|
|
#91 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Bez Tytułu 2
Ignorowane? niby dlaczego ?
olanna może ją czymś zalałaś ?
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
I to nieraz, ale to nie dlatego. Po prostu w pewnzm momencie jest kiszka i wszystkie znaki mi sie przestawiaja, np. jak wciskam y to wyswietla sie z.
Wlasnie, dlaczego Olasia? |
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
olanna- wyjmij i włoż znowu wtyczkę od klawiatury i uruchom ponownie przeglądarkę- mnie też się tak robi
|
|
|
|
#94 |
|
Konto usunięte
|
po co zaraz wtyczke
wystarczy Ctrl+ Shift ![]() tez mam tak czesto ![]() np: wiyay uyaleynia a chciałam napisać wizaż uzależnia
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Zawtyczkowałam i jest ok. Dzięki, Char
![]() Dime, będę wiedzieć na przyszłość, dzięki
|
|
|
|
#96 | ||
|
Raróg
|
Dot.: Bez Tyułu 2
Cytat:
Pzdr!
|
|
|
#97 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Bez Tyułu 2
Juz wszystko w porządku !
dziekujemy i pozdrawiamy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Char - u nas takich usprawiedliwień nie przyjmują - jedynie lekarskie lub rodzić musi przyjść osobiście.
Olanna - mi też tak kiedyś się robiło - musiałaś jednocześnie przycisnąć jakieś dwa klawisze, ale nie mogę sobie przypomnieć, które to były żeby to odblokować. Edit: Dime - właśnie o to chodziło
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Sag
![]() Właśnie uświadomiłam sobie, że kocham moją szkołę- u nas jedyne ograniczenie to takie, że w ciągu tygodnia trzeba zrobić podpis idealny
|
|
|
|
#100 |
|
Konto usunięte
|
sag napisałam już, że Ctrl + Shift
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Dime - wiem, wiem
![]() Char - A jeszcze żeby było śmieszniej, to wychowawca oddawane zwolnienia lekarskie pokazuje rodzicom na wywiadówce - tak profilaktycznie żeby sprawdzić czy rodzice o nich wiedzą To właśnie jest 'szkoła z tradycjami'. Ehh..
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie o to chodzi, że nie. Mam wrednego faceta od WOSu . Mamy jedną godzinę tej lekcji tygodniowo więc nie ma u niego nieprzogotowań, od razu jedynka. Wiecie, co zrobił? Wziął mnie do odp i zadał pytania nie z ostatniej lekcji a z 4 lekcje temu . Nie umiałam. To wziął pracę domową i nie miałam jej, bo nie umiałam. W podręczniku nie było. Dostałam więc za nieprzygotowanie i za pracę domową. Potem dostałam kolejną za nieuważanie na lekcji. Moja nieuwaga była taka, że (siedzę na pierwszej ławce, kosz jest naprzeciwko) rzuciłam papierkiem do kosza (trafiłam) i odwróciłam się po długopis, bo się wypisał.
Za nieuwagę i pracę domową mam na pewno, za dwie pozostałe być może ołówkiem I to moja 5 kosa z wosu jakby coś. Była kartkówka, obok imienia napisałam rząd I a napisałam polecenia z rzędu II (siedziałam w II) . Niechcący, zapomniałam 'pałeczki' jednej . Nie zaliczył, powiedział, że dobieram sobie pytania. Ech. Sprawiedliwy jest, nie ma co.
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Sag
I właśnie dlatego martwię się o mame w pon.- fiknie jak zobaczy tyle usprawiedliwień, ale zanim dojedzie do domu- przejdzie jej ![]() A to się nazywa "elytarna" szkoła dopiero ![]() olasia- będę szczera- można nie umieć matematyki, ale wosu- nawet jeśli nie ma tego w ksiażce to jest internet. A bycie na bieżąco z calego działu to standard- przyzwyczajaj się. I rzucanie papierkiem do kosza- przemilczę. |
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
O matko Sag
To koszmar jakiś
|
|
#105 |
|
Konto usunięte
|
Sag to sie masz w tej szkole, szok.
olasia- Char ma racje. Ja musialam przez 3 lata pisac na kazdą lekcje tzw "wydarzenia". po 3 z kraju i ze swiata w pierwszej klasie a w II i III po 5 co dawało razem 10. nie napisałas ? piszesz z calego tygodnia. nie napisałaś z tygodnia? piszesz przez cały miesiąc ? nie napisałaśz miesiąca? nie zdajesz do nastepnej klasy. WOS miałam tylko zawsze w pierwszym półroczu wiec jak przechlapałaś z wydarzeniami to juz przez drugie półrocze nia ma sensu do szkoły chodzic
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Charm : chodzi Ci o moją szkolę?
