![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Snowboardzistki :))
atik to widze, ze na stoku bedziesz w takiej samej kolorystyce jak ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
To znaczy ze masz znakomity gust :P
Wprawdzie kurtkę kupiłam jakis czas temu i teraz mam juz inny kolor włosów i sama nie wiem jak różowy będzie sie prezentować z ... rudym :P |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Noo. Fajne fajne - ja bym co prawda w różowym nie wystąpiła, ale to tylko moja niechcec do tego koloru
![]() Spodenki fajne ![]()
#94 |
Zakorzenienie
|
Jam tez z tych ciekawskich, pokazuj
![]() edit: i juz pokazala ![]() Za Wasza rada postanowilam oszczedzic kombinezon narciarski i wybralam sie wczoraj na sklepowe podboje. Na nieszczescie towarzyszyl mi nerwowy Oblubieniec. A jam marudna jest, niezdecydowana i nieco chuda, tak ze chcialm wybrac cos co bedzie mi sie i podobac i nie bede w tym tonac niczym w nieforemnym ziemniaczanym worze. Przymierzalam wiec dziarsko, zapal skonczyl mi sie po niemal godzinie, Oblubiencowi cierpliwosc sie skonczyla wczesniej, zwlaszcza ze swoje sprawy zalatwil w oka mgnieniu. No i kupialm juz na odczepnego cos co na mnie "niby" najlepiej lezalo. Tylko ten kolor parszywy. Zielony jak spod zarowki ( w najgorszym tego slowa znaczeniu ) a ja przeciez nie lubie, u licha, zielonego! Dzis rano doszlam do siebie i zaczelam racjonalnie myslec. Czara goryczy przepelnila sie kiedy zeszlam rano przed dom wyrzucic smieci. A tam Pan Smietnikowy w takim samym storoju ( nawet te srebrne paski mial identycznie odblaskowe ) pomyka i kubly moje zagarnia. Siedze taraz nad tymi moimi nabytkami i mysle, czy na pewno chce wygladac jak flurescencyjna zaba. Moge oddac, ale sama nie wiem. Kolowrotek w przymierzalni od nowa. Oddac ? ( tylko kot na niego reaguje entuzjastycznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
BAN stały
|
Nasturcja kwiatuszku...moze oddaj........?
![]() Ja na desce jeżdżę też dość chyba nietypowo..bo calutka na biało..ale ta zieleń do mnie wyjątkowo nie przemawia... ![]() A skoro znasz już rozmiar to mniej więcej wiesz czego szukać i pójdzie Ci sprawniej.. Edytowane przez paulakrk Czas edycji: 2008-11-07 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Ladny ten bialasek jest
nawet tak na moj styl odpowiedni ( lubie bialy ) ale na narty mam bialy i chcialam ( jeszcze wczoraj ) jakos inaczej ;-) wlasnie patrzac na Twoje zdjecie wyobrazilam sobie na tym tle uroczym zamiast tej bieli moja zabe i juz wiem, ze musze oddac jeszcze tylko musze jakos Oblubienca podejsc, ze nie wiem jak to sie stalo, ale zaba mi nie pasuje jednak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
Strój biały rzeczywioście ładny, ale powszechnie na stoku uważany za faux pas!
W takich warunkach najwazniejsza jest dobra widoczność, nie tylko dla innych uzytkowników stoku, ale również dla twojego bezpieczenstwa! W przypadku, nie daj boże jakis zlywch warunków pogodowych czy wypadku kolorowy strój może ci uratować zycie! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
BAN stały
|
Zgadza się, dlatego zainwestowałam w światło na kasku
![]() Dwa kolory, opcja ciągła lub mruganie. Jestem widoczna z odległości kilometra ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
A ja szukam deski na początek, czy możecie coś polecić, chciałabym wydać max. 600 zł z wiązaniami, proszę o pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Jeszcze troche i na stoki
![]() ![]() Aaaa biały strój fajny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
to i ja sie dołączam
![]() ![]() ten sezon będzie trzeci - o ile się uda bo ide w styczniu w koszary i dwudniowe przepustki wystarczą jedynie na dojechanie i powrót ze stoku - a biorąc pod uwagę nasze pkp to dwa dni mogłyby nie wystarczyć na taką drogę z Koszalina w góry ![]() jak do tej pory jeździłam na sprzęcie pożyczanym, ale marzy mi sie kupno swojego z wyżej wspomnianych powodów nie kupię nic na ten sezon, zrobie zakupy gdy zaczną się posezonowe przeceny tak kupiłam spodnie Burtona taniej o ponad 50% - kolor wściekłej zieleni ![]() jak narazie moja jazda "ujdzie" ![]() jako tako panuje nad deską, ale ciągle boję sie prędkości - tym bardziej, że w tamtym sezonie połamałam nadgarstek ![]() a tak poza tym to marzy mi sie ślizganie po pięknych alpejskich stokach ... |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zeby chronic nadarstki kupilam sobie rekawice z ochraniaczami nadgarstkow - fajna sprawa ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Co do tego zielonego kombizonu
