![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Miss Dior Cherie 27/30ml
cos u mnie??
oprocz miss dior podoba mi sie Rock'n Rose Valentino
![]() |
#93 | |
perfumove love
|
Cytat:
Bardzo chętnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
BAN stały
|
Cytat:
Hatko mojego Jadorka edp jest około 23 ml . Proponuję odlewkę około 5 - 6 ml Mademoiselle . Ale oczywiście poczekam na decyzję . Pozdrawiam serdecznie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | ||
perfumove love
|
Dot.: TM Alien, Armani, Kenzo, YR, Red Delicious, Diesel, Jacobs, BabyDoll. MAC, YSL,
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dam znać na pewno na dniach. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
BAN stały
|
Dot.: TM Alien, Armani, Kenzo, YR, Red Delicious, Diesel, Jacobs, BabyDoll. MAC, YSL,
Cytat:
Przechowywane jak najbardziej prawidlowo i z należyta pieczołowitoscią. Co do Mademoiselle - jak wiesz to moja świętość zapachowa wiec oryginalne na 100000000% i również przechowywane jak na ową świetość przystało |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Miss Dior Cherie, 27/30ml (kod 6F04). Raczej tylko na któryś z poszukiwanych zapachów, tj. J'adore, Coco M., czy Armani Code.
cos u mmnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | ||
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bierz coś ode mnie i to już! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
perfumove love
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
[quote=hathayoga;9437310]Zapachy:
DOKŁADKA 3.XI Miss Dior Cherie, 27/30ml (kod 6F04). Raczej tylko na któryś z poszukiwanych zapachów, tj. J'adore, Coco M., czy Armani Code. Zdjęcie na życzenie ![]() Armani City Glam, ok. 60-70/100ml Rose Absolue YR, 50ml, nowe (aczkolwiek testowe psiki właśnie zachodzą, więc proszę się spieszyć, nim się rozmyślę ![]() Elegancki atomizer na perfumy Allure Chanel, na wkład o pojemności 7,5ml Kosmetyki: DOKŁADKA! 1.XI The Body Shop, Born Lippy Watermelon Lip Balm, 10ml, nowy, folia (oddam za coś z listy) Cień Sephora, ciemny grafit wpadający w fiolet. Dobry do smokey eyes. Zużycie minimalne, prawie nie widoczne Brązowy cień do powiek MAC, odcień SOBA satin, kod BC5. Z wymianki, minimalne zużycie. Cranberry Shimmer Lip Balm, Body Shop, bardzo niewielki ubytek (maźnięty parę razy) - za coś fajnego, bo nie muszę się pozbywać Watermelon Lip Balm, Body Shop, końcówka na kilka(naście) razy Balsam do ust Body Shop, malinowy. Około połowa opakowania. Masło do ust Body Shop, mango. Ponad 3/4 opakowania. ChapStick truskawkowy, pomadka ochronna, użyta kilka razy, brak śladów użytkowania (końcówkę można ściąć) Za coś z wish listy jestem także w stanie oddać ponad połowę dużego opakowania zimowego limitowanego masła do ciała Body Shop Cranberry. WYŚLIJ MI ZDJECIA TYCH PRODUKTÓW ![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
znajdziesz coś za brązowego MAC-a? mam profesjonalna truskawkowa odzywke, jednak wciaz waham sie czy oddać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
Mogłabyś dać zdjęcia tych cieni mac i sephora, tak żebym chociaż ich stan zobaczyła. Masz pewność co do oryginalności Maca? I drugie pytanie jak długo są otwarte, używane?
Co jeszcze mogłabyś dorzucić? Nie masz czasem chociaż 'kropli' korektora HR ![]() albo jakiś puder sypki- odsypka. Nawet bym bardziej wolała od cieni. No i pytanie główne: czy spodnie Ci odpowiadają i czy dobijamy w takim razie targu ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | ||
perfumove love
|
Ajm soł sory
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zdjęcia dorzuciłam do pierwszego postu! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
BAN stały
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
podobają mi się- cień Mac ewentualnie ten z sephory i pomadka YSL, o ile jest jaśniejsza niż na zdjęciu
![]()
MÓJ NOWY WIELKI WĄTEK KOSMETYKOWO-WYMIANKOWY, ZAPRASZAM! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post9578157 DOKŁADKA W POSTACH 18,19,20! ![]() MÓJ NOWY WĄTEK CIUSZKOWY! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post9705395 odpisz u mnie, prosze! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
perfumove love
|
Co to konkretnie za odżywka?
![]() A co chciałabyś za sam pędzel? Ile mniej więcej jest wart? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
BAN stały
|
Hatko , i jak z wymianką MDC bo ja już nie mogę się doczekać Twojej decyzji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
BAN stały
|
jest to odżywka Artego, Fruitree, ma 250 ml, zużycie trudno określić, lekko wgnieciona tubka
mam też prawie połowę szamponu (500 ml) z tej serii ![]() a interesuje mnie podklad isadory i cien maca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | ||
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jutro wieczorem będę wiedziała na 100% czego chcę (ech... szkoda że tylko w tym przypadku ![]() Ale też mnie to męczy, nie cierpię podejmowania decyzji. Cytat:
![]() ![]() To produkty do każdego rodzaju włosów? Mają SLS w składzie? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ależ doskonale rozumiem - podejmowanie decyzji w tak ważnej sprawie wymaga czasu. To czekam kochana na wynik przemyśleń /znaczy bardziej przewąchań ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
perfumove love
|
Odżywka nie jest cała, tak? Wg KWC połowa szamponu to jakieś 14zł, a cena cienia MAC jakieś 60zł
![]() Zaraz spojrzę, co tam jeszcze ukrywasz w wątku ![]() IsaDorę traktuję jako dodatek do naszej wymiany jakby co. Coś jak próbki gratis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
BAN stały
|
okej okej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.