![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak się chce - to się da!!! Pociążowe odchudzanie i nie tylko.30kg mniej od por
Basiu, przeczytałam twoją historię i dodała mi ona jeszcze więcej energii do schudnięcia
sama walczę z kg pociążowymi - w samej ciąży przybrałam 12kg ale potem dorobiłam sobie z 10kg teraz pomalutku pozbywam się nadmiaru kg poza tym jesteśmy ur tego samego dnia - tyle, ze ja 6 lat wcześniej a i synka ja ur 16.12.07 - twoja Łucja też chyba grudniowa ? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak się chce - to się da!!! Pociążowe odchudzanie i nie tylko.30kg mniej od por
Tak, ja córcię urodziłam 18 grudnia...
A jak tam Twoja walka z kilogramami? Ile już za Tobą? Ja też chce teraz ponownie coś robić... bo ostatnie dwa miesiące to była tragedia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Basiu, ja zaczęlam 5.01
za mną 4 kg ale wiem, że dam radę!! na wakacje chcę wyglądać jak człowiek bo choć jestem wysoka (176cm) to i tak moje 87 a teraz 83 to przesada |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
tzn przez ostatni tydzien schudlas 4kg tak? pewnie woda teraz zeszla, mam nadzieje,ze sie nie glodzisz... powodzenia zycze, mam nadzieje,ze ci sie uda... a to do jakiej wagi marzysz by dojsc?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
tak Basiu, przez ostani tydzień zeszło mi 4kg ale tak jak piszesz - zeszła woda
zresztą sama czułam się mega opuchnięta nie głodzę się oj nie!!! chcę schudnąć raz na zawsze a wiem, ze głodzenie do tego mnie nie doprowadzi jestem na diecie strukturalnej ciut zmodyfikowanej pode mnie ;-) Moim marzeniem jest waga 65kg ale jak będzie 70-69 też będę szczęśliwa póki co moim celem jest zejść ponieżej 80 ale waga stoi w miejscu na 83 ![]() nie poddaję się tylko cierpliwie czekam na efekty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
powoli powoli niestety efektów nie ma od razu, nie ma po tygodniu, po miesiącu... trzeba poczekać... powoli, małymi kroczkami do celu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
WIELKI SZACUN DLA BASIULI ![]()
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
gratuluje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, moze ktoras z Was przezywa to co ja.. czyli samosabotaz? Wiem, ze to glupie ale tak wlasnie jest. Jak tylko dojde do pewnej wagi, konkretnie 58kg (chce wazyc 52 przy 160)..to zaczynam robic wszystko aby przytyc... i znowu na wadze 60kg. I tak w kolko.. i w kolko. Zdaje sobie sprawe z tego ale nie umiem tego przerwac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Basiu,
czytając Twoją historię poryczałam się jak bóbr, ja w ciąży przytyłam jakieś 22 kg, już sama nie wiem, bo pod koniec przestałam się ważyć, żeby się nie denerwować, po porodzie tak jak u Ciebie od razu zgubiłam 10 kg, a z 12 kg walczę. Jem mniej, naprawdę, ćwiczę 5 razy w tygodniu przynajmniej po pół godziny i ta cholerna waga wogóle nie rusza się, jest uparta. Stoi w miejscu, sama nie wiem co robię źle, żeby chociaż 1 kg ubył to bym miała większą motywację, a tak odechciewa mi się wszystkiego. Może zamiast na cwiczeniach bardziej skupić się na diecie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kawa z mlekiem płatki owsiane z 1/2 opakowania serka wiejskiego lub z activią 2 mandarynki pierś kurczaka pieczona z jabłkiem i suszonymi śliwkami i surówka 1/2 puszki tuńczyka w sosie własnym + papryka, ogórek, pomidor Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
bassienkaw - gratuluję Ci ślicznej córeczki
![]() Efekty są duże, podziwiam Cię, niekażdy ma tak slną wolę jak Ty ![]() Ja już odchudzam się od 2tyg. i schudłam tylko 1kg. Na to muszę poczekać dłuższy czas, na efekty również. Bardzo Ci dziękuje za opisanie swojej sytuacji, za założenie tego wątku, naprawde to mnie zmotywowało, i mam chęć do dalszego odchudzania ![]() Gorąco pordrawiam Ciebie i córeczkę ![]() ![]() I mam nadzieje że osiągniesz swoją wymarzoną wagę, a napewno dasz radę ![]()
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Witaj ja podobnie przytylam w ciazy tylko ze 27 kg i wcale nieschudlam tez bardzo zalamana bylam bo przed ciaza wazylam 57kg a teraz 83.5 kg odchudzalam sie roznymi sposobami i nic malo jadlam obiadow to mi sie slabo robilo i mdlalam gdzie wczesniej takiego czegos nie mialam urodzilam synka 21 kwietnia 2007 tyle czasu i nic ale zaczelam od 17grudnia 2008 cwiczyc sie na lawece robie brzuszki cieszko jest na poczatku bylam cala polamana do tego jem na sniadanie mala miseczke musli lub platek lub kromke chleba popoludniu obiad o 16.00 troszke zupy lub jakis owoc a a wieczorkiem jak jestem glodna to pije wode lub 2 kawalki wafla ryzowego zjem i dzieki bogu juz waze 80.5 kg wiec cos zaczyna cos spadac pomalu po miesiacu. I ty wieze ze schudniesz trzeba sobie powtarzac dam rade schudne pozdrawiam marta
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Serdecznie gratuluje Basiu!