![]() ![]() Ja mam całe czarne i kurtkę zielono białą, ale niestety nie powiem jakiej firmy bo nie wiem gdyż mój tata przywiózł mi to z austrii. Ale dziś widziałam takie piękne kurteczki roxy że ![]() Paulo no ślicznie się prezentujesz, prawie stapiasz się z tłem, przepięknym notabene ![]() O i deskę też śliczną widziałam Volka czy jakoś tak za 600 stów bez wiązań no ale cudo. A jeszcze co do rękawiczek ![]() ![]() ![]()
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w tym sezonie postanowilam kupic porzadniejsze, bo nie lubie miec przemoczonych rekawiczek. kupilam takie http://supersklep.pl/produkty/11/Rek...__black/29433/ specyfikacja imponujaca, ale co z tego wyniknie to sie jeszcze okaze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Do Wiednia jest ok. 5 przy dobrej drodze, więc w Alpy z 7-8 będzie
![]()
#108 |
BAN stały
|
![]() Jeszcze z GPSem gdy lecisz jak po sznurku to już wogóle bajka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Mój tata pracuje w Austrii a w życiu w Alpach nie byłam
![]()
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
a co myślicie o wyjazdach z biura podróży? opłaca się czy lepiej samemu coś organizować?? ja sie w tym za cholere nie orientuje :/ a strasznie chciałabym sie wybrać ..
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
BAN stały
|
Byli wstyd, srom i wogóle kompromitacja
![]() Fifiorku zależy co wolisz...ja preferuję wyjazdy całkowicie solo. Z Menem znaczy się. ![]() ![]() Przeciętny wyjazd narciarski z biurem załatwisz sobie już od 1500zł. W podobnej kwocie zamkniesz się raczej w przypadku samodzielnego wyjazdu - choć to oczywiście zależy od standardu noclegów/wyżywienia itp... Wyjazdy na własną rękę wiążą się też z pewnymi "niedogodnościami"... W długi weekend w maju byliśmy z Moim w Austii ..W ogólnym zapamiętaniu pojeździliśmy na nartach zbyt długo i nie zauważyliśmy, że schodzące lawiny odcięły drogę z lodowca na dół.. No ok, ja dałam w tyłek bo nie doczytałam komunikatu i nie wiedziałam,że ta droga którą zamykają to ta nasza ![]() Więc mieliśmy 5godzinne opóźnienie...a to niedziela wieczór zaś w poniedziałek rano do roboty ![]() Ale było fajnie... ![]() ![]() Edytowane przez paulakrk Czas edycji: 2008-11-08 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Paula zsunę na to kotarę milczenia tak jest mi wstyd
![]() ![]()
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
z tego co wyczytałam to wiekszosc
![]() Pospolita tez jestem sklonna namawiac Cie do oddania żabki ... jest taka hmmm... zielona ![]() Paulakrk Twoj kombinezon b. fajny, ale bałabym sie w nim wystapic na tle baiłego sniegu...Ja z kolei dotychczas jezdzilam cala na czarno, zeby ci bardzej zaawansowani na stoku dostrzegli kiedy laduje na dupsko ![]() ![]() ![]()
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
witam, też jestem wielką fanką deski
![]() mam pytanie co do ciuchów, szczególnie spodni bo planuję w tym roku zainwestować. moje stare nie są złe, ale troche mi przemakają na pupie zwłaszcza jak trochę posiedzę (ah ten lans na szczycie stoku, żeby każdy widział ;d) i śnieg jest mokry... i tu pytanie do was: jakie są najlepsze parametry spodni (chodzi mi o oddychalność i nieprzemakalność)? czy widziałyście gdzieś spodnie wzmacniane na tyłku i kolanach? bo ja się z takimi spotkałam tylko na stoku. czy to może nic nie daje, to tylko lans? ;p
#117 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam pięęękną kurtę
![]() ![]() ![]()
#119 |
Zakorzenienie
|
Pod Oslo ruszyl wczoraj pierwszy wyciag
![]() od piatku tluke dupke choc nie wiem czy nie nacieszyc sie poki co nartami ale z drugiej strony, jak nie zaczne teraz z ta deske, to przelezy do przyszlej zimy Co do spodni, Espania, od 5000 zaczynaja sie dobre, najlepsze to 20000, w takich masz pewnosc, ze dupka ani nie zmarznie, ani nie zmoknie, ani nawet sie nie spoci ![]() Kupilam nowy kask i gogle "cerwone" |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Ooo pokaż, pokaż
![]() Ja też chce śnieeeeeg ![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.