|
|
#91 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Przeszłość TŻ ...
Cytat:
Zdradzanie żony, więzienie i wizyty w agencjach, to już znacznie poważniejsza sprawa niż młody chłopaczek, który "zaliczył" kilka przygodnych dziewczyn. |
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może i jestem głupia, młoda i jakaś jeszcze. Po prostu oszalałam na jego punkcie... |
|
|
|
|
|
#93 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
BAN stały
|
Podpisuję się pod wypowiedzią Miśki. Szansę trzeba dać każdemu, każdy na nią zasługuję. Napewno łatwiej jest się podnieść gdy się ma kogoś kochanego przy boku, ale przecież my kobietki pomagamy ze wszystkich sił naszym TŻ
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
BAN stały
|
Hej wszystkim. Moj facet jest o 14 lat ode mnie starszy. Kiedy zdecydowalam sie na zwiazek z nim wedzialam co robil wczesniej, sam mi wszystko po trochu opowiadal. Tez mial sporo dziewczyn. Przelotnych z imprezy, takich z ktorymi pobyl chwile. Nie byl swiety. ALe ja sie go nie brzydze. Wiem, ze to BYLO, nie znalam go wtedy,wiec o co mam sie burzyc? Wazne, ze teraz jest inny. Ze teraz poza mna nie obchodza go zadne inne i juz nie ''dyma wszystkiego co na drzewo nie ucieka''
Jedyna rada, jak moge dac zalozycielce watku to (powtorze to co wczesniej napisano) nie myslec o tym w ten sposob- jesli myslac o tym odczuwasz obrzydzenie tym co robil, mozesz ktoregos dnia doprowadzic do tego, ze nawet ten ''terazniejszy'' ukochany bedzie Cie brzydzal ... po 2 badania!!! Na choroby jakie zostaly juz wymienione i na HPV! Hpv to wirus, ktorego nosicielami jest podobno ponad 50% ludzi! Mezczyznom nie szkodzi ( chyba ze te gorsze typy, wtedy moga miec klykciny lub jakies brodawki na genitaliach) za to u kobiet jest sprawca RAKA SZYJKI MACICY !!! Trzymam kciuki za Was! Mam nadzieje, ze pojdziecie razem na te badania. Powodzenia |
|
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Mój TŻ się zmienił. I też wierze mu w 100 % że będzie taki na zawsze.. Prezcież takie coś widać.. Ja też postaram się nie rozmyślać o jego przeszłości.. W końcu to już było i nie wrodzi więcej..! Bardzo mi na nim zależy i kocham go.
|
|
#99 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozmarzyłam się
|
|
|
|
|
|
#100 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
) Rozmowa z TŻ bardzo mi pomogła. Jestem o wiele spokojniesjza
|
|
|
#101 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A co do pewności to prawda... Ale wierzę w mojego TŻa )Powodzenia życzę ^^
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
I wzajemnie, hehe
|
|
|
|
|
#103 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A co do nierozmyślania o tym co było jestem za,bo po co masz się zadręczać.
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i na 100 % pewna jest policja ![]() ![]() No właśnie dlatego stop zadręczaniu się przeszłością TŻ. : )))
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
BAN stały
|
Faceci to wredne stworzenia, ale jednak ich kochamy. Mogli popełniać świństwa zanim nas poznali. Mogą dalej popełniać je będąc z nami. Jednak zawsze jest możliwość, że poczują, że dla nas chcą się zmienić. Całkowicie. I to zrobią. Dla Nas
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo mądre słowa
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#110 |
|
BAN stały
|
Brzmi to pompatycznie, ale niestety, jest niezwykle naiwne...
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Ej no czy Wy dziewczyny macie coś do pewności Naszych Polskich Policjantów ![]() ![]() haha
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#114 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Człowiek musi chcieć zmienić się sam. I ciężko nad tym pracować, a nie tylko gadać i obiecywać. |
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jeżeli człowiek sam chcę się zmienić to naprawdę są poztywne efekty. Każdy popełnia błędy. Ale każdy też uczy się przez to i potem staję się lepszym człowiekiem. Ja osobiście wierze w to ze ludzie się zmieniają. Czas to pokazuję..
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
Jam nie Ptysio
,ale pozwolę się wtrącić.Moje wnioski z własnego doświadczenia-doświadczeń koleżanek,obserwacji znajomych rodziców,etc: Ludzie się nie zmieniają,a jeżeli już to rzadko,pod warunkiem,że dostaną wcześniej porzadnego kopa w d...,który jest na tyle silnym wstrząsem,że zmusza do zastanowienia się nad własnym zachowaniem. Nie znam osobiście przypadków,by jakikolwiek mężczyzna zmienił się pod wpływem kobiety.Owszem,znam takich którzy pozorują zmiany dla świętego spokoju-ale za plecami dziewczyn,żon itp robią swoje. Nie twierdzę ,ze w Waszych związkach tak będzie-radziłabym tylko mieć oczy szeroko otwarte i pozbyć się naiwności,bo myslenie w stylu-"nasza miłosć jest tak wielka,że on ze smoka pożerającego dziewice zmieni się w łagodnego baranka"jest niestety naiwne i życie to szybko zweryfikuje.
|
|
#120 |
|
BAN stały
|
E tam, ja wierzę w zmianę - nie każdy i nie zawsze, ale ludzi zmieniają się - ja nie jestem tą sama dziewczyną, co 5 lat temu, tak samo jak każda z Was, zmiana jest wpisana w nasze życie. I tak sobie myślę na przykładzie niektórych z Was, ze chyba miło usidlić i udomowić Casanovę
Ponoc byli playboye sa najwierniejsi, sama nie sprawdzałam, ale coś w tym musi byćJasne, nie wszystkie historie kończą się pięknie np. moja siostra uwierzyła w zmianę swojego chłopaka, który wyszedł z więzienia, ale cóż - znów tam trafił I raczej zostanie na dłużej... Ale nie ma co patrzec w przyszłość, mnóstwo chłopaków mimo chlubnej przeszłości jakoś nie potrafi docenic swoich dziewczyn, i nie ma to związku z tym, co było. Skoro nic nie jest pewne to chyba lepiej się cieszyć tym , co jest teraz zamiast gdybać? Co do Lady Vader - spotkalam kiedyś mężczyznę, który po 15 latach siedzenia w więzieniu i życia z rozbojów zmienił się całkowicie. Właśnie pod wpływem kobiety - wytatuowany cały od góry do dołu zostawił całe swoje byłe życie dla ukochanej - pracuje, jest cudownym mężem i ojcem, i tak od 12 lat
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.

A co do nierozmyślania o tym co było jestem za,bo po co masz się zadręczać.

I raczej zostanie na dłużej...