Jestem pod wrażeniem twojego sukcesu i wytrwałości! ![]() ![]() Naprawdę pięknie wyglądasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
![]()
Nie mogę,poprostu nie mogę nadziwic się jaką jesteś wspaniałą kobietą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak swoja drogą ja też jestem Basia.Z Mysłowic ![]() POZDRAWIAM I PODZIWIAM!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Basia gratuluje Ci! Ja sobie te twoje zdjęcia przed i po chyba sobie na ścianie powiesze, co by było dla mnie jeszcze większą motywacją niż po przeczytaniu tego wątku.
Również jestem po porodzie(6mies.) a nawet po dwóch,ciąża po ciąży mam 64kg przy wzroście 160cm, ale najbardziej mnie martwi moja sflaczała skóra na brzuchu ![]() ![]()
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Kochane kolezanki musze sie wam pochwalic ze udalo mi sie juz schudnac sporo juz warze 79.5 kg a warzylam 84kg narescie prawie po 2 latach naprawde sie wzielam za siebie cwicze sie i jem malunkie sniadanko i maly obiadek i to wszystko juz pultora miesiaca a efekty sa tak sie ciesze wieze ze i wam tesz sie uda drogie kolezanki
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
BBBBB
AAAAA SSSSS IIIII UUUUU ![]() ![]() ![]() ![]() Gratulacje kochana ![]() ![]() ![]() Jak przeczytalam Twoj pierwszy wateczek to zaczelam sie odchudzac schudlam troszke ale mialam dolek i nic nie chudlam a dzis znowu mnie przekonalas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuje I SZACUNECZEK DLA CIEBIE ![]()
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Dziekuje droga kolezanko ze slodyczami to poprostu trzeba sobie powiedziec nie i niebrac najlepiej schowac do szwki i niemyslec ze one sa tam. Ja warzylam 84 kg a jusz udalo mi sie schudnac do wagi 78kg to dlamnie sukces a teras drobie kollezanki jeszcze ide do pracy od poniedzialku i bede jezdzic 10km w jedna strone codzienie mysle ze mi to pomoze mi szybciej schudnac mam nadzieje ze uda mi sie dokonac sukcesu i schudne do wagi55kg bym byla bardzo szczesliwa . Dziekuje wam kochane kolerzanki ze mnie tez wspieracie to mi tesz pomaga mniejcie silna wole a napewno wam sie uda
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Mimusia: dziękuje
Martusia: gratuluje i ciesze sie,ze tak ladnie ci spada waga |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
![]()
dziekuje wierze basiu ze i tobie uda ci sie schudnac tylko sie niezalamuj bo skutki dopiero widac po miesiacu bynajmniej u mnie tak bylo widac pozdrawiam cieplutko marta
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
ale ja sie nie załamuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
to fainie zawsze trzeba byc silnym, to do darzymy do celu prawda basiu uda nam sie schudnac pokarzemy wszystkim ze bedziemy szczuple prawda pozdrawiam cieplo
![]()
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Martunia wierze,ze ci sie uda... ja powoli powoli do celu
![]() ![]() ogólnie wiary mam dużo, małe kroczki, byle do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() moja córcia ma 1,5 roku. rok po jej urodzeniu ważyłam 89 kg. teraz 76 i zatrzymałam się w miejscu. zostało mi 15 kg - tyle chciałabym jeszcze zrzucić. ta cholerna waga śni mi się po nocach ![]() no cóż, pozostaje walczyć ! pozdrawiam gorąco i gratuluję!!! _________________________ _________________________ _____ 89 kg..............76....74....72....70....68. ...66....64....62....60kg?(to by było cudownie) było Edytowane przez kotuta Czas edycji: 2009-02-06 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Kotuta wierze,ze sie uda... moze trzeba cos zmienic, moze jakies bledy robisz,ze waga stoi w miejscu... moze opowiesz co tam i jak tam przez dzien... jedzenie itd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
sama nie wiem - myślę, że tu chodzi o pewną monotonię - od maja 2008 powtarzam cyklicznie 14 dniowy jadłospis ułożony przez dietetyka - przez pierwsze trzy miesiące efekty były piorunujące. ale teraz... szkoda gadać...
generalnie zasady są proste, pięć posiłków dziennie, z tym że "posiłek" to w rozumieniu tej diety również jabłko, albo 5 orzechów, albo np. jogurt. oczywiście nic smażonego, żadnych słodyczy, pieczywo raz dziennie, warzywa na parze etc.. jedynie podczas świąt "popłynęłam" - najadłam się w sposób kompulsywny ![]() aha, na początku diety nie jadałam nic po godzinie 16:00 (wiem - to trochę straszne, a w okolicach 19,20:00 to człowiek odgryzłby sobie własny kciuk.... ![]() i podejrzewam, że może to o to chodzi - bo jak znowu zaczęłam jeść wieczorem - nawet dietetyczne rzeczy to waga się zatrzymała. 89 kg..............76....74....72....70....68. ...66....64....62....60kg?(to by było cudownie) było |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.