Moje gimnazjum nie jest jakoś szczególnie z wysokim poziomem. Obok mojego osiedla jest drugie, takie nie za dobre, powiedzmy 'huligany' ( W tamtym roku tak nie było! Byłam przekonana, że i w tym nie. Jedyne to chyba niedyspozycja na wf. Zwolnienia (ostatnio nam to powiedziała, bo prawie zawsze nikt nie ćwiczy) są przyjmowane tylko od lekarza. Poza tym mamy mundurki wciąż. Jak ktoś nie ma go, albo nie zmieni obuwia - rodzice do szkoły. Tzn. uczeń wywalany z lekcji, idzie do sekretariatu, dzwoni do rodziców, zeby mundurek przynieśli ! Jak tu można do szkoły chodzić normalnie? Następne. Może niektórym to plus, ale dla mnie nie. Mianowicie przerwy były prawie wszystkie (oprócz 3) 5 minutowe w tamtym roku. Sanepit czy ktoś tam zabronił, mamy 10 minutowe. Nie podoba mi się, czas się zazwyczaj tak dłuuuuuży. Jeszcze te okienka, nie umieją wg mnie układać planu lekcji. Mam dwie osoby w klasie, które nie chodzą na religię (ja i taki Paweł) . Po religi (nasze okienko) jest godzina wychowawcza (czekamy więc na jedną tylko lekcję) . Nasza wychowawczyni ma w tym czasie okienko. Nie można oczywiście tych lekcji zamienić. Tak więc dzisiaj czekałam na godzinę wychowawczą (z zepsutą komórką, czyli podwójna nuda) i było beznadziejnie. ![]() Dobra, koniec skarg na szkołę Jest weekend.
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Do Ciebie było akurat to co przegapiłaś, ale nie dziwie się.
Kończe bo robie się złośliwa
|
|
|
|
#109 |
|
Konto usunięte
|
z mundurkami w moim gimnazjum było identycznie. nie masz? idziesz do dyrektorki a stamtąd dzwoni sie do rodziców by przywiezli.
olasia przeciez nie zmienią planu na korzyść dwóch osób. może katechetka/katecheta/ksiądz potem ma inną lekcje i nie ma jak zamienić tego ? ![]() i tu chyba nie ma roznicy jaki poziom ? moje gim było jednym (z dwóch) najlepszych w wojewodztwie a zasady takie same jak w każdym chyba.
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Niesprawiedliwy jest bo dał ci jedynkę za nieprzygotowanie do lekcji? No bez przesady
|
|
#112 |
|
Konto usunięte
|
a próbowaliście interweniować w tej sprawie ?
religia powinna być na pierwszej lub ostatniej lekcji. ja w czwartki mam w środku ale cała klasa chodzi |
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
dime nie ma reguły co do religii- powinna być, ale wiemy jak jest
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"olasia- będę szczera- można nie umieć matematyki, ale wosu- nawet jeśli nie ma tego w ksiażce to jest internet. A bycie na bieżąco z calego działu to standard- przyzwyczajaj się. I rzucanie papierkiem do kosza- przemilczę."
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Nieprzygotowanie to tylko dobra wola nauczyciela- on nic nie musi za to uczniowie tak.
|
|
|
|
#117 |
|
Konto usunięte
|
olasia z nauczycielem nie wygrasz. i lepiej sie nie wdawać w konflikty, bo niektórzy sa zdolni do tego by usadzic człowieka
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie mam np, na początku byłam zła,ale już się z tym pogodziłam. Jak nie umiesz,to trudno, jedynka,przecież muszą być jakieś konsekwencje.
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
to był cytat Charm,więc czytaj uważnie
![]() Zarzucasz nam że ignorujemy twoje posty a niektóre nasze też ignorujesz.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.

wystarczy Ctrl+ Shift 

Za nieuwagę i pracę domową mam na pewno, za dwie pozostałe być może ołówkiem
I to moja 5 kosa z wosu jakby coś. Była kartkówka, obok imienia napisałam rząd I a napisałam polecenia z rzędu II (siedziałam w II) . Niechcący, zapomniałam 'pałeczki' jednej . Nie zaliczył, powiedział, że dobieram sobie pytania. Ech. Sprawiedliwy jest, nie ma co.
Jak ktoś nie ma go, albo nie zmieni obuwia - rodzice do szkoły. Tzn. uczeń wywalany z lekcji, idzie do sekretariatu, dzwoni do rodziców, zeby mundurek przynieśli !