|
|
#91 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dita von Teese
Dita w obiektywie Patricka Hoelcka
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kamiliah - fajne foty, nie widziałam ich jeszcze
|
|
|
#93 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.corsets-uk.com/ - tu są gorsety względnie niedrogie (tj. tańsze niż vollers i fairy goth mother ) i porządne- stalowe spiralne fiszbiny w odpowiedniej ilości, panel pod sznurowaniem i ściskają jak trzeba Przy zakupie dwóch trzeci gratis- jakbyśmy się we 3 zgadały to można by zamówić, rozłożyłybyśmy po równo ceny i wyszłoby taniej Średnia cena to ok. 60 funtów, więc jakby zamówić 3 sztuki to by wyszło za ok. 40funtów + przesyłka Cytat:
Dita nie ma ostrych rysów twarzy. Wyobrażacie sobie Ditę a'la solara?
Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2011-08-24 o 11:12 |
||
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Nie mam ideału piękna. Po prostu lubię estetykę a ta pani to jej zaprzeczenie. (ale dla zobrazowania to styl np J. Alby, A. Limy itp jest fajny) Ktoś wspominał, o tym że jak ktoś farbuje włosy z ciemnych na jasne to też nienaturalnie. Ale z jasnych na ciemne można farbować jak pasują do osoby. A u Dity to biała skóra i czarne włosy i wygląd jak z rodziny Adamsów gwarantowany:p Ok rozumiem że gdyby to był wygląd sceniczny to ok. występuje wieć musi się wczuć w rolę, ale mnie zadziwia to, że się zachwycacie jej codziennym wizerunkiem! NA ulicy to w tym stroju wylada jakby miała cos nie tak z psychika, taka dziwaczka pomimo, że te ciuchy pewnie od najlepszych projektantów. Dla mnie to clown w metalowych wcieleniu, sorry nie kupuje tego.
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
vs http://2.bp.blogspot.com/-EVWhDdON-E...281%252529.jpg No proszę Cię ... To tak, jakby porównywać tanią, przydrożną, ukraińską prostytutkę (bo tak dla mnie wygląda Lima) z ekskluzywną panią do towarzystwa ![]() I żeby była jasność, nie jestem wcale jakąś wielką fanką Dity, właściwie wpadłam tu, żeby skusić kogoś na wspólne gorsetowe zakupy, ale porównywanie Dity do Limy to absurd
Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2011-08-24 o 11:49 |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Clownem to jest Lady zGaga albo ruda Rihanna.
Dita jest celebrytką i wizerunek jaki "sprzedaje" jest aktualnie w cenie - ona zarabia na tym, że ubiera się jak się ubiera. Tego się po niej oczekuje. Inspirowanie się ubiorem gwiazdy nie polega na kopiowaniu.
|
|
#97 |
|
Konto usunięte
|
Dita jest charakterystyczna, wyrazista. Nie jest ideałem, nie jest naturalna, ale jest świetna w tym, co robi (polecam choćby 'Lazy Show'), ja z przyjemnością oglądam jej występy. Ale jest to swego rodzaju specyfika mojej estetyki, doceniam mocno erotyczne show, jej niesamowicie seksowny wygląd, ale właśnie w połączeniu z oryginalnością i klasą. To dodaje tego 'czegoś'. Cechy, która wielu odrzuca, innych inspiruje.
Sorbet- uwielbiam zdjęcie Dity w zielonej sukience. Dodałabym jeszcze najlepsze zdjęcia z kilku sesji autorstwa Ellen Von Unwerth , aczkolwiek nie wiem, czy dodawanie aktów jest zgodne z regulaminem forum
Edytowane przez fb24380c66adcd12b33e8f4bdd3c2d486418deb5_5f7f99f1ecd69 Czas edycji: 2011-08-25 o 16:36 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;28983378]Zrobiła kiedyś taki żart, publikując zdjęcia a'la solara w Halloween
[/QUOTE]AAAA! Jest dużo fotek gdzie Dita siedzi obok jakiejś solary - fajny negatyw wychodzi
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Mój ideał. Doprowadziła swoje ciało do perfekcji. Sama dzięki niej przestałam się 2 lata temu opalać i teraz uwielbiam bladość absolutną
.
