|
|
#91 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo proszę.....Panie abyście już więcej nie pisały, niech ten wątek zleci z pierwszej strony i odejdzie w zapomnienie,skoro nie można go usunąć...
Forum nie jest miejscem na takie dyskusje...] Ja zrobiłem błąd ,pisząc MOJEGO posta...ale wczoraj nie myślałem racjonalnie...byłem co nieco wqurzony ![]() I nie oceniajcie Autorki wątku...ja wyjechałem i postanowiłem odejść od żony....poznaliśmy się dopiero po tej mojej decyzji....najpierw była przyjaźń...potem uczucie...nic nie jest proste...I ONA NIE JEST NICZEMU WINNA!!!! to mój ostatni wpis....proszę Panie o to samo...POZDRAWIAM:dziekuj e-kwiatek: |
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fotki penisa w erekcji na poczcie- czy ja przesadzam? DORADZCIE PROSZE! :(
Cytat:
możesz go nie czytać,ale pewnie znajdzie się ktoś,kot bedzie chciał sie wypowiedzieć-takie jego prawo |
|
|
|
|
#93 | |
|
Raróg
|
Dot.: Fotki penisa w erekcji na poczcie- czy ja przesadzam? DORADZCIE PROSZE! :(
A mnie już przestaje się podobać grzebanie się publicznie w tym temacie.
Zwłaszcza że nie jest to tylko teoretyzowanie, mamy panią, która miała 'zaszczyt' widzieć oraz pana - zaszczytnego posiadacza omawianego organu - on ma prawo prosić, by już o tym nie pisać Oraz osoby które rozmawiają same ze sobą ![]() Zamykam, zainteresowani najbardziej niech się dogadują prywatnie.
🌹14 lat z Wizaż.pl Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2008-11-05 o 15:09 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.