Maturzyści 2009 cz. III :) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-31, 19:28   #91
sydunia
Zakorzenienie

Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)

Cytat:
Napisane przez invissible Pokaż wiadomość
Dziewczyny!

Wygrałam z WORDem, nareszcie!
gratuluje
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 19:34   #92
afri
Raczkowanie

Mam do Was prośbę. Muszę napisać na angol recenzje filmu dotyczącego wewnętrznych rozterek młodego pokolenia... Mimo, że jestem kinomaniaczką to nie umiem na nic wpaść. Owszem, był taki film Zanussi'ego - "Suplement", który można by pod to podciągnąć, ale widziałam go bardzo dawno temu i nigdzie nie mogę go znaleźć, żeby sobie odświeżyć fabułę. Macie jakieś pomysły ?
Stary 2008-10-31, 19:47   #93
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez afri Pokaż wiadomość
Mam do Was prośbę. Muszę napisać na angol recenzje filmu dotyczącego wewnętrznych rozterek młodego pokolenia... Mimo, że jestem kinomaniaczką to nie umiem na nic wpaść. Owszem, był taki film Zanussi'ego - "Suplement", który można by pod to podciągnąć, ale widziałam go bardzo dawno temu i nigdzie nie mogę go znaleźć, żeby sobie odświeżyć fabułę. Macie jakieś pomysły ?
Dziwny ten temat.
Może "Cześć Tereska" dałaoby się podciągnąć. Albo "Jutro idziemy do kina"...

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 19:52   #94
plameczka
Wtajemniczenie

invissible GRATULUJE!!!!

plameczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 19:57   #95
Alexia09
Zadomowienie

GG do Alexia09

invissible BRAWO! Gratki

4,5,7,11,15,20 .... WAKACJE

Dbam o siebie... Dla siebie...
Alexia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 20:07   #96
Neszikaa
Zadomowienie

Przyłączam się do gratulacji Suuuuuuuuuuuuper!

Nie wiem co robic, chodze z kąta w kąt i się nudzę..

A to Hallloween! Robicie coś dziewczyny? Ja tylko moge pospominać imprezy z wcześniejszych lat. Kiedyś zrobiłyśmy party u naszej koleżanki. A, że ona mieszkala w tym samym bloku co nasz wuefista to wymalowałyśmy się jak wampirzyce, nastroszyłyśmt włosy i wzięłyśmy noze No i poszłyśmy do niego. A tam otwierają jego rodzice, tacy starsi. Chyba nas wzieli za ulicznice . Dobrze, że tych nozów nie widzieli
Takes just a touch to drop a stop
On the top of the world.

Wakacje
Neszikaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 20:22   #97
xXxEmkaxXx
Raczkowanie

Ja imprezę halloweenową zaliczyłam już wczoraj hehe :P invissible gratulacje mnie chwila prawdy czeka już za póltorej tygodnia to będzie straszne, dzisiaj w ciągu 1,5 h jazdy 9 razy bym oblała, zdolna jestem, nie ma co
xXxEmkaxXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 20:45   #98
gretka10
Raczkowanie

to ja tez mogę wspomniec moje imprezy haloween jak bylam młodsza
w 3 gimnazjum przebraliśmy sie ze znajmomymi w jakieś takie rożne dziewne stroje i wchodziliśmy do sklepow i mówiliśmy cukierek, albo psikus( treaz bym juz tak nei zrobiła:P)
a jeszcze kiedyś na innej imprezie haloween to zrobiliśmy taką starszą dekoracje popowieszaliśmy głowy lalek tak że zwizaly ze schodow cale we krwi, a do jedzenia mieliśmy tylko paluszki w ketchupie i mowiliśmy ze to we krwi

a dzsiaj sie dowiedzialam że na andrzejki jadę z druzyna na 3 dni do karkowa jeden cały dzień na ściankach wspinaczkowych( a dopieroco wrocilam ze wspinaczki na jurze mi myślalam ze następną okazje będe miala dopiero po maturze), drugi w aqua
parku.