Edytowane przez Otero Czas edycji: 2012-01-07 o 14:24 |
|
|
|
|
#102 |
|
Konto usunięte
|
witam w gronie uciekających przed opalenizną
|
|
|
|
|
#103 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy bym nie pomyślała, że Dita jest naturalną blondynką !
Jedno z moich ulubionych :
|
|
|
#105 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o gorsety to do zwężenia talii trzeba szukać ze stalowymi fiszbinami. Spory wybór ich jest na stronie restyle.pl. Są rozmary nawet na talie mającą 50 cm
|
|
|
|
|
#106 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Twoja 16-letnia znajoma jest dla Dity idolką? Chyba Ci się słowa poprzestawiały. Powinno być "na dodatek jest idolką dla mojej 16 letniej znajomej". Niby taki język polski nasz jest prosty, a taki haczyk! Nota bene: dużo o ludziach świadczy gdy krytykują Ditę za rysy twarzy, zbyt wysokie czoło itp. Bardzo przepraszam, ale ona nie ma wpływu, tak jak nikt z nas na to czy nasza twarz jest taka czy siaka, rysy takie, a czoło takie. Jeśli już musicie krytykować to za coś na co ona ma wpływ - ot, choćby ubiór. Aha. Dla mnie ona jest boska pod każdym względem. Tyle. |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
To kiedy składamy się na gorset z corset-uk.com ? Jakieś chętne drogie panie ?
|
|
#109 |
|
Przyczajenie
|
Kilka lat temu czytałam w jakiejś polskiej gazecie artykuł o niej. Było tam napisane, że aby utrzymać jasną karnację m.in. w basenie pływa tylko w nocy.
Uwielbiam ją, chociaż sama nie mogłabym tak wyglądać. Zupełnie inny typ urody :P Też się wcale nie opalam (nawet latem jestem zupełnie biała), ale efekt nie jest tak piorunujący, bo jestem blondynką i mam piegi :P Sprawdzałam już i w czerni nie byłoby mi dobrze, nie te rysy twarzy... Ale czerwona szminka (lub w kolorze fuksji) i kreska - jak najbardziej ![]() Porządny gorset ze stalowymi fiszbinami mnie kusi, ale jeszcze sporo grosików mi brakuje... Tutaj Dita w obiektywie mojej ulubionej pani fotograf, Elle von Unwerth: http://1.bp.blogspot.com/_JBF2bCh4M9...werth-_07_.jpg http://25.media.tumblr.com/a5T0WWxYq...ugvRo1_500.jpg |
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Niedawno otrzymałam mój pierwszy gorset ze stalowymi fiszbinami (z restyle): rzeczywiście w talii ubywa mi całkiem sporo jak na poczatek z 64 cm redukuje obwód do 58 cm, mam nadzieję, że uda mi się dojść do 56cm więcej nie chcę, bardzo wąska talia wyglada trochę karykaruralnie .
|
|
|
#111 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja z moich 69-68 cm w talii przy 22 calowym gorsecie schodzę do 60 cm, wygląda to naprawdę ładnie Może dodasz jakieś zdjęcia w jednym z gorsetowych wątków? Ciekawa jestem efektu u Ciebie
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Ja też bym chętnie zobaczyła
![]() Znalazłam cały tumblr poświęcony D. : http://welovedita.tumblr.com/
Edytowane przez Sorbet Czas edycji: 2012-03-26 o 11:23 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:30.

) i porządne- stalowe spiralne fiszbiny w odpowiedniej ilości, panel pod sznurowaniem i ściskają jak trzeba
Średnia cena to ok. 60 funtów, więc jakby zamówić 3 sztuki to by wyszło za ok. 40funtów + przesyłka