnie nie pamiętam, tylko w wysłanych wiadomościach mam esa do przyjaciółki z 4.05 że było zaje*****
![]() Dodek nastepnym razem nie damy Ci tak szybko uciec, poznalysmy nawet kolegów którzy siedzieli za nami, dziwne że chcieli z nami gadać po tym jak się przysłuchiwali naszym wcześniejszym rozmową... P.s chyba od m-ca sie tak nie uśmiałam jak z wami wczoraj
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
O ja pitole
![]() No to czadu dałyście Ja ok 23 u chłopaka byłam ... i ... no ... niewaaażne ![]() Następnym razem widzimy się w weekend i wtedy nie ucieknę tak szybko ![]() Tych starszych kolegów ? Nieźle Też dawno tak fajnie się nie bawiłam było kosmicznie masz kobitko czego żałować
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
Melduję się,jestem za tym,żeby zamknać wątek,wstyd.pl!!!Co prawda nie obudziłam się pod umywalką,ale w ciuchach-na szczęście bez taksówkarza przy swoim boku,bo tak mnie namiętnie odprowadził po same drzwi....ech...dupa.pl
Nie ma rzeczy niemożliwych!!! Edytowane przez paulinka_22 Czas edycji: 2009-03-19 o 11:46 |
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
A ja zamiast zamknięcia wątku, proponuję albo otworzyć jakiś nasz albo jakiś prywatny klub założyć?
Tak, żebyśmy miały swoje miejsce ![]() I nie ma wstydu.pl! Było super ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Paulina, biegałaś dziś ? ![]()
Dorota ! ![]() Edytowane przez dodek89 Czas edycji: 2009-03-19 o 11:57 Powód: dopisek |
|
|
|
#97 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W tm stanie w jakim jestem to jeszcze na autostradę bym wbiegła Idę się kapąć dopiero,fabrykapierdow.pl
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
fabrykapierdow.pl
a do mnie pisze sikaniepodprysznicem.pl. ależ wczoraj tematy miałyśmy... biedny barman się nasłuchał p.s grzane wino rulez
|
|
#99 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
trzeba mu przyznać miał klasę
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
no ba!
moja mama pyta się własnie,czy coś piłyśmy w ogóle,ja na to-mamuś no co ty,tylko jedno grzane winko....![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- a tak w ogóle to co w końcu z imieniem dla WĘŻA??
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
ja się nawet nie przyznaje swojej że 50 zł przepiłam,
połowa upatrzonych spodni popłynęła... aaaa faktycznie było i imię dla węża. ale chyba nie doszli do niczego, to Pusia będzie wiedziała lepiej ;]
Edytowane przez Baduworld Czas edycji: 2009-03-19 o 12:22 |
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
Ja własnie zajrzałam w portfel i uświadomiłam sobie,że panu taksówkarzowi nie zapłaciłam....
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
Ja też patrząc w portfel się przeraziłam ... zniknęło mi 100 zł
Normalnie pić nie mogę, bo nie pamiętam co robię Jakie imię dla Węża ? NIe jestem w temacie ![]()
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
własnie byłam pod prysznicem i przypomniały mi się rajtuzki.pl.....
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
rajstopki.pl
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Jak ktoś wejdzie i zobaczy o czym piszemy to się lekko przerazi
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
a to Ci "koledzy" co siedzieli za nami, potem jakoś tak wyszło ze gadalismy przez chwile, dosiadłyśmy się i oni męczyli nas o imię dla swojego węża - bez skojarzeń
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
![]() no, żadnych skojarzeń Może *Pierre ?
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Pierre, jak mogłyśmy na to nie wpaść
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
A co z Pusią się dzieje ?
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem własnie,nic się nie odzywa,trochę martwię się o nią.Pierre.. ..
![]() a tak w ogóle to zapomniałam o akcji poszukiwawczej cekinka!!! Biedny lezy teraz samotny przy plakacie czarnadupa.pl
Nie ma rzeczy niemożliwych!!! Edytowane przez paulinka_22 Czas edycji: 2009-03-19 o 13:41 |
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
Przecież on zostawił list pożegnalny! Jejuśku! Ja dopiero fakty kojarzę Cekinek popełnił samobójstwo! Dlatego Paulinko ochroniarze na pogotowie Nas wysyłali ... to straszne! ![]() ![]()
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
Jak to popełnił samobójstwo????
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
biedny cekinek.... trzeba mu jakąś stype przy winku zorganizować
|
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
O tak!!!!!!
Pusia żyje,robi obiadek i napisała,że wejdzie poźniej na wizaz dupy.plJa się zbieram,bo od 16.30 do 21.30 mam kursy,mam nadzieję,ze uda mi się nie zasnać....rozumiem,że kolejne spotkanie w weekend ![]() a tak w ogóle to zostawiłam wczoraj mój błyszczyk na jatkach,wrrrr...pewnie pani barmanka teraz się nim pędzluje
Nie ma rzeczy niemożliwych!!! Edytowane przez paulinka_22 Czas edycji: 2009-03-19 o 14:10 |
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
Wariatki
Paulinka, to obie jesteśmy stratne ![]() ![]() Ja za 30 min też uciekam ... tyle że do domciu ![]() A co Pani Karolina dobrego robi na obiaaaad? ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=321753 ![]() myślicie o tym co ja ?!
|
#118 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
) ja byłam w domku koło 2 (wracałam taxi bo autobus pojechał sobie wczesniej .Co do kolegów to byli bardzo mili pogadałam sobie z nimi naprawdę miło. Nie byli starsi bo mają tylko 20 lat Cytat:
tak imie było ale coś kiepsko nam szło wymyślanie )) Był pomysł,żeby wąż miał na imie Yunior ) Cytat:
ja tak samo byłam przerażona co do kasy wydanej . Cytat:
ze mną wszystko git ) Rano byłam z Synkiem na szczepieniu potem troskę pospaliśmy, potem obiadek no i jestem. Kurcze tak sobie myślę, że dobrze, trochę szybciej skończyłam na piciu bo i tak mnie głowa boli a co by było jak bym nie przestała . Cytat:
tak tak to ja mówiłam że napisał list pożegnalny hahah ![]() Cytat:
juz zjadłam obiadek mniam mniam kurcze ten fajny błyszczyk ( właśnie przejrzałam kieszenie miałam nadzieję, że może schowałąm przez przypadek ale niestety nie ma hlip hlip Cytat:
Zupka cebulowa z Grzaneczkami NO dziewuszki dałyście czadu wczoraj hahah- wredne baby zostawiły mnie i przysiadły się do jakiegoś profesorka NU NU
. Dobrze , że poznałam kolegów trafiłam bezpiecznie na przystanek - a włąsnie Wy szłyście za nami a potem chyba gdzies zniknęłyście ... Oj działo się hihih
|
|
#119 |
|
Podróżniczka
|
Cześć dziewczynki!
![]() widzę, że się fajnie bawiłyście. Mnie niestety okres nawiedził i zdycham od dwóch dni, na tabletkach przeciwbólowych jestem i kiepska by ze mnie byla kompanka...ale mam nadzieje, ze jeszcze jakies spotkanko zorganizujecie to wtedy na 100% sie dolacze!!!
|
|
|
|
#120 |
|
Podróżniczka
|
Jaka cisza.
Chyba wszystkie kaca lecza
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.

Ja ok 23 u chłopaka byłam ... i ... no ... niewaaażne 

Pierre, jak mogłyśmy na to nie wpaść
.
. Dobrze , że poznałam kolegów trafiłam bezpiecznie na przystanek - a włąsnie Wy szłyście za nami a potem chyba gdzies zniknęłyście ...