p.s ja też nie mam partnera na studniowke
gretka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 20:52   #99
RedApple
Zakorzenienie

Halloween w domu, humor zrąbany Nie chce mi się żyć chyba jakiegoś doła złapałam siedze przed kompem i becze. Gadam z kumpelą na gg, pociesza mnie a jak i tak nie umiem uwierzyc w siebie mam wiecznie złą passę, złe oceny w szkole, nie wychodzi mi nic nawet doribnostki - dieta, ćwiczenia, porównuję się z byłą Tż-ta: blondynka (ja szatynka), szczuplutka (ja-nie jak ona), kiedyś Tż mi mowil zanim by.liśmy parą że lubia takei i takie... Nawet pare razy mu sie wymknęło że lubi piegi i nie przepada za stringami...pytam czemu....bo ona nie nosila/miala piegi...no i kłótnia ja jestem zazdrosna i nawet teraz jak patrze na nią to się wkurzam czasem wydaje mi się że Tż ja bardziej ode mnei kochał.... Boże jaki ja mam zryty dzień. Okropnośc. Marność nad marnościami, już nie umiem uwierzyć w siebie. Prawko też dwa razy juz oblałam , oba na placu. W poniedziałek mam 3ci, tez go obleję. Matury nie widzę. Nie mam wizji studiów. Była u doradcy ale nic konkretnego się nie dowiedziałam... Wogóle za dużo tych niepowodzeń żeby to tu wpisywać, dno.
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 20:55   #100
mar_ta1
Raczkowanie

Witam Maturzystów
Ja w maju planuję zdawać język polski, historię i WOS na poziomie rozszerzonym i angielski na poziomie podstawowym.

A teraz podzielę się z Wami moją refleksją.
Kiedy prawie 3 lata temu wybierałam liceum kierwałam się "prestiżem" okolicznych szkół i tak trafiłam do podobno najlepszego w powiecie. Podobno.. Dopiero w tym roku zauważyłam jak tak naprawdę ta szkoła jest beznadziejna.
Ponieważ w 3 klasie nie mam już historii (taka niestety jest siatka godzin dla mojej klasy) pomyślałam, że na pewno fakultety z tego przedmiotu mi pomogą. Ale się myliłam. Najpierw było wielkie halo, że nie będzie zadnych fakultetów z historii, bo nauczyciele nie mają czasu etc. i dorzucili nam kolejne 2 godziny języka polskiego, więc miałam ich już 9.. W końcu wywalczyliśmy 1h tygodniowo, ale zaczynam tego żałować.. Nauczyciel tak chaotycznie prowadzi zajęcia, że 10minut omawiamy średniowiecze, potem epokę nowożytną, a pod koniec lekcji wracam do starożytności..
Druga kwestia to Studniówka. Zawsze nie mogłam się jej doczekać. Ale po tym co usłyszałam 3 tygodnie temu zastanawiam się, czy w ogóle się odbędzie. Otóż szkoła zatrudniła choreografa, który przygotuje Poloneza, a ten sobie wymyślił, że z każdej klasy TYLKO 2 PARY mogą go tańczyć. No chyba jakiś śmieszny jest. Jako, że jestem w klasie humanistycznej, w klasie mam prawie same kobietki. Wyobraźcie sobie jaki był wrzask i kłótnia, gdy musieliśmy wybrać tylko 2.. Losowałyśmy karteczki. Mi się udało - tańczę ale koleżanki, które nie mogą zatańczyć Polonezna na własnej Studniówce są wściekłe. No i nie dziwne.

mar_ta1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 21:59   #101
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny!

GRATULACJE!

a ja znów czytam "Ludzi bezdomnych" czy ja to kiedyś skończę?

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 22:35   #102
paula007
Zakorzenienie

A ja się wzięłam za "Ferdydurkę". W czwartek byliśmy na spektaklu (świetny) i w przyszłym tygodniu mamy omawiać, jako odskocznię od pozytywizmu. Ale książka mi się podoba. Coś przyjemnego po "Potopie" i przed "Chłopami".

Stary 2008-11-01, 05:46   #103
Renia90
Zakorzenienie

dzień dobry

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 08:02   #104
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
Halloween w domu, humor zrąbany Nie chce mi się żyć chyba jakiegoś doła złapałam siedze przed kompem i becze. Gadam z kumpelą na gg, pociesza mnie a jak i tak nie umiem uwierzyc w siebie mam wiecznie złą passę, złe oceny w szkole, nie wychodzi mi nic nawet doribnostki - dieta, ćwiczenia, porównuję się z byłą Tż-ta: blondynka (ja szatynka), szczuplutka (ja-nie jak ona), kiedyś Tż mi mowil zanim by.liśmy parą że lubia takei i takie... Nawet pare razy mu sie wymknęło że lubi piegi i nie przepada za stringami...pytam czemu....bo ona nie nosila/miala piegi...no i kłótnia ja jestem zazdrosna i nawet teraz jak patrze na nią to się wkurzam czasem wydaje mi się że Tż ja bardziej ode mnei kochał.... Boże jaki ja mam zryty dzień. Okropnośc. Marność nad marnościami, już nie umiem uwierzyć w siebie. Prawko też dwa razy juz oblałam , oba na placu. W poniedziałek mam 3ci, tez go obleję. Matury nie widzę. Nie mam wizji studiów. Była u doradcy ale nic konkretnego się nie dowiedziałam... Wogóle za dużo tych niepowodzeń żeby to tu wpisywać, dno.
Moja biedna
I nawet nikt Cię wirtualnie nie przytulił?
Co do TŻ-ta - jestem pewna, że na tym etapie związku on nie zwraca zbyt dużej uwagi na takie rzeczy jak kolor włosów To normalne, ze jesteś zazdrosna i chcesz być dla niego najlepszą, ale czasem trzeba spojrzeć z dystansu i zdać sobie sprawę z tego, że to pewnie jest troszkę naciągane Czy on daje Ci jakiekolwiek inne powody do takiego myślenia?
A mówiąc o diecie - wiem, że to nie jest łatwo, bo niedawno sama denerwowałam wszystkich dokoła biadoleniem o swoim niespełnionym odchudzaniu Trzeba po prostu wziąć los w swoje ręce, zacisnąć zęby, zacisnąć pasa, znaleźć inne przyjemności niż jedzenie i koniec. Kropka. Kiedyś nam się uda
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 08:16   #105
zanetka007
Wtajemniczenie

dzień dobry!
Cytat:
Dziewczyny!

Ależ ja ślepa!
Oczywiście też przyłączam się do gratulacji

Dobrze, że na razie jeszcze nie pada. Ja spacer po cmentarzach zaczynam dopiero później.

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 08:39   #106
xxboo
Zakorzenienie

Dziewczny ale poleciałyście ze stronami

ja halloween spędziłam w Cinema City, na nocy z horrorami

PEDAGOG

xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 08:43   #107
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Dzięki wszystkim za gratulacje. Nie mogę się już doczekać, kiedy je odbiorę!

Ja zaraz wybieram się na cmentarz, a potem niestety przede mną sporo nauki. Nawet, jak weekend nie jest zwykły, to i tak muszą nam zadać górę rzeczy.

Miłego dnia Wam wszystkim.
invissible jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 09:08   #108
Nikaa1990
Wtajemniczenie

Witam dzewczyny Przepraszam, że tak znikam i znów wracam, no ale cóż - ostatnimi czasy nie tyle co nie mam czasu dziedzieć przed komputerem, co ni mam po prostu na to siły. Wolny czas poświęcam na sen(chociaż nie zarywam nocy, to cały czas chce mi się spać).

Póki co walczę z Weselem. Ehhh... dopiero na 30 stronie jestem a juz tego nie lubię
Jednak z moim humorem wcale nie jest źle, bo w połowie listopada jadę na wycieczkędo Drezna

Tak drukowałam te kalendarze z Operonu, a teraz wcale z nich nie korzystam... Jak zwykle - złomiany zapał

Miłego dnia

30.37.45
75.74.50
Nikaa1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 09:17   #109
kitsh
Raczkowanie

Przyłączam się do Was

Polski- Rozszerzony
Angielski- Podstawa
WOS- Rozszerzony

Prezentacje mam zamiar pisać w święta, teraz powtarzam epoki.
Jeśli chodzi o angielski- same listeningi i czytanie ze zrozumieniem.
Za WOS zabieram się jak najszybciej, wstyd przyznać, ale jeszcze nie kupiłam Vademecum. Na swoje usprawiedliwienie mam, że nigdzie nie mogę go dostać i jest koszmarnie drogi.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-01, 09:19   #110
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikaa1990 Pokaż wiadomość
Witam dzewczyny Przepraszam, że tak znikam i znów wracam, no ale cóż - ostatnimi czasy nie tyle co nie mam czasu dziedzieć przed komputerem, co ni mam po prostu na to siły. Wolny czas poświęcam na sen(chociaż nie zarywam nocy, to cały czas chce mi się spać).

Póki co walczę z Weselem. Ehhh... dopiero na 30 stronie jestem a juz tego nie lubię
Jednak z moim humorem wcale nie jest źle, bo w połowie listopada jadę na wycieczkędo Drezna

Tak drukowałam te kalendarze z Operonu, a teraz wcale z nich nie korzystam... Jak zwykle - złomiany zapał

Miłego dnia
Drezno jest piękne Byłam już 3 razy i jeszcze z miłą chęcią bym wróciła

Ja teraz staram się choć trochę ogarnąć angielski... Nie jestem z niego cienka, ale moje wiedza jest strasznie... nieuporządkowana. Wszystko tak "po łebkach".
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2008-11-01, 09:27   #111
Dyplomatka
Rozeznanie

A ja halloween spędziłam smacznie odsypiając poprzednie dni
za to dzisiaj przychodzi do mnie przyjaciółka na noc co mi wszystko wynagradza

invissible - również gratuluję
xxboo też chciałam iść do kina, ale jakoś tak ekipa mi się powoli wykruszyła :P

za jakąś godzinkę zbieram się i idę na cmentarz
Dyplomatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 09:31   #112
xxboo
Zakorzenienie

No ja byłam tylko z TŻtem, reszta poszła do innego kina na enemefa.

Efekt był taki że biedactwo musiało mnie odwieść do domu bo się bałam wracać

PEDAGOG

xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 09:32   #113
Neszikaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
porównuję się z byłą Tż-ta: blondynka (ja szatynka), szczuplutka (ja-nie jak ona), kiedyś Tż mi mowil zanim by.liśmy parą że lubia takei i takie... Nawet pare razy mu sie wymknęło że lubi piegi i nie przepada za stringami...pytam czemu....bo ona nie nosila/miala piegi...no i kłótnia ja jestem zazdrosna i nawet teraz jak patrze na nią to się wkurzam czasem wydaje mi się że Tż ja bardziej ode mnei kochał....
kochana TŻ jest z TOBĄ a nie z nią chociaż nie masz piegow tak jak ona, nosisz straingi to on wybrał ciebie. wiem, że łatwo jest radzić, sama jestem zazdrosna o dziewczyne, ze ktora spotykał się TŻ. Nawet nie byli razem, ale mam w pamieci slowa, że "przy zadnej dziewczynie nie czul sie jak przy niej". I mnie męczą, chociaż wiem, że kiedy je mowil znaliśmy się tylko z gadu. uszy d ogory

Cytat:
Napisane przez mar_ta1 Pokaż wiadomość
Otóż szkoła zatrudniła choreografa, który przygotuje Poloneza, a ten sobie wymyślił, że z każdej klasy TYLKO 2 PARY mogą go tańczyć. No chyba jakiś śmieszny jest.
Straszne I nie da sie z tym nic zrobic? Dobrze, że u mnie nie ma takich problemow. Wuefisci przygotowują poloneza, jedna (moja) klasa przygotowuje studniowke i gra gitara. Jak czytam o waszych problemach studniowkowych tonaprawde się dziwie!

Cytat:
Napisane przez Renia90 Pokaż wiadomość
a ja znów czytam "Ludzi bezdomnych" czy ja to kiedyś skończę?
A ja? Już sie męczę od tygodnia

Ja już po wizycie nagrobach, a teraz wypadałoby sie wziąć za naukę ale trudno się zmobilizować.

Nika, zaglądaj do nas częsciej
Miłego dnia
On the top of the world.

Wakacje

Edytowane przez Neszikaa
Czas edycji: 2008-11-01 o 09:33

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-01, 09:37   #114
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neszikaa Pokaż wiadomość
Straszne I nie da sie z tym nic zrobic? Dobrze, że u mnie nie ma takich problemow. Wuefisci przygotowują poloneza, jedna (moja) klasa przygotowuje studniowke i gra gitara. Jak czytam o waszych problemach studniowkowych tonaprawde się dziwie!
czytam tego posta i myślę sobie : "Cholera, jakiego poloneza Wy tańczycie , skoro ktoś Wam na gitarze podgrywa ?"
Dopero później się zorientowałam, co miałaś na myśli
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2008-11-01, 09:42   #115
zanetka007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość
czytam tego posta i myślę sobie : "Cholera, jakiego poloneza Wy tańczycie , skoro ktoś Wam na gitarze podgrywa ?"

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 09:47   #116
Neszikaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość
Jesteś bezbłędna
On the top of the world.

Wakacje
Stary 2008-11-01, 10:09   #117
paula007
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja zaraz do kościoła zmykam, a potem na cmentarz.

Co do kalendarza Operonu - on jest dziwny. Np. na październik miałam rozłożony całą litosferę(ok 50 str w vademecum), a już atmosferę (niecałe 50 str) mam rozłożone chyba na 3-5 dni. Ciekawe jak to zrobić.

Stary 2008-11-01, 11:18   #118
ilo16na
Zakorzenienie

A ja za 2 godziny autem na cmentarz na msze.
I Kolo 17 to ja bede dopiero w domu

Dzis tylko sobie zadania domowe poodrabiam..
Jutro sie poucze.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 11:55   #119
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neszikaa Pokaż wiadomość
kochana TŻ jest z TOBĄ a nie z nią chociaż nie masz piegow tak jak ona, nosisz straingi to on wybrał ciebie. wiem, że łatwo jest radzić, sama jestem zazdrosna o dziewczyne, ze ktora spotykał się TŻ. Nawet nie byli razem, ale mam w pamieci slowa, że "przy zadnej dziewczynie nie czul sie jak przy niej". I mnie męczą, chociaż wiem, że kiedy je mowil znaliśmy się tylko z gadu. uszy d ogory
No zanim ze mną był zerwała z nim, mówił mi że był załamany ale zdrady nie wybaczy i nigdy już z nią nie będzie, bo go okłamywała. Ale mówił też że widział juz ja w sukni ślubnej, mówił ze palił komminek w domu dla niej jak jego rodziców nie było i siedzieli razem...A dla mnie tak nie robi. Może wymyślam sobie sama problem ale jakos tak mi czasem smutno, nawet zaczynam wątpić czy mu faktycznie zależy czy bardziej mu na niej zależało
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 12:21   #120
marcia1003
Zakorzenienie

GG do marcia1003

RedApple kazda z nas jest zazdrosna ja tez jestem... I to moze nawet nie o byłą ale o kazda dziewczyne. Kazda wydaje mi sie duzo ładniejsza, atrakcyjna niz ja..

Ja juz po cmentarzu i czekam za obiadem..

Witam w nowym watku

marcia1003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości